Državljani imajo dovolj – vedno več občanov se odloča za lokalne referendume o migrantih

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Po državi se dogaja državljanska vstaja. Pa ne tiste vrste vstaja, ki smo jo gledali pred leti, ko so plačanci tranzicijske levice paradirali po ulicah večjih mest in uničevali javno lastnino. Dogaja se upor krajanov in občanov po občinah, kjer naj bi postavili nove migrantske centre. Ljudje imajo dovolj, vlada pa nima niti malo posluha za njihove težave.

Občani so se zato odločili, da bodo začeli razpisovati lokalne referendume. Pred tednom smo bili priča zbiranju podpisov za lokalni referendum v Črnomlju. Prebivalci te občine so zbrali že trikrat več podpisov za lokalni referendum, kot je treba po državni zakonodaji.

Državljani ne želijo migrantov v svojem kraju
Jasno je, da so državljani jezni in razočarani nad vlado, ki se sploh ne zanima za njihove skrbi in strahove. Ljudje spremljajo medije in vidijo, kaj se je začelo dogajati v tujini. Nesnaga na ulicah, ropi, posilstva in porast kriminala. Logično je, da tega ne želijo imeti v okolju, kjer so si ustvarili domove in družine. A vlada očitno namerava v slovenski prostor vnesti tuj element, ki bo, glede na nasilje njihove vere in kulture, hitro spodrinil lokalno prebivalstvo.

V preteklih dneh ste lahko tudi na našem portalu brali o britanskem mestu Blacburn, kjer so v nekaj letih vahabitski muslimanski migranti izpodrinili lokalno prebivalstvo do te mere, da v mestu živi samo še ena bela družina. Vsi ostali so zapustili kraj, saj ne morejo živeti s sosedi, ki jih na ulici zmerjajo in pljuvajo po njih. Ženske ne zdržijo v kraju, kjer so šikanirane zaradi svoje oprave in ker so ženske.

 O lokalnem referendumu razmišljajo poleg Črnomlja tudi v Velenju, kjer naj bi zrasel nov migrantski center. To je sicer zanimivo, saj politični predstavniki Velenja v javnosti pozdravljajo migrante, stranka SD, ki je v Velenju najmočnejša, pa je že večkrat razglasila, da je treba pomagati in biti solidaren.

Podobno pa čutijo tudi drugi slovenski prebivalci, ki se upravičeno bojijo prihoda večjega števila ljudi tuje kulture in vere v svojo deželo. Slovenska naselja so majhna in migrantski center s 600 migranti lahko v majhnem kraju z 12.000 prebivalci predstavlja veliko grožnjo za varnost in kulturo. V tujini obstajajo kraji, v katerih so pred 10. leti živele tri ali štiri migrantske družine, in so se danes spremenili v islamska geta, lokalno prebivalstvo pa je prisiljeno v asimilacijo ali izselitev.

Aleksander Rant

 • if

  Državljani slovenstva izrekamo stop neslovenstvu, to je vsaki sili, ki grozi z uničenjem in/ali uničuje slovenstvo.

  • nevtrino

   Vsak majhen in četudi nič kaj močen se ima smiselno pravico in dolžnost zaščititi na svojem pragu, pred vsemi mogočimi cigojnerji, roparji, vpadniki in gangsterji, z vsaj malo pameti !

 • Miha

  Občinski referendumi zato, ker ni politične stranke, ki bi si upala zbirati podpise za referendum na državni ravni.
  Radi bi pa naše glasove, ko se grebejo za stolčke v parlamentu.
  Žalostno.

  • Olga

   Ali ne vidite, kaj dela Cerarjeva vlada? Krši celo lastno koalicijsko pogodbo in izključuje koalicijske partnerje iz odločanja!

 • Olga

  Bravo Slovenci! Podpiram 1000%-no!!!
  Morali bomo sklicati še referendum o vladi in jo NAGNATI, ker sama nima toliko ponosa in samokritičnost, da bi spokala!

 • von Rhein

  Vseslovenski referendum. TAKOJ!!!

 • rrrrr

  Vedno več občanov se odloča za lokalne referendume o migrantih? Lepo, a popolnoma neučinkovito! Čisto po slovensko, drobnjakarsko, malce prestrašeno, v varnem lokalnem okolju in vse v stilu: ,,A ti tut prideš ke? Pa župan? No pol pa pridem tut jst”. Pa pet slovenskih zastav, sedem prežvečenih transparentov na kartonu od Candyja…..potem na kufe, pa spet v svojo varno in (pre)veliko domačo hišo. Sprememb pa ni in ni.
  Slovenci ( z velikim S ) moramo svojo voljo za rešitev domovine izraziti masovno, v velikem številu na GLOBALNI in ne lokalni ravni: vsak drugi četrtek pred s Vrhovnim sodiščem skupaj z Odborom 2014, na protestih proti ugrabitvi koroških dečkov, v podporo mali Neži in njenim staršem, na velikih protimigrantskih shodih v Ljubljani ( v Ljubljani je močan rakasti center starega omrežja, katerega metastaze so razširjene po lokalnih središčih !!!). Še bolj kot to, pa je treba priti na državne volitve in voliti tako, kot veleva zdrav razum in lastna denarnica
  Vse ostalo je prosto po Gregorčiču: Ujetega ptiča tožba

  • Nata

   + + + + + + + + +

   • Janez Novak

    Slovenci smo podobni nekomu, ki bi med požarom v lastni hiši razmišljal, kam je založil očala. Farbali so nas ves čas tranzicije, nas uspešno okradli in spravili skoraj na beraško palico – Slovenci pa nič. Zvesto so volili svoje firerje, leve in desne. Zdaj nam pripravljajo zadnje dejanje slovenskega obstoja, namreč uničiti nas nameravajo prek forsiranih migracij, Slovenci pa še vedno nič. Kdor nič ne da nase in svoje preživetje, pač ne bo preživel. Takšni so zakoni narave.

