fbpx

Župan Benetk ima dovolj: “Kdor bo zakričal Allahu Akbar, bo ustreljen!”

Foto: epa/iStock

Medtem ko se nekateri v luči terorističnih napadov vedejo neodgovorno in še kar naprej podpirajo množične migracije, pa je le nekaj takih, ki se vedejo odgovorno. Med njimi je tudi župan Benetk, ki je policistom naročil, naj ti brez pomisleka ustrelijo vsakogar, ki bo zakričal ”Allahu Akbar”, namesto da bi tvegali teroristični napad. 

Luigi Brugnaro, župan enega od najbolj obljudenih delov Italije, je ob predstavitvi svoje namere dobil aplavz prisotnih delegatov. Dejal je, da bodo vsakogar, ki zakliče Allahu Akbar na trgu sv. Marka, ostrostrelci nemudoma ustrelili. “Ko gre za terorizem, je nujno potrebno, da okrepimo varnost.”

Foto: iStock

Foto: iStock

Jasno nastopil glede politične korektnosti
Župan je med drugim spomnil na dogajanje pred nekaj meseci, ko so štirje moški želeli razstreliti most Rialto, ker so želeli spoznati Alaha, in komentiral, da jim zdaj ne bo treba ničesar razstreljevati, saj bodo lahko ti na lastno željo do Alaha prišli tako, da bodo preprosto ustreljeni in poslani k njemu. “Nikoli nisem bil politično korekten, zame je namreč politično korektno, da se ustavi prihod migrantov iz severne Afrike v Italijo.”

Foto: epa

N. Ž.