Evropska komisija bi Južni Ameriki s trgovinskim sporazumom vsilila še teorijo spola

(Foto: iStock)

Najnovejši trgovinski sporazum EU – Mercosur, o katerem trenutno potekajo pogajanja, sledi Istanbulski konvenciji in mnogim dokumentom, ki sami po sebi nimajo nikakršne povezave s homoseksualno ideologijo, a jih homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni aktivisti vedno znova zlorabljajo za razširjanje “zmote človeškega razuma”, kakor papež Frančišek imenuje teorijo spola.

Se gre Evropska komisija po vzoru Obame kulturni imperializem?
Nedavno je bilo razkrito, da trgovinski sporazum, s katerim se Evropska komisija trenutno pogaja z Mercosurjem (skupina latinskoameriških držav, ki jo sestavljajo Argentina, Brazilija, Paragvaj in Urugvaj), vključuje klavzulo, ki zavezuje vse strani k “spodbujanju učinkovitega vključevanja načela enakosti spolov”. S takšnimi frazami homoseksualni lobi poneumlja ljudi, zase pa zahteva nedopustne privilegije v škodo otrok, družin in državnih proračunov.

Najnovejše vsiljevanje teorije spola južnoameriškim državam je na las podobno Obamovemu pogojevanju finančne pomoči revnim afriškim državam v zameno za širjenje homoseksualne teorije spola v Afriki, čemur se je odločno uprl kenijski predsednik. Vsebuje namreč določbo, ki obvezuje vpletene države, da bi “spodbujale vključevanje načela enakosti spolov”, ki je nekakšno geslo človeškemu razumu nevarne ideologije, ki zanika, da na svetu obstajata ženski in moški spol.

Napaka človeškega razuma, ki izkorišča bolezensko nagnjenje homoseksualcev in lezbijk
Za homoseksualno teorijo spola je “spol” fluidni izraz, ki vključuje ne le identiteto osebe kot moškega ali žensko, temveč široko paleto samopodobe “orientacije” in “identitete”. Ta ideologija se je razmahnila, ko je Ameriško psihološko (APA) združenje na pritisk homo-levičarskega lobija izbrisalo homoseksualnost s seznama bolezni. Teorija spola je tako postala sredstvo za “normalizacijo” in promocijo homoseksualnega in transseksualnega načina življenja, tudi prek šolskih in univerzitetnih učnih načrtov. Ideološka teorija spola propagira idejo, da se lahko spolna identiteta osebe svobodno izbere: ni dveh spolov, temveč jih je neomejeno število, po zadnjih podatkih že več kot 50, ki jih lahko vsakdo opredeli v skladu z njegovimi lastnimi cilji. Teorija spola ne temelji na resničnih znanstvenih raziskavah. Države, kot so npr. Amerika, Kanada, Švedska in Nizozemska, ki so homoseksualno ideologijo lahkomiselno vključile v svoj pravni red, trpijo hude posledice.

Kakor trenutno ni nikakršne pravne podlage za “vključevanje načela enakosti spolov” na ravni EU, je toliko bolj presenetljivo, da Evropska komisija izmišljeno zakonsko obveznost “skozi zadnja vrata” vsiljuje južnoameriškim državam. Moralno pokvarjeno pa je, da to počne z vključevanjem v mednarodni sporazum, o katerem se pogaja brez javnega nadzora.

Franci Donko


Sprejetje homo-lezbičnega-bi-trans-inter-seksualnega indoktrinacijskega programa kot pogoj za sodelovanje v trgovinski izmenjavi?!
Vsiljevanje homoseksualnega aktivizma v paketu s pomembnimi trgovinskimi vprašanji je sovražna strategija, s katero se države prisili, da sprejmejo homoseksualno ideologijo. Tovrstna politična spodbuda, ki jo izvaja EU, je nemoralno prisiljevanje latinskoameriških državljanov, da sprejmejo indoktrinacijski program LGBTQ lobija, da bi lahko sodelovali pri izmenjavi blaga in storitev.

Evropski komisiji bi moralo biti jasno, da trgovinski sporazumi niso pravi instrument za spodbujanje ideološko pristranskih konceptov, ki so sporni tudi v EU!

