Intelektualni nivo učiteljev na Gimnaziji Franceta Prešerna: “P***a ti materina seronja retardiran. J*bale te luknje kolaborantov … !”

Foto: Gimnazija Franceta Prešerna

Janševi zapisi nikogar ne pustijo ravnodušnega – a kar je na ‘papir’ izlil učitelj iz Gimnazije Franceta Prešerna v Kranju, Blaž Mršić, kot odgovor na Janšev tvit, je naravnost škandalozno! Na Janšev zapis o zverinsko pomorjenih, ki ležijo v breznih, se je odzval z besnimi zmerljivkami in kletvicami, za konec pa napisal, “naj se obesi”. Zapis je pod vsakim nivojem in nujen posebne pozornosti, saj je Mršić učitelj zgodovine. Kdo torej uči naše otroke zgodovino?!

Prvak SDS in poslanec v Državnem zboru RS Janez Janša se je na Twitterju odzval na nedavno nasilje, ko je Aleš Olovec prek Facebooka prenašal mučenje svojega prijatelja, ki je po tem brutalnem obračunu umrl. Janša je zapisal: “Veliko zgražanja ob nasilju na fb. Tu, kjer zverinsko pomorjeni ležijo po breznih, množični morilci pa v grobnici narodnih herojev. Halo?”

Janša je s tvitom opozoril na zgodovinska dejstva in odnos države do zverinsko pomorjenih, ki še vedno ležijo v množičnih moriščih in kljub nenehnim obljubam naše države še vedno niso dostojno pokopani. Po drugi strani pa so množični morilci obravnavani kot nacionalni heroji, vendar pa ima očitno težave s sprejemanjem resnice še kar nekaj Slovencev. Nekateri so namreč zapisali, da “je treba pustiti zgodovino zgodovinarjem”. In se je res oglasil zgodovinar …

Tako je Mršić zmerjal slovenskega osamosvojitelja Janeza Janšo
Prvaku SDS je namreč obvestilo, ki je bilo objavljeno tudi na Facebooku, poslal učitelj zgodovine na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju, Blaž Mršić, ki je pokazal celoten intelektualni razpon. Mršić je namreč zapisal: “Vnaprej se opravičujem vsem, ki imajo hipertenzijo, tahikardijo, hipoglikemijo, ekstrasistole, atrijsko fibrilacijo in navaden prehlad. Naslednje vrstice bodo eksplicitne, blasfemične, vulgarne in prosim, da jih mlajši od 18 let preberejo pod nadzorom staršev ali skrbnika.” In potem je Mršić izlil ves svoj bes v razsežnosti, ki jo premore le on: “PIZDA TI MATERINA SERONJA RETARDIRAN. JEBALE TE LUKNJE KOLABORANTOV, DA TE JEBALE SMRAD ODVRATEN. OBESI SE IN REŠI SVET PRED TVOJIM OGABNIM KSIHTOM IN KOMENTARJI.” Nato je v angleščini še dodal, da se zdaj počuti mnogo bolje.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ljudje so potem, ko je Blaž Mršić Janševo Facebook stran izkoristil namesto psihiatričnega posveta, nemudoma stopili na stran prvaka SDS. “In takih levuharskih sociopatov kar mrgoli v našem šolstvu … Še pomnite tovariši: “Prosveta naša bo osveta!” Ja, dvatisočsedemnajstega leta smo …” je zapisala uporabnica, drugi pa zahtevajo odgovore ali je učitelj to pisal med službenim časom, na naše stroške, tj. stroške davkoplačevalcev.

Blaž Mršić. Foto: Gimnazija Franceta Prešerna v Kranju

Blaž Mršić. Foto: Gimnazija Franceta Prešerna v Kranju

Vsekakor v slovenskem šolstvu v 21. stoletju ne bi smelo biti prostora za učitelje in profesorje, ki zagovarjajo zločine, še posebej pa velja poudariti, da je Mršić učitelj zgodovine – in kako naj zgodovino predava človek, ki se izraža kot kakšen zadrogiranec, ko mu popušča odmerek?

“Lahko je profesor, lahko je doktor, lahko ima vse nazive tega sveta. Le fakultete življenja ni naredil. Kletvice, ki jih spušča, pa tudi vemo, kam sodijo. Spustil se je na raven primitivca in šola, kjer poučuje, bi morala krepko premisliti o njegovem bodočem delu. To je mogoče samo v našem šolstvu,” je zapisal uporabnik Slavko Pipan:

Foto: printscreen

Foto: printscreen

“Starši, zamislite se – vaše otroke vzgaja psihopat”
Prav tako se je na Mršićev izpad odzval Janez Janša, ki je zapisal: “POZOR – taki psihopati vzgajajo vaše otroke v Kranju” in dodal, da mora biti po ustavi “javna šola ideološko nevtralna. Starši, ki imate tam (v Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju, op. p.) vpisane dijake, zamislite se malo nad tem, da vam otroke vzgaja psihopat, ki javno zagovarja nasilje, celo zločine proti človeštvu. In to z zelo “izbranim” besednjakom. Tudi reakcija vodstva gimnazije je potrebna.”

Na spletni strani šole o Mršiću to: 
Mršić je učitelj zgodovine, sociologije in psihologije, na spletni strani Gimnazije Franceta Prešerna pa je napisano, da “s svojimi velikokrat neortodoksnimi pristopi navdušuje dijake za zgodovino in sociologijo, svet in družbo. Po novem je prevzel še poučevanje psihologije, ki ga je že od nekdaj navduševala in je eden od njegovih izbranih predmetov na fakulteti”. Glede na njegov zapis, ki ga je namenil Janši, enemu od osamosvojiteljev Slovenije, pa se od omenjene gimnazije pričakuje najmanj to, da preveri njegov način podajanja znanja in tudi vsebino, ki jo predava dijakom.

Ta zapis nikakor ne sme ostati neopažen
Vprašanja v zvezi z Mršićevim zapisom na Facebooku smo poslali tudi vodstvu Gimnazije Franceta Prešerna, natančneje, ravnateljici Mirjam Bizjak. Zanimalo nas je predvsem, ali učitelja podpirajo pri tem zapisu, ali bodo ukrepali in če bodo, kako. Takšen zapis nikakor ne sme ostati neopažen, saj gre za sovražni govor, poln kletvic in zmerljivk. Bizjakova je nemudoma odgovorila, in sicer: “Obžalujemo, da je naš sodelavec v socialnih medijih komuniciral na način, ki ne pritiče javnemu uslužbencu in krnil dobro ime naše šole in ugled učiteljskega stanu. Svoboda izražanja ni absolutna, saj se ne sme odražati skozi govor, ki spodbuja nestrpnost, sovraštvo in izključevanje. Z učiteljem se bomo o neprimernosti njegovega zapisa pogovorili in se z ministrstvom za šolstvo pogovorili o ukrepih in sankcijah, ki so v primeru tovrstnega ravnanja javnega uslužbenca potrebni.”

Marjanca Scheicher

 • [email protected]

  Nimam besed

  • Anonimno

   Tudi jas sn šokiran…NOT !

   • Caetano

    To so rdeči fašisti.

    • antimur

     To gre vse v komplet z ministrsko levaško golaznijo in kučanistom. Ko sem spremljal sejo državnega zbora o potrditvi vrhovnega sodnika, me je bilo v dno duše sram, da je med pripadniki mojega naroda tudi takšen kreten, kot je Klemenčič. Njegovo obnašanje je potrebno psihiatrijsko obdelati, zato ni čudno, da potem nekakšen levofašistični južnjak klati takšen sovražni govor po spletu.

     • Lewak

      Mene je močno sram da vas desnofašistični južnak JJ od kretena pelje vsakič scat :) Že Nova24tv je postalo muslimansko trobilo. Sram vas je lahko kako skropucalo od portala ste nardili desnaki :p D niste od domoljuba. Vi sam tko dalje, da vsi vidijo kok ste nesposobni. Kje je bil članek o zmagi naših rokometašov itd…

     • TOČNO, KLEMENČIČ JE KATASTROFA OD ČLOVEKA !!!!!!

    • Anonimno

     Paradajzarji !

    • Anonimno

     xcv

    • Anonimno

     Caetano, lahko kej koke dobiš?

