Združeni narodi pritiskajo na države članice EU, da priskrbijo cepivo za migrante, še preden se ve, ali ga bo dovolj za lastne državljane!

Antonio Vitorino (Foto: EPA)

Združeni narodi, organizacija, znana po vsiljevanju masovnih migracij Evropi, je prek svoje Agencije za migracije objavila svoj poziv Evropi, da naj zagotovi cepivo, ko bo na voljo, za migrante. Medtem ko to samo po sebi ni niti nesmiselno niti škandalozno, pa se iz ust predstavnikov ZN bere kot provokacija.

EU in Velika Britanija sta pod velikim pritiskom masovnih migracij že nekaj časa in v vsem tem času sta za svojo človečnost prejeli veliko gorja. Od nehvaležnih in razvajenih migrantov, ki ne znajo ceniti od davkoplačevalcev financiranih nastanitev v hotelih, do terorističnih napadov radikaliziranih islamistov. Združeni narodi so v vsem tem času ena tistih organizacij, ki na EU in VB izvaja takšen ali drugačni pritisk, da proti volji svojih ljudstev sprejemata migrante v imenu človečnosti.

Ko je Agencija za migracije Združenih narodov, ki ji predseduje Antonio Vitorino, podala izjavo, da je eden največjih izzivov Evrope, kako cepivo, ko bo prišlo, razporediti ne le med svoje državljane, ampak tudi med migrante brez državljanstva, se je to seveda bralo z drugačnimi naočniki kot bi se, če bi to izjavil nekdo drug.

Globalistične institucije, ki narekujejo suverenim državam, kaj naj počnejo ali kaj je pravično početi, nikjer niso popularne, tako tudi Združeni narodi sodijo med najbolj osovražene tako v EU kot v VB. Čeprav je tudi cepljenje migrantov smiselno, če bomo želeli prekuženost ali zmanjšanje širjenja epidemije se, ko to izjavi omenjena institucija, sliši kot provokacija, kot cinizem in kot – vsiljevanje.

Nehvaležni za nastanitev in hrano, zdaj deležni še cepiva?

V EU in VB poznamo mnogo primerov, ko so davkoplačevalci financirali nastanitev in hrano migrantov, ki jih nikoli niso želeli, institucije kot so ZN pa so jih vsilile. Ob tem so od teh ljudi prejemali nehvaležne odzive in bili deležni celo nasilja. Združeni narodi bi radi sredi epidemije, ki je prizadela veliko Evropejcev in Britancev, breme distribucije cepiva do migrantov spet naložili na davkoplačevalce. V času, ko se sploh ne ve, kdaj in kako se bo cepivo razdelilo med državljane Evropske unije in Velike Britanije.

Aleš Ernecl