fbpx

Ženska v šoku posiljevalcu z nožem odgriznila polovico jezika

Foto: iStock

Napadalec z nožem, ki je nameraval posiliti žensko na njenem domu, zagotovo ni pričakoval, da bo ostal brez polovice jezika, po tem ko jo poskušal poljubiti, so razkrili južnoafriški policijski viri. 

Spolni napadalec je pristal v šoku, ko se je njegova 38-letna žrtev ubranila in svoje zobe zarila globoko v njegov jezik. Tiskovni predstavnik južnoafriške policije je dejal, da je usta domnevnega 23-letnega posiljevalca zalila kri, zato je začel kričati, na postelji pa je bilo mogoče najti polovico njegovega odgriznjenega jezika.

Foto: iStock

Moški je v šoku pobegnil
Policisti, ki so se znašli na prizorišču v vasi Reitz, so povedali, da so napadalca poslali v lokalno bolnišnico, da ne bi izkrvavel. Prekrit je bil s krvjo in je čakal na operacijo poškodovanega jezika. Tiskovni predstavnik policije Zweli Mohobeleli je povedal, da je moški izvedel napad z nožem, toda žrtev se mu je uprla in je z zobmi zagrabila njegov jezik ter ga močno ugriznila. “Ugriznila ga je tako močno, da je kos njegovega jezika odletel, zato je v šoku pobegnil in del jezika pustil za seboj, nato pa so ga policisti ujeli in ga odpeljali v bolnišnico.”

Policija je iz oblačil napadalca pobrala forenzične sledove, z namenom, da bo te lahko uporabila na sojenju v primeru obtožbe domnevnega posilstva.

N. Ž.