   • Od Kekca prjatu ..pa to

    J̲a̲v̲n̲i̲ ̲p̲o̲z̲i̲v̲ ̲n̲o̲v̲a̲ ̲2̲4̲T̲V̲ ̲!̲
    K̲o̲m̲e̲n̲t̲a̲t̲o̲r̲j̲i̲ ̲s̲m̲o̲ ̲r̲a̲z̲o̲č̲a̲r̲a̲n̲i̲ ̲g̲l̲e̲d̲e̲ ̲v̲a̲š̲e̲g̲a̲ ̲o̲d̲n̲o̲s̲a̲ ̲d̲o̲ ̲n̲a̲s̲,̲ ̲2̲ ̲d̲a̲n̲ ̲j̲e̲ ̲ž̲e̲ ̲o̲d̲ ̲k̲a̲r̲ ̲n̲a̲m̲ ̲n̲e̲ ̲o̲m̲o̲g̲o̲č̲i̲t̲e̲ ̲n̲o̲r̲m̲a̲l̲n̲e̲g̲a̲ ̲k̲o̲m̲e̲n̲t̲i̲r̲a̲n̲j̲a̲,̲ ̲k̲l̲j̲u̲b̲ ̲m̲o̲j̲e̲m̲u̲ ̲t̲e̲l̲.̲ ̲k̲l̲i̲c̲u̲ ̲k̲ ̲v̲a̲m̲ ̲v̲ ̲t̲a̲j̲n̲i̲š̲t̲v̲o̲,̲ ̲d̲a̲ ̲v̲s̲a̲j̲ ̲o̲b̲j̲a̲v̲i̲t̲e̲ ̲č̲l̲a̲n̲e̲k̲ ̲o̲ ̲t̲e̲h̲ ̲t̲e̲ž̲a̲v̲a̲h̲ ̲i̲n̲ ̲s̲e̲ ̲n̲a̲m̲ ̲o̲p̲r̲a̲v̲i̲č̲i̲t̲e̲,̲ ̲v̲i̲d̲i̲m̲ ̲z̲d̲a̲j̲ ̲1̲2̲h̲ ̲k̲a̲s̲n̲e̲j̲e̲,̲ ̲d̲a̲ ̲t̲e̲g̲a̲ ̲š̲e̲ ̲n̲i̲s̲t̲e̲ ̲s̲t̲o̲r̲i̲l̲i̲,̲ ̲t̲a̲k̲o̲ ̲l̲e̲w̲a̲k̲i̲ ̲d̲e̲l̲a̲j̲o̲,̲ ̲o̲d̲ ̲v̲a̲s̲ ̲s̲e̲m̲ ̲p̲r̲i̲č̲a̲k̲o̲v̲a̲l̲ ̲v̲s̲a̲j̲ ̲k̲u̲l̲t̲u̲r̲n̲i̲ ̲o̲d̲n̲o̲s̲ ̲d̲o̲ ̲n̲a̲s̲.̲ ̲Č̲e̲ ̲i̲m̲a̲t̲e̲ ̲t̲e̲h̲n̲i̲č̲n̲e̲ ̲t̲e̲ž̲a̲v̲e̲,̲ ̲n̲e̲ ̲p̲o̲m̲e̲t̲a̲j̲t̲e̲ ̲t̲o̲ ̲p̲o̲d̲ ̲p̲r̲e̲p̲r̲o̲g̲o̲ ̲a̲m̲p̲a̲k̲ ̲j̲a̲v̲n̲o̲ ̲o̲b̲e̲l̲o̲d̲a̲n̲i̲t̲e̲,̲ ̲b̲o̲m̲o̲ ̲v̲s̲e̲ ̲r̲a̲z̲u̲m̲e̲l̲i̲,̲ ̲m̲o̲l̲k̲a̲ ̲p̲a̲ ̲s̲i̲g̲u̲r̲n̲o̲ ̲n̲e̲.̲ ̲K̲o̲ ̲s̲e̲m̲ ̲ž̲e̲ ̲p̲r̲i̲ ̲p̲i̲s̲a̲n̲j̲u̲ ̲v̲a̲m̲ ̲p̲o̲v̲e̲m̲,̲ ̲d̲a̲ ̲s̲e̲ ̲j̲e̲ ̲p̲o̲r̲t̲a̲l̲ ̲p̲o̲s̲l̲a̲b̲š̲a̲l̲ ̲o̲d̲ ̲k̲a̲r̲ ̲n̲i̲m̲a̲t̲e̲ ̲v̲e̲č̲ ̲a̲d̲m̲i̲n̲a̲,̲ ̲p̲a̲ ̲t̲a̲k̲o̲ ̲d̲o̲b̲e̲r̲ ̲j̲e̲ ̲b̲i̲l̲ ̲i̲n̲ ̲z̲a̲d̲n̲j̲i̲ ̲č̲a̲s̲ ̲j̲e̲,̲ ̲d̲a̲ ̲p̲o̲d̲ ̲k̲o̲m̲e̲n̲t̲a̲r̲j̲i̲ ̲E̲d̲i̲t̲•̲ ̲R̲e̲p̲l̲y̲•̲S̲h̲a̲r̲e̲ ̲›̲ ̲z̲a̲m̲e̲n̲j̲a̲t̲e̲ ̲s̲ ̲S̲l̲o̲v̲e̲n̲s̲k̲i̲m̲i̲ ̲b̲e̲s̲e̲d̲a̲m̲i̲,̲ ̲s̲a̲j̲ ̲s̲m̲o̲ ̲š̲e̲ ̲v̲ ̲S̲l̲o̲v̲e̲n̲i̲j̲i̲ ̲i̲n̲ ̲o̲d̲ ̲m̲e̲d̲i̲j̲e̲v̲,̲ ̲k̲i̲ ̲s̲e̲ ̲d̲e̲k̲l̲a̲r̲i̲r̲a̲j̲o̲ ̲z̲a̲ ̲z̲a̲v̲e̲d̲n̲e̲,̲ ̲u̲p̲r̲a̲v̲i̲č̲e̲n̲o̲ ̲p̲r̲i̲č̲a̲k̲u̲j̲e̲m̲o̲,̲ ̲d̲a̲ ̲b̲o̲d̲o̲ ̲s̲p̲o̲š̲t̲o̲v̲a̲l̲i̲ ̲m̲a̲t̲e̲r̲n̲i̲ ̲j̲e̲z̲i̲k̲.̲ ̲U̲p̲a̲m̲,̲ ̲d̲a̲ ̲v̲a̲m̲ ̲u̲s̲p̲e̲ ̲č̲i̲m̲p̲r̲e̲j̲ ̲o̲d̲p̲r̲a̲v̲i̲t̲i̲ ̲t̲o̲ ̲n̲a̲p̲a̲k̲o̲,̲ ̲č̲e̲ ̲n̲e̲ ̲p̲a̲ ̲R̲o̲ž̲l̲e̲t̲a̲ ̲p̲o̲k̲l̲i̲č̲i̲t̲e̲,̲ ̲v̲a̲m̲ ̲b̲o̲ ̲v̲s̲e̲ ̲v̲ ̲0̲ ̲s̲p̲e̲d̲e̲n̲u̲,̲ ̲j̲a̲z̲ ̲b̲o̲m̲ ̲p̲a̲ ̲B̲u̲k̲o̲v̲o̲ ̲e̲l̲e̲k̲t̲r̲o̲d̲o̲ ̲p̲r̲i̲n̲e̲s̲u̲,̲ ̲s̲a̲m̲,̲ ̲d̲a̲ ̲j̲o̲ ̲b̲o̲s̲t̲e̲ ̲d̲o̲b̲e̲r̲ ̲z̲a̲l̲i̲v̲a̲l̲.̲ ̲S̲e̲m̲ ̲j̲i̲m̲ ̲t̲u̲d̲ ̲n̲a̲ ̲e̲-̲m̲a̲i̲l̲ ̲p̲o̲s̲l̲a̲l̲.̲

    • Anonimno

     pa to

  • Tudi jaz sem obnemela nad zapisanim .

   • Iva

    Ta konkretni primer sovražnega govora bi morali obravnavati pri razrednih urah v vseh srednjih šolah v Sloveniji. Učenci so ogledalo učiteljev.
    Sram me je, da imamo take mršiće!

  • Kekec .. pa to

   Boljš je bit vedno na vrhu …
   ni treba miš rolat …

  • mojca adamlje

   škoda besed, samo, če ga pogledaš, kakšen je, ti je vse še kako zelooo kristalno jasno, kot ena baraba, z uhani

  • škoda besed

  • Roman

   Malo prej sem prebral tvojo (mislim na tega priučenega ko bajagi profesorja) retardirano, nizkotno, pod nivojem imbicila napisano izjavo. Kot profesor zgodovine, kje si naredil diplomo sicer ne vem, če si seveda jo….ker če bi jo bi moral vedeti, da je “uvertura pred tvojo izjavo” o branju pod 18-imi leti, pa naj otroci berejo s skrbniki pa ostala sranja pred sodnikom bolj oteževalno okoliščina kot karkoli drugega. Vidim pa, po tvoji izjavi sodeč, da ti starši niso privzgojili prav nič drugega kot le to, da boš večno sam sebi v napoto in sramoto. Lahko te je globoko sram in upam, da ti bodo ne samo fotr ampak tudi gimnazija na kateri učiš, ne vem sicer kaj, prisolili dobro “klofuto”. Če pa do tega ne pride ti bo pa življenje samo pokazalo, da nisi vreden niti kolesa s katerim si na sliki. Če te pa še kaj zanima mi pa komot pišeš, pa ti bom še kaj povedal. Predvsem tisto kar še ne veš

   • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • željudin

   narod koji ima ovakvu omladinu ne može propasti. može samo pošašaviti.

  • Anonimno

   Ob takih bebotih ti jih zmanjka, res.

  • Diagnostik

   nova himna SDS stranke…
   Kje so tiste stezice,bele stezice,ki so včasih bile…

  • Janez Winetou

   S takšnimi izvržki na učiteljskih mestih, bo naša mladina zares napredovala, po takšnem bolanem izpadu je potrebno, da vsi zaposleni v JS opravijo PSH test pred zaposlitvijo.

  • Vrhovni Sodnik

   Kwa pa je to zdaj nova 24 TV, brez Avatarjev, kot emigrantje, NO MONEY, NO HONEY. Tud 1 članek niste bili sposobni napisat, kot opravičilo nam komentatorjem in s takšnim načinom se boste borili proti lewaškim lažem, že vnaprej ste obsojeni na neuspeh, žal, kaj so pri vam 5 kolonaši ali vam sposobnost peša. Upam, da boste komentiranje uredili na nivoju, do takrat pa lep pozdrav.

   • stajerc5

    Tocno tako! Sicer ne vem, kdo je spremenil dokaj dobro zadevo, me pa zanima, koliko je dobil za to sranje!!!

   • Antonius

    Vrhovni, zbrisali so nam identiteto in nas v stilu socializma vrgli v nerazpoznavno sivino.
    En klik, da človek preleti s čim se danes v NOVI 24TV ukvarjajo je dovolj, da jim komentatorsko pobegnemo v Voduškov Top News.
    Bomo pa Vodušku pomagali, da obstane.

   • Od Kekca prjatu ..pa to

    ⓃⓄⓋⒶ ⓀⓊⓇⒺ ⓉⓋ

  • gospodinja

   Gimnazija france preseren jesenice
   To je tista gimnazija ki so jo levi mediji lani popljuvali ker je nekaj profesorjev nasprotovalo sprejemu begunskih otrok …
   Samo odtipkate gimnazija france preseren begunci …. la vam vrze ven skoncentrirano levakarsko propagando ..

