fbpx

Ženska napadla moškega, ki si je snel hlače in želel zlorabiti njeno dveletno hčer v parku, kjer se je ta brezskrbno gugala

(Fotografija je simbolična) Foto: iStock

Ženska je napadla moškega in ga udarila, po tem, ko je ta želel zlorabiti njeno dveletno hčerko na otroškem igrišču. Po navedbah jezne matere naj bi 24-letni William L. Bates jr. zgrabil malčico iz gugalnice v mestu Kansas, v zvezni državi Missouri, ji snel plenico in svoje hlače ter s svojim telesom sunil ob njo. 

V času incidenta je bila dveletna deklica na gugalnici na igrišču Kempu in med igro pristala pod drobnogledom Batsa. Bates se je deklici približal od zadaj, jo zgrabil iz gugalnice in ji odstranil plenico. Nato je privzdignil svojo srajco, odvrgel hlače in pričel s suvanjem ob malčico.

Aretirali so ga kmalu po prijavi z marihuano v rokah
Policija je izdala, da je ženska udarila Batsa in ga sunila ob tla, še preden mu je uspelo pobegniti. Nato pa je stekla do zavetišča za brezdomce in poklicala policijo na pomoč. Batsa so kmalu po tem aretirali v bližini igrišča, pri sebi je imel marihuano.

Foto: iStock

Razburjena mati je Batsa identificirala na podlagi policijske fotografije, aretirani pa je oblastem povedal, da je kadil cigareto, ki jo je dobil od nekega drugega mimoidočega v parku. Policiji je tudi dejal, da se ne spomni nobene podrobnosti o incidentu in dodal, da verjame, da je bil omamljen. Bates je bil po navedbah Daily Maila obsojen zaradi prvostopenjske namerne sodomije in namerne sodomije z osebo, ki je stara manj kot dvanajst let.

 N. Ž.