Grožnja terorizma skoraj zagotovo zavrnjena: Vse več informacij o bombnem preplahu in drami na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana

Nemcija, Berlin. Britanski nizkocenovni letalski prevoznik Easyjet (foto: STA).

Evropo iz tedna v teden, iz dneva v dan pretresajo novi teroristični napadi, na katere tudi Slovenija ni imuna. Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana se je odvila prava drama. Let britanskega nizkocenovnega prevoznika Easyjet iz Ljubljane v London je bil zaradi nevarnosti izvedbe terorističnega dejanja oz. zaradi t. i. bombnega preplaha preusmerjen na letališče Kölln/Bonn na zahodu Nemčije.

Po znanih podatkih naj bi bil povod za preusmeritev leta pogovor med dvema potnikoma, v katerem naj bi bila izrečena beseda bomba oz. eksploziv. Pilot leta EZY3246 se je po navedbah policije iz previdnosti odločil za predčasni pristanek, potem ko so drugi potniki obvestili stevardese, da “se več moških pogovarja o terorističnih dejavnostih”, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Po zasilnem pristanku  je nemška zvezna policija z letala po reševalni drči evakuirala potnike, med preiskavo pa so našli kovček, ki ni imel lastnika, zato ga je nemška policija nadzorovano razstrelila. Letališče v Kölnu so za nekaj časa zaprli. Potnikom so pri letalski družbi zagotovili prenočitev in naj bi danes nadaljevali pot.

Skoraj zagotovo je mogoče izključiti teroristično ozadje. Kaj se je zgodilo?
Vodja konzularne službe na slovenskem zunanjem ministrstvu Andrej Šter je danes povedal, da so prejeli informacijo nemške policije, po kateri je v primeru sobotnega zasilnega pristanka Easyjetovega letala po doslej znanih podatkih skoraj zagotovo mogoče izključiti teroristično ozadje. Kot je dejal, so zaslišanja in pogovori s potniki pokazali, da so trije britanski državljani omenjali besede, ki so pri posadki upravičeno vzbudile dvom o tem, ali je polet varen, zato se je pilot odločil za zasilni pristanek. Šter je pojasnil, da pri tem ni bil nihče ogrožen, pri izstopu iz letala pa se je ena ženska lažje poškodovala. Kot je še dodal, po podatkih nemške policije niti vpleteni v dogodek niti poškodovanka niso slovenski državljani.

Dogodek se je tako, po Šterovih besedah k sreči iztekel brez nesrečnih posledic. A je obenem opozoril, da gre za resno zadevo, saj gre za vprašanje varnosti poletov. Pri tem je posebej opozoril vse, naj z morebitnimi šalami ali ravnanjem ne tvegajo povzročitve tovrstnih preplahov. To ima namreč lahko zelo neprijetne posledice – od dodatnega čakanja in pogovorov pa vse do verjetno kar omembe vrednih stroškov za tistega, ki si kaj takšnega privošči. Let britanskega nizkocenovnega prevoznika iz Ljubljane v London je bil namreč preusmerjen, ker so potniki slišali pogovor, v katerem naj bi se omenjala beseda bomba oz. eksploziv.

Vodja konzularne službe na slovenskem zunanjem ministrstvu Andrej Šter (foto: STA).

Promet na letališču danes že poteka nemoteno
Tiskovna predstavnica družbe Fraport Slovenija Brigita Zorec je najprej potrdila le, da so bili o dogodku obveščeni in da sodelujejo. V kasnejši pisni izjavi so v družbi pojasnili, da so slovenski policiji in tujim pristojnim službam takoj posredovali vse razpoložljive informacije o podrobnostih leta. Kot so zapisali, je bilo letalo z letališča odpravljeno brez posebnosti, vsi potniki in prtljaga pa glede na doslej preverjene informacije pregledani v skladu z uveljavljenimi in zahtevanimi procedurami. Letalski promet je danes in v soboto potekal nemoteno, povečane zaskrbljenosti ali panike med potniki ni opaziti, so še navedli.

Med pridržanimi so moški stari 31, 38 in 48 let, vsi so britanski državljani. Povezave s skrajnimi islamisti naj ne bi bilo, prav tako policiji od prej niso znani. Na slovenskem zunanjem ministrstvu so v stiku z nemškimi oblastmi. Nanje se za zdaj ni obrnil nihče od potnikov. Na slovenskih policiji so povedali, da so bili o dogodku obveščeni in da so bili vključeni v preverjanje določenih informacije glede potnikov.

Kot poročata nemška tiskovna agencije dpa in spletna izdaja časnika Bild je potnik osebju letala prenesel informacijo o pogovoru “s teroristično vsebino” in o sumljivem kosu prtljage, kapitan pa je iz previdnosti letalo preusmeril na eno največjih nemških letališč.

Po pristanku je 151 potnikov zapustilo letalo, nemška zvezna policija pa ga je preiskala in našla nahrbtnik, ki ni pripadal nikomur. Zunaj letala ga je nato razstrelila. Policija je po poročanju Bilda prijela 3 osebe, ostale potnike pa so povprašali o dogajanju na letu. Konkretnih povezav med aretiranimi in nahrbtnikom policisti sicer niso ugotovili.

Zaradi dogajanja so ob približno 19. uri tudi zaustavili promet na letališču, okoli 22. ure pa so ga spet vzpostavili. V tem času je bilo preusmerjenih 10 letov, 20 letal pa je vzletelo z zamudo, poroča STA.

Informacije o preiskavi so še vedno skope. Nemška policija izidov preiskave namreč še ni sporočila. Kot danes poroča nemška tiskovna agencija dpa, oblasti preiskujejo sum hujšega kaznivega dejanja proti državi.

J. F.

 • samotoje

  Pa smo tam.

  • Slovenec

   Nismo še …. če smo pa vmes moral pristat v Köllnu.

  • McBobo

   Naj že enkrat poči, da se vsi skupaj zavemo, da to niso pravljice od tam daleč nekje. Pa da se že podre to sranje od džamije. Upam, da bo najprej počilo u murglama.

 • Janez

  A?
  SE JE ŽE ZAČELO ?
  Takoj !
  OKREPITI VARNOSTNE UKREPE.
  In zamenjati MINISTRICI MORS. OBVEZNO ! Sedanja deluje – brezsmiselno?
  Ministrica MNZ – pa?
  Naj pove v Parlamentu – kaj in kako !? L.r. Janez. KOMENDA

 • Waltter

  Samo narodu se že čisto blede, tega ki je neke teroristične grožnje okoli nosil bi tudi treba malo prevetrit. Je pa zanimivo da jim je v Ljubljani uspelo naložit še en nahrbtnik od nekega drugega potnika pa za te tiče ki delajo na letališču ni nič kaj vspodbudno. Zdaj že zgleda tako da prtljago ki jo pomotoma naložijo na drugo letalo lahko pričakuješ da je ne boš več dobil nazaj ker bo razstreljena nekje na drugem letališču.
  In aretirali so ta dva ki sta se nekaj pogovarjala verjetno sta govorila o tem kar govorijo vsak dan v Evropi o terorizmu. Še malo pa bodo na letalih prepovedali komunikacijo

 • Slovenec

  Baje je en Štajerc naredu sranje, ko je med potjo na WC neki Angležinji, ki mu je stala na poti, rekel “Alah sam mal …”

 • MEFISTO

  K nam ne bo islamskih teroristov.

  Mi že imamo nekaj hujšega – komunistične rdečkarje.

  Za njimi še trava ne raste.

 • Polde

  Spet so letele gate po luftu !

 • MEFISTO

  Koliko ljudi so pobili komunisti (partizani, oefarji, terenci, vosovci in drugi rdeči mudžahedini) na današnji dan pred 72 do 76 leti?

 • Anton

  eh jaz sem pa že upal da gre za parlament

  sarkazem press

 • totex39

  Ko bo džamija zgrajena bodo tudi pri nas krvavi pokoli nedolžnih ljudi.

  • FUCK COMMUNISM

   Saj dzamijo se lahko tudi podre…

   • totex39

    Bojim se, da pri nas ni takih herojev, ki bi to naredili ali pa.

 • Primoz Papez

  Kje pa je bila kaksna drama na letališču??? Spet zavajate..

 • janez cepec

  tole j’ pa spet en člank za Pulitzerja. avtor verjetno še ni biu na letališ, ni se pelu z eroplanom, od 24 kur je prepisu člank, pa mejhn ga je “zabiberijo”

  • MEFISTO

   Lahko tebi, saj ima na Gorenjskem že vsaka vukojebina svoje letališče, na katerem raste krompir.

   • janez cepec

    ja mi smo napredni, kanede?

    • xtc

     Jep!
     Si izvrsten primerek tega naprdka:

     • janez cepec

      mene gledaš, sebe vidiš

 • Antonius

  Res mi ni jasno, zakaj taka panika? Saj nam miličarski Šefic in Cerar “zagotavljata”, da se nimamo ničesar bati, ker imajo naše “sile” notranje državne varnosti vse pod kontrolo.
  Res pa je, da se nagibam k spoznanju, da je lažje iz divjega prašiča narediti policijskega psa, kot pa iz šerijatarja socializiranega človeka.
  Ampak, pustimo se presenetiti! Cerar in njegova virtualna vlada imata skritih še veliko v rokavu.

  • Karmen

   Jaz jima pa verjamem, da imajo sile notranje državne varnosti vse pod kontrolo. Samo ne njih, temveč NAS.

 • Stajerka

  upam in želim, da lublanski minaret vsako jutro ob 5.00 zatuli in vehamentne močvirnike požene iz perja v realnost……mogoče se potem komu spipa, drugače pa ni panike – bo Zoki vse uštimal……..

 • resnicaboli

  Začelo se je ni nekje bilo objavljeno da migranti že dobivajo slovenske dokumente in tako prost dostop v EU?

  • Borut Stari

   Pri nas je lažje dobiti državljanstvo, kot na tržnici zelenjavo.

 • Jožef

  Samo vprašam, ali vsi tisti spijo ali žurajo, namesto da bi skbeli za varnost Slovenije.
  Pri tem mislim na varnostnike, policijo, sovo, vojsko itd. Morda pa ponovno iščejo notranjega sovražnika ali pa račune od JJ.

  • slosin

   …nimajo cajta, so vsi zasedeni s kontrolo JJ in desnih…

   • Borut Stari

    Tovariša Šefica ali še bolje tovarišico ministrico, Vesno Györkös Žnidar bi vprašal, kako se izvaja shengen na Ljubljanskem letališču? Ali je to tisto znamenito ciljno izvajanje nadzora prehoda meje?

 • Borut Stari

  Ne vem,kako efikasna je kontrola na shengenski meji letališča Jože Pučnik. Verjetno nekako viklvakl. V deželi, zadnjih 8 let razen laži, itak nič ne funkcionira. Naslov prispevka, grožnja terorizma tudi v Sloveniji: Bombni preplah in drama na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana je tendenciozen in nesramno zavajajoć.Za J.F. je normalno vkrcanje potnikov na letalo drama. Na ljubljanskem letališču ni bilo nobene drame.Mogoče le v glavi J.F. Glavni in odgovorni urednik tega ne bi smel spregledati.

 • Morala

  Če je bil preplah že na našem letališču, se letalo prizemlji in se ga pregleda, ne da odleti na Kölnsko letališče! Ali naši niso sposobni?

  • janez cepec

   ma kašn preplah, na Brnku ni blo nč, tale pisun, k je pisu člank, ne ve zakuga žvi

  • sprehajalec

   Preplah je bil v letalu.

   • Morala

    Aja iz Ljubljane je že odletel…Potem pa ni bilo drame na našem letališču…

    • sprehajalec

     Ja, torej z Ljubljano nima nič. Če bi se razpočil nad nemčijo ne bi imela Ljubljana s tem nič, saj je bilo to nad Nemčijo.

     • samotoje

      Še dobro.

 • Demonkrat

  To letališče je povozil čas

  • janez cepec

   od kje pa teb ta podatek, a s biu že kdej na letališ? pa ne mislem za šankom, Bunksl

   • Demonkrat

    Od kje mi ta podatek?Na lastne oči sem videl ogromno letališč .Tako v Evropi kot severni Ameriki kot v južni Ameriki

    • janez cepec

     ti si na letališ vidu šank, pa sekret, pa misleš, de ti je use jasn. sej pravm, Bunksl

     • Demonkrat

      Kar sem videl sem videl.

