fbpx

Žena nekdanjega trenerja v srednji šoli vztraja, da je imel mladoletnik z njo prostovoljne spolne odnose!

Foto: Twitter

Žena nekdanjega nogometnega trenerja v srednji šoli, ki je priznala krivdo, da je imela spolne odnose z mladoletnim učencem, v pritožbi vztraja, da so bili spolni odnosi s fantom na sporazumni ravni. 

29-letna Kelsey McCarter iz mesta Knoxville v ameriški zvezni državi Tennessee je priznala krivdo za šest primerov spolnih odnosov z dijakom v srednji šoli South-Doyle High, kjer je njen mož delal kot trener. Zaradi tega so McCarterjevi odmerili triletno zaporno kazen.

Sedaj se McCarterjeva po navedbah New York Posta zavzema za to, da sodnik zavrže tožbo žrtve, saj vztraja, da je bila vključenost najstnika v spolni odnos sporazumna. Sicer je iz tožbe, ki jo vložil najstnik, razvidno, da ga je McCarterjeva nadlegovala, potem ko se je s svojim starejšim bratom leta 2014 preselil v dom McCarterjev. McCarterjeva naj bi imela zakonske težave, zaradi česar naj bi se žena s svojimi frustracijami spravila nad najstnika.

Foto: Twitter

Mladoletnik trdi, da je utrpel poškodbe zaradi ponavljajočih spolnih zlorab s strani McCarterjeve. V prvotnem sodnem primeru je bilo ugotovljeno, da je Kelsey sprožila spolni odnos s fantom po tem, se je ta leta 2014 preselil v njen dom. Naslednje leto je Justin McCarter fanta pozval, da se z bratom izselita iz  hiše, vseeno pa naj bi se spolni odnosi med McCarterjevo in najstnikom nadaljevali tudi po tem, ko se je ta preselil v materino hišo.

Po vložitvi tožbe mož dal odpoved
Potem ko je fant pričel naokrog kazati gole fotografije McCarterjeve, je kmalu prišlo do vložitve tožbe proti njej. Kmalu po tem, ko so bile podane obtožbe leta 2016, je mož McCarterjeve dal odpoved kot šolski trener. Odvetnik McCarterjeve sedaj v obrambo svoje stranke po navedbah Breitbrata navaja, da mladoletnik ni nikakršna žrtev, saj naj bi z velikim entuziazmom imel spolne odnose z obsojeno žensko. Po besedah odvetnika Douga Tranta naj bi njegova stranka verjela, da je s fantom imela sporazumno zvezo in da naj ga ne bi silila v nič. Sicer je bila McCarterjeva obsojena, da je imela vsaj 11 spolnih odnosov z najstnikom, s služenjem zaporne kazni pa je pričela leta 2017.

H. M.