    • Nata

     In tista založena očala nam ne bi prav nič pomagala . Saj so nam jih nadeli tsti , ki nas farbajo .
     Vendar pa levi firerji bolje furajo , kot jaz – desni .
     Teh migracij , ko jih dobro pogledaš kaj bo v končni fazi , še Bog ne razume ……

     • Iza Demos

      Kaj bo v končni fazi?
      NWO (Novi svetovni red) z eno Svetovno vlado,ki bo prevzela kontrolo nad številom prebivalstva in ga delila na vladajoče in tiste, ki plešejo po muziki vladajočih, vladajoči pa po ukazih Svetovne vlade imenovane izmed predstavnikov elit (bančne, naftne, farmacevtske, kronanih glav…).

     • RATATA

      Ali to kaže na to, da imamo sfukanga Boga?

     • Nata

      če je to tvoje mnenje ……..kakor za koga !

  • RATATA

   NeregistrIrancev je v Sloveniji veliko več kot vemo.
   Prejšnji četrtek sem še sam enega na servisnem uvozu brniškega aerodroma vidu (pa
   sem si reku, qrc saj je aerodrom švabski, verjetno so ga oni povabil).

   V Makedoniji je v parlament prišlo 4 ali 5 albanskih strank.
   Tudi pri nas bi jih, če bi se formirale (pa srbske, bosanske, črnogorske tudi).

   Pa se jim (tem strankam tujcev) ni treba formirat, ker imajo veliko izbiro med levaki, ki jim nudijo vse privilegije, poskrbeli pa so tudi, da jih vse imenujemo z enim imenom na Ć.
   Torej stranke, ki jih volijo tisti na Ć so tudi Ć stranke.

 • Unikatna

  Oblast, te nesnage na ulicah, ropov, posilstev in porast kriminala ne vidijo, ker sami niso in ne bodo deležni tega!! Za narod jim ni mar! Toda kolikor še drži ta pregovor:” Vse se dvojno povrne!”

  Zakaj nekdo nima toliko hrabrosti in organizira vseslovenski referendum!?

  • nevtrino

   Res, kdo, kdaj? Zakaj ni poguma, kdo “nekdo” ima toliko poguma ? Kaj pogum, dovolj je že nekaj osnovne zdrave pameti … In smo vsi Slovenci skupaj krivi za to iznakaženo državo, usmrajen sistem in lastno diskriminacijo … Ne znamo se braniti, praktično že manjšina v lastni državi… Vsak cigojner in klovn je več vreden, kakor pošten delaven Slovenc. Bo že enkrat zavrelo v smislu samoohranitve ?

   • Janez Novak

    Slovenskega referenduma nihče ne organizira zato, ker sta obe politični opciji zavezani globalistični agendi. Tudi desnica. Janša je Junckerjeve migrantske kvote podprl, češ da je to korak v pravo smer, in te svoje izjave nikoli ni preklical. Tudi ob interpelaciji vlade ni bilo kaj prida govora o migrantski problematiki, čeprav je prav tu Cerarjeva vlada največja nevarnost za Slovenijo. NSi prisega na krščanski etos, papež pa je tudi globalist. Junckerjeve kvote niso nič drugega kot trojanski konji globalistov, s katerimi želijo migrante porazdeliti po vsej EU. Končni cilj globalistov je odprava evropskih narodov in nacionalnih držav ter vzpostavitev svetovne države. Zato so razbili države Bližnjega Vzhoda, prek množic beguncev in migrantov z vseh vetrov, ki jih globalisti vodijo v Evropo, pa destabilizirajo tudi Evropo. Ordo ab Chao (red iz nereda) je njihovo proslulo geslo, ki jih vodi pri njihovem uničevalnem delovanju. Evropski politiki so v glavnem izdajalci svojih volivcev, razen višegrajcev, ki so na strani ljudstva, ki je večinsko zoper forsirane migracije. Slednje nas bodo na daljši rok pripeljale v podoben položaj, v kakršnem so danes ameriški Indijanci, to je v kulturocid, etnocid in genocid.

 • Nata

  Imajo…..imamo dovolj , ja ! Pa ?
  Včeraj sem na Novi gledala oddajo o Noviču. Zelo zanimivo in predvsem pohvalno .!!!!
  In na koncu je ena gledalka klicala in povedala ” Veste ……jezni smo ! Zelo smo jezni !”
  Kratko in jedrnato !! Jeza je morda stadij tik pred splošnim štrajkom ?

 • pokvarjeniSvet

  Le počakajte ko bo izdajalec, debil in “demokrat” Brglez prepovedal vse te referendume in se požvižgal na njih ter jih naredil nične.

  Kaj boste pa pol ??

  • RATATA

   Sem hotel napisat “nabrusimo kose…”

   pa bi me označili za komunjarja.

 • slosin

  Čim več referendumov, da damo tem neofilskim anarhistom vedeti, da invazivnih ras v Sloveniji in Evropi nočemo….