   • Anonimno

    Ta gimnazija ni na Jesenicah pač pa v Kranju

    • gospodinja

     Ja. Zmotila sem se.
     Gre za gimnazijo v kranju. Drugo v mojem postu je pa res.

  • cosmosjasnovidec

   Mene pa zanima kaj se je zgodilo z Nova24.ur saj je vse spremenjeno in onemogočeno.
   Cirka 3 dni se nisem mogel prijaviti za kar ni bilo nobenega pojasnila niti ničesar o spremembah.
   Ker so levičarji okupirali Nova24.ur in so bile razne debate in seveda tudi vse mogoči izrazi z ene in druge strani sem domneval,da so nas pobrisali oziroma kar banali kot je na 24.kurji strani,če kaj napišeš proti levičarjem ali komunajzerjem predvsem pa za tovariša Kučana ali Cmerarja.
   Sedaj sem poskusil znova in je prijava šla skozi ampak je vse drugače kot je bilo.
   Pa menda tudi tukaj niso posegli vmes manipulacijski levaški mediji ali pač?????

  • STARA TV 00

   Evo me, malo višje …

  • alojz

   Vidiš, ta učitelj jih pa ima. Z izbranimi besedami je pokazal svojo podobo. Verjamem, da jih vsakodnevno uporablja. Jaz sem dolgo tuhtal pa mi podobne z katerimi bi izrazil gnev ne pridejo na misel. Moram pač več trenirati. To je pa kar težko, če tega ne počneš od malega.

  • Alo, Kekec …

   ..

  • Jaz tudi ne. Ti levicarji so naravnost žaljivi.

   p.s. Lahko kdo kaj koke dobi?

  • Ti levičarji so zelo žaljivi, tega smo pa že vajeni.

   p.s. A mi lahko kdo kej koke dobi prosim?

  • Anonimno

   Drek, drekast, mrš ić

 • Krade, kdor ima priložnost!

  • TurboRizlingHaloze

   In še kradejo kar naprej…voluharji !!!

   • TurboRizlingHaloze

    Proklede picke Haložanske ..i to

    • Anonimno

     prekproklete, he-he…

 • kiki43

  Osebno poznam veliko tovarišic in tovarišev, ki ne morejo iz lastne kože!
  Vse kar ni “rdeče”, pri njih ne vleče!…

 • Luka

  Ta Marjanca ima na njeni FB strani hvalospeve Dceju,Hitlerju,itd.Slike iz ultradesnicarskih Italijanskih skipin,.itd.Se kaj za dodati? LP Poglejte samo post 6.11.2016…..

  • stajerc5

   Imas nick po dedeku Leskovsku? Vila se stoji v Velenju, nad bazenom?

   • kiki43

    In v Celju ob Savinji! Tovarišija si je privoščila, anjee?

  • dob

   In kaj si hotel s tem povedati? Da ne bi smela napisati tega, kar je rekel kranjski učitelj? Masleša se je denimo posmehoval državnemu umoru reveža na državni meji za časa Jugoslavije, pa je kljub temu danes predsednik Vrhovnega sodišča RS Slovenije. Danes zagovarja množični prehod meje brez osebnih dokumentov.

  • janez

   so what, če piše hvalospeve ljubljen’mu vodji, dobrem pastirju, preroku čak, poj veš, kje je njen nivo. siper pa piše članke po naročilu prej OMEJENEGA, ups, omenjenga gospoda, ki bi tud rad diktator postau, sam mu hvala Bog to ne bo uspel

   • tohuvabohu

    Daje te janšafobija. To je hudo nalezljiva in neozdravljiva bolezen, ki udari na možgane.

 • Anonimno

  Pogledaš v ksiht, pa ti je vse jasn!
  DEBIL NA KVADRAT!!!!!!

  • nn

   Balkanc pač.

   • stajerc5

    Tudi stil yugoslovenstine ne morejo skriti. Poglej si tole:
    “Prav tako je debela laž, da je s predsednikom vlade Mirom Cerarjem v letalu “potoval svetovalec za gospodarstvo v njegovem kabinetu in pa tudi svetovalec …” (citiramo čudno slovenščino magistre Lilijane Kozlovič). (Pozar)
    Magistra iz “beogradske stanice”…

    • kiki43

     Sirota Kozlovička! Zdaj ji je “Mič styling” priporočal horgoš-paprikaš barvo
     las, da bi bila Mirčiju bolj všeč! Njeni obupno poželjivi pogledi na svojega
     vodjo ji ne koristijo, Mirči “se zaljubio u ” Šentjursko kozico!

  • janez

   kdo, a Janša?

  • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Minovak

  Odgovor je na ulici, kjer mladi nimajo pojma, kako so jim bivši komunisti v šoli oprali glave, da se klanjajo rdečemu maliku, ki še nikomur na svetu ni prinesel nič dobrega, ta izrodek (ni vreden lepšega poimenovanja) s kranjske gimnazije pa je samo potrdilo temu, kar sem napisal v prejšnjem stavku. Levi primitivizem je na najnižji možni stopnji zdrave logike, zato se bodo morali mladi z njo srečavati malo drugače. Na volitvah se bo odločalo, če bodo taki primitivci še poučevali naše otroke in mislim, da je sedaj vse jasno!!!

  • kiki43

   Minovak! Saj nam je vsem jasno, da so umazane besede namenjene Janši, ki jih je izrekel
   tovariš profesor, le vizitka za potrjeno napredovanje vsaj do ravnateljskega mesta, če že ne
   na samo ministrstvo za šolstvo! Saj veste: močneje udrihate po Janši, višja in bolj “častna”
   poziciija v bodočnossti se vam obeta! Komunisti so vam hvaležni!

 • Unikatna

  Živimo v neumni, brutalni, brez spoštovanja, nemoralni in neetični družbi!

  • Dulek

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • kiki43

   Res je, kar ste komentirali , le ena napaka obstaja:
   v taki družbi ne živimo ampak životarimo !

   • TOČNO, MOJ VELIK PODPIS !!!!!!

 • Sumljivislon

  ..osebek , ki nosi dva žeblja v vsakem ušesu.- je del vzgoje našega šolstva – in zgled učencem … !!! ne njemu ne kopać mrakovi… ni pomoči………!!! Kanada je na levi strani – one way ticket ..!!

 • lana

  balkanec se izživlja, ker ima službo, koliko Slovencev je brez.

  • Ja, PRAVIH SLOVENCEV, sama osebno jih poznam veliko, ki so diplomirani profesorji, tudi doktorji, pa v tej pokvarjeni in skorumpirani drzavi, niti slučajno ne dobijo sluzbe, niti slučajno, kajti ne pišejo se prav, oz. njihovi starši niso bili komunisti. Me pa prav zanima, kdo je zgoraj omenjenemu debilu dal diplomo, kajti , glede na njegove izjave in pisanje, sem trdno prepričana, da je ni naredil, pač pa so mu jo kar poklonili, kot ze večkrat videno pri marsikomu v tej drzavi. Grozno in zalostno je dejstvo, da ima gimnazija, ki ima ime po NAJVEČJEM SLOVENSEM PESNIKU, zaposlene juznjake, ki o naši zgodovini niti slučajno, ampak niti slučajno ne vedo nič, oz. NOČEJO VEDETI !!!!!

 • Anonimno

  Žalostno in še enkrat žalostno. Ampak zgleda da nam je usoda da izginemo.

 • Rujevit

  Ah sj ni nič boljši od JJ, zmerjanje in pljuvanje po nasprotnikih.

  • tramal

   Bedak.

   • tramal 500

    Prav maš 2 bedaka JJ in učitelj :)

  • A bejz no, niti slučajno ni gospod Janša nikogar ozmirjal z grdimi besedami, kot ta debil, veš.

 • Baba bača

  Kako je ze JJ napisal , ta clovek zganja Terrior :)

 • Johan

  Tipični balkanski dembil !

 • Rožle

  Test

  • TurboRizlingHaloze

   Čuj, kaki test?

   • Tunnek … pa to

    Tunnek

   • ORG Tunnek ..

    Tunnek Tunneku …

    • ORG Tunnek ..

     Test

   • TurboRizlingHaloze

    pa to …

   • TurboRizlingHaloze

    test

 • Antonius

  Čudne uhane ima v ušesih.
  Bog si ga vedi, če so uhani všeč tudi njegovim najbolj intimnim prijateljem?
  A zgodovino, da uči? Nazaj nič ne vidi, zato za naprej ne zna nič predvideti.

  • ++++++++++++ Antonius, ni kaj dodati.

 • ZVESTI UPORABNIKI PORTALA ….

  Javni poziv nova 24TV !
  Komentatorji smo razočarani glede vašega odnosa do nas, 2 dan je že od kar nam ne omogočite normalnega komentiranja, kljub mojemu tel. klicu k vam v tajništvo, da vsaj objavite članek o teh težavah in se nam opravičite, vidim zdaj 12h kasneje, da tega še niste storili, tako lewaki delajo, od vas sem pričakoval vsaj kulturni odnos do nas. Če imate tehnične težave, ne pometajte to pod preprogo ampak javno obelodanite, bomo vse razumeli, molka pa sigurno ne. Ko sem že pri pisanju vam povem, da se je portal poslabšal od kar nimate več admina, pa tako dober je bil in zadnji čas je, da pod komentarji Edit• Reply•Share › zamenjate s Slovenskimi besedami, saj smo še v Sloveniji in od medijev, ki se deklarirajo za zavedne, upravičeno pričakujemo, da bodo spoštovali materni jezik. Upam, da vam uspe čimprej odpraviti to napako, če ne pa Rožleta pokličite, vam bo vse v 0 spedenu, jaz bom pa Bukovo elektrodo prinesu, sam, da jo boste dober zalival. Sem jim tud na e-mail poslal.

  • admin

   Ta portal se vodi skrajno neprofesionalno, tako se lahko lewaki se naprej smejejo nesposobnim desnakom.

