fbpx

Ženski povedali, da je imela spontan splav, čeprav je bil njen nerojen otrok še vedno živ!

Foto: Facebook

Zdravniki so paru povedali, da je gospa žal imela spontan splav in jo napotili v drugo bolnišnico na operacijo, kjer bi ji odstranili umrlega, nerojenega otroka. Vendar so zdravniki med opeacijo ugotovili, da je otrok še vedno živ.

Zdravniki so med operacijo ženske ugotovili, da 36-letnica še vedno nosi živega otroka, čeprav ji je bilo rečeno, da je le-tega izgubila zaradi spontanega splava. Iz Royal London Hospital so jo namreč napotili na kirurški oddelek bolnišnice Queen’s Hospital v Romfordu v Veliki Britaniji, kjer bi ji mrtev plod odstranili. Toda kirurgi te bolnišnice so ugotovili, da je otroček še vedno živ in da njegovo srce še vedno bije. Krvavitev, ki je doletela Elizabeth Stevens, torej ni bila posledica spontanega splava, temveč hematoma.

Zdaj par zahteva odgovore od vodstva Royal London Hospital, saj njej in njenemu 54-letnemu partnerju Ianu Fowlerju ni jasno, kako so se lahko tako močno zmotili. “Skoraj ste ubili mojega nerojenega otroka. Royal London je napisal napotnico, da odstranijo popolnoma zdravega otroka. Hočem pojasnilo,” je jasen bodoči očka.

Že v sedmem mesecu nosečnosti
Stevensova je že v sedmem mesecu nosečnosti in lahko si le predstavljamo njen šok, ko so ji povedali, da je njen nerojeni otrok umrl. Poleg tega so jo puščali v nevednosti, ko so eni zdravniki zatrjevali, da njen otrok ni v redu, drugi pa, da je z njim vse tako, kot mora biti. Predstavnica Barts Health NHS Trusta je dejala: “Iskreno se opravičujemo za stres, ki je bil povzročen gospe Stevens in njenemu partnerju, in ju v celoti razumemo. Ko bo naša preiskava končana, ju bomo povabili, da se sestaneta s klinično ekipo, da bomo razpravljali o naših ugotovitvah.” Stevensova sedaj zdravljenje nadaljuje v Queen’s Hospital, poroča Daily Mail.

M. S.