 • Razocarana

  Vsi tisi ki kličejo po solidarnosti kar se tiče sobivanja z migranti, naj Slovencem najprej postavijo vzgled s tem da si po par migrantov vzamejo na svoj dom in na svoj račun in odgovornost. Bomo videli koliko bodo še solidarnosti samo po enem tednu tega sobivanja.

  Hinavci bi bili radi solidarnostni samo na račun drugih. Ker Slovenija dobi na vsakega migranta v sklopu kvot 6,000,00 evrov, računajo na to da bodo ta denar, ki ne pokrije niti pol leta stroškov namestitve, pobasali v žep, za stroške namestitve pa obremenili proračun, pa še kakšen nihovo kolega bo mastno zaslužil z dostavo hrane, z oddajanje prostorom, z najemom varnostnih služb, ipd, tako kot se to dogaja v Nemčiji, Švedski, Avstriji, Angliji, kjer je oskrba migrantov na račun davkoplačevalcev postal eden izmed najbolj donosnih poslov.

  • McBobo

   Seveda, da hinavski kot so ne bodo sami sprejeli migrantov, ampak denar pobasali, potem pa potisnili na obrobje Slovenije oz. iz Ljubljane; Črnomelj, Velenje, Šenčur, itd.

   • Razocarana

    Kakor sem videla je v tujini praksa da se jih naseli v najbolj revna območja države, stran od vseh tistih liberalnih dobro situiranih dobrodelnežev, in v predele kjer se ljudje ki so obremenjeni s svojim eksestenčim problem ne znajo pritisniti na lokalne predstavnike skupnosti kot znajo to tisti dobro situirani dobrodelneži, ki so dobrodelni samo do takrat ko je ta dobrodelnost na tuj račun. Kar so Violeta Tomšič, Miro Cerar, Vesna Györkös Žnidar, Anuška Delić, Milan Kučan, Zoran Jankovič, Veno Taufer, N’Toko, Suzana Koncut, Zoja Skušek, Jadranka Juras, Žiga Kariž, Ivo Godnič, glasbenik Zlatko, Gorana Šalamona, Matej Tašnar Vatovec, Miha Kordiš, Franc Trček in Matjaž Hanžek, Branimir Štrukelj, Svetlana Makarovič…ki so na Kotnikovi demonstrirali za migrante ali/in v javnosti izlivali svoje pro-mingrantske izjave o solidarnosti in humanitarnosti lep primer, saj nihče izmed njih na svoj račun in v svojem domu ne gosti migrantov.

 • garfi

  muslimanski begunci nimajo tu kaj iskati
  kaj šele ilegalci
  jugokomunajzarji jih uvažajo za utrditev svoje oblasti
  na škodo in račun nas Slovencev

 • Novakec1

  Take zadeve samo vojne porihtajo, vse ostalo je blef.

 • Mihilus

  Če lahko vzamemo za vzor zahodne države potem bo volja ljudstva potlačena in migranti naseljeni proti njihovi volji. Dolgo časa sem mislil, da so politiki, ki tole zagovarjajo zgolj naivni in ne razumejo kam tole pelje. V najboljšem primeru se bo tole končalo z masovnimi likvidacijami v najslabšem pa s krvavo vojno, po koncu katere bodo sledile masovne likvidacije. So zmanipulirani revčki, ki služijo globalistom. Pri temu je še najbolj smešno to, da bodo sami v vsakem primeru tarče likvidacij.

  • Novakec1

   Revanšizem ali katerikoli -izem je huj kot vojna

   • Mihilus

    S tem se sicer strinjam s tem in nikakor si ne želim, da bi do tega prišlo. Vendar pa vladajoča elita z vsiljenim priseljevanjem v kombinaciji z padajočim standardom sama kreira nacionaliste. Vsako nestrinjanje ozmerjajo z rasizmom, ksenofobijo, fašizmom, nacizmom. S tem porivajo nacionaliste v radikalni nacionalizem. Žal je na tej točki ni več nekega razumnega razmišljanja na nobeni strani ampak samo še masovna psihološka igra, ki se bo odvila po že videnem zgodovinskem scenariju.

    In ko bodo nacionalisti prišli do oblasti tokrat ne bodo ponovili napake kot že tolikokrat do zdaj in pokazali milost svojim nasprotnikom. V spominu so ostali povojni poboji. Niso bili samo pri nas ampak po celotni Evropi. Zavezniki so izstradali ogromno nacistov. Zgodovina bo revidirana tako kot si lahko ogledaš v projektu TGSNT. Trdili bodo, da koncentracijski kampi niso bili namenjeni pobojem, temveč delu. Prikazano bo kako so komunisti pobili več kot sto miljonov svojih lastnih ljudi. In tako dalje. Edina možna rešitev za dokončno izkoreninjenje tega zla pa bo likvidacija.

   • Anja M.

    Kot naprimer komunizem, socializem, kapitalizem, rasizem in nenazadnje tudi anti-rasizem? Nič od naštetega sicer ni hujše od vojne. Rasizem v bistvu sploh nič ne pomeni. Je psovka, ki so jo je izmislil komunist Trotsky za sramotenje političnih nasprotnikov.

    • Novakec1

     Z rasizmom imajo največ opravka fuzbalisti.