 • sprehajalec

  Odvisno kdo se pogovarja o bombi. Če bi se ginger John pa William pogovarjala, ne bi
  verjetno bilo kakšnega vznemirjenja. Če se pa 2 x zapečena pogovarjata,
  pa zna biti resno.

  Tudi morda je neka logika. Na renomirana letališča se je dandanes težko vkrcati s kakšno zadevo in slabimi nameni. Na provincialna, ki o grožnjah samo čitajo in se intimno ne čutijo ogrožene (češ FBI, pa fejk pa CIA, pa tajne službe, pa prevzem nadzora nad intimo državljanov…) pa morda lažje.

  Saj nič ne rečem, vendar se veliko stvari pri nas izpelje “po domače”. Ni tiste profesionalnosti in rutinskega postopka, kot ga je zaznati na tujih letališčih. Oziroma je, recimo, kakšne dve ure, potem koncentracija pade (malica ali ali pa malo zahebancije, pa nerešeni odnosi s šefom, pa zamera zaradi izmene čez vikend itd) in nastopi tisto, o čemer govorim, “domače”.

  • janez cepec

   ti, kukr, de si kdej na letališ devu, k so ti tko poznani odnosi, pa k veš kdaj majo malco?

   • sprehajalec

    Socialistična malica je od 9.00 – 12.00. To je ostalo. Samoupravni želodec je takrat zakrulil.

    • janez cepec

     na Brnk ni blo socializma, že doug, malca j’ bla pa takrat, k je biu cajt za to

     • sprehajalec

      Kot da si bil kdaj tam. Čiščenje Wcjev po terminalu še ne pomeni, da poznaš vse skrivnosti dela tam.

     • janez cepec

      ti že veš

     • sprehajalec

      Vse je po “slovensko” janez, sinonim nečesa na pol. Če gre seveda za javno ali pa državno. Če je pa na privat, je pa druga pesem…

     • janez cepec

      Brnk je privat firma, na žalost, jo je magistra Mojškra prodala za sitne pare

     • sprehajalec

      zadnji 2 leti, da ni več zgube. pa širili se bodo. Drugače pa ne bi bilo nič…

     • janez cepec

      od leta 1963, ko so ga odprl, Brnk ni mu tud enkrat zgube, tok de ti je jasn, če pa mislež zgubaše na letališču je bla in je še to Adrija

     • sprehajalec

      Z 30 milijoni Eurov prometa na leto, pa materialnimi stroški za skret papir, moraš biti res mojster, da pridelaš izgubo. Ne vem zakaj nisi cvlili, ko so šle v maloro firme z precej več prometa?

      Tudi Elanu gredo številke gor, samo da ni več “naših” zraven…

      Recept za Slovenijo, nič več naših, pa bo…

     • janez cepec

      ti si kreten, govorimo o Aerodromu Ljubljana – Brnik, veliki diktator ga j’ sicer preimenvou u Letališe Jožeta Pučnika, de se mu je saj mau oddolžu, za to, k mu je stranko razjebu, sedaj Fraport Ljubljana, k nima veze z plačami pilotov, in stevk, de o kontrolorjih ne govorimo. to so, Bunksl, druge službe, k ne spadajo pod Aerodrom. comprende?

     • sprehajalec

      Kaj bi rad sedaj ločil zrno od ljulke? vse to je ista greznica, samoupravna.

     • janez cepec

      Adrija j’ meva zgubo usa leta, Aerodrom Ljubljana nikol, to se prau, de je razlika

     • sprehajalec

      To je tako janez, kot bi rekel, Elan je imel vsa leta dobiček, TOZD smuči so pa izgubo tolkle. In Elan ni imel ničesar s Tozdom smuči…

     • janez cepec

      ja glej, k ti ni jasn, Aerodrom Ljubljana pa Adrija Airways sta dve različni firmi, (tle ni nubenga TOZDA) k nimata ama baš nč skupnega, Aerodrom ljubljana je podjetje za aerodromske usluge, Adrija je pa letalski prevoznik. skupno jima je sam to, de je Aerodrom usa leta kreditiru Adrijo, k mu ni plačvala za usluge, k’ ji jih je Aerodrom nudu.

     • sprehajalec

      To je blo use naše Janez. iz levga u desn žep, pa nazaj.

     • janez cepec

      mejhn si pomešu zadeve

  • Demonkrat

   V Islandiji na letališču Keflavik je vse automatizirano.

   • janez cepec

    glih tok kot na Brnk, pa u “špicah” so glih tko vrste, glih tko čakaš, pa glih tko prfuknene varnostnike majo kot pr nas. preverjeno, lansk let

    • Demonkrat

     ???????

     • janez cepec

      biu sm na Brnk, pa u Keflaviku, pa gor nism vidu nubeneh robotov

     • Demonkrat

      OMG

     • janez cepec

      trtanslejti mi to, ne comprende

     • Demonkrat

      Check-in options

      Self-service check-in

      We offer 50 self-service check-in stations in the check-in hall. They are open 24 hours a day. Passengers may, therefore, check in more than two and a half hours before departure.
      Passengers use the self-service stations to check in in less than a minute, choosing their own seat and printing their boarding pass and luggage stickers. The only thing needed to be able to check in is the flight’s booking number or passport.

     • janez cepec

      to j’ use uredu, kuga pomen OMG?

   • sprehajalec

    Avtomat ne more zamenjati delavca, samoupravljalca (Edvard Kardelj – Sperans)

    • Demonkrat

     Smo videli kako se je to končalo

 • Janez

  Dober dan !
  Dan je lep – vse ostalo je pa po starem.
  So že na straži
  zvesti služabniki J. Cepec itd. ex oblastnikov
  in sedanjjih stokljajočih in afneguncajočih “oblastkov-osebkov” !
  Kaj pa takole zjutraj počnejo “replike od kardelja”
  – – si pa – lahko mislimo.
  Najbrž “trpeče” stokajo” opljuvani v službi Bog ve koga – za evre vsekakor ! L.r. Janez KOMENDA

  P.S.
  “ZA DOM SPREMNI” – ta pozdrav iz groznih časov se lepo sliši !
  Ampak ? Se bojijo poistovetiti se z njim .
  Mi pa zato ne vemo ?
  ČE NISO SAMO PLAČANI ZA SKRB ZA DOM – NE SKRBIJO PA NIČ – ALI ZELO MALO.

  • janez cepec

   dones ste pa mau potegnil spanec, gor u Begnah,a? a ste mel učeri lutkovno predstavo, poj ste pa uhka mau poležal. k smo glih pr poležavanju, dej mi ti, k s’ tko hudiču pametn povej, a veš kašna j’ razlika med pekom pa med tepihom? pek more zjutri ob štireh ustat, tepih pa uhka še mau poleži. Kapiš?

   • Janez

    Ja, ja !
    Bo že !
    Pravzaprav je biti boljše – tako kot si to ti
    1. Za male pare seveda – “stražar” replik od ex kardeljev
    2. Kot pa biti – replika od zločota Kardelja: te dni jih močno boli glava zaradi NLB.
    Sanje
    O tem, da bi bil kot pravi Kardelj – so pa odveč:
    – učiteljišče je naredil – učil otroke pa nikoli.
    – niti enega leta normalne delovne dobe ni imel,
    – najprej je bral nore knjige od Marx-lenega Lenina,
    – nato je bil malo v kehi – ODLOČNO PREMALO IN NA PREMILI ROBIJI !
    – nato je v ilegali počel umazanije, med vojno še hujše
    – po vojni je vsiljeval zadruge pa samoupravljanje – tozde, ozde, sozde !
    – vmes pa PA GA JE OD CCA 1960 DALJE PRIDNO RAZŽIRAL “RAK-CANCER”
    KI
    GA JE DO 1980 – NA VESELJE MNOGIH – “POPAPCAL” ! L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    A JE VREDNO BITI – “KARDELJ”?

    • janez cepec

     ni ti pomoči, tud Bog ti ne mor pomagat, pa Janša tud ne

 • LEVI TELEBAJSEK

  To je rezultat večletne levičarske politike. Leva politika ne prinese varnosti ampak odprte meje in nevarnost.

 • Demonkrat

  No ko smo že pri letališčih.MB airport bo zalaufal ?

  • janez cepec

   never, biu je političn narjen, če pa ni folka pa eroplanu, pa ne more laufat

   • Demonkrat

    Ja saj.Rezultat socializma

    • janez cepec

     tle ta pa podprem

 • LEVI TELEBAJSEK

  Branko Grimsa za obrambnega ministra TAKOJ

  • janez cepec

   ma kaki Grims, pig face, edn od dvojca A JE TO in LOLEK, in BOLEK, bolj je Lolek, MAHNJENI Žan bi biu taprau

  • Fogglof Tunnek

   Goebbels ne more biti noben minister!!!…Neonacisti RAUS !!!

 • Osti jarej
 • rrrrr

  Slovenci bomo vedno radodarno podpirali slovensko levico in njihove teroorističe prijatelje ,od Palestine do Sirije. Tudi ko nam bodo slednji odpihnili glave.

  Ampak tudi brez glave lahko z zdravo levico še vedno sežemo v svoj varžet in jim kupujemo pralnice denarja brez vračila, termoelektrarne brez premoga in podzemne tovorne železnice brez tovora.
  Čak mal, kok je že last minit na Braču za dve osebe pa s psom?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Leto 2018 koalicija SDS – SNS
  Janez Janša premier
  Branko Grims obrambni minister
  Zmago Jelenčič minister za notranje zadeve
  Eva Irgl zunanja ministrica

  • janez cepec

   a tile modeli se bojo u Begnah šl vlado? sej ni treba čakat do 2018, sej uhka kr dones grejo gor, pa začnejo. pa še Janeza aus Komenda nej uzamejo, minister za zdravje bi biu uhka, bi mu sam s sabo dost deva, če ne bo obupu

  • slosin

   …leve stranke pa zodolžit za skrete pucat v parlamentu…..na drek se spoznajo..

 • Janez

  Ja, ja !
  Cenjeni g. Branko Grims – bi bil že ok za MNZ, MORS MINISTRA.
  Za
  “KANON FUTR”
  V PRVIH LINIJAH BOJA S TERORISTI
  PA JAZ PREDLAGAM ZBLOJENCE IZ – ZL L. MESEC, M. Kordiš&comp. . L.r. J. KOMENDA

  P.S. NPR. ZL LUKA MESEC BO – POZDRAVIL IN OBJEL – ISLAM TERORISTA S POZDRAVOM – “OH, WELCOME – MOJ MULTIKULTI BRAT” MULTI KULTI ISLAM BRAT – GA BO PA KAR ? Zaštihal – ali kaj.
  Kaj bodo zadnje besede – ZL Lukca M. . Pa lahko samo ugibamo.
  Kaj se vam zdi.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Levičarji že polnijo plenice kajti vedo, da se njihova era izteka in, da naslednje leto murgelska legija ne bo mogla ustaviti volje ljudstva. Živel Janez janša in leto prihodnosti 2018

 • Fogglof Tunnek

  Rečeš stevardesi, da je prava bomba in te aretirajo… pa ka si nor !!!

 • Janez

  Ja?
  Ampak !
  Kje je pa danes ? Tisti ” EX KP, ZK ZOMBI OD F. TUNNKA”
  Najbrž?
  SI SE NI OPOMOGEL OD NOČNIH NEKROFILSKIH OPRAVKOV ?
  Morda?
  Je glodal kosti
  ubogih pomorjenih Hrvatov in naših slo “braniteljev domov”
  – na nad 700
  ex KP “MARXISTIČNIH MORIŠČIH”
  – PA ZDAJLE? Še prebavlja, ta ? Želodec dviajoči “nekrofilski stvor” od Tunnka ? L.r. J. KOMENDA

 • luckyss

  “Bombni preplah in drama na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana”
  Spet članek, ki je čista laž…Če je bila drama, se je ta odvijala na letališču Kölln..
  Sicer pa bo slej kot prej zapokalo tudi pri nas..

  • Tačka

   Vuf vuf hov hov vuuuuufff vuuuu

   • luckyss

    Daj si izmisli kaj bolj inteligentnega za odgovor…Zbijaš povprečen IQ hišnih komentatorjev iz 65 na 45..

    • Tačka

     Maš rajš samce…jst sem pa mislila, da te bom razveselila?

     • luckyss

      Zoofilijo se lahko greš v tisti znani garaži..pa bivšo “slovenko leta” poklič in njenega “partnerja”
      Pokvarjenost nima politične barve..lahko je “komunist” ali župnik..

