[VIDEO] Ugrabljena študentka se je rešila iz ugrabiteljevih rok, zdaj pa svojo zgodbo deli s svetom

(Foto: YouTube/ @WCBD NEWS 2)

Ko je 20-letna študentka prišla iz službe, so jo pred njenim domom pričakali trije moški. Najprej so jo okradli, nato pa ugrabili. Med potjo se je spomnila maminega nasveta in se rešila, zdaj pa zgodbo deli s svetom. 

Jordan se je po službi odpravila domov. Ko je sredi noči, okoli ene ure, prispela domov, so jo pred stanovanjem pričakali trije moški. Najprej so jo okradli in ji grozili, nato pa proti njeni glavi uperili še pištolo. Ukradli so ji tudi avtomobil, ki ga zaradi ročnega menjalnika niso znali voziti. Zato so jo ugrabili in prisilili, da jih je peljala ona. Ukazali so ji, naj pelje do bencinske črpalke, kjer so oropali bankomat. Smrtno resno so ji zagrozili, da se je njena nočna mora s tem šele začela in ne ve, kaj jo še čaka.

”Mislila sem na mamo. Ko je bila v študentskih letih, je skoraj postala žrtev posilstva, a je zbrala dovolj moči, da je s silo nepridiprave odgnala. Če je bila mama dovolj močna, sem lahko tudi jaz,” je medijem povedala študentka. ”Mama mi je vedno govorila, naj jim ne dovolim, da me peljejo na samo, saj mi tam nihče ne bo pomagal, ker me nihče ne bo slišal,” so bile misli, ki so Jordan rojile po glavi. Takrat se je odločila, da bo zaustavila zločince.

Imela je srečo, da je bila prav ona tista, ki je vozila avtomobil. Zato je prilagodila hitrost svojemu načrtu in ko je zbrala dovolj poguma, ga je tudi izpeljala. V nekem trenutku je med vožnjo odprla vrata premikajočega se avtomobila in skočila iz njega. Seveda je pazila na to, da je to storila pred očividci. Ti so se ustavljali in ji priskočili na pomoč. Policisti so kriminalce čez nekaj časa našli, Jordan pa svojo zgodbo deli s svetom. Pri tem upa, da bo tako pomagala še kateremu nesrečnežu in mu vlila upanje ter pogum, kot je to njej storila njena mati.

A. L.

 • Božo

  Kaj ugrabiltelji niso bili mogranti. Zakaj pa potem sploh poročajte o tem.

  • Janez

   Ti pa si res BOŽO.Kako kaj Slovenščina?

   • RATATA

    On upotrebljava slovenštinu

   • Goran Hvala

    Uff zarad dveh crk cela scena….sej sm povedal ze eni vasi cesplji slovenski da vsi ne delamo v pisarncah pa lakiramo nohtke…pa kdaj kaj prevec prtisnes…bi vedl ce bi kdaj v roke prijel kaj druzga kot tipkovnico al pa svojga tica…ne rabis hodit niti v fitnes potem…

  • alojz

   So bili. Ampak pred 300 leti.

 • RATATA

  So šli u picerijo po
  batne obročke

  • T-Rex

   totalni idioti, v pekarno bi morali!

 • Olga

  Hvala Bogu, da je bila toliko prisebna, da se je rešila! Čestitke za pogum!

 • Samir Bamirovič

  Take so samo za tepst in za fukat!

  • Janko Gedlička

   Ta komentar mi deluje nekako migrantsko.

 • The Man Who Saw Tomorrow

  Med ostalimi domačimi novicami preberite tudi:
  »Cena banan na brazilskem trgu spet padla.«
  »Menjalni tečaj vietnamski dong : swazilandski lilangeni.«
  »Predstavnika Vzhodne Sahare spet najboljša v disciplini kopanje peska, dvojci mešano.«