 • Janez Novak

  Ko človek bere te članke, ne ve, ali smo morda okupirani v lastni državi, da lahko samo malce bentimo čez invazijo, ki se dogaja na Evropo in Slovenijo, nihče pa se ne zgane, da bi kaj naredil zoper to. Potem k vragu s takšno državo oziroma njeno oblastjo. Ne potrebujemo je.

 • Nada

  V 3. členu Ustave imamo zapisano: “Slovenija je država vseh svojih državljank in državljanov, ki temelji na trajni in neodtujljivi pravici slovenskega naroda do samoodločbe.”
  Torej državljani imamo pravico ohraniti to državo za nas in naše potomce.
  Kdor želi migrante, pa si jih naj sam pripelje za sosede, živi in čisti za njimi in trpi vse “blagodati” skupnega življenja z njimi, naj mu pa ne pride na misel naseljevati jih na tuja dvorišča. Torej vlada, Šefic in podobni, če jih ne naseljujete na svojem pragu in se sami ne preselite med njih, s kakšno pravico bi jih naseljevali v Črnomelj, Velenje ali kamorkoli, kjer ljudje v svojem normalnem samoohranitvenem nagonu tega ne žele?

  • Nata

   + + + + + + + + + ++

 • domovina mili dom

  Ljudje kar pogumno na referendume. Švicarji to mesečno počnejo, kljub pametni vladi. V Srboveniji pa morajo biti referendumi proti realsocialističnim blodnjam. Malodušje na stran, pa pogumno s svojo voljo naprej.

 • Slovenec 33

  Ja, ljudje poglejte si sliko. To so horde dezerterjev, ki iščejo, kje bi lahko brez dela dobro živeli.
  Ker nikjer na svetu okupatorji in izdajalci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm, tudi v Sloveniji ni drugače.
  Izdajalci svojega naroda, ob izgovorih na predpise EU, sedaj te dezerterje vabijo v slovenske dežele, da bi sedaj trajajočo okupacijo lahko nadaljevali.
  Ker so ti izdajalci svojega naroda topoumni produkti usmerjenenga izobraževanja, ki ga vodi fdvizem indoktrinirani v kretenizem, lahko vidimo njihove izpade o multikulturnosti, ki je megla.
  Zanje je tudi nedoumljivo, da je islam krvava, pedofilska in histerična religija, ki nima prihodnosti v civiliziranem svetu.
  Če pa se v delu sveta uniči civilizacija pa imajo taki dezerterji svetlo prihodnost.

  V Sloveniji jim to ne sme uspeti, je bela cesta.

 • if

  Črn scenarij, ali, migranti se bodo potikali po slovenskih parkih in postajah
  http://reporter.si/clanek/slovenija/se-bodo-migranti-potikali-po-slovenskih-parkih-in-postajah-487354

  • bojan

   Ja in to ti je zaščita države svojih državljanov … sploh ne upam pomislit kaj bi bilo če bi se takole po parkih sprehajali teroristi …

   Koker je naša vlada nesposobna se bo to kmal kaj takega zgodil …

   • McBobo

    Kmalu se bomo pred lastnimi domovi takole borili še za tisto nekaj malega, kar nam niso komunajzerji pokradli, branila nas ne bosta ne policija, ne vojska, za kar sta plačana: https://www.youtube.com/watch?v=WAeyOp_INUI

 • bojan

  Upam da se bodo vse občine uprle temu …migrantov v Sloveniji NIČ VEČ !

 • dr Janez Sveti

  Ma nehajte mi Nova24tv težit s temi migranti. Najavljate jih že eno leto, pa nobenega nikjer. Če pridejo in bodo tečni jih bomo lepo pobili, zagrebli v kakšen jarek in gremo dalje. Kakšna panika! A zdaj se bomo pa bali vsakega,ki jaha kozo ali kaj? Bebci!
  DR Janez SVeeti Likvidatorij inštrukor

  • tarantela

   Tole s kozo bi pa rada videla na svoje oči!!!

   • airways

    “Mehanika” je tako ali tako ista… (Not, ven, not, ven… not, špric) Nič zanimivega. Še Niste doživeli tega? :)

   • dr Janez Sveti

    Zanimivo. Kaj seti koze nič ne smilijo?
    Dr Janez Sveti Azil za zlorabljene rogate stvore

  • ney

   Kako nobenega nikjer???Jaz sem jih v Lj. že videla prosto po ulici brskati po smeteh.
   Kaj, ko nekdo odvrže kakšen nož v smeti, oni pa po smeteh…???

   • RATATA

    Se bojiš, da se bo kdo urezal?

    • ney

     Ne, njim pride lahko tako orožje v roke za alah akbar.
     (Drugače pa dobro vprašanje) Popravim komentar hvala na opozorilu ;)

 • tarantela

  Škoda denarja, referendum bo itak padel.

 • Olga

  Ekonomski migranti ( to niso begunci!!) nezakonito vstopijo v državo! Danes sedem, zadnjič dvaintrideset!?? Če jih ujamejo, pač prosijo za AZIL!?? Ali je ta oblast zmešana?!! Edini pravi postopek je IZGON!

  • sunday

   sam menim, da je edini pravi postopek – likvidacija – enako, kot bi oni z nami in če se bomo pustili tudi bodo z nami – slej kot prej nas bodo začeli pobijati in to nekaznovano, sicer se pa to že dogaja!!!

