Kaj se gredo na RTV? Tako je novinarka Polona Balantič pela hvalnico diktatorju Titu in požela zgražanje gledalcev

“Če so nekateri na RTV še s popkovino povezani z nekdanjo Jugoslavijo in z njenim nedemokratičnim režimom, ki ga je poosebljal Josip Broz Tito, je to sicer njihova pravica, ki pa se začne in konča zunaj javnih nastopov prek javne televizije. Žal pa je takšno vsiljevanje v maniri pranja možganov način delovanja javne televizije (ponovitev koncerta iz Stožic, dokumentarec o Titovih mestih, nošenje pionirskih obeležij v oddaji Slovenski pozdrav),” so o neprimernem in nedostojnem obnašanju nacionalne televizije, ki jo plačujemo vsa gospodinjstva, zapisali v društvu MORiS.

Nacionalna televizija si je v času “rdečih praznikov” spet privoščila profesionalni zdrs, nevreden sodobnih demokratičnih televizij. Po številnih prispevkih, kot so koncert v Stožicah, Titova mesta in nošenje pionirskih obeležij v oddaji Slovenski pozdrav, je novinarka Polona Balantič v petkovi večerni oddaji Osmi dan, 25. maja, dejala: “In ker je bil današnji dan nekoč Dan mladosti, se še enkrat spomnimo Tita, predvsem zaradi njegove samozavesti, zaradi katere je Jugoslavija bila, seveda ne zgolj zato, viden akter mednarodne politike. Vsi mi bi potrebovali pogumno držo, kakršno je Tito demonstriral že med vojno, ko je denimo Churchillu, ki mu niso bile povšeči njegove samostojne poteze, skorajda zabrusil: Tudi Churchill mene vpraša, kdaj naj potuje in kam?”

V društvu MORiS so bili nad besedami novinarke osupli, saj nas je je opominjala, da bi vsi potrebovali Titovo držo, kakršno je ta demonstriral že med vojno. “Če so nekateri na RTV še s popkovino povezani z nekdanjo Jugoslavijo in z njenim nedemokratičnim režimom, ki ga je poosebljal Josip Broz Tito, je to sicer njihova pravica, ki pa se začne in konča zunaj javnih nastopov prek javne televizije. Žal pa je takšno vsiljevanje v maniri pranja možganov način delovanja javne televizije (ponovitev koncerta iz Stožic, dokumentarec o Titovih mestih, nošenje pionirskih obeležij v oddaji Slovenski pozdrav),” so zapisali v društvu MORiS, v katerem imajo ničelno toleranco do vseh totalitarnih režimov in njihovih simbolov, še posebej do jugoslovanskega titoizma, ki je odgovoren za poboje, trpljenje in ustrahovanje dela slovenskega naroda. “Je to nova politika TV Slovenija?,” sprašujejo in zahtevajo pojasnila vodstva RTV Slovenija.

Gre za nevaren precedens in kršenje načel novinarske etike
V MORiS-u še posebno poudarjajo, da to niso vrednote, za katere so se zavzemali ob nastanku svobodne in demokratične Slovenije, zato je bilo mnogo gledalcev osebno prizadetih, svojci pobitih, politični zaporniki in mnogi oropani mladosti ter dostojanstva pa so v petek doživeli popoln šok. Ogorčeni so tudi v društvu MORiS, saj so tovrstni ideološki napotki nevaren precedens, če se do njega ne bi opredelili. Nacionalni televiziji zato očitajo kršenje načel novinarske etike in poklicnih meril ter enostavno vrednotenje zgodovine brez kritične distance, poleg tega pa gre še za pozivanje gledalcev, da temu sledijo.

V društvu, ki je veliko prispevalo k nastanku samostojne Slovenije, zato zahtevajo, da se generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc, predsednik programskega sveta Miran Zupanič, direktorica Ljerka Bizilj in varuhinja pravic gledalcev Ilinka Todorovski na naslednji seji programskega sveta RTV Slovenija opredelijo do tega vprašanja, ki ga zahtevajo gledalci.

