fbpx

Zaradi zamude prvega vlaka so bili potniki na liniji 13 pariškega metroja, ki med drugim poteka skozi zloglasno predmestje Clichy, v ponedeljek zjutraj nagneteni kot sardine!

Foto: posnetek zaslona

V Franciji so pričeli sproščati nekatere ukrepe in v Parizu so ponovno pričeli voziti vlaki podzemne železnice. A ob ponedeljkovi jutranji konici se je zdelo družbeno oddaljevanje kot stvar preteklosti, potniki na liniji 13, ki med drugim poteka skozi zloglasno predmestje Clichy, so bili nagneteni kot sardine, saj naj bi prvi vlak zamujal kar 40 minut.

Tudi v Franciji so pričeli sproščati nekatere ukrepe za zajezitev novega koronavirusa, ob ponedeljkovi jutranji konici pa se je družbeno oddaljevanje zdelo kot stvar preteklosti. Na vlaku pariškega metroja, ki je vozil na liniji 13, so bili potniki nagneteni kot sardine.

Številne je to razjezilo in zdaj so se pojavile skrbi, da bo kmalu izbruhnil drugi val epidemije. Nekateri kljub vsemu po poročanju RT niso bili presenečeni, pričakovali so takšne prizore ob ponovnem odprtju metroja.

Prvi vlak na liniji 13 je zamujal kar 40 minut
Linija 13 pariškega metroja, ki med drugim poteka skozi zloglasno predmestje Clichy, je sicer med bolj zasedenimi, dodatno pa naj bi v ponedeljek zjutraj prvi vlak zamujal kar 40 minut. “Kar me je najbolj šokiralo in bo imelo poleg tega lahko hude zdravstvene posledice, je to, da je prvi vlak zamujal kar 40 minut,” je zapisal eden od Parižanov. Kljub vsemu je, kot je razvidno iz videoposnetkov, večina potnikov nosila maske.

Vir: Wikimedia Commons

Rok Krajnc