fbpx

Ženska v Sibiriji zabodla nekdanjega moža in nato ob krvavečem pozirala na fotografijah na socialnih omrežjih!

Olga in njen nedanji mož Oleg z njuno 2-letno hčerko (vir: Instagram)

Ženska v Sibiriji je v pijanem pretepu z nožem v samoobrambi v trebuh zabodla nekdanjega moža in nato, namesto da bi poklicala policijo, raje delila fotografije dejanja na socialnih omrežjih.

Ženska, ki so jo mediji identificirali kot Olgo, je v sibirskem mestu Surgut zabodla svojega nekdanjega moža, potem ko je med njima po pisanju RT prišlo do fizičnega obračuna.

Njen nekdanji mož Oleg naj bi jo potem, ko sta bila oba pijana in sta se začela prepirati, začel daviti, zaradi česar ga je Olga z nožem zabodla v trebuh. Sledil je pretresljiv obrat, saj je, namesto da bi o dogajanju obvestila policijo, raje pozirala ob na tleh krvavečem bivšem možu in fotografije objavila na socialnih omrežjih.

Dve leti stara hčerka
“Fantje, z nožem sem zabodla nekdanjega moža. Za tri ure so me odpeljali na urgenco. Šele sedaj sem se očistila vsega. Izgleda, da sem prava zver,” je svoje občutke delila Olga na socialnih omrežjih. Z zabodenim Olegom imata dve leti staro hčerko, zaradi česar naj bi jo ruske oblasti spustile na svobodo v zameno za podpisano izjavo, da ne bo zapuščala kraja bivanja.

Njen nekdanji mož je potreboval nujno medicinsko pomoč, a je preživel. Dogodek je zbudil tudi veliko pozornosti na socialnih omrežjih. “Ta je nora,” “O Bog, kaj se dogaja!” in “Upam, da jim socialna odvzame otroka,” so pisali ogorčeni posamezniki. Nekaterim je bilo slabo ob pogledu na fotografijo, na kateri je pozirala, in so jo označili za duševno nestabilno. Vsekakor pa se lahko strinjamo s komentatorjem, ki je celoten dogodek povzel z besedami “Temu svetu se je zmešalo!”

Ivan Šokić