C. Š.

 • garfi

  grejo se to kar že 70 let – titoizem
  vse za zmago in novo diktaturo
  v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
  to so rdeči romarji

 • milanček

  lep pozdrav zavedni Slovenci, a je murgeljska pod-gana še živa?

  • soc

   I poslije Tita Tito oziroma po Dolancu Kučan. Matilda, kakor je tule dobrodošla, ne bo sama po sebi rešila nič, sistem ima varovalke – naslednike. V prvem in vzgojnem primeru ošabni maršal ni hotel izbrati enega edinega naslednika, pa je šla stvar v maloro, v drugem pa funkcionira.

   • Nata

    + + + + + + + varovalke !! Dobra.

 • soc

  Dokler obvladuje rdeča aristokracija skoraj celoten tok denarja v Sloveniji, dotlej bodo mediji, pravosodje in šolstvo njihovi. In njihovi valpti in pavlihe bodo “vodili” Slovenijo. Da ne bo dvoma, nobene volitve jim ne bodo odvzele moči, vedno bo tudi v desni vladi kak njihov Erjavec. Javno mnenje? Ni važno, kdo in kako glasuje, važno je, kdo štjej glasove (J.V. Džugašvili). V slepi ulici smo, neustavljivo padamo v preteklost, kakršno so si zamislili rdeči klavci 1941.

 • soc

  Za lagodno preživetje takega novinarskega dreka mi država vsak mesec krade iz žepa. Orwell.

  • Mare Kranjc

   In sedaj dvojno, če imaš kabelsko. Še POP sranje, ki je včasih še hujše in bolj Fake News kot Hanzi TV.

 • TOML

  Polona pravi –> Tito je SKORAJ zabrusil Churchillu –>
  torej mu NI zabrusil….
  Bi rekel, da je tale Polona tudi SKORAJ novinarka, ampak žal ni.
  Defektna @RTV_Slovenija ima samo defektne novinarje.

  • sprehajalec

   Tito skoro sjebao i Churchilla i Stalina… To je način govorjenja in širjenja mitov o Titu, ki je bil v navadi na jugu, svoje čase. Vendar tam ne več, samo še na slovenski nacionalki in po raznih društvih penzionerjev v Sloveniji.

 • Stajerka

  otroci slovenskih migrantov v Avstriji, ki obiskujejo tamkajšnjo nižjo gimnazijo (naša OŠ nad 5. razredom)……izvedo resnico o Titu in povojnem režimu v Jugoslaviji…..tudi o osamosvojitveni vojni in Sloveniji je kar nekaj govora……
  in potem naj še kdo reče, da smo Štajerci neupravičeno ponosni, da smo geografsko del te dežele – če bomo še kdaj politično, bo pokazal čas……vendar nikoli NE reci nikoli…..

 • Stajerka

  kar se pa tiče “nacionalne” TV…..je nepristransko nacionalna samo pri izdaji in izterjavi položnic…….vse ostalo je odpad, večjih razsežnosti kot zadnje dni slaven Kemis…….

 • barbara rov

  6000/4/365=?

 • althar

  Kaj se grejo na RTV? To, kar že od nastanka pred 60 leti: propagandni podpori komunistične kleptokracije na oblasti. Vse oddaje, z izjemo kakšne Možinove, ki jo predvajajo med tednom po 23:30, da navzven vzdržujejo videz nepristranskosti, so namenjene temu cilju.

  Ceterum censeo:
  Takoj ukiniti RTV harač.

  • radames

   RTV (radiotelevizija) je precej starejša kot 60 let. Radijski del že od leta 1928, in precej več kot 60 let propagirajo komunizem. Najprej v obliki Kričača in od 9. maja 1945 uradno kot Radio Ljubljana. V eter že od takrat trosijo puhlice, propagando in komunistične laži.

 • radames

  Nosi priimek enega naših največjih pesnikov, študirala je (če sploh je) pa FDV (FSPN). kakšna sramota zanjo!