     • Tačka

      Vuuf vufff a navš skoču na mene vufff hooov, cmok

     • Fogglof Tunnek

      Psička bi rada vejkega pasjega tiča med zadnje “tačke”… hahahahahahaha…

     • Tačka

      Aaaa….vuf vuf hooooov

     • Tačka

      Aaaaa vuf vuf hoooov

  • sprehajalec

   da je bomba potencialno prišla na letalo pri nas, seveda nima nobene veze z dogodkom.

   • luckyss

    Seveda ima, ampak na našem letališču ni bilo nobenega preplaha in panike kot lažno pišete tukaj..

    • sprehajalec

     če se bo morda izkazalo, da je šlo res za bombo, potem bosta sledili preplah in panika. Nova piše v prihodnjiku.

     • janez cepec

      nova ima preroške sposobnosti, tko kot njen prišepetovauc Prerok in veliki diktator

     • luckyss

      Bomba je bila le v besedi, ko je pijani SDS-ovec videl joškasto stewardeso…
      Če se lahko malo spustim na vaš nivo ;))

     • janez cepec

      ne ne, SDS- ovci pa niso pjančki, so bel napredni, se rajš drogirajo

     • sprehajalec

      čas je za jutranjo dozo Janez, potegn jo do Taučarja. Saj je menda že odprt?

     • sprehajalec

      Easy Jet ne streže alkohola, govora je o rukzaku brez lastnika. Ki so ga razstrelili.

     • luckyss

      Razlog je bil beseda “bomba”, ki jo je zasledila panična potnica..
      Za izgubljeno prtljago pa ste verjetno celo tukaj že slišali, čeprav očitno bolj peš hodite :))

     • sprehajalec

      Poznam osebno primere iz Amerike, ko je avion toliko časa stal, ker je bil na njem kovček brez lastnika, dokler ga niso odstranili iz letala. Tako se danes dela.

      Ti imaš v mislih še po starem, Inex adria pa JAT. Ko so ti za 40 letnico kupili polet z letalom…

  • garfi

   groziš

   • luckyss

    Bedak…Le logično sklepam, da se bo terorizem pojavil tudi pri nas…slej kot prej jih bodo izšolali v đamiji ;)

 • Fogglof Tunnek

  Najverjetneje delo kakih desničarskih obveščevalnih sil !!! Teroristi se ne bi hvalili, da imajo v prtljagi bombo…desničarji pa radi delajo fake paniko !!!

  • Tačka

   Vuf vuf hov hov vuuuuuffff vuuuu

  • garfi

   —-rdeći klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!

 • Fogglof Tunnek

  99,99 % ljudi se na srečo nikoli ne bo soočilo s “terorizmom v živo”… se pa fsakodnevno srečujemo z učinki, ki jih za naše dobro ustvarjajo naše varnostne službe, “naši” mediji … Seveda tu izstopa Nova24tv!!!

 • sprehajalec

  Nič novega tole s terorizmom za tele prostore in ideologijo pri nas, ki je kompatibilna s teroristično. Ena je s terorizmom prišla na oblast, druga pa še poskuša.

  Številka 1 med teroristi nekoč, Ilič Ramirez Sanches Carlos (po kom je dobil ime, je vsakomur lahko jasno), je pred preganjalci prebežal v Jugovino. Menda je sodeloval celo na Olimpijadi Sarajevo 84, kot vodja varnostnikov.

  • janez cepec

   ne, ne, slovesno je prisegu, u imenu športnikov, fer plej, pa take stvari, je oblubu

   • sprehajalec

    Jugovina ga je imela rada, ker je v imenu delavstva pobijal. Nekako ga je razumela…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, baje se en tip na letališču ki je iskal prtljago drl… “A LAH sam mal prostora, da vidim tisto seksi steverdeso, je prava BOMBA!!!”… Seveda taki kot Nova24tv, Janez Janša, Grims in druga gamad pa vzamejo stvari izven konteksta in napišejo eden se je drl… “ALAH BOMBA!!!”

  Vidite, to je tipična desničarska manipulacija !!!

  • Tačka

   Vuf vuf hov hov vuuuuuffff vuuuu

  • garfi

   profesionalni “levičarski” lažnivec

 • Fogglof Tunnek

  Ampak vam povem, da je po statističnih podatkih, pot do Londona z kolesom še vedno bolj nevarna…kot z avionom…te pa terorizem gor ali dol !!!

  • garfi

   —-rdeći klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!

   • Fogglof Tunnek

    Če so sami kleriki na kupu, zakaj pa ne…

 • Janez

  Jaz predlagam !
  DA SE F. TUNNKA VZAME V SLUŽBO
  – KONTROLORJA PRETOKA ISLAM MIGRANTOV !
  Angleško Tunnek zna – islam migranti – angleščino vsaj malo tudi znajo !
  V
  ROKAH BO TUNNEK IMEL – KNJIGO ” KRATKI KURS VKP B ” -STALIN KOMUNIZMA !

  Pa bo TUNNEK
  – SPREOBRAČAL – ISLAM MIGRANTE – V KOMUNISTE ! Dobra ideja ! A ne Tunnek !L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   jest sm predlagu, de te ljubljeni vodja uzame u vlado za ministra za zdravstvo, pa nis nč komentiru. koko pa to?

   • Fogglof Tunnek

    Minister za zdravstvo…specializiran oddelek za psihiatrijo…kot pacient…

    • janez cepec

     ja, ja, bi mu sam s sabo dost dela, k je prfuknen do amena

   • Janez

    Pa?
    ZAKAJ?
    Jaz sem mlad pennzionist !
    HOČEM UŽIVATI ŽIVLJENJE, PLESATI TANGO, PA DAME PA TOPLICE , MORJE ITD.
    KAR MLAJŠI POPRIMITE !
    Jaz
    le z nasveti lahko pomagam: za “kanon futr” v stikih z islamisti so zelo ok LGBT !
    Na
    TEH MULTI NE KULTI OSEBKIH BODO ISLAMISTI OHLADILI SVOJ BES NAD ZAHODOM !
    Rekrutirajte
    torej LGBTJE
    – KOT KONTROLORJE PRETOKA ISLAM MIGRANTOV !
    Saj – če islami kakega LGBTJA – “pomalicajo” velike škode ne bo.
    Ga, jih bodo – LGBTJE – imeli za “žrtveno jagnje” – medkulturne pomiritve ?
    Odločno
    Pa odsvetujem,
    da se sprejme med kontrolorje pretoka migrantov – ZL LUKO MESCA !
    On
    se zdi uporaben le – ZA PITJE – P I V A !
    Zsadnjič
    SEM ZL LUK MESCA VIDEL NA SVOJE OČI ! V lokalu Pelikan pod Metalko.
    Je še precej mlad –
    ampak – brez problema je spil TRI VELIKE VRČKE – P I V A !
    Kako
    naj tak mlajši, zblojen “pivomanček”
    opravlja kontrolo islam migrantov, išče bombe ?
    Mislim, da bi ga takoj napojili,
    morda celo ugrabili in ga prodali ? Kanibalom – kam v Papuo, N. Gvinejo ? L.r. J. KOMENDA

 • Bozz

  Drama na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana? Kolikor vidim iz članka, se na našem letališču ni odvijala nobena drama, ampak na Kölnskem. A malo preveč senzacionalistično pišete?

  • Fogglof Tunnek

   To ti je Novatv…v službi desnice…

 • Fogglof Tunnek

  Tip je rekel v arabščini, ko je videl stevardeso: “Alah, ta je pa res bomba…”

  In Grimsof somišljenik na letalu si je paranoično prevedel zadevo nekako takole: “V nahrbtniku imam bombo, Alah je velik, bum boooo…”

 • Fogglof Tunnek

  Grimsova skrb za varnost Slovenije že obraduje sadove … Panika je že prisotna sedaj potrebujemo še terorizem…. hahahahahahahahahahahahahahahaha…

 • Fogglof Tunnek

  Baje je bilo tako:

  Mama: Kaj bomo jedli?
  Otrok: Jas BOM BAnano…

  • sprehajalec

   Če bo kaj v Sloveniji Tuppek, boš ti prvi odgovoren. Jaz pa bom CIji po mailu poslal podatke, da iz tvojih postov zaznavam grožnjo. Pa jim potem ti sam dokazuj…

   • Fogglof Tunnek

    Ti samo pošlji…mi udbaši smo infiltrirani tudi v CIO…bilo kuda, udba svuda…

 • Fogglof Tunnek

  V resnici današnji BILD poroča:

  – kaže, da ni bilo resnične teroristične grožnje:
  – v soboto zjutraj je policija izjavila, da do sedaj niso našli sledov eksplozivov tako na letalu ali v prtljagi;
  – pridržani trije londončani brez zaznanih povezav z islamizmom;
  – zaslišanje dveh končano, tretjega še potega.

  Če ne bi bilo tujega tiska bi vam morda celo verjel na besedo … bi verjetno živel v fsporednih svetovih kot večina tukajšnjih desnih komentatorjef !!!

 • Fogglof Tunnek

  Izgleda bo treba preventivno prepovedat ljubljanski žargon in izraz “A LAH…” …he he…

  • Tačka

   Ala aala ala vuf vuf

 • Fogglof Tunnek

  A je Grims Goebbels že obsodil udbo in komuniste?

 • Fogglof Tunnek

  Spet aktualen vic:

  “Ka je črno in v grmu bombo išče?”

  “SDS-ovec!”

  Ka pa je črno in po zraku leti?”

  “SDS-ovec ki je bombo našel!”

  … hahahahahahahahahahahahahahahahahaha …

  • princeska

   Kaj je rdeče in mekeče?

   • janez cepec

    Janša, k je biu še u partij

    • princeska

     Janez cepec že ve, ker je on še vedno v partiji, Janša pa je pravočasno ugotovil, da meketanje pod taktirko murgeltrota, ni zanj. Rdeči pa še kar naprej mekečejo.

     • janez cepec

      jaz nikoli

 • LEVI TELEBAJSEK

  Grims za zunanjega ministra.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša je edino upanje za slovenijo in njeno prihodnost.

  • janez cepec

   ti pa on, pa Janez aus Komenda ste glih za skupej

 • LEVI TELEBAJSEK

  Varnost v državi lahko prinese samo SDS. Levičarji bi radi v državo spustili še več nepoznanih ljudi, ki so lahko grožnja državi že tako so velika grožnja slovencem in slovenskam levičarji, ki hočejo uničiti vse.

  • Bozz

   A misliš? Kolikor vem je Janša tudi promoviral kvote. Moral bi biti tako pogumen kot Orban in še kvote zavrniti.

   • LEVI TELEBAJSEK

    Saj jih bo leta 2018

 • LEVI TELEBAJSEK

  SDS je upanje SDS je svetla luč na koncu predora SDS je prihodnost

 • princeska

  Avionček gori gre, doli meče bombice,
  kamor bomba prileti, tam se šteje, en, dva tri;
  Angela Merkel pa lovi, cmerko usranih gat beži.

 • LEVI TELEBAJSEK

  SDS – najbolj sposobna stranka v Sloveniji, ki ji je dejansko do Slovenije. SDS je prihodnost
  SNS – tudi dobra stranka z dobrim voditeljem
  NSI – rabi reforme
  SD – en kup nesposobnih politikov Dejan Židan od njega je toliko efekta kot od 200 let stare škarpe. Tanja Fajon je tako slaba, d aso jo poslali ven z Slovenije kjer ne more delati škode to je edini plus v tej stranki.
  Desus – čas je za upokojitev
  SMC – bo vedno znan stranka po tem, da niso bili sposobni zavarovati meje in, da je predsednik vlade človek, ki bolj spoštuje tujce kot Slovence in premier Miro Cerar politik brez hrbtenice.
  ZL – to je stranka, ki je njen idol Maduro Venezuelski don korleone. ZL hoče uničiti vse kar je Slovenskega in naseliti 200 000 tujcev po Sloveniji, ki bi sejali kaos in uničenje ampak to je namen stranke ZL.

  • Goran Hvala

   Ti pa mas domislijo…

   • janez cepec

    kam pa pridemo brez domišlija? napisu je mokre sanje velikega diktatorja

 • FRANC3

  Teroriste privezat na sumljiv kovček, pa počakat 24 ur, kaj se bo zgodilo. Zagotovo bi se grožnje z bombnimi napadi zmanjšale.

 • Janez

  TUNNEK !

