fbpx

Žena pretepla svojega moža, ker ga je zalotila pri varanju in to z moškim

simbolična slika (Foto: iStock)

V zadnjih dneh je imela srbska policija v Arandjelovcu zelo neobičajno intervencijo. Prijavljen je bil namreč napad na moškega, kar naj bi storila žena, ki je svojemu možu povzročila hude telesne poškodbe. Razlog za nasilje je bil varanje, mož jo je varal z moškim.

Po poročanju srbskih medijev je Jovana S. svojega soproga Miloša zalotila pri varanju, vendar ne z drugo žensko ali pa z njeno prijateljico, kot je to ponavadi značilno pri moških, temveč z moškim in to s sosedom Perico. Jovana se je, kot vsak dan, odpravljala v službo, ko se je spomnila, da je v hiši pozabila denarnico in se je odpravila domov. Ko je vstopila v hišo je zaslišala čudne glasove, ki so prihajali iz spalnice. Ko je odprla vrata, da bi videla, kaj se dogaja, je na svoje veliko presenečenje zagledala moža, ki je sicer voznik kamiona in se je ravno vrnil iz službe, s sosedom Perico.

V sili je Jovana vzela kovinski ročaj sesalnika in možu zadala niz udarcev, ki so pustile težke posledice na njegovem telesu. Srbski mediji poročajo, da tudi njegov ljubimec ni bil prikrajšan za udarce. “Če bi bilo kar koli drugega, bi mi bilo lažje. Če bi me varal s katero koli žensko, ne bi bila tako jezna, to so običajne stvari. Ampak, da je mož homoseksualec, to ne bi niti v sanjah verjela. To je veliko razočaranje za mene.” Povedala je še, da je bil Miloš za njo pravi moški. “Ampak, ko sem videla, kako mu Perica med ljubljenjem govori “maco moja” in ga boža po glavi, me je prevzel bes,” je še dodala.

N. Š.