  • dob

   Všeč mi je, da ima vsak komentar zdaj datum, ker prej ga ni imel. Vsaj zame je to bila velika pomanjkljivost, ker se nisem znašel med svojimi komentarji.
   To pa, da se ne da teksta popraviti, ko je enkrat objavljaen, mi pa ni všeč, ampak predvidevam, da je to začasno in bodo uredili.

   • Rožle

    Jest tudi upam, da bodo še kaj nadgradili zadevo ..

    • Viktorh

     ???

    • Upaš, jaz sem izgubil upanje in zaupanje.

     • dob

      @Viktorh 16. 2. 2017, 11:55 at 11:55
      Nikar ne obupaj, po moje bodo uredili.

    • stajerc5

     Pa kaj ste cisto nori, v eni uri dva komentarja, pa mi napise, da objavljam komentarje prehitro!!!???
     Kaksno sranje ste ste spravili skupaj!!!

     • ROŽLE

      + + + + + + + + +

   • soc

    Bojim se, da so fantje (in morda kaka dečva) popolni amaterji v vodenju forumov, namesto dosedanjega solidnega programa za upravljanje zadeve z všečkoti, blokadami provokatorjev, možnostjo korekcije in podobnim (zelo poenostavljena verzija Jakhlovih Financ izpred desetletja) so prešli na vrtec opcijo vodenja iz samih začetkov tovrstnega komuniciranja. Pred letom dni je vrhovno budno oko Urbanije skrbelo nad vsebino in izločalo pravoreku nevšečne poste, potem je (hvala Bogu, kar se mene tiče) z odhodom šefa portala dušebrižništvo izginilo. To, kar se zdaj dogaja, pa me bo zanesljivo per immediately odgnalo. Nimam lastne zgodovine napisanega, vpogleda v pisarije sogovornikov, v reakcije kolegov in kolegic – popolna beda, še slabše kot na doslej daleč najslabšem hanziju. In v primerjavi z de luxe Financami – Ciciban.

    Miro Petek & Co, vrnite nam, kar smo imeli in cenili, ali pa se kar sami sončite v samopercipiranem odblisku slave in pomembnosti. To, kar ste nam v 48 urah naredili, je – fuj.

    Organizacijski pristop (niti besede o revoluciji na portalu samem, nič odgovorov na emaile, nič javljanja na telefon v uredništvu) – bemti, vredni ste radia Kričač. In nič več. In naj vam sonce sreče nikoli ne zaide z odslej očitno drugo klientelo bralcev in komentatorjev.

    In ob koncu še zadnja grenka misel – očitno projekt Nova24 v teh dneh umira, drugače si takih samomorilskih potez ne znam razložiti. Očitno je postal za vas še Disqus predrag, zdaj se bodo pa z zadevo tehnično igrali vaši in vaših prijateljev otroci in nečaki. No go!

    • Unikatna

     Haha.Prehitro objavljate komentarje. Upočasnite.

     Bravo soc.

    • macon

     *****

   • SE STRINJAM S TABO, DOB

  • Antonius

   Če bo ta sprememba ostala, se jaz zagotovo poslavljam.
   Za naslovni prispevek klikneš enkrat, za komentiranje pa 50-krat.
   Naj si uredništvo NOVE 24TV ogleda Demokracijo, od kar so ukinili
   komentarje. Reklam ni v njej niti za vzorec. Reklame so pa denar,
   ki je vezan na klike.

   Nespametne odločitve bodo vsaj mene prisilile v razmislek, če je
   še vrednosodelovati in komentirati

   • ++++++++++++ Antonius, ni kaj dodati.+++++++++(

  • TurboRizlingHaloze

   Čuj, zakaj že nismo smeli komentirat? A lahko jas povem?… V javnost so prišla fsa imena SDS-ofcef ki so snifali kokain ne “famoznem” posnetku …ki ga je baje lansiral sam veliki JJ (tak pravi Čuš)… Fsi glavni mediji so o tem poročali razen NovaTV… ZAKAJ??? A je to razlog???

   • Capi

    Hohoho, Foglof Tunek se je dal prekrstit….

    • Anonimno

     Nadel si je pravo ime _ rizling haloze, morda bi bilo boljše, šmarnica – haloze!

     • Anonimno

      Voluharji…pa to…

  • Slovenka

   Tudi sama opozarjam, da se dogajajo čudne stvari. Res upam, da se bo to uredilo.

  • Ja, včeraj smo bili jezni.
   Tolažili smo se z muziko, pozno v noč !!

 • dob

  Če ne bi bil takšen, ne bi bil učitelj, ker službe ne bo dobil. Predvsem pa je treba delati na tem, da se prepovedo vse privatne šole, z drugačnim učnim programom. Šole so lahko samo državne, da vsi otroci obvezno pridejo v roke učiteljem, kot je ta, to je tudi namen.
  Danes ga ravnateljica kara: Ti, ti, ti… nepridiprav! Naslednje leto bo pa on ravnatelj.

  • Točno, sicer pa poznam kar nekaj rdečih tovarišic profesoric, ki so nadute in polne same sebe, da je grozno. Mimogrede, nedavno tega sem izvedela, kako se je ena tovarišica, ki uči na gimnaziji v Ljubljani, hvalila, da so ji omogočili in celo plačali učenje ruskega jezika, zakaj ze, res me zanima, zakaj.

  • dob

   Ah, saj ne vem kako bi tole povedal. Je malo nerodno.
   Na poročilih sem slišal enega busanca, ki je izjavil, da je slovenski državljan, da dela kot črna živao, da nima kaj za jest, ker ne dobi plače. Dodal je še, da bo enemu jebo mater.
   Kar v slovenskem prevodu pomeni: “Ta država ni vredna, da se pes nanjo poščije.”

   Kaj naj rečem! Ni mala stvar, da se pes poščije na državo. Tu gre očitno za sovražno namero.
   Ne bo več dolgo trajalo, ko bo nekdo rekel, da će nekome razbiti pičku. Z imenom in priimkom!
   Kar bi v slovenskem prevodu pomenilo (tako namreč prevajajo v filmu) da mu bo fejst požugal.
   “Fejst požugat” pa že ni več mala stvar, za to se lahko gre v zapor.

 • TurboRizlingHaloze

  Tvit JJ: “Veliko zgražanja ob nasilju na fb. Tu, kjer zverinsko pomorjeni ležijo po breznih, množični morilci pa v grobnici narodnih herojev. Halo?”

  Aha, spet ista pesem… JJ izkoristi fsako priložnost…fsak današnji umor, fsak današnji uboj… da ga poveže z povojnimi poboji? Žalostno!!!

  • soc

   Dragi odgovorni urednik Nove24, tole bo odslej tvoja klientela. Bravo…

   • Viktorh

    Da, golazen se nenadzorovano zbira in množi…

    • Anonimno

     anonimno.

 • Rožle

  Upam, da je način komentiranja še v povojih in da ne ostane v tem stanju …?

  • TurboRizlingHaloze

   Čuj, kako stanje bi te ti rad?…Ajd povej!!!… Jas sn zato, da se med komentiranjem pije šmarnica!!!

 • Mojca Pokraculja

  Ja ti ubogi šolniki, obžalujejo in se bodo o ukrepih pogovorili z Ministrstvom. Sami si ne upajo, nimajo avtoritete pravijo, aja to samo napram grdimgrdim staršem in dijakom. Seveda, za vas kakšen Zakon o delovnih razmerjih, odpoved pogodbe o zaposlitvi itd, ne pride v poštev. Bi rajši še malo politiko zganjali, takot tale smrkavec, ki se ima za pedagoga.
  Najbolš da šolsko inšpekcijo pokličejo, da bo krog sklenjen.

 • haha, gimnazija kranj
  1.korak
  čefur – učitelj
  2. korak
  islamski skrajnež – ravnatelj?

  • tramal

   Odlično in resnično

 • dob

  Tipu je treba nazaj zabrusiti: bes te plentaj, ali pa: krščen matiček…! Tudi grožnja, “naj te koklja brcne”, bi prišla v poštev. Ali pa “tristo kosmatih”. Čeprav si jo danes ženske brijejo.
  Seveda, če se to ne bo zdelo Štrukljevemu sindikatu preveč žaljivo.

  • Mojca Pokraculja

   No no Dob, ne tako vulgarno,! Sej si prehlajen, knede da si . Kaj pol teraš mak na konac !

  • RATATA

   Ali se mu zabrusi pa v tujem, makedonata jeziku:
   “Nemoj da ti nateram majkata, da bi gola pod mene legla!”

 • TurboRizlingHaloze

  Čujte, mam eno fprašanje. Jas tudi učim glasbo na eni izmed osnovnih šol fSloveniji… Nikoli nisem volili SDS-a in nikoli ne bom. Z mladinskim zborom pojemo tudi partizanske pesmi…. A še smem jas…po Janševem…učiti na toti šoli??? Samo fprašam!!!

  • Kaj pa sprašuješ? Saj praviš da učiš. Dej, dej, no !

  • Anonimno

   Če si dovolj pijan, in smrdiš, vsaj na 30 m, po alkoholu, potem “lahko” poučuješ petje partizanskih pesmi…….seveda na šoli za pijane opice…..z rdečimi zvezdami….

 • Mojca Pokraculja

  Brez kakršnegakoli pomisleka, se ve kam in v kaj – MRŠ, MRŠ in še stokrat MRŠ !!!

  • ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +10

  • Anonimno

   v pm.

 • Skrti uporabnik ..pa to

  Aha, pa še čist do dol moram rolat mous ….
  A je to …

  • Skriti uporabnik ..pa to

   .

 • domovina mili dom

  Slovenija ” dolina zelena s krvjo prepojena”. Draga naša domovina takšni so sovražniki. Kdo jim bo obsodil? Nihče. Kajti sodniki so izbrani, da ščitijo izdajalce slovenstva.