  NE HVALI SE S SVOJO “CIA” KARIERO !
  A?
  NE POZNAŠ GROZNE USODE – SLAVNEGA M U S T A F E GOLUBOVIĆA !
  Takoj poglej v Google !
  NAJBOLJ SLAVNEGA BALKANSKEGA VOHUNA,
  OSEBNEGA STALINOVEGA PRIJATELJA – DIVERZANTA, LIKVIDATORJA – ZA STALINA !?
  Leta
  1941 – Nemci so že bili v Beogradu
  Je
  Stalin poslal – Mustafo GOLUBOVIĆA V BEOGRAD – NAJ – LIKVIDIRA – ZOPRNEGA J. B R O Z A !
  Vendar !
  Paranoični Kardelj, Djilas, BROZ-TITO – SO ZAZNALI – ZELO NEVARNEGA LIKVIDATORJA Mustafo !
  So
  KAR NEMCEM – POVEDALI KJE, V BGD – JE STALINOV LIKVIDATOR NASTANJEN !
  In !
  Razplet je bil grozen.
  NEMCI SO MUSTAFO G. UJELI,
  GA MUČILI, MU POLOMOLI VSE KOSTI -IN GA V NEKEM PARKU V BGD – USTRELILI !
  Zdaj !
  Je Mustafa G. kot heroj Stalinove KOMUNISTIČNE SZ – SICER POKOPAN V KREMLJU !
  Ampak?
  Taka smrt.
  Pazi, Tunnek, da te kaki tvoji “kolegi” ne predajo islamistom – kot agenta ZDA ! L.r. J. KOMENDA

  • sprehajalec

   Ko je Rdeča Armada jeseni 1944 prišla v Beograd, je posebna iz Moskve poslana ekipa poiskala njegove posmrtne ostanke, jih izkopala in prepeljala v Moskvo.

   • Janez

    Ja!
    Točno tako !
    Dobro si informiran !
    TUNNKU IN NJEGOVIM !
    JE NAJBRŽ ZLEDENELA KRI V ŽILAH !
    Je najbrž ob tej realni zgodbi oz. realnem dogodku !
    – SMRT LIKVIDATORJA, KI SO SE GA VSI – ZARES – BALI !
    Tunneka !
    Je najbrž minilo – veselje – do – njegovih štosov !
    Hja ?
    Tunnek !
    Pomagaj raje – nam, ok, fer slo domoljubom.
    Kaj?
    Pa braniš te stare,
    brezpekspektivne ex KP, ZK IN ” BREZUPNE “KARDELJ DR. CERARJE”.
    TI
    islamisti – niso – hec. Pomalicajo te – brez pardona.
    Hvalabogu,
    Da imamo SDS IN NAS SLO DOMOLJUBE. Skupaj bomo zmogli. Vse ! L.r. Janez KOMENDA

    https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • indijanka

  Preletela sem provokatorske samogovore tega portala. Če jih strmem. Nemci so tako nori, da razstreljujejo neškodljive nahrbtnike. Nova24tv je portal, ki so ga vse letalske družbe vključile v obvezno prebiranje med leti. S tem funkcionalno izobražujejo potnike povzročanja panike. Z letalom so potovali samo Slovenci. Potniki letala so bivši kolesarji, ki ne poznajo denarnih posledic preigravanja besede bomba v letalu. Hja…pa je to res? Kaj pa če ni?

  • Fogglof Tunnek

   Sta smo dve možnosti…ali je res ali pa ni res!!!…A če pride do negacije negacije potem pa lahko filozofiramo…pa to…

   • indijanka

    Pred leti mi je Beštra vcepila v glavo pravilo demografske statistike. Še tako majhen % povzroči, da to število predstavlja ljudi. Med njimi se lahko znajdejo celo tisti, ki jih imaš rad.

    • Fogglof Tunnek

     Kadar Janez Janša v javnosti začne govoriti o kakšni spremembi, predfsem takrat, ko se njegova beseda zareče, in naj bi bila sprememba “pozitivna” za slovenski folk, takrat je gotovo na delu negacija negacije.

    • stop uvozu zla in kultov

     posiljene ženske po Evropi odkar ” so prišli oni”, in teroristični napadi do sedaj pa so fikcija, ne?! Dej bodi raje tiho.

  • sprehajalec

   Dobro si zadela. Gre za penzionirane samoupravne težake, ki se jim zdi domoljubno, če tu onesnažujejo portal. Vsak izmed njih ima svoj razlog za to, zaradi vpetosti v nekdanji režim.

   Če bo Ivan Janez rekel, da ne bi bilo naprimer dobro, da bi komunalne odpadke stresali v Savo, bodo oni cvilili, da bi bilo pa dobro, da se smeti mečejo v Savo. Nek prototip starega slovenskega težaka, ki se je sposoben v vse vtakniti, pa vse dati v red. Pa drugim seveda ne pusti, da se oni vanj.

   • indijanka

    :) drži in hvala.

   • Mark Nowotny

    Saj niso penzionirani. Tudi najbolj nor, stari človek, degradiran z rdečo miselnostjo, kot vložena kumarca s kisom, premore toliko kulture, da ne bi bil tako žaljiv. Tile provokatorji pa so, debili, polni same sebe, tja med 25-30, ki v živlenju ni naredil še nič, so na sociali in v nekem usranem prostoru, na kakšni prastari kibli pišejo komentarje, po nalogu mesečnika Lukca. Ta pa jim plača, nek drobiž. Najboljši primerek je Tunnek, ki je bil morda na Štajerskem samo s prstom na zemljevidu. Uporablja pa tipične ljubljanske besede, ki jih tako malo popači, pa proda, kot haloško narečje. V Halozah, takšnih opic nimajo. Tam slišijo Ljubljana, pa Janković pa vidijo vse rdeče in so pripravljeni klat!

    • sprehajalec

     Ja, lahko tako, imaš asistente na FDV, pa krog okrog Metelkove, ki so v nekem kvantnem zamiku časa in prostora. Pa se jim morda zdi domoljubno, če minirajo tale portal. Vseeno pa imam na sumu aparatčike bivšega režima, družbenopolitične delavce, ki leta 91 niso vedeli kaj z njimi, pa so jih poslali v penzijo. Tudi 35 letne. Ta penzija je pa dobra, Drnovškova, izračunana na nerealnih predpostavkah. zato so vse pomešali, prej, sedaj, oziroma realne slovenije niso okusili en dan svojega življenja. Pa napumpani so z ZZB NOVJ indoktrinacijo, pa junaštvi svojih očetov in dedov pred hudo Jamo, Kočevskimi brezni. protitankovskimi jarki na teznem, Pečovnikom itd…

     • Mark Nowotny

      madona. Se kaj lahko zgodi, da imaš prav. To je že vse tako pokvarjeno, da moja domišlija ne nese ravno tako daleč :) Ampak pri rdečih nikoli ne veš.

  • Mark Nowotny

   Kaj lahko pričakuješ, od nekoga, ki verjame, da denar zraste v bankomatu sam od sebe?

   • samsara

    Amir Cmer Abdulahi je eden takšnih.

    • Mark Nowotny

     jej. Precej nazorno poimenovanje.

     • samsara

      Pravzaprav sem imel v mislih drugega, zdaj napisanega.

     • Mark Nowotny

      Prav!.. samo tisto zadrži zase ;)))

     • samsara

      Mah, cel kup podobnih in sorodnih jih je…

     • Mark Nowotny

      :)

  • Nowotny

   Samo tolko, da še tebi povem, da se ne bomo šli slepih miši. :) V soboto sem bil ob moj prejšni – “uradni” račun Mannuro – pač pravjo, da se nisem lepo obnašal na nekem drugem angleško govorečem forumu. Jaz pa trdim, da sem jim samo povedal, kar jim gre in.. ja,.. je prišlo, do navzkrižja interpretacije svobode govora ;) Mislim, ne razlagam vsakemu, ker nisem tolko gor.. včas sva si kaj natipkala… nekak pa nisem, kot bi tu temu rekli – Frischling :)

   • indijanka

    :) hvala za info.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, glede na to kako smo se lotili zadeve “Kemis”, so se teroristi odločili, da je najbolje, če napade izvedejo fSloveniji… Odzivni čas 14 dni… hahahahahahahahahahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Naročiš stevardesi “BOM BAcardi z ledom prosim”…in si že terorist… hahahahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Folk je že čisto fukjeno fukjen od paničarjenja!… Še malo pa ne boš več smel na avion, če ne boš po fseh normativih oseb, ki preko svojih predsodkof domnevajo, da so fsi ki ne zgledajo tako kot je njim fšeč, teroristi…Bolano!!!… In za fse to je kriva predfsem desnica !!!

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Se strrinjam s tabo za vse je kriva levica.

  • Goran Hvala

   Se strinjam…+++..Ce so bli na avionu modeli kakrsni se zbirajo predvsem na tem portalu tudi meni ni nic nenavadnega da so zagnali paniko…sej druzga itak ne znajo kot podpihovat vsako stvar ki ni po njihovo…

   • sprehajalec

    Zagotovo niso zagnali panike zaradi rdečelasega Johna na letalu, pa če se je malo hecal.

    2x zapečen pa je razlog za paniko. Pa saj so tako hoteli sami. In bodo sedaj cvilili o diskriminaciji pa izogibanju. Ljudje se jih bodo sedaj izogibali in ne inštitucije, tako da niti ne bodo mogli več cviliti o rasizmu pa rasistih.

    • Goran Hvala

     Mene pa zmrazi ko zagledam enga belega v kravati..ker vem da ni posteno zasluzu…bog si ga vedi kolk druzin je elegantno na demokraticno zjebal da je prisel do denarja…mene ni se noben drug tako elegantno opeharil kot belec..po moznosti se domacin sonarodnjak…zdej se bom pa enga crnca izogibal…ne vem…men ni se noben nic zalega storil..ce bo ko bo pa druga pesem…za slovenca lahko recem da je ze in ne ko bo ce bo…

     • sprehajalec

      Pošteno je vse relativno. Če je merilo poštenosti količina bolečih mišic pa mokrost majice, potem vse pisarne odpadejo po tem kriteriju poštenega zaslužka.

      Kar se pa Slovenca tiče se pa strinjam. če te bo kdo po suhem nabrisal, te bo slovenec. ker se mu kot drug slovenec niti najmanj ne smiliš in ker se te ne boji. Tujec je veliko poštenejši.

      verjetnost, da boš zletel v luft v skupini belih in pa v skupini dvakrat zapečenih je neprimerljiva, kot kažejo zadnji dogodki po Europi. V prvi skupini je nična, v drugi pa velika. O tem govorim in tega se ljudje po Europi izogibajo. če jr dvakrat zapečen na busu, so vsi pari oči na busu usmerjeni nanj.

     • stop uvozu zla in kultov

      tebi migranti niso posilili matere, sestre, žene, kot se to dogaja v severnih evropskih državah, beri malo njihove novice! Žrtve po Evropi so dale svoje življenje, tudi njihovi otroci. Evropski otroci niso pobijali nikogar. ZAMISLI SE MALO NAD SAMIM SEBOJ. LP

     • Goran Hvala

      Aja ker teb so jo..?..

  • stop uvozu zla in kultov

   mrtvi in posiljene ženske po Evropi SO DEJSTVO!

  • Janez

   Ti!
   Tunnek !
   Kurdi pa imajo eno – baje marxistično “delavsko” stranko !
   Morda
   Je pa v tisti stranki zate – pravo mesto ?
   Daj se pozanimaj. Se boš boril za Kurde in proti Erdoganu.
   Tu
   V Sloveniji te zmešanega kot si
   – te nič ne rabimo. Kar Kurdom pojdi pomagati. Tam te čaka – slavna smrt. L.r. Janez KOMENDA

   • Janez

    Aja!
    Še ZL Miho Kordiša in tista dva očalasta ZL “KARDELJA” ODPELJI S SEBOJ !
    V
    KURDSKO DELAVSKO STRANKO ! Tam je pravo mesto za vas !
    V Sloveniji – je “Kardelj ?
    – de-modiran”. Ni več v modi.
    ZL Lukca M. pa ne jemati s seboj – ON JE OK – LE ZA PITJE – P I V A ! L.r. J. Komenda

 • Janez

  Ah !
  TUNNEK,
  TI SI PA RES EN “POTRJEN, KVALIFICIRAN – ODKLOP”
  Naj
  Te kar – razstrelijo !
  Ti islamisti – ki jih ne jemlješ resno !
  Te bojo oni naučili – kaj je to “negacija negacije” .
  Samo v nič spremena “negacija” boš ti – ali pa boš ?
  Postal – islamist !
  Multi- kulti islama – ni ! Če tega ne dojemaš – si pač ? Res en “odklop” tip. L.r. J. KOMENDA

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša je edino upanje za Slovenijo. Janez Janša je srce Slovenije

  • stop uvozu zla in kultov

   nisem v sds, strinjam pa se, da migracijo moramo ustavit.