 • barbara rov

  Nikoli še nisem slišal, da bi kateri novinar povedal, poleg tega kaj vse smo v Yugi imeli, česa v Yugi nismo imeli…Recimo nikoli Slovenci nismo imeli svoje države…

  • sprehajalec

   To je naloga mladega liberalca in kroga študentov in asistentov zgodovine, zbranih okoli Repeta in Pirjevca.

   Izpeljati legitimnost današnje oblasti Mira Cerarja in levice na oblasti preko plenuma OF v Vidmarjevi hiši 1941 leta, kot najširšega demokratičnega narodovega telesa, (z demokrati tipa Daki, pa Bračič, pa Polak Stjenka itd.. na terenu po Dolenjskem). Preko začasnega koraka v demokratičnosti in pluralizmu nazaj, zaradi potrebne prilagoditve jugoslovanskemu komunističnemu gibanju takrat z Dolomitsko izjavo leta 1943, v kateri se demokratično prepusti vodstvo naroda Komunistični partiji Slovenije. Potem znova naval pluralnosti in demokratičnosti s Churchillovo prisilo Tita v podpis sporazuma Tito-Šubašić (ali pa vkorakanjem Angležev v Jugoslavijo) do končne odločitve naroda na demokratičnih volitvah 1947 leta, s kroglicami in dvema škatlama ter komisarjem, ki je poslušal v kateri škatli je zaropotalo. In seveda pretresenjem teh kroglic na koncu v pravo škatlo. Tako se je slovenski narod 100% demokratično odločil za življenje v demokratični skupnosti narodov jugoslavije s pravico do samoodločbe narodov, ki jo uveljavi leta 1991, ko se Jugoslavija odcepi od Slovenije, na veliko žalost dobršnega dela Slovencev, ki še danes pogrešajo čevapčiče, pa rdeče rutke in vztrajno gojijo Kult rdeče zvezde.

 • montyamp

  HANZI RTV KURBENHAUS NA POLOŽNICE
  CENZURA IN LAŽI NA POLOŽNICE
  MURGLOSRBSKA PROPAGANDA NA POLOŽNICE

 • Fogglof Tunnek

  Bravo Polona…tako se govori…resnica!!!… Ne poslušaj Nove24tv ker spet lažejo!!!… Edini ki se je zgražal so bile klero-desničarske ofce pod fplivom Velikega Diktatorja SDS-a !!!

  • barbara rov

   če še ne veš, v diktaturi volitev ni…

  • Stajerka

   resnica je bogokletna beseda novinarjev javne hiše…..

 • Slovenec

  Em
  U ime svih nas iz pedeset i neke
  G D
  Za zakletvu Titu ja spevo sam stih
  Am Em
  Ne spominjem proslost ni bitke daleke
  D C B7
  Jer rodjen sam tek posle njih

  Al zivot pred nama jos bitaka skriva
  I preti nam preti ko duboki vir
  Ja znam da nas ceka jos sto ofenziva
  Jer moramo cuvati mir

  Em
  Racunajte na nas

  D G D
  Sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok
  Am Em
  Jer slusamo ploce i sviramo rock
  (D) G D
  Al’ negde u nama je bitaka plam
  Am B(7?)
  I kazem vam sta dobro znam
  Em
  Racunajte na nas

  U nama je sudbina buducih dana
  I neki se mozda i plase za nju
  Kroz vene nam protice krv partizana
  I znamo zasto smo tu
  Racunajte na nas

  Zaklonišče prepeva – Računajte na nas v1 – indeksirano na Trzalica.com.

  • traktor

   Digitron Buje.

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • jan

  RTV je postal gnojna rana Slovenije, ki jo je treba preprosto izrezati. Če ne moremo imeti nacionalne RTV, ker se spreminja v vse, samo ne v slovensko RTV, je bolje, da jo ukinemo.