 • Sej bo …
 • Duhec

  Grozljivo kakšen odnos imate do bralcev… in potem vi o nivoju.

 • Anonimno

  takmu sam kramp u roke pa v kamnolom….

 • Ford11

  Tipični premer ne- Slovenca in taki predavajo našim otrokom, KATASTROFA ……

 • Prehitro objavljate komentarje. Upočasnite …

  ───▄██▄─────────────▄▄
  ──█████▄▄▄▄───────▄▀
  ────▀██▀▀████▄───▄▀
  ───▄█▀▄██▄████▄─▄█
  ▄▄█▀▄▄█─▀████▀██▀

 • Prle

  Jokam od žalosti, po včerajšnem razkritju Čuša, kdo vse snifa.

  • Mihec S’kumarc

   No vidiš, sedaj je jasno, da se v SMC snifajo.

 • samotoje

  Od nekdaj trdim, da bi morali vsi učitelji, od osnovne šole do fakultete, opraviti poseben test, kjer bi presojali etične oz. moralne vrednote posameznika. Ti ljudje imajo v rokah največje bogastvo, ki ga imamo- otroke. Starši, zahtevajte, da tega človeka vržejo na cesto, kamor sodi. To trdim po 38 letih pedagoškega dela na vseh stopnjah.

 • Slovenec 33

  Vemo, da so slovenske dežele okupirane.
  Tale osebek je prikaz nivoja okupatorjev in izdajalcev svojega naroda, ki ne spoštujejo minimalnih etičnih in moralnih norm.
  Ne vem, kako je lahko en takle toppoumni produkt usmerjenega izobraževanja naredil kakršnokoli šolo, ker so njegove pike na nivoju zlate ribice. Da pa sme poučevati je gotovo zaradi zaslug in je na tak način plačan.

  • Slovenec 34

   Okupiran si ti v glavi :p

   • Slovenec 33

    Kaj vam nisem pisal o zlati ribici. To je to.
    Nivo, da dol padeš. Ne hecam se, res imam.

 • In ta učitelj uči zgodovino na gimnaziji dr. FRANCETA PREŠERNA???? Ubogo, res ubogo se nam, kot narodu piše, če lahko ljudje z takšnim agresivnim, vulgarnim, umazanim besednjakom in milo rečeno vsaj čudnim pogledom na polpreteko zgodovino naše otroke poučujejo ravno našo SLOVENSKO zgodovino. Kaj jih spoh uči? In kaj predava o vlogi g.Janeza Janše pri osamosvajanju in osvobajanju od totalitare kumunistične Jugoslavije????? Kaj o domoljubju?? Kaj o sovražnem govoru??? Ma prav žalostna je podoba naše države, če lahko že prav vsak, ki ima pet minut časa popluva zaslužne osamosvojitelje, pa tudi vse žrtve divjanja komunuzma. Ja kakšen šolski sistem te je to? In kako je sploh možno, da znotraj šolskega sistema takšni ljudje spoh lahko delujejo?? Ali je na drugih šolah podobno? Vsi skupaj lahko samo upamo, da ne, prepričani pa nismo! Morda se bo po tem izpadu učitelja, kaj spremenilo in bo gimnazija, svet staršev.varuh člo. pra. ministrstvo in šolska ministrca ukrepala. Jaz tega učitelja na mestu učitelja več ne vidim.

  • NI KAJ DODATI, KOT-MOJ VELIK PODPIS !!!!!!!!

  • krEn

   Nas so od jansa naucil kko jo taprau cajt zbrises s partije vn pa švrk na drugo stran de bos spet pr korit

 • Res žalostno za učitelja na gimnaziji,kjer poučuje otroke da se tako javno izraža in ima taka stališča glede zgodovine,totalitarnih režimov in nazadnje do ljudi ki so se borili za samostojno državo Slovenijo.
  Najmanj kar bi bilo bi morala bit kazen nadrejenega,torej ravnatelja in resen opomin za v naprej,sicer temu sledi delovna knjižica.
  Ker taki ljudje pa le ne morejo poučevati otrok v šolah.

 • Peter

  Dober pedagoški material, bo kmalu za ravnatelja dober, no.

  • TurboRizlingHaloze

   Uff kdo se je oglaso?…Ajd, blokiraj me…ha ha ha ha ha ha ha ….

  • Peter

   Še en Peter, no. ?

 • TurboRizlingHaloze

  Čujte, mam eno fprašanje. Jas tudi učim glasbo na eni izmed osnovnih šol fSloveniji… Nikoli nisem volili SDS-a in nikoli ne bom. Z mladinskim zborom pojemo tudi partizanske pesmi…. A še smem jas…po Janševem…učiti na toti šoli??? Samo fprašam!!!

  • orgle

   Zakaj pa ne pojte pristnih staroameriških kavbojskih pesmi?

   • TurboRizlingHaloze

    Čuj, ker so partizanske lepše…Hej brigade…pa to… Foglof Tunek

 • orgle

  Temu do profesorja zgodovine manjka toliko kot meni, ki sem po profesiji daleč od zgodovine.

 • Prle

  Čisto sem paf, danes tudi jesti in piti ne morem.

  • Šemsa Suljaković

   Zar za mene nema sreće

  • indijanka

   Zakaj? Je ta profesor slabe psihične kondicije s tvojga kluba?

   • Od Kekca prjatu ..pa to

    Itaq ..

 • baubau

  Ker so na žalost t.i.intelektualci v Sloveniji takšni,smo kjer smo.

 • Človek enostavno ne more razumeti, da imamo v šolah takšne in njemu podobne učitelje, ki vzgajajo , oz. bi morali vzgajati naše otroke. Ni čudno, da je mladina takšna, kot je.

 • nuuttipukki

  Test1

 • nuuttipukki

  Mater suzno. Tu se lahko zdaj komentira kuj bres prijave in registracije. To pa je blo možno edino na Politokisi. Teško sranje, vam rečem. Tota Nova TV zglea nima gnara za plačat Disqus. To bo.

 • Anonimno

  Nekdo pred mano piše,da se je ta neotesanec spustil pod svoj nivo.Verjamem da se ni nikamor “spustil”.Kakršen je bil,takšen je in takšen bo.Nič se ne bo spremenil.On je po rodu Čefur in čefur ostane.Bo treba poskrbet,dabodo ti “bastardi” hrbtno odplavali po Savi,po Dravi in prek Sotle in KolpeDruge Rešitve ni.

  • šmentanamuha

   Maš prav, tega čefurja je treba odplaknit nazaj po Savi navzdol, pa da ga tam nekje na sredi Povodni mož dol pogoltne. V bistvu bi moral biti disciplinsko suspendiran, to je najmanj. Če lahko taka govna učijo naše otroke, potem smo v še večji nevarnosti kot je prihod ilegalcev, ki se razglašajo za begunce. To, kar se zasidra v mladih možganih je pravi virus, strup, ki ga zlepa ni možno odpravit iz miselne matrike. Žal, je tudi ta mršić sam žrtev tovrstnega rdečega pranja možganov. Upam, da bodo svoje povedali tudi starši otrok na gimnaziji v Kranju. Poleg tega se pri nas zgodovino uči kot dogmo, kar je onstran vseh strokovnih in znanstvenih postulatov. Tale beda od profesorja zgodovine je vreden samo pomilovanja in je ogledalo naše univerzitetne zgodovinske stroke. Resnice je zmaga.

  • steiermark

   ja prav tako je – čuš ali pa čefur…….tudi po kulturi in “ljubezni” do avtohtonih Slovencev!

 • Anonimno

  ojej

  • nutipuki

   Kaj pomeni toti ojej?

 • TurboRizlingHaloze

  Glejte, niše ne piše o totem učitelju, razen tega portala???… Čujte, glejte kateri naslof sn našo na 24ur… “Kdo so ljudje, ki na posnetku uživajo trde droge?”… Samo to.

  • nutipuki

   Tut tu na Novi je biu toti posnetek. Se še spomnimo?

 • Peter

  Raj za tumpeka, no.
  OK, čau Nova24.

  • nutipuki

   Stari, prau zabauno je

 • Nutipuki

  Haahhahahahahaaaaaaaaaaaaa To morte obvezno gleat
  https://www.periscope.tv/w/1YqJDXYaDeBJV

 • TurboRizlingHaloze

  Meni je sicer Mršića žal, ker je napisal resnico…in za toto resnico bo morda moral odgovarjati z izgubo službe… Zgodovinar na naši šoli gre čez dobro leto v penzijo…moram rečti moji ravnateljici naj razmisli o njem… Boma dva na šoli na isti valovni dolžini :))

 • Anonimno

  Bog mu daj mentalnega zdravja.

  • Anonimno

   Bog mu daj bolezni in čimprejšnje slovo si mislu?

 • Anonimno

  Problem je ,da imamo v slovenskem šolskem sistemu veliko preveč raznih MršiĆev, ki naše otroke učijo po lastnih dognanjih. Takšni v našem šolskem sistemi nimajo kaj delat! Ja in takih je v šolskih vrstah preveč…stari preverjeni kadri.

  • Nutipoki

   Ja, pa teške narkomane mamo tut met mladimi pofspetniki na državne fukcije. Mladi preverjeni kadri???

   • Anonimno

    Ja…sam to nima veze z tematiko.

  • steiermark

   takšni Mrš-iči, imajo s Slovenci in našo zgodovino toliko skupnega v kolikor so potomci tistih, ki so jo “delali” – zgodovino, po 45 letu, ko so klali Slovence! Zato pa njihovi potomci niso nič drugačni od njih, še vedno sovražijo avtohtone Slovence – kot musliji, v Evropi, ker pač niso sposobni preskočiti svoje senece in se prilagoditi evropski civilizaciji – neglede, da so vmes morda tudi že 2 – 3 generacije, odrasle pri nas, z našo pomočjo, z našim denarjem…..

   • Anonimno

    Res je!