  • janez cepec

   ti si pa dupe Slovenije

   • LEVI TELEBAJSEK

    Niti nisem pričakoval normalnega odgovora od plačanca iz Murgelske favele, ki samo grozi in ustrahuje.

   • Janez

    Ti !
    Si pa slovenski marxistični heroj !
    Pojdi
    Se boriti za KURDSKO. DELAVSKO STRANKO.
    Oni bijejo novo “Špansko državljasko vojno” z Erdoganom. Pojdi tja ! L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     ejga za tablete je cajt, pejd, de se boš mau umiru

    • Janez

     Manj !
     Herojsko, tudi manj nevarno opravilo zate !
     Pojdi !
     Med te ex KP, ZK ki so prali denar v NLB Irancem.
     Pa
     Prebutaj – ti to znaš – tistega, ki je kriv za to godljo z NLB. L.R. JANEZ KOMENDA

  • stop uvozu zla in kultov

   mi smo krščanske države, tuji kulti želijo prevlado, levičarji so sovražniki krščanstva, so ateisti, in podpirajo uvoz tujih kultov.

 • pimpekpepek

  Kako bombasticen naslov. Nic se ni zgodilo na brniku ampak med poletom in potem v Kelnu. Pa imate slogan v sluzbi resnice, prava ivan-hanzi tv in casopis

  • sprehajalec

   Kje so se tisti trije aretirani vkrcali? Med letom nad Avstrijo, ali kje?

 • Janez the smrad

  Strah ima velike oči! Dobro, da SDS dela na tem.

  • stop uvozu zla in kultov

   Strah je posledica REALNIH NAPADOV na evropske ljudi, ter posilstva po severu, odkar so prišleki gor!!!

   • Goran Hvala

    To je sam reakcija na klanje ljudi po tretjih drzavah in posiljevanja in krajo odkar so beli pametnjakovici stopili v te drzave….pod pretvezo miru in demokracije…akcija reakcija…zdej pa v jok in na drevo…pa sami hrabri drgac…

    • stop izdaji

     to je prazen izgovor! MI NISMO nikogar ubijali. Ameriki to povej. Sram naj te bo do amena!

    • stop izdaji

     KAJ SO OTROCI V MANCHESTRU NAREDILI TEBI?! Bili so žrtve, na koncertu! Sram naj te bo do amena. IZGOVORI ZA NAPADE SO BOLNI, HLADNI, PREDRZNI IN ZRELI ZA ZAPOR. KAJ SO TI KRIVE ŽENSKE PO SEVERU EVROPE, KI SO POSILJENE OD TUJCEV?! DOKLER TO NI TVOJA MATI, SI FRAJER, KAJ!? MARŠ V TRI PIZDE MATERINE PSIHOPAT!

     • Goran Hvala

      ??..tableto clovek…da te nebo hertz izdal…ker bi rad se kdaj mal pokomentiral s tabo….hebe se men za slovenose…cist preprosto…a ni to demokracija da lahko poves kar si mislis…

     • stop migraciji in zlu

      Bolnik, SMEHLJAJ SE ti ob statistiki umrlih in posiljenih evropskih prebivalcev, med katerimi so ženske, otroci. Smehljaj se. Do kdaj, pa odločajo tisti, ki nadzirajo kdo je terorist in kdo ne. ŠE NEKAJ VEDI, savdska arabija ima vsakodnevna obglavljanja in mučenja, bičanja, rezanja nog in glave. Če ti paše njihova šeriatska zverinska miselnost, pejt k njim. Tu ne rabiš smradit. Marš! LP

     • Goran Hvala

      Hvala da si mi napisal nekaj iz wikita…kar sicer ze vsak ve…sam hvala se enkrat da si mi odprl oci…res nism vedu ejga…smradim pa lahko…ker je pac to demokracija..in pahko vsak smradi vsakemu..z nobenim se mi ni treba strinjat…in ce recem da mi dol visi zate in podobne je to to…a ni simpl…

     • razum

      Nam dol visi zate stari prdec. Hladno zagovarjanje in smehljanje ob zločinih proti evropskim otrokom in ženskam je PSIHOPATIZEM. Odsmrdi že enkrat.

     • Goran Hvala

      Bo ze drzalo…sploh ko to ti reces…

     • premislek

      povleci ga pijanim šeriatskim sunitskim savdijcem, ki koljejo svoje ljudi vsaki dan. Povleci ga. Čao

     • Goran Hvala

      Evo..ga bom…ce najdem takega kot si napisal…vse v eni osebi…mal tezko bo sicer sam se bom potrudil..

     • logika

      zna bit, da te pijani smrdljivi poraščeni arabski šeiki kaznujejo, če jim ne boš ” po volji”, imajo namreč šeriatski sistem, to pomeni obglavljanje, rezanje nog in rok, bičanje. Ne želiš si nič od tega. Če bi bil majhna deklica bi te oni prisilili še v poroko s kakšnim starcem, ker imajo poroke z majhnimi deklicami. Izobrazi se o šeriatskih arabskih hudičevih načinih življenja.

     • razum

      POVLECI GA ARABCEM NO. Oni se sicer med sabo pokončujejo, ker se savdijci in iranci ne morejo videt, saj so eni Šiiti, drugi so Suniti, so smrtni sovražniki. PEJT JIM GA POVLEČT. GLEJ DA JIM GA DOBRO POVLEČEŠ.

     • Goran Hvala

      Wow….sej lahko da bom res sel…kaj pa ves..ce mi bo pasalo v tistem trenutku..pa spet flancas o sitih pa sunitih kot da bi bil expert…

     • debili ste uničili Evropo

      ti si ubogi nepismeni debilček ki ne bere novic od svetovnih novinarjev. SAVDIJSKI SO KATAR IZOLIRALI, DA HRANE NIMAJO, KER KATAR HOČE NA IRANSKO STRAN, SAVDIJCI SO SUNITI IN SOVRAŽIJO ŠIITSKI IRAN. SUNITI IN ŠIITI SE KOLJEJO MED SEBOJ ŽE STOLETJA!

     • Goran Hvala

      Oouuuu yeah….ne ne berem ker berem sam novo…ker tle je resnica drugje jo ni..

     • logika

      CELI SVET VE, DA SE MUSLIMANSKI SUNITI IN MUSLIMANSKI ŠIITI KOLJEJO ŽE STOLETJA, ARABSKE DRŽAVE IMAJO MED SEBOJ OGROMNO VOJN, KER SE PREPIRAJO OKOLI TEGA KDO NE NASLEDNIK MOHAMEDA. IMAJO TUDI PRISILNE POROKE MAJHNIH DEKLIC, KER JE ISLAMSKI MOHAMED IMEL 9 LETNO AIŠO!!!! NEPISMEN SI, BERI O ARABCIH. LP

     • logika

      CELI SVET VE, DA SE MUSLIMANSKI SUNITI IN MUSLIMANSKI ŠIITI KOLJEJO ŽE
      STOLETJA, ARABSKE DRŽAVE IMAJO MED SEBOJ OGROMNO VOJN, KER SE PREPIRAJO
      OKOLI TEGA KDO JE NASLEDNIK MOHAMEDA. IMAJO TUDI PRISILNE POROKE MAJHNIH
      DEKLIC, KER JE ISLAMSKI MOHAMED IMEL 9 LETNO AIŠO!!!! NEPISMEN SI, BERI
      O ARABCIH. LP

     • Goran Hvala

      Kako naj berem ce sm nepismen.???…dej me nauci prosim…da bom tak poznavalec kot ti…

     • Goran Hvala

      Pardon..neki sm kliknu…sm hotu napisat da se mi jebe za angleze…no sej tud za slovence…

    • sprehajalec

     Začelo se je s Sadamovim vdorom v Iran. In pa res je, z belci. Sovjetski vdor v Afganistan 1980.

     • premislek

      SAVDSKA ARABIJA IMA ŠERIATSKI REŽIM, ARABCI SE KOLJEJO MED SEBOJ, SUNITI IN ŠIITSKI ISLAM STA SI SMRTNA NASPROTNIKA, KER SUNITI VERJAMEJO ENO, ŠIITI DRUGO. TA PSIHOPAT, KI ZAGOVARJA ARABCE JE POZABIL NA KRUTE TURŠKE ISLAMISTIČNE VPADE, KO SO NABIJALI NA KOLE NAŠE SLOVANSKE KRŠČANSKE NARODE!

    • stop izdaji

     SAVDSKA ARABIJA IMA KRUTI ŠERIATSKI REŽIM KJER SE REŽEJO GLAVE NA GLAVNIH TRGIH VSAKI DAN, BIČAJO IN REŽEJO NOGE IN ROKE, ŽENSKE SO ZAPRTE KOT PSI, ARABCI SE KOLJEJO MED SEBOJ, SUNITI
     IN ŠIITSKI ISLAM STA SI SMRTNA NASPROTNIKA, KER SUNITI VERJAMEJO ENO,
     ŠIITI DRUGO. TA PSIHOPAT, KI ZAGOVARJA ARABCE POZABIL SI ŠE NA KRUTE
     TURŠKE ISLAMISTIČNE VPADE, KO SO NABIJALI NA KOLE NAŠE SLOVANSKE
     KRŠČANSKE NARODE! TOREJ SE JEBI.

 • Demonkrat

  Na avionih je potrebno prepovedati haniken pivo,saj bi zaradi rdeče zvezde se kakšen prišel na idejo ‘avione potnikom’.

 • Raamko Rom

  Na letala PREPOVEDAT VSTOP LEVICARJE in KOMUNISTOM! BO ZA VSE BOLJ VARNO! JANEZ JANSA FOREVA!

 • Janez

  TUNNEK !
  Je nekaj tarnal,
  da mu
  -s i v i j o lasje
  – od znerviranosti, ki mu jo povzroča pisanje na ta ok domoljubni portal Nove24tv !
  Jaz
  Vem za eno
  -relax ,
  – spokorniško delo
  – za naše ex KP, ZK PROVOKATORJE !
  Zelo v redu gospod !
  dr. ŠTROVS
  je končno našel pravo, res ustrezno – ime, poimenovanje !

  – za medvojna in povojna ex KP TITO MORIŠČA ! Poimenoval jih je

  – ” M A R X I S T I Č N A ”
  – KP MARXISTIČNA “RAZREDNA” SEVEDA NESODNA KOMUNISTIČNA MORIŠČA !
  Kaj
  ko bi se naši “murglaški in ZL” NEUSPEŠNI PROVOKATORJI ? Prezaposlili ?
  Na
  Izkopavanje in čiščenje okostij ljudi – Hrvatov in Slovencev, ki so bili tako ne človeško !
  In
  – KP GENOCIDNO KOMUNISTIČNO, MARXISTIČNO – STALINISTIČNO !
  – PO UKAZU ZLOČINSKEGA !
  – KP Maršala Tita= Walterja J. WEISSA – enostavno ? Nesodno množično likvidirani.
  Tako !
  Se je zločinski
  KP MARŠAL TITO =WATER J. WEISS mednarodni polit agent
  NEČLOVEŠKO – ZNEBIL POLITIČNE KONKURENCE, POLITIČNIH NASPROTNIKOV.
  Ubogih neoboroženih ljudi, žensk, otrok.
  Naši
  Ex KP, ZK IN ZL PROVOKATORJI BOSTE STORILI BOGU-VŠEČNO DELO !
  Si
  umirili svoje duš – brez smisla zagrete za zločinski VKP B STALINSKI IN KPJ TITO MARXIZEM !
  Izkop,
  ČIŠČENJE OKOSTIJ NESREČNIKOV – več 100.000 jih je, pri Rogozi, na Pohorju itd.

  TAKO GRDO KP MARXISTIČNO POMORJENIH ! To bi bilo? PRAVO DELO ZA VAS ! L.r. J. KOMENDA

 • PikaPolonica

  Imamo džamijo v Ljubljani, letališče smo prodali. Kdo so to: prvo K4 Invest, zdaj je AA International Aviation Holding GmbH???? Letališče ni dobro, da smo prodali.

  • stop migraciji in zlu

   kaj bi rada zdaj?