 • senorita

  Nikakor ne sme priti do tega, da bi se tu vzpostavile kakšne skupnosti kot so turška, afganistanska, somalijska in podobno, potem je pa res konec z nami.
  Vsi rinejo v severne države na samo zaradi sociale ampak tudi zato, ker so tam njihova geta, kjer lahko preprosto preživijo tudi brez znanja jezika, brez papirjev, delajo, najemajo stanovanja, vse znotraj skupnosti. Potem privlečejo še druge, od razširjene družine do takih, ki jih potem nečloveško izkoriščajo.
  Poglejte samo albance, kosovarje pri nas, to se je že tako razlezlo, da ni dneva več, da ne vidim kakšne zarutane v žaklju. Tega še dve leti nazaj ni bilo, precej jih je po moje tu tudi na črno, ko so prišli z migrantsko drhaljo.

 • Iza Demos

  …………in potem je prišla v SLO luč miru iz Betlehema in bili smo ……………………..

  • RATATA

   … blaženi u 3pm¨!

 • RATATA

  NeregistrIrancev je v Sloveniji veliko več kot vemo.
  Prejšnji četrtek sem še sam enega na servisnem uvozu brniškega aerodroma vidu (pa sem si reku, qrc saj je aerodrom švabski, verjetno so ga oni povabil).

  V Makedoniji je v parlament prišlo 4 ali 5 albanskih strank.
  Tudi pri nas bi jih, če bi se formirale (pa srbske, bosanske, črnogorske tudi). Pa se jim (tem strankam tujcev) ni treba formirat, ker imajo veliko izbiro med levaki, ki jim nudijo vse privilegije, poskrbeli pa so tudi, da jih vse imenujemo z enim imenom na Ć.
  Torej stranke, ki jih volijo tisti na Ć so tudi Ć stranke.

  • Georgi

   ne bluzi druga ali tretja generacija migrantov Makedoncev, Srbov, Crno gorcev so dejavni ali se bodo ukljucevali v Slovenske leve ali levosredinske stranke…to za Kosovarje ali Albance ne bo veljalo oni bodo cez 30let v Sloveniji ustanovili lastno desno stranko…tega se morte bat politicno desno misleci ljudje

   • RATATA

    Pa nam boš ti pomagal vmro-dpmnejevec georgijevski?
    Ali samo opozarjaš iz navadne privoščljivosti?
    Daj cigaru ako hoćeš, mi je rekel ratni drug vasiljevski…
    Ko te nezna, stara đomba.

    • Georgi

     tvoje zaljivke me ne ganejo…ker sm jih bil ze delezn pr verouku zaradi svoje temnejse polti sem bil za take hujskace kot ti “cigan” …to me je samo jacalo ne potlacilo ….Ti zivis v hisi od starsev nekje na vasi zato se ti se sanja ne da so naselja obcutno prevladana s Kosovarji, ki se zavedajo vseh pravic odgovornost jim je spanska vas

     • RATATA

      No, če si pa utrjen, se pa lahko pogovarjava:
      1. Glede tvoje temne polti: to je v parih letih rešil en pevec (pokojni).
      2. Hujskam nikogar, sem pa nestrpen do tistega, ki deluje privoščljivo, saj se zavedam problema Slovenije in Slovenstva.
      3. Verouk je odvisen od tistega, ki ga vodi. Eden od treh kraljev je bil črn (še vedno je, tudi v naših jaslicah).
      4. Hišo sem si zgradil sam (z ženo), še prej sva morala kupiti parcelo, vzeti kredite in delati, delati, delati…
      5. Da se zavedajo pravic kosovarji se popolnoma zavedam. Pravic se zavedajo prav vsi, ne glede na etnijo, saj je to napravil sistem, kar je popolnoma napačno. Morale manjka!
      In morala se ne bo kar od nekod povrnila. Morda je ne bo nikdar več nazaj? Buhvej?
      Nekateri (nacionalnost, etnična pripadnost tu niti slučajno ni pomembna!) so (še vedno) “normalni” – pošteni, moralno razsodni, odgovorni in predvsem nezahrbtni, vendar jim je treba dati možnost, da se izkažejo. Ker pa je takšnih vse manj, je človek v mnogih primerih razočaran.
      Kar nekaj neslovencev, ki živijo v Sloveniji poznam, ki mi popolnova ustrezajo (dol imajo kar primeren izraz, da so “vredni” – kot močna valuta) in proti njim nimam popolnoma nič!!
      Dovolj bo zaenkrat.

     • Georgi

      no vids kako je ce se spustim na tvojo raven in oznacim nekoga z nekim ali necim, ceprav je to svetlobno dalec od resnice

     • RATATA

      O, razglašaš zmago!
      Preberi še enkrat, najprej svoj, nato pa še moj odziv. Kronološko.
      Vse natisni in odnesi k psihoanalitiku, pa ti bo jasno povedal, da ima jaz čustva vseh vrst, pa tudi moralno razsojam. Ti pa nimaš nič od tega, kar sicer ni nič hudega, samo izpostavljaj se ne. Pa bo. Travme se da ozdraviti! Najprej pa si jih je treba priznati.