 • Anonimno

  Tᴜɴɴᴇᴋ ᴋᴀʀ ɪᴍᴇᴊ sɪ ᴛᴀʟᴇ ᴘᴏʀᴛᴀʟ.

  Uᴢ̌ɪᴠᴀᴊ !!!

  • Peter

   Niti tolk uživa in niti tolk pameti nima, da bi vidu, d bo hmal sam kle…hihihi, no.
   Čau tud od mene.

   • Od Kekca prjatu ..pa to

    He…za norce glih prou … :)

 • Anonimno

  Jaz sem pa že mislil da so bile motnje zaradi moža tisočerih nickov, ker so se ga hoteli znebiti.

  Njegovi štancani duhamorni komentarji, in njegova plejada nickov bi prišli do živega še kakemu bolj odpornemu portalu.

  • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

   Keri te je to? Tudi mene zanima???

 • Anonimno

  S̲a̲m̲o̲ ̲š̲e̲ ̲t̲o̲l̲e̲ ̲n̲a̲p̲a̲c̲a̲m̲ ̲i̲n̲ ̲g̲r̲e̲m̲ ̲.̲
  B̲L̲A̲ ̲B̲L̲A̲ ̲B̲L̲A̲ ̲B̲L̲A̲ ̲.̲.̲.̲.̲.̲.̲

 • željudin

  narod koji ima ovakvu omladinu ne može propasti. ali može pošašaviti…

 • Ewchy6

  Kar sem objavila sem z namenom. Nič se ne čudim njegovi izjavi kot razmišljanju. Ta človek je manipulator in izredno veliko pozornosti rabi. Rad bi bil nekaj več kot le en od profesorjev a ker nima umirjenosti in življenjske ter poudarjam čustvene inteligence pač žal ne more biti kaj več. Ta človek obsoja druge kakšni so, a sam se boji biti to kar je in skos nosi masko in samo zanaša se na inteligenco, ki jo je pridobil preko izobraževanja. Kot profesor je zelo dober ravno zaradi formalne izobrazbe, kot profesor vzgoje mladine in vzgled sami mladini pa seveda ni! Zato ga lahko obsojate le kot človeka ne kot profesorja zgodovine, sociologije…Blaž tebi namenjam pa le te besede: sprejmi se takega kot si, najdi mir v sebi, bodi dober clovek, ki je lahko ljubeč in vreden zaupanja ter spoštovanja. Ter ne isči pozornost na tak način. Raje se usmerjaj vase in začni delati na sebi!

  • amimalus

   Javni sektor ne sme biti politično opredeljen. Joka in šimfa lahko samo doma med štirimi stenami.

 • Franc Novak

  Problem javnih oseb je, da se sami izpostavljajo smešenju in sramotenju s svojimi nepotrebnimi čivki. Poslanci so predstavniki dela ljudstva, če hočejo, naj to delajo v svojem krogu, ne pa iskati konflikte v javnosti. IJJ je imel štiri leta časa, da bi speljal projekt “povonja grobišča” in “ureditev sodstva”, pa ni naredil NIČ: Na moje pisanje o zemljiško knjižnoih problemih ni niti odgovoril, sedaj pa je e-ZK še laže “korigirana” kot je bila pisna zemljiška knjiga. Pa tudi o goljufijah sodnikov, nekaj takega, kot se mu je zgodilo, je dobil vse v pisni obliki, pa ni nič “čivknil”. Ampak jaz mu nisem potem napisal p**da glupa ali kaj takega, ker vem, da ko enkrat pridejo na oblast, jih ljudsvo sploh ne zanima več. In zdaj mu svetujem, da v svojem čivkanju oglaša SAMO to, kar bi oni naredili v prihodnosti, naj se ne ozira na to, kar delajo sedaj, ali kar je že minilo, prihodnost dragi IJJ naj bo v tvojih čivkih, če hočeš, da te bo ljudstvo spet izvolilo. Evo, če hoče, mu pa še program posodim, da se kaj nauči. Vse dokler se javna uprava ne bo skrčila na stanje iz leta 1992 bo Slovenija v qrcu. Ukiniti je treba tudi VSE občine in narediti dve regiji in glavno mesto. Vse dokler se življenjski nivo ne dvigne na nivo, kot ga ima glavno mesto, se ves presežen denar države vlaga v regije. Državni svet in državni zbor se ukine, skupščina državljanov pa ima 21 poslancev, po 8 iz regij, 3 iz Ljubljane in italijanskega in madžarskega predstavnika manjšine. In to so EDINE skupine, ki se lahko proglašajo za manjšine, vse ostalo so samo ZDRUŽBE (društva) državljanov. Obvezna je srednješolska izobrazba, (minimum 4. stopnja), vse nadaljnje študiranje je PLAČLJIVO. Kar kdo rabi za svoje potrebe (firme ali država) bo polno štipendirano z obvezo, da se čas študija odsluži po vložku v službi štipenditorja. Tisti pa, ki bodo v odličnosti študija videli prihodnost z visoko plačo, pa si bodo študij plačali in potem jasno imeli toliko višjo plačo, da se vložek povrne. Seveda pa je OBVEZNO ukiniti združevanje v sindikate v VSEM javnem sektorju, saj vsi živijo zgolj in samo od prispevkov državljanov, ki ta denar v realnem sektorju ustvarijo.Ministrstvo za vojsko ukiniti, samo generalštab in potrebno število starešin oz. vaditeljev naborniških vojakov, vse dokler se vojska ne uredi, da vrhovni poveljnik ne bo podal poročila o najslabši vojski na svetu. Vojski in policiji več pooblastil za dejavnost na mejnem območju, (graničarji), in čimprej izstop iz EU in NATO ter vključitev v ASEAN in BRICS, da bomo Port of Asia v Kopru in da bo Slovenija enkrat delovala samo zase. Za začetek pa lahko Rusom ponudimo Maribor in Cerklje za letalske baze. Gotenico pa za raketno bazo, da NATO paktu ne bo treba v Ukrajino siliti, da bi bil bliže Rusiji.

 • steiermark

  Že ta odvratni balkanski ksiht , pa tudi ime, povesta, kam spada ta čuš………med poštene Slovence, pravgotovo ne!

  • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

   Pa djes ti bre?…Meni izgleda kao čisti Slovenac…majki mi… :))

  • Slovenka

   ++++++++++++++++++++++++

 • A

  Na gimnaziji lahko učijo samo profesorji (ne pa učitelji-ki poučujejo v osnovni šoli in so končali Pedagoško fakulteto). Da dobiš naziv profesorja moraš končati fakulteto iz smeri predmeta, ki ga poučuješ (dotični verjetno Filozofsko smer zgodovina). Ko končaš fakulteto se pričakuje neka splošna razgledanost, ki bi jo naj imeli intelektualci. Ta Mršić je daleč od intelektualca – je bolj primitivec, ki izliva svoje sovraštvo in to na najbolj vulgaren način. Šola bi morala ukrepati in ga odstraniti iz pedagoških vrst, saj s svojimi fobijami okužuje dijake. Če bi bil jaz stariš dijaka te šole bi to tudi zahteval (pa ne zato ker Mršić napada prvaka opozicije ampak preprosto, ker to ni dostojno za profesorja in nekoga, ki bi naj tudi vzgajal ne samo učil zgodovino). Če se v šoli in ministrstvu ne bodo zganili bo to samo dokaz, da je samo izbranim – nekaterim vse dovoljeno. In to vodi samo do tega, da bo tudi druga stran začela tako misliti in ne bomo daleč od dvigovanja rok eden na drugega (kot je to že bilo v zgodovini). Samo mislimo si lahko kako tak nestrpnež poučuje našo skupno zgodovino. Preprosto ni pravih besed za tega Mršića – podenj od podnja. Upam, da vsaj premore toliko intelektualnega nivoja, da se opraviči (pa ne samo JJ, ampak vsem nam, ki smo prebrali njegov izpad). V kar pa dvomim.

  • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

   Tukaj pa se strinjam… šoli, dijakom in nam bi se lahko opravičil…JJ se pa nima kaj opravičevat… Toliko žaljifk kot jih je Janša tvitnil ali izreko jih ni niše . O prostitutkah do levih fašistof…pa fse vmes!!!

   • Levi fašist

    Ljubi te majka.

   • dob

    @TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek) 16. 2. 2017, 15:23 at 15:23

    Naj te koklja brcne. Po možnosti u jajca.

    • indijanka

     Velik kokelj, povsod je.

 • SCROLLING

  DRSAJTE DRSAJTE DO DNA !!!

 • brertdfgsj

  Test… napiso sn brertdfgsj in [email protected]

 • gdjertfgdh

  Da vidim zdaj… gdjertfgdh in [email protected]

 • gdjertfgdh

  ??????????????Hahahahhahahahhahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • Od Kekca prjatu ..pa to

  ℍ ℕ !!!
  č ℝℂ …!!!

  ….

  • Od Kekca prjatu ..pa to

   ˙˙˙˙ ɐʅɐʇɹod po ɯoʅod ǝʇs ʅᴉpǝɹɐu ɐʞʇɐɹʞS

   ¡¡¡˙˙˙ ɯǝpɾɐuz ϽꓤՈꓘ uǝ ʇsᴉɔ̭ ᴉʞnʇ ǝs ʇsǝɾ ʞɐdɯ∀
   ¡¡¡ ∀ɅON O⅂∀H

   • Od Kekca prjatu ..pa to

    HALO NOVA !!!
    Aᴍᴘᴀᴋ ᴊᴇsᴛ sᴇ ᴛᴜᴋɪ ᴄ̌ɪsᴛ ᴇɴ KURC ᴢɴᴀᴊᴅᴇᴍ …!!!

    Sᴋʀᴀᴛᴋᴀ ɴᴀʀᴇᴅɪʟ sᴛᴇ ᴘᴏʟᴏᴍ ᴏᴅ ᴘᴏʀᴛᴀʟᴀ ….