   • PikaPolonica

    Ne vem…tvoj predlog?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Edina rešitev za slovenijo je SDs in Janez janša.
  Če bodo na oblasti še vedno levičarji, ki so na plačilni liste iz Murgelskih favel bo samo še slabše.
  Cilj murgelske falange je izpodriniti slovenca in ga nadomestiti z cenejšo delovno silo. Murgelska falnga je sinonim za open borders.

 • LEVI TELEBAJSEK

  Če bi bil Branko Grims minister za obrambo se tole ne bi dogajalo.

 • Fogglof Tunnek

  Aha, se je plošča obrnila?… Fsi moji posti na to teme so bili pravilni… Nova24tv je pač pohitela…SPET…z islamskim terorizmom…zdaj pa ste dobili prst v rit…hahahahahahahahahahahaha…

  • komar marko

   IZKUŠNJE?????????????Kužiti?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Znano je, da 87% vseh svetovnih izumov so odkrili desničarji. Tudi povprečen iq desniolarja je veliko višji od levičarskega to so dejstva.

 • samsara

  Ta in podobni dogodki (lažni preplah na sportnem stadionu) spadajo v rubriko ‘obogatitev in plemeitenja Evrope’, za kar si neutrudno prizadevajo protagonisti ‘religije miru’, katere v tako izdatno meri uvažajo in na račun davkoplačevalcev vsestransko podpirajo in promovirajo veleizdajalske levičarske vlade.

  • komar marko

   sem si ponovno ogledal privatno MILICO na KOTNIKOVI s Pačkom Smukom na čelu in bodočo predsednico stranke s 120 letno tradicijo in najštevilčnejšimi nagrobnimi spomeniki!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Več kot 20 let je slovenija nazadovala namesto napredovala zaradi Murgelsih favel in njihovih ukazov. Čas je za SDS in prihodnost čas je za slovenijo čas je, da se osamosvojimo levega režima.

 • Fogglof Tunnek

  Naročiš stevardesi “BOM BAcardi z ledom prosim”…in si že terorist… hahahahahahahahahahaha …

  • komar marko

   za JULIKO si žebiol!

 • Fogglof Tunnek

  Spet aktualen vic:

  “Ka je črno in v grmu bombo išče?”

  “SDS-ovec!”

  Ka pa je črno in po zraku leti?”

  “SDS-ovec ki je bombo našel!”

  … hahahahahahahahahahahahahahahahahaha …

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša je srce Slovenije
  Janez Janša je upanje
  Janez Janša je luč na koncu tunela
  Janez Janša je zdravilo proti raku z drugim imenom levici
  Janez Janša je heroj Slovenije
  Janez Janša je humanitarec Slovenskemu narodu
  Janez Janša je edini, ki lahko zavaruje slovenijo
  Janez Janša je legenda
  Janez Janša je dober človek
  Janez Janša je človek ljudstva
  Janez Janša je najbolj pošten politik v zgodovini Slovenije
  Janez Janša je tudi največja žrtev leve politike v Sloveniji
  Janez Janša je upanje
  Janez Janša je edina rešitev
  Janez Janša je politik z srcem

  • stop migraciji in zlu

   NISEM V SDS, AMPAK SEM PROTI LEVIČARSKEMU ZLU.

  • luckyss

   Tudi če bi v tej “litaniji” namesto Janeza uporabil Milana, ti lahko iskreno povem, da si potreben psihiatrične ustanove…kot večina tukajšnjih hišnih komentatorjev..
   Saj človek ne ve ali bi se smejal ali razjokal…
   Ovce za vas niso več primeren izraz…nore ovce mogoče…

 • Fogglof Tunnek

  Baje je bilo tako:

  Mama: Kaj bomo jedli?
  Otrok: Jas BOM BAnano…

 • Fogglof Tunnek

  Grimsova skrb za varnost Slovenije že obraduje sadove … Panika je že prisotna sedaj potrebujemo še terorizem…. hahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • Vera

   Nehaj bedak !

 • Fogglof Tunnek

  Tip je rekel v arabščini, ko je videl stevardeso: “Alah, ta je pa res bomba…”

  In Grimsof somišljenik na letalu si je paranoično prevedel zadevo nekako takole: “V nahrbtniku imam bombo, Alah je velik, bum boooo…”

  • Janez

   Test !
   Tunnkove
   obveščenosti !
   Julija 1945 so OZNOVCI v Gramozni jami v LJ
   USTRELILI ŠPANSKEGA BORCA Herberta FORNEZZIJA. Dejsto. Zakaj ? L.r. JANEZ KOMENDA

  • tarantela

   Ti si genij!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Leto 2018 koalicija SDS – SNS
  Janez Janša premier
  Branko Grims obrambni minister
  Zmago Jelenčič minister za notranje zadeve
  Eva Irgl zunanja ministrica

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, baje se en tip na letališču ki je iskal prtljago drl… “A LAH sam mal prostora, da vidim tisto seksi steverdeso, je prava BOMBA!!!”… Seveda taki kot Nova24tv, Janez Janša, Grims in druga gamad pa vzamejo stvari izven konteksta in napišejo eden se je drl… “ALAH BOMBA!!!”

  Vidite, to je tipična desničarska manipulacija !!!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Levičarji že polnijo plenice kajti vedo, da se njihova era izteka in, da naslednje leto murgelska legija ne bo mogla ustaviti volje ljudstva. Živel Janez janša in leto prihodnosti 2018

  • komar marko

   volitve za parlament bodo LETOS 2017!

   • LEVI TELEBAJSEK

    Še toliko boljše

    • Goran Hvala

     Kaj se napenjas ce se tega ne ves..ti bos se zamudu volitve…

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša je edini politik, ki lahko reši Slovenijo.
  Janez Janša je srce Slovenije in ta srce bi radi levičarji odtrgali in uničili pa ne zato, ker ne marajo Janeza Janše ampak zato, ker ne marajo Slovenije.
  Janez janša in SDS leto 2018 in svetla prihodnost Slovenije
  Leto 2018 ne bo Slovenija postala druga Švica ampak bo Švica postala druga slovenija

 • LEVI TELEBAJSEK

  Sestava Slovenske levice
  Glavni je Forum 21
  glavni svetovalec Dragutin Barušić
  Sponzor: Katar
  Generali – levičarji v parlamentu
  Vojaki – anti-fa
  Razni plačani troli, ki jih najdete tudi na tem forumu

  • komar marko

   pozabil si navesti še vire financiranja- IMPERIALISTIČNI denar, organiziranje maškarad, bolezen JANŠIZEM; mi pomeni laž podtikanje in produciranje afewr in montiranih procesov!

  • stop izdaji

   “levica” v Evropi je prevzela oblast, odprla meje in je soodgovorna za vsa posilstva in napade.

   • Jurij Musar

    Zahodna desnica napada države z nafto in strateškimi surovinami in je odgovorna za svetovne migracije.

    • premislek

     SAVDIJCI PA KOT ŠERIATSKA DRŽAVA VSAKI DAN KOLJEJO IN POHABLJAJO LASTNE DRŽAVLJANE, KER IMAJO ŠERIATSKI REŽIM! OD NAFTE SO OBOGATELI, KER DRŽAVE DRAGO PLAČUJEMO TO NAFTO , ZATO SO SAVDIJCI MILIJARDERJI!!! SICER PA SE ISLAM DELI NA SUNITSKI IN ŠIITSKI, SUNITSKE IN ŠIITSKE DRŽAVE SE MED SABO KOLJEJO ŽE STOLETJA, ŠE DANES! SUNITSKA IN ŠERIATSKA SAVDSKA ARABIJA ŽELI UNIČIT MUSLIMANSKI ŠIITSKI IRAN! KOLJEJO SE ZATO, KER SE NE MOREJO ZMENIT KDO JE NASLEDNIK OD MOHAMEDA! DOL JE TEŽKO! OBOGATELI SO IZKLJUČNO ZARADI PRODAJE NAFTE! SAVDSKI ŠEIKI SO MILIJARDERJI, IMAJO NA STOTINE FERARIJEV, JAVNE HIŠE, SO PREMOŽNI MILIJARDERJI, KER JIM NAFTO IN BENCIN TI PLAČUJEŠ, KER SE HOČEŠ PELJAT Z AVTOM IN KER TOVARNE DELAJO NA NAFTO.

     • Jurij Musar

      In kaj ima tole njihovo medsebojno pobijanje z migrantsko krizo? Kje pa nabavljajo orožje tile muslimani?

 • LEVI TELEBAJSEK

  Glavni svetovalec levice je beli mag Dragutin Barušić vsak dan jih popelje v ekstazo in jim pove kako je potrebno voditi državo seveda v strogem nadzoru Murgelskih favel

 • LEVI TELEBAJSEK

  Sestava Murgel
  Murgelska falanga – je kraj kjer živi kralj Murgel
  Murgelska legija – je kraj okoli falange kjer živijo najbolj zvesti pripadniki foruma21
  Murgelska favela – je kraj okoli legije kjer je ostala smetana

 • Janez

  Kaj je to ?

  Tunnek !

  bo vedel !
  Ljudožrci, kanibali v Papui, Novi Gvineji
  cmarijo eno človeško truplo – na ražnju nad ognjem ! In se oblizujejo.
  Truplo belca,
  baje agenta “cie” so dobili v dar od islamistov !
  Kdo neki ?
  naj bi ta kanibalski mesni obrok bil. Morda se Tunneku – kaj svita ? Upam. L.r. Janez KOMENDA

  • logika

   arabske države imajo KRUTI ŠERIATSKI SISTEM, torej obglavljanje, rezanje rok, nog, bičanje, mučenje, POROKE MAJHNIH DEKLIC!!! TAM NORMALEN ČLOVEK IZ CIVILIZIRANIH DRŽAV NE BI VZDRŽAL.

   • Jurij Musar

    In zakaj normalni ljudje iz civiliziranih držav rinejo v arabske države? Naj bodo lepo doma v svojih civiliziranih državah, pa bo mir na planetu.

    • premislek

     ŠE PREMALO SO JIH AMERIČANI. TAM OBGLAVLJAJO SVOJE LJUDI. Sicer pa šeriatskim savdijcem nafto DOBRO PLAČUJEŠ!

     • Jurij Musar

      To misliš na tiste Savdijce, ki so najtesnejši partnerji ZDA.

    • premislek

     ZA BENCIN TI PLAČAŠ! Savdijci ti je ne dajo zastonj.

     • Jurij Musar

      Imam avto na elektriko.

    • premislek

     Zakaj se pelješ z avtom?! Zato, ker države kupujemo nafto od šeriatskih glavorezcev Savdijcev, ki pač nafo imajo in so zato milijarderji.

     • Jurij Musar

      Po tvojem so torej za vse krivi Savdijci. Zelo preprosto razmišljanje.

   • Janez

    Ja !
    Nekaj tega vem !
    A!
    Kar napiši – vse kar veš o šeriatskem “pravu”
    V
    R. SLO JE VELIKO PREMALO POZNANO. . Lepe pozdrave l.r. Janez KOMENDA

    https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • dr Janez Sveti

  BOMBAstična novica! EXSPOZIVna!
  DR Janez Sveti Vaški šerif

 • Janez

  Vprašanje !

  ZA BARJANSKE
  EX KP, ZK YU BROZ, KARDELJ – NOSTALGIKE !

  Novembra 1941
  V okviru t.i. Užičke republike

  je KPJ STALIN PARTIZANSKA ENOTA
  slavnega
  KP STALIN PARTIZANA – KPJ Slobodana Penezić-Krcuna !

  – likvidirala starega komunista ŽIVOJINA PAVLOVIĆA ! Z nadimkom ” ŽDREBE ”

  Ampak ?
  Po enem tednu zverinskega mučenja, ki so ga izvajali slavni V. Dedijer, Stambolić itd.
  Zakaj?
  Nesodna likvidacija – ok starega komunista iz Gorkičevega kroga.
  Nikogar ni izdal.
  Pridružiti se je hotel Tito partizanom.
  No, Broz, Kardelj “fani”. Dajmo, dejstvo je. Zakaj likvidacija ok človeka ? L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  KDO JE IZDAL UKAZ ZA NESODNO LIIKVIDACIJO – OK ČLOVEKA?
  KDO JE TEDEN DNI MUČIL UBOGEGA, NIČESAR KRIVEGA ŽIVOJINA P. ?
  In?
  Zakaj !?
  Dajmo – vase zagledani ex KP, ZK . VSE JE NA INTERNETU !