 • Stajerka

  kar se tiče dotične “novinarke”……ni obstala v času in prostoru pred 60-timi leti……celo 1.200 let nazaj je zanjo mala malca…….antislovensko in antievropsko nastrojena osebnost…….žal

  8. 9. 2014
  Radikalizacija muslimanov: nerazumljiva novost, fikcija ali nadaljevanje večdesetletnega trenda
  Avtor: Polona Balantič, Primož Šterbenc
  Julija 1099 so križarji v Jeruzalemu pobili 30.000 muslimanov in Judov. Od tedaj so Zahodnjaki za muslimane nosilci križarskega duha, vsaka njihova intervencija pa potencialna nova križarska vojna. To je del razlage vzpona radikalnega, militantnega islamizma zadnjih let, ki je kulminiral v brutalnostih borcev islamske države (IS). Prav o tej zaostritvi političnega islamizma in o njegovem zgodovinskem ozadju smo govorili s politologom dr. Primožem Šterbencem.

  http://www.rtvslo.si/svet/radikalizacija-muslimanov-nerazumljiva-novost-fikcija-ali-nadaljevanje-vecdesetletnega-trenda/345626

  • sprehajalec

   Ptički iz gnezda “Dolančevega Faksa”…

  • Nata

   + + + + + + + + + + ni kaj !! Ženska je ta prava. Sicer ji zgodovina malo šepa.
   A, to je zanjo mala malca . . . . . ..

 • montyamp

  Tito bandito si je naredil bunker pod zemljo , to je pogum .
  Pravi pogum je pr… , ko imaš drisko .
  Bunker je stal toliko kot petdeset tisoč hiš po 100 EUR-ov .
  Se pravi , celi Maribor z okolico .
  Bunkerjev je več , to je le eden :
  https://www.youtube.com/watch?v=nVFqlqdly98

  • rrrrr

   Vse mega pošasti nacional -socializma XX stol.so ohranile vsaj kanček človeškeškega : paranoičen STRAH –
   Strahovito so trepetali za svoja življenja pred maščevalci za svoja zverinska prelivanja krvi nedolžnih: Stalin s stotinami svojih dvojnikov, Hitler s tropom pasjevdanih SS isisovvce in podzemnim labirintom, Brozs privatno JA in Ozno ter s sistemom razkošnih podzemnih zatočišč.

   (baje ima tudi znana slaščičarna Zvezda pravkar kople pet skrivnih izhodov na prosto…..Podgane že konzervirajo kremšnite…)

 • Slovenec

  Druze Tito, ljubicice bela,
  Tebe voli omladina cela.
  Tebe voli i staro i mlado,
  Druze Tito, ti narodno blago.
  Druze Tito, __
  Sa tobom se narodi ponose.
  Druze Tito, ljubicice plava,
  Ti se boris za narodna prava.
  Druze Tito, izdao naredjenje,
  Svi u borbu za oslobodjenje.
  Odazva se nasa zemlja cela,
  Digose se gradovi i sela

  • Fogglof Tunnek

   Res je…pa še tota… DRUŽE TITO MI TI SE KUNEMO, DA SA TVOGA PUTE NE SKRENEMO…

   https://www.youtube.com/watch?v=rgjSNUg492M

   • Nata

    Ja. . . . ja. . . . .ti si še vedno na tej poti.

  • Nata

   Ne, ta hohštapler ni bil narodno blago. . . . . pač pa je narodu vse pokradel
   Narodna prava ? Pa je de. . .. poznal je samo komunistično pravo
   Ni on izdal nobeno povelje za osvoboditev ! Šel se je revolucijo. Povzročil je državljansko vojno.

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • Fogglof Tunnek

  Prireditef DAN MLADOSTI 2017 je bila v idiličnem ambientu dvorca v Drafskem dvoru pri Miklavžu na Drafskem polju v osrčju drafske doline in se je zgodil nori in nepozabni rock vikend z skupinami MI2, Elvis Jackson, Feel The Phil Collins in še in še!!!…Bil je nepozaben rock dogodek…bil sn tam in Tito bi bil ponosen!!!

 • Slovenec
 • Nata

  Hi. . . . . hi. . . hohštapler, ki je vse pokradel tistim, ki so kaj imeli in jih nato dal pobiti, da je lahko na veliki nogi živel ? In to živel od pufov ” kapitalistov “‘ ? On je komu kaj zabrusil ?
  Pa kaj za vraga se dogaja ? Knjige o njem pišejo. . . . . . . brez nadaljnega komentarja.