    • ϽꓤՈꓘ

     Čuj Rožle, bol blesavega portala na totem sveti ni

     • Tos ti kriv Tunnek….

      Tos ti kriv Tunnek….

 • Aton

  SFRJ

  • ∀ɅON O⅂∀H

   Juga je fseeno bla urejena država. Direktora pa urednika takega portala bi v Jugi zaprli f Hrastovec

   • Borut Stari

    Ti bi bil pa tiho pezde usrani

 • Olga

  Ministrico za šolstvo sprašujem, če je učiteljem dovoljen sovražni govor? Z vzgledom vzgajajo dijake? Imajo zato stalno pripravljenost?

  • ∀ɅON O⅂∀H

   Čuj, kaj misliš, da Kopačka tu čita tvoje želje???

   • ∀ɅON O⅂∀H

    Pa še popravlat nemrem, če se zmotim, da je Kopačka ministrica za šolstvo

   • Olga

    A je tudi ministrica za šolstvo, po vaše?!! Tale “učitelj” bi res sodil h Kopački, da ga da v rejo, da ga še malo vzgojijo! Zgleda, da je bil tako kot migranti “travmatiziran” v otroštvu!

    • ∀ɅON O⅂∀H

     Saj sn hoto popravit, pa na totem super portali to več nea gre. Kaj se zaj tumasto delaš???

     • Olga

      Vam ne zamerim! Saj niso niti vredni, da si jih zapomnimo!

 • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

  Čujte, Čuš je opravil test na droge, k temu poziva tudi SDS-ove poslance… Baje si niše ne upa… Pa vidiš jim ne ksihtih, da so fsi zadeti!!!

  • turboLaškiRizling

   Če opravijo test drog med politiki, odpadejo vsi levi in desni starejši od 40. Sj so sami drogeraši med politiki.

   • Olga

    ????????? Vseglihar?

 • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

  Čujte, intelektualni nivo učiteljef fSloveniji je na zelo visokem nivoju…to vem iz prve roke !!!

  • Anonimno

   kaj

 • gospodinja

  Hej a ni nikogar doma..
  Da bi brisal … pucal …

  • Gospodinjek

   Kot da vejo ,kaj delajo na Novi24tv :)

   • ∀ɅON O⅂∀H

    Šajherca zaj čita ono knigo… Windofs za telebane. Najbrš niti nea ve, da čita navodila za Windofs XP

   • Anonimno

    Seveda vedo, saj so v službi reanice

 • Viktorh

  In, končno je odgovorni urednik, g. Miro Petek pojasnil težave portala.
  Hvala Vam, g. Miro Petek, hvaležen sem Vam, da ste si vzeli nekaj minut in nam, BUTALCEM, zaupali težave portala.

  Hvala Vam, res sem Vam hvaležen.
  S spoštovanjem
  Viktor H.

  • ∀ɅON O⅂∀H

   Ki to piše??? Daj link gor, da nea išem fsepofot

   • Viktorh

    Šhiptore, po slovensko piši.

    • Viktorhić

     Ti se pa slovenska narečja nauči domoljub pa tak!

     • ∀ɅON O⅂∀H

      Pa to sn jas, Jovo… :-) Saj veš, da znam tut drugač napisat, če čem.

     • Fuglov tonček

      Danes ne morem komentirati, ker sem noro pijan

    • Anonimno

     Ti piši po slovensko

 • Lokomotivführer

  Kar je narobe, a je vedno tako bilo, je izbira med dijaki, ki bodo v pedagoškem poklicu. Začelo se je že v jugi, ko so iz manj sposobnih na gimnazijah n.pr. poleg treh paralelk razreda formirali še en razred, imenovan pedagoški in so vanj prišli manj perspektivni, to je tisti, ki gimnazije takrat v razredih z normalnimi kriteriji ocenjevanja ne bi bili sposobni opraviti. Skratka, zapovedana negativna selekcija, zato se tudi ne smemo čuditi dogodku, ki sem ga sam doživel pred desetletji: ko sem vstopil v zbornico gimnazije, je bilo zelo glasno, prepirali so se o vrstnem redu barv na slovenski zastavi – k sreči je ravnatelj ravno takrat prinesel enciklopedijo in s sliko v knjigi najbolj razgrete (družboslovce, kakopak) podučil o pravilnem.

 • Anonimno

  Pa kaj ta Janša vedno zdraho dela

  • Olga

   Kdo dela zdravo??

   • Anonimno

    JAnša dela zdravo še iz Juge

    • Anonimno

     Človek, ki opozarja na probleme, ne dela zdrahe! V demokraciji imamo vsi pravico povedati svoje mnenje! Opozorilo na genocid, pa ni delanje zdrahe! Genocid je kaznivo dejanje, ki nikoli ne zastara! To bi učitelj zgodovine in celo psihologije, za kar se predstavlja, lahko vedel in spoštoval! Tako pa skrajno prostaški napad proti vodji pozicije in osamosvojitelju!

   • Anonimno

    Nisem mislila kdo dela zdravo atmosfero! Mislila sem, kdo dela zdraho?

    • Anonimno

     JAnša dela zdraho atmosfero

 • Viktorh

  Po tem, kar sem napisal.
  Viktorh 16. 2. 2017, 16:57 at 16:57 in prebral odgovore,

  ugotavljam, da resnično nima smisla kakor koli sodelovati na tem portalu.

  Razno razni “pobalini”, ki so – ste na teh straneh že dolgo, pač ne poznajo meje.
  Gre pač za skupino ljudi, ki sprošča svojo energijo tu, pljuva, ščije, serje…

  Le dajte, govnači, toda brez mene.

  Tisti, ki daste vsaj malo na svoje dostojanstvo, ki ste tu od samega začetka, ko smo z veseljem začeli komentirati na prvem slovenskem – demokratičnem portalu, pa razmislite, a je smiselno, da ta portal zasmrajajo človeški izrodki, brez morale, pokvarjeni, da kar smrdi..

  Dokler se Miro Petek ne odloči in tu ne napravi reda, JAZ TU NE BOM VEČ SODELOVAL, ker si enostavno ne dovolim, da mi se iz mene norčevali pobalini, bolje rečeno ogabni izrodki.
  Če pa mislite, da to pač sodi sem, pa le debatirajte z idioti, se jim klanjajte.
  S spoštovanjem
  Viktor H.

  • Anonimno

   Tudi ti si v službi renice, doniraj prosim

  • Viktorh

   Veš kaj ti ogabni izrodek, brez morale, nauči se bontona al pa zgini iz domoljubnega portala.

   • Anonimno

    Evo pa si se začel obnašati in pisati v svojem domoljubnem stilu, doniraj prosim

   • Tetka iz ozadja

    Tebe bi pa bilo boljše,da te bi mama splavila.

   • Anonimno

    Pa vsaj drži se tega, kar si napisal:JAZ TU NE BOM VEČ SODELOVAL, ker si enostavno ne dovolim, da mi se iz mene norčevali pobalini…..

    • Anonimno

     anonimno.

   • Mihec S’kumarc

    Saj res, se opravičujem.

   • Anonimno

    Tola pa je bonton, pa zraven še toliko veliko morale, boš moral k spovedi

    • Anonimno

     anonimno.

  • Slovenka

   Spoštovani,

   se strinjam. Čudim se Novi24TV, da ne ukrepa. Konec konec je njena bralnost odvisna ne samo od člankov, ampak tudi od kvalitete komentarjev. Če so ti tehtni in duhoviti, je njena bralnost takoj večja. Nova24Tv je dobro zastavila delo, levičarji so to opazili, se zbali in začeli pošiljati na forum provokatorje, ki s svojimi slaboumnimi in pogosto tudi odvratnimi komentarji odbijajo kulturnejše bralce.

   Mene pa je zmotila tudi sprememba glede možnosti komentiranja. Zakaj vse to nepotrebno zapletanje. Tudi na ta način odbijajo bralce. Le kaj se dogaja na Novi. Upam, da ni prišlo do sovražnega prevzema. Je sploh še mogoče popravljati svoje zapise?

   Nova24TV, vzemi se v roke, ali pa te čaka usoda politikisa, kjer je nekaj provokatorskih barab uničilo komentiranje in s tem pretok misli.

   • Anonimno

    Sovražni prevezem?

   • šmentanamuha

    Men je pa zdej super, ker sem se končno lahko prijavila. Ona prejšnja varianta pani šla skozi , ker nisem na FB. Tko da mi je ta poenostavitev prav všeč. Hvala Nova24tv!

  • Slovenka

   Spoštovani, moj odgovor, v katerem izražam strinjanje s tvojimi pomisleki, je malo bolj spodaj.

  • Anonimno

   Mama ti je Miro Petek, pojdi se po dojit

  • šmentanamuha

   Viktor, mislim, da se jemlješ preveč resno. Če ti taki pridejo do živega, potem imaš težavo še kje drugje, ne samo na tem portalu.

 • Ta portal ste sfuzlal do konca.

  • Tetka iz ozadja

   Veš,niso plačali prejšnem Ameriškem podjetju,ki je nudilo programsko opremo,ki je urejala komentarje pa so jih zaklenili.

 • Peter

  Lep pozdrav tudi z moje strani, no.

  • Anonimno

   aninimno.

 • abee

  pajac

 • Tetka iz ozadja

  Janša se je s tem komentarjem ustrelil v koleno

  • Anonimno

   On se je že večkrat ustrelil, pa se mu vedno za celi in duša mu tudi ne da mira

 • Petrovc

  Končno lahko normalno komentiramo, brez cenzure in šikeniranja.
  Pa smo le dočakali.
  Petrovc

  • pesem

   Tudi jaz tako pravim. Končno lahko pišemo brez strahu komu se boš zameril.

 • Anonimno

  Lepo. Ime in priimek.
  Se bo kreten levi s kom morda srečal, ko se menja oblast

  • Anonimno

   Spet žalitev

   • šmentanamuha

    Kaj vidva sta dvojčka, Jacklin &Hyde?