Če bo novi trgovinski sporazum med EU in državami Latinske Amerike začel veljati, bo v Latinski Ameriki in v EU uvedena nova “integracija načela enakosti spolov”. Če bo takšen sporazum dovoljen, bo ustvaril nove mednarodno-pravne zaveze, ki ne bodo zavezovale le držav Mercosurja, ampak tudi EU in njene države članice. “Integracija načela enakosti spolov” bi nenadoma postala obveznost za vse države, brez izjeme.

Zato je dolžnost državljanov EU, da protestiramo proti pokvarjenemu poskusu kulturnega imperializma v Latinski Ameriki. S tem bomo pred nasilnim homoseksualnim imperializmom obvarovali tudi sebe, svoje družine in otroke.

Franci Donko

 • freedomfighter

  Kako je lahko v skodo otroka to da mu povemo sa obstajajo tudi istosponlne druzine veste samo vi ce pa svojim otrokom prikrivate realno sliko sveta pa po mojem mnenju zanicujete otrokovo pamet in prikrivanje ni se nikoli pomagalo ce pa trdite da istospolne druzine in homoseksualci ne obstajajo potem pa ne vem lazete tudi sebi

  • Valter BraniSlav

   Pa saj je prav Franci Danko en zamaskiran BUZI….ne more in ne more biti tiho. Njegov odpor proti homoseksu je tlacenje njegove lastne homoseksualnosti.

   • Slovenec 33

    Nikar soditi drugih po sebi, to ni okusno.

   • Nejc Ornik

    Lej, ni tako grozno če si peder. Pejt se zdravit, otroke pusti pr mir in ne nabiji tule non-štop

  • RATATA

   So tebi že vzeli bris materničnega vratu?
   Jaz sem se ponujal, ker pa čorav dohtar materničnega vratu pri meni ni našel, me je napotil na pregled prostate, češ, da je tam, na tistem oddelku bolj fejst sestra.

  • baubau

   Nasprotno,mi otrokom vedno povemo,kako naj bodo na vsakem koraku previdni in pozorni,ker jih bodo mnogi poskušali nalagati in jih zlorabiti.

   • freedomfighter

    Ja to jim tut jaz povem da morajo biti vedno previdni in da seveda razmisljajo s svojo glavo ne bom se jim pa lagal o realnem svetu in ce obstajajo istospolne druzine pac obstajajo jaz poznam samo eno in ko jih bo spoznal si lahko sam ustvari mnenje ali se mu zdi to uredu ali ne

  • vrata

   “…..ce pa trdite da istospolne druzine in homoseksualci ne obstajajo…….”

   Zakaj pa nekateri razmišljate,…….da za spočetje otroka nista potrebna moški in ženska?

   • freedomfighter

    Za spocetje otroka potrebujes moskega in zensko ja in kaj ima to z druzino a za umetno oploditev se nisi slisou

    • vrata

     hmmmm…..in koga nadomesti umetna oploditev,…….očeta? mater? oba?

     • freedomfighter

      In kako nadomestis umrlega clana v druzini ali pa tiste ki pustijo druzino pa mene se ne tice kako nekdo vzgaja otroke dokler jih ne zlorablja jaz vzgajam svoje ti pa svoje pedre pa pustmo pr meru js sploh ne vem da obstajajo tut kolegi ki so pedri sploh nebi nikoli opazil ce mi nebi sami povedali skratka verniki vzgajajte svoje otroke kot hocte komunisti naj svoje kakor hocejo pedri svoje jaz bom pa svoje

     • vrata

      žal,……..še vedno ne vem koga nadomesti umetna oploditev?

     • freedomfighter

      Nadomesti spermije…sam to mi povej a je bolje da ima otrok istospolne starse ali da ta otrok sploh nikoli ni rojen…evo zdaj pa imas a se je bolje odpovedati zivljenju otroka kot da sprejmemo spolno usmerjenost njegovih starsev ali enega od starsev ker jaz lahko tut lezbiki naredim otroka pa potem spi.zdim to je teoreticno seveda jaz nebi nikoli zapustil otroka

     • vrata

      Ne morem ti odgovorit na to vprašanje,……ker istospolnih staršev in družin ni!….so lahko le istospolni pari!