 • Slovenec

  Godine su prosle pune muka.
  Ginulo se za slobodu nijemo.
  Ili s pjesmom umesto jauka,
  Druze Tito mi ti se kunemo.

  Veselje se siri na sve strane,
  sad slobodno po zemlji idemo.
  Al velike pamticemo dane,
  Druze Tito mi ti se kunemo.

  Praznik silazi na ulice nase,
  u oblake da letimo smjelo.
  Nase pjesme svi neka se plase,
  Druze Tito mi ti se kunemo.

  Zdravko čolić Druže Tito mi ti se kunemo

  • KIKI

   Ubogi Čolić! Kaj vse moraš pet za drobiž…

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • goldhorn

  Tudi na Radiu Koper je isti dan podoben izpad izvedla neka voditeljica.

 • Slovenec

  Lepa Brena:

  Kad pogledam nase more
  nase reke, nase gore
  svu lepotu gde sam rodjena
  i sve sto bi reci znala
  u srcu sam zapisala
  zivela Jugoslavija

  Zemljo mira, zemljo Tita
  zemljo hrabra, ponosita
  sirom sveta o tebi se zna
  volimo te nasa mati
  necemo te nikom dati
  zivela Jugoslavija

  Tu je rodjen marsal Tito
  nase ime ponosito
  k’o heroja ceo svet ga zna
  blago zemlji sto ga ima
  pamtice se vekovima
  zivela Jugoslavija

  • sprehajalec

   Ljubio me jedan Slovenac
   ljubio me jedan Spanac
   ali niko ko Bosanac

   Dusu da mi greje
   vecna dobrota tvoja
   dala bih sve sto imam
   hej Bosno, Bosno moja

   • KIKI

    Ta je dobra! Sprejemljiva! Ona od Slovenca pa mi ne “dopada”!

  • KIKI

   AOOOOUUU!, kak lepo, dragi tovariš (ica)! Že dugo nisam čuo
   ovu ….kako da kažem ,,,Yugojebu!

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • KIKI

  Vse smo pomešali: Hittler Yugend, Titovo mladino; Jankovičeve čefurje,
  Kučanove lizune, mlade ZZZB , stare ZB, sirote CSD -jev, bančne
  luknjače, RTV kurbače, vladne prostitute in Cerarjeve konkubine….
  Spomeniki pa še kar stojijo in kričijo za starimi diktatorskimi časi !!!!

  • Anton

   mene zanima kam ponikne denar za oskrbovanje spomenikov padlim iz 2 svetovne vojne, katerih sredstva država nameni borcem.Spomeniki,obeležja so namreč sila zanemarjeni, torej iz tega stališča lahko povlečem konsekvenco, da gre denar za?In teh sredstev bojda ni malo. Zanima me višina teh sredstev, ali morda kdo ve kje je objavljena uradna študija?Sej bi vprašal Tita Turnška, pa se bojim, da bi ga obšla demenca. Kaj češ tip je že star, častni upokojenec, kot naš večni upokojenec Stanovnik in Kučan

   sarkazem press

 • Slovenec

  Tam nekje med svobodnimi polji,
  kjer iz zemlje klije mlada rast,
  njemu, ki vodnik nam je najbolji,
  smo zložili pesem to na čast.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

  Naša misel širi svetla krila,
  mlada moč nam v srcih živo vre,
  razorana zemlja obrodila,
  bo na jesen kruha nam za vse.

  Tito, naša svetla bojna slava,
  Tito, naša dika in naš vzor,
  koder vodi tvoja nas zastava,
  za teboj pojoč gremo navzgor!

  • sprehajalec

   Aoj, Slovenac, moja rano ljuta,
   skrenuo si s našega puta.

   Slovenac, put u Europu skrati,
   pa se nama u zagrljaj vrati…

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

  • Capi

   Kvazi @slovencu se je ketna utrgala………ejejej, kakšne idiote moramo prenašati……

 • Olga

  Prijava policiji zaradi poveličevanja zločinskega totalitarizma! Prisiljeni bodo reagirati! Samo tako se bojo naučili!