     • Georgi

      na tem portalu sm iz frbca al pa mal zarad dolgcasa…ko berem te poste… kako se podobno misleci ujamete med sabo in navdajate z nekim sovrastvom do drugih narodov…fanaticno, narcisoidno, zaljubljeni v neko nadnaravno slovenstvo …..
      “o, razglasas zmago!” hehehe kr smils se mi ..takim k ti puscam zmago, ker sm egoizm ze zdavnaj prerastu…
      nobeno drugo novico ne komentirate z neverjetno burnim odzivom, sovrastva do neslovencev ali politicnih “levakov” kot jih sami imenujete…mediji vm servirajo kosti obirat natanko to kar vs zanima – strah, sovrastvo, nacionalizem….
      prisel sem do spoznanja da se obnasate po istem kolupu …vsi se imate za vse vede, najpametnejse, da vsakega zmeljete v debatah, custvene, najmoralnejse…narcisoidna egocentricnost je za psihoterapijo…in ti mi bos svetoval naj se javno ne izpostavljam, pa kdo si ti pajac…Na tem portalu sem ne zarad privoscljivosti da unicijem slovenstvo, ker je to nesmisel, ker sm sam Slovenec, ceprav samo po mami ampak sem na to ponosen…egocentricne nacionaliste v najvecjem stevilu srecam na tem portalu in uzivam v debati za vami….

     • RATATA

      Prav imaš,

     • RATATA
     • nebošlo

      Čisto mimogrede – od kje vam, da so bili TRIJE kralji? V vaših svetih zapisih namreč to nikjer ni omenjeno.

     • RATATA

      O živjo, si se po dolgem času spet oglasil.
      Od kje … , da so trije kralji?
      Verjetno kar od nekod.
      To je popolnoma enako, kot tiste dogme / nedokazane trditve o priseljevanju hord, o naravnem pravu, o enakosti, o tem kaj je prav po univerzi Edvarda K….
      Kaj a nisem Georgija dobro tolažil, ko se sekira, da je temnejše polti?

 • Vrhovni sodnik

  Izgon vseh, ki zagovarjajo naselitev emigrantov, vključno z emigranti !

  • RATATA

   Vse na čolne gumenjake …

 • Šiška Pizić

  bi blo treba delavsko panklersko univerzo in mirovni inštitut postavit za živi zid, rimski imperij je naredil vse da bi obranil, pa ni imel strelnega orožja,če danes evropa propade zaradi ilegalcev bo propadla iz čiste kino šiška pomehuženosti

 • sunday

  predlagam: da zraven neplačevanja rtv naročnine prenehamo plačevati davke, ker nas ta države ne ščiti, niti kot državljane niti kot davkoplačevalce, saj se davek plačuje tudi zato, da si varen, tukaj v tem srbostanu pa slovenci nismo več varni – zato bi bilo potrebno z uporom, ki to inkasantsko oblast najbolj boli – to je neplačevanje davkov, zato, ker nimamo varnosti!!!

 • slosin

  Ravnokar sem gledal Tednik na nacionalki. In kaj nam razlaga eden od multikulti zahojencev? Jamra, kako se Slovenci staramo in da bo zaradi pomanjkanja delovne sile potrebno uvažati migrante, država pa nima nobenega programa za mlade priseljene družine…Da bi pa rekel, da država nima programa za slovenske mlade družine, to pa ne ..zahojenec presneti. Pa kje je tu pamet? On bi rajši podpiral tuje mlade družine, ne pa slovenskih….Res nam slabo kaže…..

  • ney

   Temu multikultiju bi lahko nekdo povedal, da je ogromno Slovencev v Argentini, Avstraliji, Ameriki…Bi jih bilo lepo povabiti, da pridejo lahko nazaj živeti v svojo domovino iz katere so morali bežati…Pa bo dovolj Slovencev…

   • RATATA

    V 2014 in 2015 je skoraj 15000 Slovencev odšlo v tujino!
    To v zvezi s pomanjkanjem sploh ni res!
    Šolski sistem je ustvaril lenuhe in falirane predojdipalce, feministke so kakor avtoritativne profesorice ki cvilijo permisivno vzgojo.
    Vrednot ni!
    Ljudje se ne zmorejo moralno odločati, saj ni več zgleda.

    • ney

     Se strinjam. Danes je vse pomehkuženo- to je bila idejna zasnova vodilnih, da naredijo čim več butlov, lenuhov katere lahko manipulirajo…

   • slosin

    Jok, ne bo šlo. A ne veš, da ta vlada Slovencev ne mara…
    Sploh pa takih iz Argentine…to so ja sami potomci izdajalcev iz časov NOB-ja, ki so ušli roki pravice naših slavnih partizanov…

  • Marija

   Država ima program kako se nas znebiti. Zato za mlade ni dela in morajo drugam.Da lahko naseljujejo pošasti.Saj ti so mladi ali so tudi delavni imajo izobrazbo. Dobri črnuhi so ostali doma.

 • ney

  Pa kako to, da še zmeraj prihajajo, saj v Siriji in Iraku osvobajajo ozemlja, Sirska vojska, Irška vojska s Kurdi-pešmerge…Kdo so potem tile???
  Libijce, Afganistance,Pakistance vrniti nazaj! Tukaj imamo zelene gozdove in rodovitno zemljo…premalo kamnov za ubijati ženske..
  Če je naša vlada nesposobna, ne pomeni, da bomo tudi mi nesposobni?!