      Bilo bi zaželjeno da se s človeškimi življenji nehate igrati kot z avtomobili…..in v času “nuje” najemati nadomesten avto oziroma nadomestne spermije!

     • freedomfighter

      Te ljudje ne najemajo otrok ampak jih imajo ponavadi se rajse kot drugi ljudje ker grejo cez tako dolgotrajne postopke da lahko dobijo otroka da boli glava mi pa povej tole a ni neposteno do otrok ki zivijo z istospolnimi partnerji da jim recemo da oni nimajo druzine pa definicija druzine je zame ljubec stars plus otrok ker to je edino pomembno vse drugo so samo politicne in ideoloske neumnosti…povej mi se to ko smo ze pri druzini zakaj je druzina en moski in ena zenska plus otrok ce je narava naredila da ima lahko zenska enega otroka na 9 mesecev moski pa lahko oplodi vec zensk na dan torej vprasanje zakaj nebi bila druzina en moski plus nesteto zensk in otrok s tem ti dokazem da pri teh zadevah ne gre za naravo ampak za napiranje politicnih tock na obeh straneh

     • Nejc Ornik

      Najprej: sploh nisi pismena oseba. Drugič: nimaš pojma, o čem pišeš. Ti kdo narekuje take bolne teorije??

     • freedomfighter

      Ti si svoje boleznsko stanje pokazal tam ko si napisal da bi se vecina gejev rada ozdravila svoje bolezni s tem si le pokazal da ne poznas niti enega

     • Nejc Ornik

      Sem lih gor odgovoru na tole…

     • vrata

      “Te ljudje ne najemajo otrok ampak jih imajo ponavadi se rajse kot drugi ljudje ker grejo cez tako dolgotrajne postopke da lahko dobijo otroka da boli glava….”

      Ne najemajo otrok,…..najemajo oziroma prisvojijo si spermije!? Le zakaj bi si prisvajali to od nekoga drugega?…mar sami nimajo?,……bodo naslednjič to ponujali v supermarjketu ali avtosalonu?

      “…imajo rajši kot drugi ljudje…..” zakaj žališ mene in veliko ostalih staršev,…….ki nismo šli čez dolgotrajne postopke! ? Mar bomo sedaj tudi za hetero pare predpisali dolgotrajne postopke, da bomo potem prepričani da bodo starši res ljubili otroke vsaj toliko kot istospolni pari?…..ali pa še bolje,……otroke vzet družinam in jih dati istosponim parom, saj se hetero pari – driužine sploh ne zavedajo koliko ljubezni otroci lahko dobijo pri istosponih parih!

      Merilo za ljubezen do otroka: dolgotrajni postopek!!??

     • freedomfighter

      A vidis kako nisi nic razumel nisem hotel rect da so hetero starsi kaj slabsi samo hotel sem povedat da imajo gej starsi svoje otroke radi tako kot hetero starsi in da spolna usmerjenost ni merilo uspesnosti starsevstva ti si seveda takoj razumel tako kot je tebi pasalo ti pa povem to glede starsev ki imajo tezave s spocetjem ne vem ce poznas kaksne ampak ti povem da ko dobijo otroka so vcasih ze prevec skrbeci do otroka ker je malo drugace a ga enkat namocis pa dobi zena otroka ali pa da leta hodis okoli zdravnikov in podobnih zadev

     • vrata

      .”…..moski pa lahko oplodi vec zensk na dan torej vprasanje zakaj nebi bila druzina en moski plus nesteto zensk in otrok…”

      Ker v zahodni civilizaciji smo se odločili da bomo delali otroke iz ljubezni med dvema enakovrednima različno spolnima partnerjema,……za razliko od nekaterih drugih “civilizacij”, ki delajo otroke iz navade, dolgčasa, golega užitka,……..ali pa za potrebe širitve svojih plemen!