  Ravno danes sem v rumenem tisku, na prvi strani, zasledila zmedeno pisanje o “Trumpovem trebuščku” in odzivu papeža, o slovenski potici in “zmedeni” Melaniji!

  Cilj je bil levaško blatenje, a vse kar je bilo zmedeno, sta bila zmedena pisunka in njeno “remek” delo! Sramota!

 • Slovenec

  SLOVENSKI PIONIRJI
  Mi smo slovenski pionirji,
  najmlajši borci, borci za prostost.
  Mi vsi in naši komandirji
  storili bomo, kar veli dolžnost.
  Starejši bratje priborili
  ste vsem nam zlato svobodo,
  mi mladi bomo se trudili,
  da izgradimo svobodno zemljo.
  Mi svetu bomo dokazali,
  da ni brezplodno tekla naša kri.
  Vi ste življenja žrtvovali,
  da mi živimo boljše, srečne dni.

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • Slovenec

  Uz maršala Tita,
  junačkoga sina,
  nas neće ni pakao smest’!

  Mi dižemo čelo,
  Mi kročimo smjelo
  i čvrsto stiskamo pest!

  Rod prastari svi smo,
  a Goti mi nismo.
  Slavenstva smo drevnoga čest.

  Tko drukčije kaže,
  kleveće i laže,
  našu će osjetit pest!

  Sve prste na ruci,
  u jadu i muci,
  partizanska složila je svijest.

  Pa sad, kad i treba,
  do sunca do neba,
  visoko mi dižemo pest!

  • tasilo

   Druga kitica se prav glasi

   “Mi dižemo čelo
   i pijemo bjelo
   jer jedino važi na eks.”

 • Slovenec

  Poslušte, a bomo še eno od Janše zapel? Tisto, ko so jo SDS.ovce pele pred Dobom …

  Janez, kranjski Janez,
  kam odhajaš danes?
  Janez, kranjski Janez
  kam odhajaš danes?
  Grem u partizane,
  grem u partizane
  grem u partizane
  med junake zbrane.
  Dvignil bom zastavo
  dvignil bom zastavo
  dvignil bom zastavo
  rdeče-belo-plavo.
  A na njej pa piše
  a na njej pa piše
  a na njej pa piše:
  Nismo sužnji više.
  Janez, kranjski Janez,
  ti si z nami danes.
  Ivan, David, Janez,
  vi ste z nami danes.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ti si zasluzis bolece in pocasne smrti!

   • Slovenec

    Se zna zgodit … ti si pa zaslužiš slovensko tipkovnico …. čuj … a lohk napišeš; žžžžžžžžžžžžžžžžžžšššššššššššššššššššščččččččččččččččččččč …?

  • KIKI

   No, zdaj pa zapusti otroški vrtec in se spelji v Kumrovško
   šolo! S temi pesmicami so nas obkladali celo mladost in
   nas poizkušali “pokomunistiti”, pa jim žal ni ratalo! Pred koncem
   šolanja, pred veliko maturo, so se “šusarji” včlanili v ZK, za to,
   da so jih “skoz spustili” in še do danes so hvaležni kader
   rdeče oblasti! …in postali lopovi in lažnivci prve vrste!

   • Slovenec

    Tako je! Med izbranimi je bil tudi tovariš Ivan Janez Janša.

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Ne placam RTV prispevka niti pod razno! Od mene ne dobijo niti ficka! Ga nikol niso in ga nikol ne bodo!

 • Nata

  Poslušajte Nova !!!!!! Če že pustite temle ” sralcem ” , da komentirajo, vas prosim, da vsaj pesmice ne limajo.
  Kaj imate vi od tega ??
  Saj jaz jih lahko blokiram, a nekateri jih ne bodo. . . . . .