  • cosmosjasnovidec

   In še bodo prihajali to je jasno.
   Hrvat Plenković se je sedaj šel jokat v nemčijo k kamelofatimi Merkelci zaradi ograje postavljene na Slovenski meji.
   Hrčkovine hočejo odstranitev ograje,ker naj bi oteževala prehod kamelotrajbarskih musličev kateri se bodo nakopičili v izdajalski hrvatiji.
   Hrčki so vedno in vedno bodo delali proti Sloveniji.
   Cmera se bo pa seveda spet posral pred Merkelco in hrčki dal odstraniti ograjo in zadeva rešena.Stroške postavitev ograj je pa tako krilo prebivalstvo žica bo pa sedaj romala na odpad za staro železo.
   Če hrvati delujejo proti Sloveniji in so proti njej tudi sovražno nastrojeni jih je potrebno iz Slovenije izgnati do zadnjega.Ti so zmožni celo delovanja terorističnih zarot v Sloveniji skupaj z kamelotrajbarji ali pa samostojno saj bo sum padel tako ali tako na musliče tudi tisti katerega naredijo hrčki.

   • ney

    Sem za Hrvate slišala tudi v Bosni, kako so med vojno spuščali Srbe preko svoje vasi nad Bosance…Tudi Bosanci ne marajo Hrvatov in jih imajo za izdajalce.
    To vsekakor ni nič dobrega.

    • AlojzZ

     Zakaj pa bi Hrvati umirali zaradi Bosancev? Srbi kot vojaki namreč niso kar tako! One baretke pa so bile sploh zdresirane!

   • RATATA

    U njihovim srcima još živi ndh! Vem garant iz prve!

   • Vrhovni sodnik

    Od nekdaj so bili ZG Purgerji, tako jih tudi Dalmatinci tretirajo.

  • Marija

   Očitno bomo. Zgleda da nas je premalo zavednih in da vidimo kaj se bo zgodilo.Eni ne razumejo prej ko jih tresne po glavi takrat je pa že prepozno.In tako se bo zgodilo nam,če prezremo kaj te pošasti delajo p drugih državah.Verjetno mislijo da ti kateri pridejo k nam so kaj drugačni,pa niso. Samo čakajo na komando kdaj.Vlada pa tako ima z njimi dogovor in svoja zavetja. Za njih nič bat.

 • Vrhovni sodnik

  Imamo demografski problem, namesto, da bi vlada naredila program zaposlovanja mladih, z realnimi OD stimulirala naraščaj, tudi z gradnjo nizko cenovnih stanovanj, raje porablja naš denar za gradnje in najemanje centrov za kamelarje, hoče tuj ne etični naraščaj, a mi davke plačujemo, to ni naša vlada, je izdajalska in tako je treba z njo ravnati

  • ney

   ++++++++++++++čista 10

   • Vrhovni sodnik

    Hvala srček.

  • RATATA

   Izseljevanje je problem. Izseljujejo se pa tudi zaradi tega kar si navedel.

  • Georgi

   se pravi s svojim postom razmislas socialisticno

   • RATATA

    Reče se socialno domo in rodo – ljubno.
    Dragi južni srb.

    • Georgi

     si hotel povedat
     Dragi severni prlek s potomstvom najbl avtohtonih Slovencev

    • Marija

     Res so dragi ti naši južni bratje,vsi hinavski sovražniki Slovencev kot vedno,živijo pa na naš račun

  • cosmosjasnovidec

   To še ni vse.Šušlja se že,da hočejo celo uveljaviti zakon,da bodo nesoglasja glede kamelotrajbarske sodrge tretirana kot sovražna nastrojenost,sovražni govori,rasizem ter podobno in bodo sodniško kaznovani do 10 let zaporne kazni.
   Pa tem komunajzarskim bedakom se je že popolnoma sfuzlalo.
   Torej,če se ne bom strinjal z naselitvijo migrantov kje v mojo bližino bom lahko kaznovan z zaporno kaznijo do 10 let.
   Pa piz.. jim mater… pobijem vse kateri pridejo po mene potem se pa ve katere še vse in izginem nekam v tujo državo kjer me ne morejo izročiti nazaj.
   Ti smrduhi v vladi kar silijo državljane oziroma prisiljujejo,da bodo morali pričeti z pizdarijami,ker ne vedo kako se jih na drugačen način naj znebijo,da bo prostor za kamelotrajbarske muslimanske zahojene posiljevalce in morilce v Sloveniji.

   • ney

    Kdor je dal zakon v predlog in kdor ga bo sprejel, te je treba ta prve…s takšnim zakonom bodo dali točno vedeti, da so izdajalci Slovencev…

    • Marija

     Zakon sta vložila ZL in SMC in je bil sprejet po hitrem postopku z 46 glasovi ZA.Tako da se ne čudite ko nas bodo začeli preganjati

     • ney

      Ampak , kdaj se je to zgodilo??? Ali je bilo v kakšnem mediju to omenjeno???
      In zakaj SDS ne dela alarma za to, če ga pa, ga pa premalo???Ljudi je treba ozaveščati o takšnem zakonu…

     • airways

      Škoda o naših mediji. Za njih SDS kakor, da ne obstaja. Razen kadar naredi kaj narobe. Ko pa protestirajo pa jih noben ne sliši oz. noče slišati…

     • ney

      Res je in škoda, da nočejo neposredno prenašati odbor 2014,pred sodiščem ,marsikdo veliko zanimivega pove z argumenti v rokah…Tudi Slovenci, ki živijo v tujini in njihov vidik Slovenije ter primerjava zakonov, ekonomije…Skratka zanimivo in morali bi mediji prenašati v živo…

     • Marija

      Normalo ljudje ne smejo vedeti resnice.

    • Novakec1

     Ti niso izdajalci ker po rodu niso Slovenci, izdajalci so tisti ki so jim omogočil prevzet oblast.