     • freedomfighter

      No koncno si povedal zakaj gre sploh ni tezava bioloski pogled ali pa da bi bilo slabo za otroka ampak je povsem ideolosko vprasanja ki nima v sirsem pogledu nobenega vpliva na kulturo ker ljudje kot ti boste vedno vrjeli da pedri ne smejo met otrok in tako boste vzgajali tudi svoje otroke jaz jih bom pa drugace pa to ne pomeni da imava razlicno kulturo ampak sem jaz bolj odprt do stvari ki nikomur ne skodijo

     • freedomfighter

      Pa samske zenske gredo lahko tudi na umetno oploditev tako da je to potem diskriminacija ker ne moramo reci da je en stars bolje kot dva

  • Nejc Ornik

   Lej, bučman: homoseksualci obstajajo, lezbe tut. Samo to je bolezensko stanje. Mnogi homoseksualci bi se radi zdravili, pa jim pedrski lobi tega ne pusti. Ker bi pol njihova bolana teorija padla na celi črti. Raje trpinčijo uboge homiče in lezbijke. Kazen se bliža.

   • freedomfighter

    Hahahah mnogi bi se radi zdravili pa kje dobis take me prav zanima koliko jih poznas sem pa ze videl da zdravljenja ja predvsem tista ki jih vodi xerkev no pa ce se nekdo odloci za to je pa pac njegova odlocitev da se zdravi ampak drugace ti pa povem da 95 procentov pedrov in lezbik nase ne gleda kot na bolnike ceprav se strinjam da gre za biolosko napako ki pa ni ozdravljiva vsaj za zdaj ne

    • Nejc Ornik

     Posluš, v Ameriki so programi za zdravljenje napisani, ampak jim ta homo lobi ne pusti da bi se zdravili, čeprav je mnogo takih, ki si to želijo, ker bi radi normalno živeli. Pedrski lobi pravi, da nimajo pravice, zato trpijo za njihove pokvarjene kaprice. Ti zdaj bolj štima (pa tko lepo se rima:)

     • freedomfighter

      Ja napisal so pa te programe kdo pedri sigurno ne vse te programe vedno pise cerkev ali pa kaksne desnicarske skupine zdravi se pa lahko ze sedaj vsak

     • Nejc Ornik

      Ah ne bit tok zadrt, no. Pišejo jih psihologi, ki jim je mar za človeka v stiski. Men se homiči in lezbe res smiljo, ker pedrski lobi dela z nimi k s cunjami…

     • freedomfighter

      Jaz pa poznam kar nekaj pedrov in lezbik pa se mi cist nic ne smilijo in ce bi jim rekel da se mi smilijo bi me pomoje hudo postrani gledali se pa strinjam da jih izkorisca gejevski lobij tako kot vsak lobij izkorisca dolocene skupite

     • Nejc Ornik

      Ja, sej tut taki so, no. Sam ne spuščat unih, ke se ne počutjo uredu, ker niso strejt

     • freedomfighter

      Ja tisti majo pa tezavo da se ne morejo sprijaznit s tem kaksni so in se strinjam da se je najbrs tezko sprijaznit ce si drugacen od vecine ampak eni ljudje si tut zelijo da bi imelu druge barve kozo pa to se ne pomeni da je dobro biti bel ali pa crn pa pri istospolnosti nikomur ne skodis to ni kot recimo pedofilija kjer je je nekdo zlorabljen

   • Jeffrey

    Pokukaj malo izza tistih tvojih plank, pa boš videl, da se vsaj v civiliziranem svetu homoseksualnost že zdavnaj ne obravnava kot bolezen in niti kot motnja. Še celo če vprašaš Vodeba, ki je bolj vaš, ti bo tudi povedal, da homoseksualnost ni bolezen…..zanimivo, a ne?^^

 • Roman Benedik

  Donko,s Primcem naprej do 0%

  • Nejc Ornik

   Bluzit je lahko. Ti nekaj naredi, da bo boljše.

  • Nejc Ornik

   SDS 30 %, NSi 10%, Donko in Primc 20 %, SLS 10%, Prstan 10% – to bi bla prava slika parlamenta, ki bi Slovenijo potegnila iz gnoja rdečih kmerov.