  • Fogglof Tunnek

   /www.google.si/search?q=dan+mladosti+2017&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiO7a3N25TUAhWEDCwKHdH9Cc4QsAQIRg&biw=1366&bih=638#imgrc=NFqjNfqAx3urlM:

 • Fogglof Tunnek

  Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš… Mi smo Titovi, Tito je naš…

  • Stajerka

   tableta spustla???…..če bi bil v titovih cajtih tak protidržavni element kot si danes……potem ne vem kdo bi nam danes limal obsedenost…….
   in pol se jugofili in rusofili (kar je največja kontradiktornost v eni osebi), norčujete iz desnice in govorite o velikem vodji…..
   KDO bi vas razumel, če NE razumete sami sebe!!??

  • KIKI

   Kaj pa tista Tunek, ko smo se prvošolčki drli na cestah : TITA DAMO, TRSTA NE DAMO! (morali bi : tita ne damo, trsta ne damo…) To je indoktrinacija in
   nasilje oziroma zloraba otrok, a njee tov. Tunek!
   Ljudje so se “spontani” resnici tako smejali, da so se za trebuhe držali!
   Moja mama pa je rekla: “bolje tako, kot da uničimo še Trst! “

 • mannuro

  Ko, plačancem rdečih kolaborantov zmanjka argumentov, objavljajo partizanske napeve. Bolno!

 • Fogglof Tunnek

  Tu sn bil večkrat…pa Janša tudi:

  http://www.kumrovec.hr/dan-mladosti/

  • Anton

   tud jaz sem bil nekoč, ko je bil kulturni dan za časa osnovne šole in?

 • pajot

  Ljudje,ki slavijo zločinca,so zame ravno tako zločinci. Ljudje,ki slavijo pedofila,so zame ravno tako pedofili.
  (moj prispevek k slovenski blaznosti)

  • Slovenec

   Ljudje, ki slavijo zapornika so zame ravno tako kriminalci.

   • Stajerka

    in če je zapornik zaprt krivično…..torej so vsi iz Golega otoka kriminalci – ne glede na to, da je marsikdo pristal tam zaradi napačne barve oči ali kakšnega mastnega vica na račun Dolanca……

    • Slovenec

     Ljudje, ki slavijo zapornika so zame ravno tako kriminalci.

     • Stajerka

      a ni bil Tito zapornik?????….

     • Slovenec

      Seveda je bil. Krivosodje, kaj češ ….

     • Stajerka

      hahahaha………vi ste već kot pećeni, ste duplo pećeni……

   • dob

    Tito je bil zapornik.

    • Slovenec

     Krivosodje, kaj češ …

   • garfi

    grejo se to kar že 70 let – titoizem
    vse za zmago in novo diktaturo
    v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
    to so rdeči romarji
    Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • Slovenec

  Dejmo še eno od Oliverja Dragojevića zavrtet:

  https://www.youtube.com/watch?v=b6J17uxkzHY

 • Janez

  Punca !

  V oddaji nekaj kar v tri dni govoriči
  o tisti hvalabogu od 1980. leta dalje mrtvi “nakazi od človeka” !
  Namesto, da bi RTV SLO pripravila kako ok, res informativno oddajo
  o
  “stvoru” imenovanem TITO !
  A !
  O njem je težko karkoli reči – ne da bi bil slabe volje !
  Niti
  – NJEGOVI ROJSTNI PODATKI IN IDENTITETA – NISO POTRJENI ! Storimo to v Parlamentu !
  Da !
  Pa je bil hud
  Brezvesten polit maniputator,
  Stalinov hlapec in morilec zanj in zase – to pa je nedvomno !
  Sramotno je,
  Da niti vse krvave umazanije v zvezi z njim – ne znamo ? ODLOČNO OBSODITI ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  GLAJTE GA, KOT ORGANIZATORJA KOMUNISTIČNEGA NESODNEGA KLANJA MAJA 1945 !