   • Marija

    Saj ta zakon so že sprejeli ali ne veš.Čudno da še mene niso obiskali,ker imam toliko proti naseljevanju pošasti.

   • RATATA

    Tole kar praviš glede kaznovanja “sovražne nastrojenosti, takega govora in rasizma” je zelo resna stvar! Že sedaj je kar nekaj možnosti za pregon (verjetno).
    Tudi tile naši komentarji tule in drugje lahko kdo pograbi in so oteževalne okoliščine.
    Ko se včasih oglasim na delo, moram zelo paziti, da nisem izbrisan.
    Tale portal – brez mediatorja je zavajajoč v tem smislu, da z temami (in naslovi) to spodbuja in nas s tem tudi zavaja. Ta “olajševalna okoliščina” pa se bojim, da v primeru da se nam pregon zgodi, ne bo zadosti olajševalna.
    lp

   • Novakec1

    Bosanci spreminjajo slo ustavo in zakonodajo v tej smeri, glavna je pa murgelca

  • AlojzZ

   In kar je od vsega najhuje, to vlado smo izvolili. Imajo celo ustavno večino v parlamentu. Je možen odpoklic te vlade? Mogoče referendum? Ali pa moramo res z nasiljem “odpoklicati” to vlado? Slednjega si ne želim, ampak …

   • Marija

    Jaz je nisem volila

    • Novakec1

     So jih marsovčki?

   • airways

    Jaz teh gnojev nisem volil…

   • Novakec1

    Ustavno večino je JJ zrihtu pol so ga pa nogiral naivca.

  • Marija

   To je vse namerno. Prodali državo,sedaj menjajo narod.Sami smo pa krivi da jim to dovolimo.Paravojsko na meje pa konec. To vlado pa za zapahe in še ostale EU saj so izdajalci bele rase.

 • Topsy Turvy

  Ce se Slovenija ne ubrani tej nactovani okupaciji…
  Prijazno povabljeni na Svedsko da pogledate kaksna bo bodoca Slovenija.

 • Marija

  Najprej se bo to zgodilo v Ljubljani.Če prebivalstvo ne bo hitro kaj naredilo bo ljubljana prva. Imajo vse pogoje,samo da se še mošeja odpre.Ampak Ljubljančani so slepi,Jankovič in Kučan pa vse delata načrtno za islamizacijo. Torej upam da imajo Ljubljančani rezervne destinacije kam se bodo lahko zatekli. Potem pa počasi cela država. Saj to je mufti jasno povedal,takrat bi moral zvoniti po celi državi alarm. Ampak mi spimo. Mene pa imajo za noro.

  • mojadezela

   Jaz sem iz LJ. in ne ni mi vseeno. Problem je v tem, da je tukaj koncentracija vseh nebodijihtreba(mirovni inštitut, filantropija..itd…..) in pa ostalih rdečih hlapcev.

   • Novakec1

    Sem še pred migrantsko krizo napisu; bodečo nazaj pa nobenga ven spustit.

  • Adolf Hitler

   pa fukente že ta sekret v pičko mater!

 • MEFISTO

  Referendumi ne bodo zalegli.

  Ljudska oblast se zaveda, da bodo lahko le z migrant z Balkana in z Jutrovega razredčili Slovence in jih časoma eliminirali.

  • Novakec1

   Ene par kil TNTja.

 • airways

  1. slika. To so sami mladi moški sposobni za boj. Invazija na Evropo! Če nočejo nazaj pa naj bodo dobri za gnoj!

  • ney

   Jaz sem že od lani tu komentirala, da je Trojanski konj v EU…

   • mojadezela

    Ja to smo vedeli vsi.

   • Novakec1

    Trojanska koza, konjev ne poznajo ti kozjejebci.

 • Danda

  Vsak dan eno in isto…SDS pozivam naj vloži zahtevek za referendum o sprejemu emigrantov… če tega ne storite,je vse vaše potenciranje problemov z temi črnuhi golo nabiranje volilnih točk brez želje po rešitvi problemov….

 • Novakec1

  Dobro jutro v rezervatu sloovce, če se boste sploh zbudili s celim vratom.

 • Adolf Hitler

  takoi poslati te kamelo fukarjske golazni od kod so prilezli in to je u vražjo mater!

  • McBobo

   + vse komunajzerje, se pravi sovražnike delovnih ljudi in doboljubov. Vse strpat na ladje in v Sirijo, pa naj si tam (dopolnjujejo svoje odprtine) vsi skupaj. Samo imajo en problem; kdo bo delal. Tako kamelotrajbarji, kot komunajzerji so lenuhi, delomrzneži. Kdo jim bo proizvajal sredstva za preživetje. No samo to je njihov problem.
   Zmeraj bolj razumem Breivika. Bil je kmet, kmet mora zgodaj zjutraj (3-4-ih) vstati in urediti zadeve z živino, ter ostala kmečka dela. Zmatran je pa potem gledal, kako komunajzerji leni žrejo njegove žulje za nič dela. Pa se mu je strgalo. Napako je naredil, ker se je spravil na otroke. Če bi drmr naredil v pralamentu, bi mu delavno ljutstvo bilo hvaležno, pa mogoče bi se ostali malo k sebi spravili in začeli delati za ljudi, saj so plačani in ne samo za svoj žep.

 • cecen

  Najprej Velenje, Jesenice, Kranj…. Katastrofa. Če se o zgodi, bomo približno tako patetični , kot Finci z izbiro svoje missice za 2017.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!