Ostajamo v cirkusu, imenovanem Slovenija

Foto: STA

Pahor je novi stari predsednik Slovenije. Nič novega ali presenetljivega. Kontinuiteta tranzicijske levice traja že 72 let. In tako bo najmanj še naslednjih pet let.

Slovenci se očitno iz zgodovine nismo naučili nič, absolutno nič. Ne moti nas niti dejstvo, da je Pahor eden večjih, če že ne glavnih krivcev za ogromno bančno luknjo. Ne, Slovenci mu podarimo še en mandat in prepričan sem, da bo ga bodo čez pet izvolili in elegantno pospremili v kako EU inštitucijo. Borut nam bo hvaležen.

Na drugi strani imamo poraženca (ki pa to nikakakor ni), novinca v državni politiki, Marjana Šarca. Kamniški župan je le potipal teren pred državnozborskimi volitvami. In kot se je pokazalo v nedeljo, je že zavohal zmago prihodnje leto. Zato je bil tako prešerne volje. Prav nasmejan in zadovoljen. Kako je šele vriskal od veselja stric Milan, si lahko le predstavljate. Dobra volja je posledica nastajanja nove stranke. Vprašanje je le, če bodo režimski mediji Šarca lahko toliko časa obdržali na površju. Ah, kaj je z mano?! Seveda ga bodo! ˝Nov obraz˝ na prihodnjih volitvah je tako že znan.

Več na utrip-ljubljane.si

 • Morala

  Čestitke gospod predsednik!

  Bolj grenak nasmeh je imel letos! Nizka volilna udeležba! Realno gledano, je bil izvoljen samo z 20% – vseh državljank in državljanov z volilno pravico! Kaj jim to ne bo odprlo oči, da je mnogim dovolj te njihove leve politike! Naveličani vaših obrazov!

  • Olga_10

   Na oblast so prišli z zločini in se bojo oblasti držali za vsako ceno, tudi z lažjo in ponarejanjem izidov! Gre le za oblast in privilegije z brezdeljem na račun davkoplačevalcev!

   • Zgornji

    TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! AMPAK, NAJHUJE JE, DA TEGA TI POKVARJENI LAŽNIVCI SPLOOOH NEBODO PRIZNALI !!! ! !!! ZATO NIKOLI NEBO BOLJE, VEČNO NAM BODO KRADLI, ČE NEBO PRIŠEL NAREDITI RED SAM BOG V NASLEDNJEM DESETLETJU , KO BODO STVARI UŠLE IZPOD NADZORA … !!! ! !!! Lp do tedaj .

  • Zgornji

   SI JIH BODO SAMO ŠE BOLJ ZATISNILI, ŽAL. KER POKVARJENI LAŽNIVI HINAVSKI ZLOBNEŽI PAČ NEZMOREJO DRUGEGA KOT SAMO ŠE TO !!! ! !!!

 • Valter BraniSlav

  Ce bi desnica imela boljse kandidate bi mogoce zmagala. Tako pa:
  1) uciteljica Ljudmila Novak bi v Slovenijo povabila kar 10 krat vec muslimanskim migrantov kot trenutna leva vlada, namesto 5 sto bi jih povabila kar 5 tisoc:
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/56db1f4d1dbd8/ljudmila-novak-bi-sprejela-5-tisoc-migrantov

  2) uciteljica Angelca Lickovic pa bi toliko casa govorila da moramo biti dobri da bi postali dobri. Nikakor ne bi dovolila da se Slovence opremi s cipi. Sla pa bi tudi nad davcne oaze in iz njih izterjala denar od takih ki ne placujemo davkov… Lickoviceva si je ocitno zamisljala da bo davcne oaze prisilila k izdaji svojih klientov s svojim sarmom.

  ZATO OSTAJATE V CIRKUSUS IMENOVANEM SLOVENIJA… prevec razmisljate o preteklosti in prevec jebete drug drugega v glavo, namesto da bi se zavzeli za skupen interes… Pac narod hlapcev ne zna drugace razmisljati kot razmisljajo hlapci.

  Prav vam je…

 • Zgornji

  ZGLEDA DA NEBO PREJ SPREMEMB NA BOLJE PREDEN BO KONEC SVETA … !!! ! !!!

  • sumljivislon

   …@ Vseved …še prej pa ˝NE BO˝…večkrat sklanjaj … :) ok ?

   • Zgornji

    Nebo , ne bo , Žal nebooo … !!! ! !!!

 • črnaovca

  Ob šefu cirkusa bi se spodobilo še nekja fotografij klovnov, ne iz naroda temveč vodilnih strankarskih mož, ki svoj cirkus zganjajo v Parlamentu

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!