Žena zažgala svojega moža, ker bi bilo premilo, če bi ga le ustrelila?!

Foto: Facebook

Aretirana je bila ženska, ki je z bencinom polila muslimanskega moža in ga zažgala, potem ko je izvedela, da je posiljeval njeno komaj 7-letno hčerko. 40-letna Tatanysha Hedman iz Rentona v Washingtonu je v svoj zagovor povedala, da je svojega pedofilskega moža zažgala zato, ker se ji je zdelo premilo, da bi ga le ustrelila. 

Po informacijah policije iz Rentona je ženska moškega polila z bencinom, potem ko je njen 52-letni mož Vincent Phillips zaspal v njuni skupni zakonski postelji.

Pomoč poiskal v bližnji trgovini
Ko se je Philips zavedel, da gori, je panično zbežal iz stanovanja, se kljub gorenju uspel usesti v avto in se odpeljal do bližnje trgovine Skyway. V ihti je v plamenih vstopil v trgovino, kjer se je v agoniji sesedel na kolena in pričel kričati na pomoč! Posnetki varnostno-nadzornih kamer so pokazali, da so bile prisotne stranke v trgovini vidno šokirane, ko so zagledale opekline Philipsa. Prodajalec je zaradi hudih opeklin nemudoma poklical rešilca, ki ga je odpeljal v medicinski center Harborview na zdravljenje.

Foto: Facebook

Tvrtinfo poroča, da so posnetki varnostno-nadzornih kamer na bližnji črpalki razkrili, kako je ženska le nekaj ur pred nesrečo tam kupila bencin. Videti je bilo mogoče, kako z bencinom polni bencinsko kantico in jo nato postavi v kombi. Hedmanova je bila aretirana in se sooča z obtožbami zaradi napada s požigom, potem ko je policiji priznala, da je moža zažgala, ko je izvedela, da je posilil njeno hčerko, ki jo ima iz prejšnjega zakona. Po navedbah policije je povedala, da bi bilo premilo, če bi moža le ustrelila. Ob tem pa je potrebno pripomniti, da so detektivi predlagali, da se Philipsa obtoži zlorabe otroka 1. stopnje.

H. M.