   • freedomfighter

    Ja sam slovenci nocejo teh strank vsaj ta prve ne in vsaj vecina ne

    • Nejc Ornik

     Ja, to je res in je tut dost žalostno. Sam kdo je folku spral možgane?? Mogoče veš?

     • freedomfighter

      Kaj pa ce ne rabs bit spran da ne maras sds doloceni ljudje pac ne marajo te steanke tako kot ti ne maras komunistov in liberalcev zahodna slovenija je pa tako ali tako liberalna do groba in nebi nikoli podprli desnih strank spet govorim za vecino in ne za vse

     • Nejc Ornik

      Če ne maraš SDS ni tok hudo. Pol voliš Donkota in Primca, ki sta liberalna družinska stranka.Sam unih retard kmerov pa res ne morš volt. A ne vidiš, kej use počnejo folku?

     • freedomfighter

      Liberalna druzinska stranka lepo te prosim sds je liberalna stranka v primerjavi z primcevo zgleda da eni sploh ne razumete kaj pomeni liberalizem in liberalnost

     • Jeffrey

      Kaj pa če tebi nekdo pere možgane, pa se tega niti ne zavedaš?….Franci Donko naprimer?…

 • vrata

  “…..Obamovemu pogojevanju finančne pomoči revnim afriškim državam v zameno za širjenje homoseksualne teorije spola v Afriki…….”

  Nič kaj pa ni bil Obama aktiven s širjenjem teorije spola,……po arabskih državah?

  • Jeffrey

   Res morate biti neskončno zabiti, da tako lahko nasedate na enačenje enakopravnosti med spoloma s “teorijo spola” kar vam servira Donko! To sta dva popolnoma različna pojma in trditi da je Obama v Afriki razširjal teorijo spola je popolna bedarija in kaže na popolno nepoznavanje osnovnih pojmov !

 • Caesar

  Voda na mlin Rusiji. Bojo z veseljem okrepili trgovinsko sodelovanje z latinskoameriškimi državami, ki že sedaj ni slabo, brez LGBT oslarij.

 • Nejc Ornik

  Rdeči kmeri in pedrski lobi so rak rana Slovenije. Donko je kirurg, ki to rakavo tkivo operira. Donko, samo tako naprej!

  • Jeffrey

   Rak rana Slovenije je njena zaplankanost in posledično ignoranca zajetnega dela njenih državljanov….ustreznega kirurga bo treba poiskati kje drugje…^^

 • Božobožo

  Če bi bila homoseksualnost še bolezen bi bil Donko skoz na zdravljenju. Donko priznaj že enkrat.

 • SALZ

  A EU res furajo sam še pedri pa lezbijke

 • svatne

  Zahtevam, da se tudi pojmi, kot je VLADA, KOMISIJA, MINISTRSTVO, PARLAMENT, ČLOVEK in podobni, povedo in zapišejo v vseh (vsekakor najmanj treh) oblikah po spolu! Pri tistih, ki se jih že množično kokodakajo/kikirikajo dvojno, pa nujno dodati vsaj še enega.(Če že ne srednjega, pa kakšnega kje blizu.
  Priporočljivo bi bilo hkrati upoštevati/ubesediti še barvo, smer vetra in – če le mogoče – specifično težo.

 • Darth Vader

  evropska komisija s teorijo spola……kitajska vlada pa homoseksualnost kategorizira kot ozdravljivo bolezen……..in izvaja klinične teste….z anti-gay zdravili….. https://ambasador21.wordpress.com/2017/12/03/kitajski-znanstveniki-eksperimentirajo-z-anti-gay-razprsilom/

 • TOML

  Socialisti vse povsod rinejo svojega tiča.
  Natepavajo pse in to bi radi izvozili še v Južno Ameriko.
  Ne ga srat!

 • Jeffrey

  Enakost oz, bolje rečeno enakopravnost spolov nima nikakršne zveze s ti. “teorijo spola” (iz naftalina ste jo potegnili ravno nasprotniki)… in ti Franci to verjetno dobro veš….ampak si žleht ko sam hudič…^^ Po tvoji logiki bi bila potem tudi volilna pravica za ženske zgolj produkt teorije spola…a ne?^^

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!