 • Primoz Papez

  Najprej pišete drama na letališču ki jo ni bilo…
  Potem nepreverjeno..
  Sedaj pa da ni bilo grožnje ..
  Pa dejte se enkrat zjasnit
  Fake news… kot vsaka novica na nova 24…
  Samo delate zdrahe…

  • Janez

   No !
   Moji zapisi !
   Pa niso “fake news”
   SAME PREVERJENE INFORMACIJE SO !

   FAKE, ZELO STARA
   – ŠE VEDNO URADNO NEDEMANTIRANA !
   – LAŽNA INFORMACIJA JE, DA JE BIL MARŠAL TITO – JOŽEK BROZ IZ KUMROVCA !
   Čista – uradna

   L A Ž – debela, v šolah in povsod širjena od 1945- 2017 !
   – URADNA, L A Ž !
   Dokaži, da je bil zločinski Maršal TITO – Jožek Broz iz Kumrovca. Daj ! L.r. JANEZ KOMENDA

   • Jovo Jamnica

    Za takšen dokaz velja izkopati posmrtne ostanke matere Josipa Broza in posmrtne ostanke Josipa Broza. Odvzete vzorce naj potlej preuči laboratorij, ki je vešč DNK analize.

    • Janez

     Težka bo ta !
     Ok predlog !
     Samo neizvedljiv !
     V grobnici v Hiši cvetja – je žakelj peska.
     Za realno mamo,
     žensko, ki je res rodila nam znanega MARŠALA TITA !
     Pa konkurirata
     – dve grofici,
     , kakšne služkinje,
     – celo ena Kolumbbijka. – po verziji Saše Broz, “vnukinje?”,
     MARIJA JAVERŠEK ?
     – JE BOLJ NA DNU RESNIH KONKURENTK ZA MAMO. L.r. Janez KOMENDA
     P.s.
     A 99 % je bil poljski Žid WALTER J. WEISS ,
     glejte GOOGLE – dr. JOVAN I. DERETIĆ ISTINA O TITU.

   • Primoz Papez

    Dokaži da Janša ni en zagaman šiptar…

    • janez cepec

     če zgleda kot Šiptar, če se obnaša kot Šiptar, če govori kot Šiptar, če je zajeban ko Šiptar, jebemu mater, mora de je Šiptar

     • slosin

      mora da je šiptar,a? Pa da nisi ti neki balkanez…?

     • janez cepec

      jest ne, pa ti?

 • Olga

  Bolje preplah, kot preštevanje mrtvih!

  • logika

   BRAVO.

  • Primoz Papez

   Pa vi delate preplah ko Kucan prdne…

   • Janez

    Kdo ?
    Je v bolnici v ZAGREBU 1949. leta zastrupil ok pesnika Vl NAZORJA ?
    Ne veš?
    En nevednež – nekaj tečnari. Kdo in zakaj je. bil Nazor zastrupljen.? L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    DOKAZANO JE BIL ZASTRUPLJEN. DOKAZE JE DALA NAZORJEVA SESTRA IRMA.

    • Primoz Papez

     Zakaj je pa Janša na tako lep sončen dan obiskal bolnišnico Polje…

     • janez cepec

      pršu jim je televizijo donirat, ke nkol ne ve, kdaj se bo tam za vedno znajdu. zihr je zihr

 • Janez

  Kaj je to ?
  Na portalu Nove24tv visi,
  prazno glavo ima,
  zbija le njemu smešne štose,
  baje je bil v ZDA,
  na nobeno vprašanje iz zgodovine KP, ZK – NE ZNA ODGOVORITI. Kdo je to? L.r. J. KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Ja kdo te je to????

   • LEVI TELEBAJSEK

    Ti

  • janez cepec

   Kaj je to ?
   U Begnah ma dosmrtno rezervacijio,
   fuknen je do amena,
   use kar napiše je bolj kisla šala,
   zastop ga nubedn ne,
   baje je aus Komenda,
   na usa zgodovinska uprašanja zna povedat sam to, DE JE TITO ZNOU KLAVIR ŠPILAT. Kdo j’ to? Osebno Janez aus BEGUNJE na GORENJSKEM

   • LEVI TELEBAJSEK

    Jaz ga zastopim tako, da tvoja trditev tukaj pade.

    • janez cepec

     sevede ga zastopeš, sej si na isti valovni doužini, namreč, tud ti si fuknen do amena

     • LEVI TELEBAJSEK

      Boš moral obiskati kakšen tečaj bontona, ker tvoje obnašanje je na nivoju antifa.

     • janez cepec

      ja na tvoj nivo sm se spustu, upajoč, de boš saj mau zastopu, pa zgleda, de je še to preveč za tvojo pamet

     • LEVI TELEBAJSEK

      Tikaj na tem forumu smo civilizirani ljudje pametni in pošteni. Če hočeš teroizirat ljudi potem pojdi na RTV ali 24 ur kjer murgelska falanga in murgelskae favele dovoljujejo tak odnos, do ljudi.
      Tukaj na nova24 smo samo dobri desni ljudje, ki se znamo obnašati.

  • Olga

   Pa tudi v ZDA je bil s prstom po zemljevidu!

  • Fogglof Tunnek

   Who the fuck are you talkin’ about…you smelly piece of shit ?

   • LEVI TELEBAJSEK

    o članu murgelske legije

   • Janez

    Aha?
    TUNNEK !
    Si se prepoznal.
    Lepo to.
    Angleščino si pa že malo pozabil. Drugače se tisto reče.
    Pa?
    Na nobeno vprašanje nisi dal. Oz. Ne veš odgovora.
    To !
    Je čisto glede tebe privatno zaskrbljujoče. Staraš se. Vedno manj realnega veš.
    Samo !
    Prijazno, dobronamerno sem te opozoril, da bi bil npr.
    IZKOP IN ČIŠČENJE OKOSTIJ
    TAKO GRDO MARXISTIČNO POMORJENIH HRVATOV ?
    Zate manj tvegan in manj stresen, čisto pošten posel. Plačan iz HR. L.R. Janez KOMENDA

  • Nata

   Je že odgovoril. . . . . .spodaj !!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, v tridesetih letih prejšnjega stoletja, se je na podoben način, kot se sedaj janšo/grimsova stranka, fspenjala skrajno desničarska, nacistična nemška stranka. Če bi takrat pospravili Hitlerja in njegove najožje sodelafce, do druge svetovne vojne sploh nebi prišlo…Ne vem ka še čakamo !?!?

  • Olga

   Janševa stranka je desnosredinska! Vi jo rinete naskrajno desno (komunistična navodila), da bi lahko svoje skrajno levičarstvo, torej levi fašizem, premaknili bolj na sredo, mar ne? Kriminalci! Prozorno!

   • janez cepec

    a b’ ti rada, de b’ te tkole na skrivaj, pa na brzaka en levičar porinu, a se t’ mau kouca, a?

    • Fogglof Tunnek

     Jas ga ji lahko porinem do konca…tak po haloško… Lahko tudi od zadaj, brez vazelina!!!

   • Primoz Papez

    Janševa stranka je skrajno desničarska nacistična stranka…

    • Janez

     Ha, ha !
     Strah ima velike oči. Koliko nedolžnih ljudi je pa ta SDS pomorila ?
     Nobenega.
     KPS, pa KPJ
     PA STA DEJANSKO BILI “LEVI”FAŠISTIČNO, NACISTIČNI KP. . To pa. L.r. J. KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, največje nesreče pofzroči ravno množična histerija strahu, ko malenkosten dogodek pofzroči stampedo prestrašene množice ali črede. Zdrava družba bi morala delovati pogumno in z normalnimi previdnostnimi ukrepi, ki pa bi se morali spoštovati ne pa reagirati na fsak gib ali besedo … Samo z Velikim Diktatorjem iz grosuplja je to bolj težko…samo hujska in straši folk !!!

  • LEVI TELEBAJSEK

   Dr Janez ivan Janša je rešitev za slovenijo on je srce Slovenije on je angel varuh on je prihodnost slovenije.

   • janez cepec

    od kdaj je pa veliki vodja dohtar?

    • Fogglof Tunnek

     Seveda je…Prištinski dohtar…

 • Fogglof Tunnek

  Pri nas se dogaja ekološki pohlepni terorizem… požigi nevarnih snovi se dogajajo sedaj mesečno??? Kdo le to počenja in nonstop krvi vlado, kao da nič ne ukrepa? KDO?… Volitve se bližajo, a ne…fse nam je jasno!!!

 • LEVI TELEBAJSEK

  To je članek, ki bi ga moral prebrati vsak slovenec eden najboljših člankov v zgodovini Slovenije in sveta, ki govori kakšno je bilo stanje in kakšno je še sedaj.
  http://nova24tv.si/slovenija/tako-brutalno-se-je-tito-od-stalina-ucil-ovajati-in-ubijati-svoje-prijatelje/

 • Nata

  Verjetno bo čedalje več podobnih primerov. Samo, da se ni kaj hujšega naredilo. ( stampedo . . . . .) !Škoda pa je narejena.

 • LEVI TELEBAJSEK
 • Fogglof Tunnek

  Jas se pri paranoji vedno spomnim na besede Sigmunda Freuda, ki pravijo, da se za paranojo vedno brez izjeme skrivajo potlačene homoseksualne težnje. Seveda, tu so spet mišljeni desničarji, kajti levičarji brez sramu priznajo, da so gej… desničarje pa je sram pred družbo in to držijo v sebi…in tu se začne paranoja… Jorg Haider vas ima rad…hahahahahahahahahahahaha….

  • Rožle

   Tis tut en mal potlačen ….

   • tohuvabohu

    Lačen si ful razkačen.

  • Janez

   Daj, daj TUNNEK !
   Prestar si ti za sex.
   Abraham – te je čisto povozil.
   To vsi vidimo.

   Čenčaš kot en zapit halošk Krjavelj.
   Tisto delo z okostji Hrvatov iz MARXISTIČNI NESODNIH “KPJ TITO PARTIZANI” MORIŠČ !
   bo zate – čisto pravo, mirno delo.
   Kosti Hrvatov – nti ne bodo jezne, če jih boš psoval.
   Hrvat ti bodo za čiščenje okostij – njih prednikov ? Nekaj že bodo dali . L.r. J. KOMENDA
   P..S.
   VEŠ KOLIKO 100.000 TEH OKOSTIJ JE ŠE. POLNA OKOLICA CELJA IN MB, POHORJE.
   Do penzije – bo dovolj dela zate.

  • slosin

   ….ma levičarji ste navadni pedri, buzeranti po slovensko, kakšni geji neki….

 • Krtača 17

  Še dobr da pilot ni bil en opran desnakar, ker drugač bi iz same paranoje pod krinko varnosti kuj vse potnike postrelu.

 • Fogglof Tunnek

  Da vidimo vaše znanje… Kdo se je rodil 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine? En namig… je sin Kosovarja Fatmirja in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj.

  PS: Ne Janez L.r. KOMENDA…ni Josip Broz Tito…on se je rodil hrvačkemu očetu in slovenski materi.

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Miha Kordiš

   • Rožle

    Hmm…se mi je zdel skos fejker !

    • Fogglof Tunnek

     Res je…pravi fejker in lažnivec je…

     • janez cepec

      veliki diktaor, naš ljubljeni vodja, Ptrerok, pesnik in pisatelj, Kalimero, posranec u arestu (premau cajta), dobri pasir, razdiralec SLO naroda, Žalostna sova, Ivan JJ

     • Fogglof Tunnek

      Bravo…dobiš zlato medaljo :)

     • janez cepec

      ne, ne, sm skromn, je ne zaslužem, dej jo rajš našmu vodji, k se žrtvuje za naš lepši jutri, kjer bo jo ptički pel, pa rožce cvetele pod rumeno modrim nebom

   • Fogglof Tunnek

    NAPAKA…

  • Janez

   Ja, ja !
   Ti si bil pa porodničar pri Maršalovem rojstvu.
   Komunisti so znani ponarejevalci podatkov. J. Janša ni nikogar umoril.
   Maršal TITO
   JE PA DOKUMENTIRANO DAL UKAZ ZA NESODNI MARXISTIČNO KOMUNISTIČNI POMOR STOTIN TISOČ LJUDI.
   KI NISO BILI “IZDAJALCI” AMPAK NASPROTNIKI – KOMUNIZMA, STALINA. Dejstvo.
   Torej !
   Še junijs 2017 nedokazano, neveljavno trdiš – nrresnico orojstvu Maršala Tita.
   Za Maršala ti, vam govorim, ne za šlosarja Jožeka brez prstov.
   Krave, oz. Haloške koze se ti smejejo – Tunnek.
   Pod
   Nujno, takoj poglej na GOOGLU- DR. JOVAN I. DERETIĆ ISTINA O TITU.
   TUNNEK !
   Zastarel si kot Zastava 101 med sodobnimi avti. Ja – Zastava 101, morda celo Honeckerjev “TRABANT” si, postajaš.

