fbpx

[VIDEO] Ugrabljena študentka se je rešila iz ugrabiteljevih rok, zdaj pa svojo zgodbo deli s svetom

(Foto: YouTube/ @WCBD NEWS 2)

Ko je 20-letna študentka prišla iz službe, so jo pred njenim domom pričakali trije moški. Najprej so jo okradli, nato pa ugrabili. Med potjo se je spomnila maminega nasveta in se rešila, zdaj pa zgodbo deli s svetom. 

Jordan se je po službi odpravila domov. Ko je sredi noči, okoli ene ure, prispela domov, so jo pred stanovanjem pričakali trije moški. Najprej so jo okradli in ji grozili, nato pa proti njeni glavi uperili še pištolo. Ukradli so ji tudi avtomobil, ki ga zaradi ročnega menjalnika niso znali voziti. Zato so jo ugrabili in prisilili, da jih je peljala ona. Ukazali so ji, naj pelje do bencinske črpalke, kjer so oropali bankomat. Smrtno resno so ji zagrozili, da se je njena nočna mora s tem šele začela in ne ve, kaj jo še čaka.

”Mislila sem na mamo. Ko je bila v študentskih letih, je skoraj postala žrtev posilstva, a je zbrala dovolj moči, da je s silo nepridiprave odgnala. Če je bila mama dovolj močna, sem lahko tudi jaz,” je medijem povedala študentka. ”Mama mi je vedno govorila, naj jim ne dovolim, da me peljejo na samo, saj mi tam nihče ne bo pomagal, ker me nihče ne bo slišal,” so bile misli, ki so Jordan rojile po glavi. Takrat se je odločila, da bo zaustavila zločince.

Imela je srečo, da je bila prav ona tista, ki je vozila avtomobil. Zato je prilagodila hitrost svojemu načrtu in ko je zbrala dovolj poguma, ga je tudi izpeljala. V nekem trenutku je med vožnjo odprla vrata premikajočega se avtomobila in skočila iz njega. Seveda je pazila na to, da je to storila pred očividci. Ti so se ustavljali in ji priskočili na pomoč. Policisti so kriminalce čez nekaj časa našli, Jordan pa svojo zgodbo deli s svetom. Pri tem upa, da bo tako pomagala še kateremu nesrečnežu in mu vlila upanje ter pogum, kot je to njej storila njena mati.

A. L.