Zastrašujoča logika pomoči Afriki: Hrana? Da, ampak zraven še splav in homo-bi-trans-queer seksualizacija!

Datum:

Nedavno posvečeni tanzanijski nadškof, Renatus Nkwande, je v svojem nagovoru ljudem dejal, da sta homoseksualnost in ubijanje nerojenih otrok posledici sprejemanja napačnih kulturnih praks drugih narodov ter da so to resni grehi proti Bogu, ki zahtevajo kesanje in spremembo takšnega početja, poroča Breitbart.

“Afričani smo naklonjeni posnemanju drugih. K nam prihajajo, da bi popularizirali homoseksualnost in splav, mi pa jih poslušamo in sprejemamo njihovo kulturo smrti. Z žalostjo v srcu ugotavljam, da v naši državi obstajajo nekatere nevladne organizacije, ki namesto, da bi pomagale, izrabljajo medicino za opravljanje splavov,” je dejal nadškof.

“Ko so se naši predniki naveličali kolonializma, so se borili proti njemu. Čas je, da storimo enako in se borimo proti končanju življenj nerojenih otrok ter prisilni homoseksualizaciji,” je dodal nadškof Renatus Nkwande. Opozoril je namreč na pogoste primere, ko se pomoč Afriki pogojuje s sprejemanjem homoseksualne agende ter z normalizacijo ubijanja nerojenih otrok, s katerimi želi svetovna jet-set levica kontrolirati število prebivalstva. Do nastopa Donalda Trumpa, ki je izrazito naklonjen spoštovanju življenja od spočetja do naravne smrti,  je takšno politiko pod vplivom levičarskih Baracka Obame in Clintonove izvajala celo Amerika.
Foto: Twitter
Od leta 2012 je namreč Obamova vlada neposredno namenila več kot 41 milijonov dolarjev za spodbujanje homo-bi-trans-queer seksualizacije po svetu. Poleg tega se tudi velik del od 700 milijonov dolarjev, ki je namenjen “marginalnim skupinam”, porabi za razširjanje homo-bi-trans-queer seksualnosti. Več kot polovica od teh 700 milijonov dolarjev je bilo porabljenih v zelo revni podsaharski Afriki. Zastrašujoča logika: “Hrana? Da, ampak zraven še splav in homo-bi-trans-queer seksualizacija.”

Konec leta 2011 je Obamova administracija vključila razširjanje homo-bi-trans-queer seksualnosti kot sestavni del ameriške zunanje politike, kar je bilo vezano na razvojno pomoč afriškim državam. Afriški nadškof jim zato sporoča: ameriški in evropski lobi LGBTQ naj zadrži svoj umazani denar!

Upor proti homoseksualni ideologiji v zameno za hrano tudi v Nigeriji!
“To je zloraba moči in razlog, da rečemo: imejte vaš denar,” je pred časom dejal George Ehusani, nekdanji generalni sekretar katoliške sekretariata Nigerije, in dodal, da so nigerijske katoliške dobrodelne ustanove zavrnile nadaljnje prejemanje ameriške homo-bi-trans-queer seksualno pogojene podpore.

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki

Ponoči so sile ZDA in Združenega kraljestva ponovno napadle teroristične Hutije

Združene države in Združeno kraljestvo sta v soboto sprožili...

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...

Še vedno nam vladajo gospodarji muh

V začetku prejšnjega tedna sem se po nekaj letih...