 • komar marko

  bogi revček Ni čudno, če je pa na podstrehi prepih!

  • Anonimno

   Nobeden ni popolen

 • Anonimno

  Domoljubi združimo se

 • cploger

  Kako sploh lahko retardiranec poučuje na gimnaziji…

  • Anonimno

   Samo retardiranec je nekdo drug, daj malo beri

   • Anonimno

    Blaž Mršić je kdo že?

 • Tetka iz ozadja

  Pa smo vam zjebali portal

  • Anonimno

   Ne pa niste

 • Mihec S’kumarc

  Ta ućitelj je pri nas zelo cenjen.
  Je naš družinski prijatel in stari ga zelo hvali.
  Bo že dober.

  • šmentanamuha

   Kje je to “pri vas”?

 • tomven

  Kako se že piše? Mršić?? Kaj ni jasno.. ime je samo za kamuflažo, trot je bebo, razvidno že s fotografije!

 • indijanka

  Dolgočasno. Ta drugih 50 odtenkov sive.

 • TurboRizlingHaloze (Foglof Tunek)

  Čujte, učitelji glasbe nismo taki kot profesorji zgodovine. Mi pač pojemo bolj partizanske pesmi…seveda domobranske ala Moja domovina so prepovedane v šolah… Take se pojejo v Grahovem in Lepeni!!!

 • Gaber

  Sem ga imel za profesorja v srednji soli in moram priznati, da je že skoz tak. Svoje mišljenje vsiljuje vsakomur, ki se ne strinja z njim. Na žalost pa ni edini profesor na tej soli, ki deluje podobno…

  Čisti levičar, govori in spodbija dijake kako naj volijo, vsiljuje svoje menenje, ce kej rečes nazaj oziroma kar se on ne strija, si idiot, ki nima prav in potem te clovk skoz popravlja in vsiljije svoje “štorije”, kot on temu reče. Pere možgane dijakom, ki ne znajo s svojo glavo mislt in jim vsiljuje njegov prav… Take osebe bliz otrok ne bi dal.

  Kaj mu bos pol nazaj ugovarjov, ce clovk use ve (za use ima odgovor) pa na konc ti da oceno, tm sedis gledas v telefon, čakaš da zakluc s svojimi mologogi in si tih da nardis predmet.

  • šmentanamuha

   Vidim, da si pameten dečko Gaber. Imaš pravi recept za take, bravo!

 • pesem

  meni je pa v redu bolj, da niste več tako farški in ste dali svobodi prosto pot. Vsi se žalijo, ker je mrknil stari discusa, to pa zato, ker ste se lahko všečkali, kot najstniki na FB.

 • cosmosjasnovidec

  Replay:
  cosmosjasnovidec 16. 2. 2017, 20:40 at 20:40
  Mene pa zanima kaj se je zgodilo z Nova24.ur saj je vse spremenjeno in onemogočeno.
  Cirka 3 dni se nisem mogel prijaviti za kar ni bilo nobenega pojasnila niti ničesar o spremembah.
  Ker so levičarji okupirali Nova24.ur in so bile razne debate in seveda tudi vse mogoči izrazi z ene in druge strani sem domneval,da so nas pobrisali oziroma kar banali kot je na 24.kurji strani,če kaj napišeš proti levičarjem ali komunajzerjem predvsem pa za tovariša Kučana ali Cmerarja.
  Sedaj sem poskusil znova in je prijava šla skozi ampak je vse drugače kot je bilo.
  Pa menda tudi tukaj niso posegli vmes manipulacijski levaški mediji ali pač?????
  Odgovori

  • ROŽLE

   Štala kaj češ …

   • pesem

    Si imel kdaj kak forum? To stane kt pes. Ne vem zakaj je urednik tiho in ne pride z besedo na dan.

  • pesem

   Kaj spet ni prav. Nova je obnavljala stran tehnično. Aneriški forum je predrag za plačevanje komentatorskih pogovorov. Glede na to, da se ta portal ne oglašuje, bi lahko bralci to samo po sebi razumeli.

   • šmentanamuha

    Men je zdej fajn, ker lahko končno komentiram.

 • Anonimno

  še rinko na nos pa peterokrako na čelo.

 • Anonimno

  Blaž Mršiććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć,
  JEBAL TI PES BULMASTIF MATER KOMUNISTIČNO, DA SI SE KOT TAK POVRGEL!!!!!!!!!!!
  CRKNI!!!!!!!!!!!

  • Anonimno

   kulturno, doniraj

  • Anonimno

   bravo, kulturno

  • Anonimno

   jebem mu mater.

   • Anonimno

    Mati mu je psica.

    • Anonimno

     Janši, res je bravo

 • Anonimno

  Polovica strokovnjakov za izobraževanje je psihopatov. To je splošno znano.

 • Anonimno

  Tale Blaž Mršić je pa res popoln debil !

 • No, sedaj je verjetno vsem zelo kristalno jasno, zakaj gimnazija ni zelela, da bi prišel predavati gospod Anton Krkovič, še kako mi je jasno,, kdo in kakšni tovariši izmečki poučujejo, pardon, perejo mozgane našim otrokom. Če je ze na gimnazijah, ki bi morale biti zgled kulturnosti in znanja, vsem drugim sš, kako je šele potem na vseh drugih, poklicnih šolah, si ne upam niti pomisliti. No, moja otroka sta hodila v gimnazijo pred 15. leti in ven iz Ljubljane, na periferiji, kjer so še bili in so še vedno učitelji, kot se šika, NA NIVOJU!!!!!!

 • Martin Krpan

  dildo-face

 • A mi lahko kdo kej koke zrihta?

 • Anonimno

  Voluharji…klap End…pa to…

 • pa to

  pa to

 • Aron

  Že drugi SDSovski bumerang v slabem tednu:
  – najprej hočejo očrniti Čuša, pa se izkaže, da je celoten podmladek na drogah,
  – potem hoče JJ nasaditi še državljana, ki je v politično nekorektnem tonu povedal Janši to, kar si o njem misli 85% Slovenije in se izkaže, da ga vsi njegovi dijaki in ostala javnost podpre

  Slab teden za Smučarsko stranko Slovenije.

  • Anonimno

   In na to si ti ponosen?

 • Mainzer

  O njemu njegova faca pove vse.

 • von Rhein

  Komentar ni možen.

 • Unikatna

  Žalostno vse skupaj! Adijo portal in lp vsem!

 • Anonimno

  xxxx

 • Aton

  Taki so metali v jame

 • Mršić je učitelj zgodovine, sociologije in psihologije????? IN PO TEM SE ČUDIMO NAD STANJEM V DRŽAVI!! Bi pa samo zastavil vprašanje kakšen medijski stampedo bi se zgrnil nad tem OMEJENIM PSIHOPATOM,če bi bil deležen takih nizkotnih opazk in groženj recimo g Kučan??? KAJ MENITE BI IMEL DOTIČNI DANES ŠE SLUŽBO ???

  • Aron

   Predvsem mentalno uravnovesen politik ne bi tako odreagiral na pravokacijo navadnega drzavljana.

   • Anonimno

    Ne ti tako o Janši, bil je že 2x v zaporu pa vedno komentira dobrosrčno, korektno, kulturno, in predvsem pozitivno

   • Anonimno

    ne ti tako o njemu, on je bil že 2x v zaporu, vedno komentira kulturno in pozitivno. Možak vedno gleda samo naprej nikoli nazaj. Nikoli se ne zapleta in vidi vse pozitivno

 • Slovenec 33

  Takile so “slovenceljni”, to so osebki, ljudje ne morem reči, ki bi radi bili Slovenci pa nikoli ne bodo, ker ne razumejo slovenske duše, imajo pa potni list slovenkse države.
  Njegov doseg je na nivoju zlate ribice, ni pa sam kriv, da je ostal na tem nivoju. Je produkt usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki onemogoča širino razmišljanja. Menda je to nivo, ki se zahteva gimnazijske profesorje, kar dokazuje, da so slovenske dežele še vedno okupirane od okupatorjev in izdajalcev svojega naroda, kar pa resnično ni dobro.

 • adolf hitler

  komunistische schwein!

 • Anonimno

  Pa zmotu se pa ni nič, je kr lepo povedu, pa še na plano je spravu JJ ritoliznike, poglejte kolk jih je…pristašev dolenjskega albanca..

 • Hi there colleagues, its enormous post about cultureand fully explained,
  keep it up all the time.

 • Very good blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?
  There are so many choices out there that I’m totally confused ..
  Any tips? Bless you!

 • I used to be able to find good info from your content.

 • I’m gоne to convey mу lіttle brother, tһat hе sһould aⅼѕo pay a visit this web site οn regular
  basis tօ gеt updated fгom lateѕt reports.

 • Ana Job

  Ta učitelj je nacionalna sramota. Pred dnevi sem govorila z dedkom, katerega zelo uspešen vnuk hodi na to gimnazijo in mi je z žalostjo povedal, da to gnusno dejanje tega učitelja na žalost podpira tudi njegova hči, (mami vnuka) in da je najbrž grešil pri vzgoji hčere, ker je bil preveč zaposlen.

 • tomaž muhič

  https://www.dnevnik.si/1042763540Evo mal za glodat….dejte si duška, kajti, če ne boste izbruhali vsakodnevnega gneva, ki ga gojite do svojega soseda vas lhko še raznese. u sloveniji je zdravstvo u kurcu, samo to je že druga zgodba…

 • Jeffrey

  Ja…zelo nizek nivo komuniciranja…se globoko strinjam ! Ampak če se samo malo sprehodimo po forumu tega portala in beremo nekatere komentarje, ki ne samo da so skrajno vulgarni ampak da nekateri celo javno pozivajo na pobijanje in linč določenih skupin ljudi (levičarjev, komunistov, feministk, gejev itd.) in so ob tem s strani administratorjev popolnoma necenzurirani, potem je v primerjavi s tem Mršičev tvit samo eno nedolžno čivkanje !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!