   • Fogglof Tunnek

    Pa meni še danes ni jasno zakaj je Tito znal tako lepo igrati klavir…in to celo Chopina?? A ti veš?

  • Fögglof Tünnek

   Lažnivi Tunnek! Te pa imaš dans rojstni dan dänes! Ti želim iz fsega srca, da ti picek zaplesne, da ti Juliko stisne, še velko skisane šmarnce, pa še malo željo. Da te mi, v Halozah dobemo!

   PS: Te češ bit prej gotof

 • Fogglof Tunnek

  Ajd, gremo se malo satire…ali pač:

  ★Narodnooslobođenje Jugoslavije★ ~ Narodnooslobodilačka vojska i partizanski odredi Jugoslavije
  Ivan Janez Janša – Kosovarj
  Ponedjeljak
  jul 2014
  Posted by osvobodilnafrontansdslovenija in 2014 Slovenščina (OF), Dokazi Rušenja SFRJ

  Ivan Janša, pozdravljen!
  Če bi javnosti povedal resnico, da nisi Janez temveč Ivan, ker pod Janezom na UDBI.net nič ne najdeš, da je bila tvoja aretacija leta 1988 le dobra vloga za Oskarja v UDBINI igri, tvoja podtaknitev JNA – Yugo vojski zato da se se lahko začele provokacije, ker sojenje ni potekalo v slovenskem jeziku in s tem operacija zoper JNA poznana kot puljenje žela in da je tvoj boter Stane Dolanc in ne Tomaž Ertl, ki te je tako ustvaril po svojem načrtu.

 • Fogglof Tunnek

  Nadaljevanje 2. del:

  ★Narodnooslobođenje Jugoslavije★ ~ Narodnooslobodilačka vojska i partizanski odredi Jugoslavije
  Ivan Janez Janša – Kosovarj
  Ponedjeljak
  jul 2014
  Posted by osvobodilnafrontansdslovenija in 2014 Slovenščina (OF), Dokazi Rušenja SFRJ

  Janez, načrt je tekel zelo dobro, dobil si ordene ministrske funkcije, najvišje položaje kot znak zahvale. Si pa po malem goljufal malce preveč zase – malo te je zaneslo kljub, temu da si dobil mnogo več kot si zaslužil. Veš, da nimaš nikakršnih resničnih zaslug za idejo osamosvojitve in da si bil le igralec v napisanem scenariju. In ko si pomešal stvarnost in domišljijo, kot ti je slava udarila v glavo in ko si se začel šopirit s tujim perjem in preko TAMA uničil skoraj celotno industrijo tako, da si vojaška naročila Puche in Patrie daj tujcem, domače delavce pa spravil ob službo in podjetja na kolena, ko si tujcem odprl pot za haranje v Sloveniji, so te ti tujci, ker te ne potrebujejo dali na hladno. Tujcev je že preveč, če ustrežeš temu, ti zameri drug, zakaj nisi tega dal njemu in obratno.

  • cosmosjasnovidec

   Tumpek ali si videl fotografijo kjer te iščejo Hrvatje zaradi poskusa posilstva 26.letnice?
   Ta je imela srečo,da ti posilstvo ni uspelo,ker si navajen na porivanje koz in ovc v riti pa si se napačno lotil posiljevanja.

 • Janez

  TUNNKU ?
  Se meša !
  “Fiksacijo” – na eno osebo ima, ki ni z njo v nobeni povezavi.
  G. J. Janša je ok, družinski človek.
  Nikogar ni – kaj nesoddno oškodoval, umoril. Kak nepriljubljen “zujf” – to je vse.
  Kako?
  Pa je s teboj – Tunnek ? Zanemarjaš otroke ? Malo povej. A ne ? L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. F. TUNNEK O MARŠALU TITU ZAVESTNO ZAVAJA.

  • Olga

   Naj si prebere v Demokraciji o Titekovi “hrabrosti” na Drvarju!

   • Janez

    Poznam tisto !
    Iz Drvarja.
    Tedaj je bil prejšnji Tito morda zamenjan z nam znanm Maršalom !
    Tudi
    Dolgoletni sodelavec “Tita” še iz Španije
    Komintrnovec
    – Josip KOPINIČ, SLOVENEC IZ METLIKE in kasnejši direktor Uljanika in Litostroja
    – je kot resen človek rekel “dvojnikov Tita je bilo več, ime Tito je bilo pa stalno”.
    Zanimivo je,
    Da je veliko podatkov o
    – starih komunistih,
    – o VOSOVSKIH ZLOČINCIH -ITD. BRISANO Z INTERNETA. L.R. JANEZ KOMENDA

   • radames

    In Nemci so mu zaplenili “maršalsko” uniformo. Fotografijo nemških oficirjev, ki držijo razprostrto uniformo sem kot mulc videl v reviji Slovensko domobranstvo.
    Če bi pri meni dobili tisto revijo, mi Goli ne bi ušel.

 • Olga

  Janez Janša je osamosvojitelj, pošten, zaveden in sposoben Slovenec! Cenjen doma in v tujini! Ima ogromno prijateljev! Tega nihče ne more spremeniti!

  Levaki imate samo svojo mitologijo in sovražnike, ker edino tako lahko obstajate!

 • Janez

  Tunnku !
  Ne smemo preveč zameriti ! TAM OKROG – 150 LET STAR JE !
  Porodničar !
  Je bil davnega 1892. leta, ko se Maršal rodil.
  Leta 1892. JE BIL TUNNEK STAR CCA 25 LET – a po 125 letih je že vse pomešal.
  Saj razumete .
  Od 1892 do 2017 je 125 let. To je res veliko. Celo za 150 letnega Tunnka..
  Ja?
  Kje se je Maršal Tito naučil igrati klavir, Chopina.
  Ja?
  Kje?.
  Doma – pri svoji mami grofici, ki je imela – pse – pudlje. Maršal Tiito je tudi imel PUDLJE.
  TUNNEK,
  J. CEPEC, KRTAČA – kaj vam tu ni jasno ?
  Mrtev šlosar Jožek Broz pa res ni mogel – igrati na klavir Chopina.

  Ker je bil 1953. leta že davno – mrlič. Pa še brez dveh prstov. A ne razumete ? L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwp9nMp7bUAhVI1hoKHfxgARkQ_AUICSgB

 • radames

  Ko še ni bilo Cankarjevega doma, je bila podelitev Prešernovih nagrad v dvorani Slovenske filharmonije.
  Nekdo iz televizijske ekipe je pri improvizirani elektro razdelilni omarici za TV razsvetljavo pozabil “diplomatski” kovček. Alarmirali so miličnike, ki so potem previdno odprli kovček. Notri je bilo umazano perilo. Slovenski komunistični politiki so bili rešeni.

 • Aron

  Politika umetnega ustvarjanja strahu med drzavljani je ze obrodila sadove. Verjetno bo takih bizarnih dogodkov se vec, odvisno od stopnjevanja politike strahu. Upam, da je bo cimmanj.

 • stajerc5

  Tuneka so slikali v Umagu, poglejte drugi clanek pod “svet” in ga boste doziveli!!!

 • ljubomir

  mislim, da v tem primeru državljanstvo ni pomembno. Mene zanima NARODNOST.

 • tarantela

  Grozn, povem vam!

  • LEVI TELEBAJSEK

   To ste levi hoteli to imate. to je rezultat murgelske falange in njene politike.

   • tarantela

    Nisi razumu, se norca delam!

 • Jurij Musar

  NOVA24TV, oziroma naši vrli desničarji, bi nas na vsak način radi uvrstili med države, katere ogrožajo teroristi. Ne bi se čudil, če bi Janeza Janšo prijeli na letališču z bombo v žepu. Je pa možno tudi, da bi to nalogo zaupal Gorenjaku.

 • Slovenec

  Ameriški desničarski parlamentarec je predlagal, da ZDA podprejo ISIS terorizem:

  https://www.youtube.com/watch?v=3vD1pJR98dA

  • Janez

   Ne razumeš !
   ALI ZAVAJAŠ !
   dovolj dobro angleščino, amerikanščino !
   Kongresnik. Je le vprašal, če je strategija medsebojnih spopadov
   RAZNIH STRANI RADIKALIZIRANIH ISLAMISTOV – TUDI ZDA STRATEGIJA. L.r. J. KOMENDA

   • Aron

    Ne znas anglesko? Jasno govori o tem, da bi morali americani podpirati ISIS, ce se ti borijo proti njihovim sovraznikom Irancem. Iranci so eni izmed redkih, ki se aktivno borijo proti ISISu na mnogih frontah.

 • Slovenec

  Tipičen primer “fake news” na Nova 24TV. Zavajanje, laganje, namerno širjenje nestrpnosti in strahu med ljudmi! Na letališču Jožeta Pučnika namreč NIKOLI ni bilo nobenega “bombnega preplaha”, “grožnje terorizma” ali “drame”!

  “Potem ko so zaradi sumljivega pogovora med potniki preusmerili letalo Easyjeta iz Ljubljane v London in na letališču v Kölnu prijeli tri potnike, je preiskava pokazala, da ni šlo za terorizem.

  Sobotni popoldanski polet britanskega nizkocenovnega prevoznika je bil preusmerjen, ker so potniki slišali pogovor, v katerem naj bi se omenjala beseda bomba oz. eksploziv.

  “Kot smo izvedeli neuradno, je neka potnica na letalu obvestila stevardeso, da se trije potniki pogovarjajo o terorističnih napadih, da ima eden od njih tudi knjigo, na kateri piše ‘Kill’, torej Ubijaj in da ima drugi pri sebi nahrbtnik, iz katerega gledajo kabli.”

  Stevardesa je obvestila pilota leta EZY3246, ki se je glede na informacije, ki jih je imel, iz previdnosti odločil za predčasni pristanek.

  Pri evakuaciji devet poškodovanih
  Po pristanku je nemška zvezna policija z letala po reševalni drči evakuirala 151 potnikov, zaradi česar je moralo devet ljudi poiskati tudi zdravniško pomoč, nato pa nadzorovano razstrelila sumljivi nahrbtnik ter pridržala tri ljudi. Šlo je za britanske poslovneže, stare 31, 38 in 48 let, nihče od njih pa pred tem ni bil znan varnostnim službam.

  Nahrbtnik je pripadal 48-letniku in so ga uničili, potem ko so v njem zaznali kable. Policija pa na krovu letala ni našla eksploziva ali kakšnih drugih nevarnih predmetov.

  Preiskava proti osumljeni trojici ustavljena
  Reuters poroča, da so tri osumljence preiskovali zaradi “suma, da so se pripravljali, da bodo zagrešili hudo kaznivo dejanje, ki bi lahko ogrozilo državo”, vendar so preiskavo proti njim nato ustavili in jih izpustili brez obtožnic, saj niso našli nobenih dokazov.

  “Menimo, da resnična nevarnost nikoli ni obstajala,” je dejal predstavnik lokalne policije.

  “Kot nam je povedal tiskovni predstavnik kölnske policije neuradno, je potnica odreagirala preobčutljivo. Pogovorili so se s 16 pričami in nobena od njih ni potrdila, da so slišali, da naj bi se ti trije ljudje torej pogovarjali o terorističnih napadih in po oceni policije in tožilstva dokazov za kakršno koli obtožnico proti tem trem britanskim državljanom ne obstaja.”

  • Janez

   Za lahko noč !
   Domoljubno vzgojna.
   Da jo boš poznal – ti “drevo brez korenin” ? Ali kaj že si ? L.r. Janez. K. KOMENDA

   https://www.google.si/search?q=slovenska+gruda+ranjeni+junak&oq=slovenska+gruda+ranjeni+junak&aqs=chrome..69i57j33.34039j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

   • Slovenec

    Ne mi ta fejk wannabe irsko-ameriški folk country za slovenskega prodajat, ovca!

    Staro slovensko ljudsko petje oživlja slovenski ansambel Trotamora Slovenica, ne pa tale sfušana “Slovdnska gruda”.

    • Rožle

     Ne razburji se tolk …

  • tarantela

   Ta preobčutljiva potnica preveč gleda in posluša Grimsa!

 • ney

  Bolje preventiva, kot pa kurativa.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!