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • Anton

  upam da omenjena presstitutka ni v sorodstvom s pokojnim Francetom Balantičem

  sarkazem press

 • Slovenec

  Lijepo ti je druga Tita kolo,
  takvo kolo ko ga ne bi volo!
  Igraju ga mladi partizani,
  partizani – zeleni jablani.
  I sa njima mlade partizanke,
  partizanke – omorike tanke.
  Crven-zvijezda na kape im pala,
  svjetlost sunca puške obasjala,
  a iz grudi pjesma im se vije:
  Druže Tito, naše najmilije!
  Ti si vođa sveg naroda svoga,
  Slovenačkog, Srpskog, Hrvatskoga.
  Crnogorci, pa i Makedonci,
  svi Bosanci i svi Hercegovci
  Tvoje ime u svom srcu nose,
  Tvoje ime, kojim se ponose:
  Svi igraju kolo valovito,
  svi pjevaju:”Živio nam Tito!

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • antimur

  RTV je tako zasvinjana, da jo nobeni popravki ne bodo spravili v tirnice normalnega demokratičnega medija. Zato je potrebno to kučanistično in čefursko medijsko sranje očistiti vseh komunajzerskih idiotov, ki ne počnejo drugega kot poveličujejo krvavo zgodovino, hvalijo zombije, navijajo za LGBT, pojejo hvalo čefurskemu mafijašu Jankoviću, zagovarjajo krajo otrok, so navdušeni nad okupacijo Slovenije z muslimani, z vsemi štirimi podpirajo korupcijo in krajo državnega denarja, prikrivajo vesti, ki so vsem na očeh itd. Predlagam, da to izredno škodljivo institucijo kučanistov in jugobande, vsi, ki smo domoljubni Slovenci, če ne gre z demokracijo, pa kako drugače, sesujemo v prafaktorje. Če pa želijo kučanisti, jo lahko imajo, samo brez našega in javnega denarja.

 • Stajerka

  in novi direktor sanja o VIŠJI NAROČNINI……celo z izjavo, da bi se ljudje s tem strinjali…..

  .včasih imam občutek, da je RTV postala ustanova odprtega tipa za ………… – domišljija prepuščam posamezniku :))))

 • PLavi-mil

  Mula se še rodila ni, ko je pedofil in morilec že guznu, trapa napumpana.

 • neny

  Titu se lahko sam klanjate, ker ga uporabljate v boju za oblast. Kdo vas je pa postavil na položaj, če ne Tito. V službi resnice se to zanika.

 • Slovenec

  Največja imena takratne svetovne politike – od kraljev, princev, predsednikov vseh velesil, desnih, levih, zgornjih, spodnjih, LGBT …. ni, da ni!

  https://www.youtube.com/watch?v=Q7Txj43GmYA

  • garfi

   grejo se to kar že 70 let – titoizem
   vse za zmago in novo diktaturo
   v odmevih izčrpno poročilo o psihopatih, ki še vedno romajo na grob zločinca v Beograd
   to so rdeči romarji
   Janša: stranki SDS rdeći banditi očitajo ukvarjanje s preteklostjo, potem pa gredo na romanje v Dražgoše

 • totex39

  Samo zahojeni ničvredni ljudje v Evropi še častijo diktatorje, tak kot je bil Tito.

  • Slovenec

   …. in ravno zato Slovenci ne volimo SDS-a ….

   • garfi

    “Slovenec”=Zlovenec

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
  nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca ………

  • Janez

   G. Garfi !
   Blokiraj afno od “Slovenca”. Ogabno zlorablja ime mojega naroda. L.r. Janez KOMENDA
   Brcni ga dol s portala.

   • garfi

    ni afna
    je plačani murgelski pljuvač pod več imeni in vedno novi bodo
    gre se jim za volitve in naš denar, ki ga kradejo

    • Janez

     Ja!
     Seveda – eden od Tunnek &comp.
     TUDI BROZ JE BIL TAK.
     ZLOBEN EGOMAN – S TISOČ IMENI !
     Pravo
     Ime mu je da
     l pošteni dobri VLADIMIR NAZOR – poimenoval ga je : ” gadni PUSTOLOVE”
     Zaradi
     Tega poimenovanja – je Broz dal ?
     Velikega pravega
     humanista in pesnika V Nazorja – ZASTRUPITI, 1949. Umoril ga je. L.r. Janez KOMENDA

     https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

     • Slovenec

      Umoril ga je L.r. Janez KOMENDA

    • Janez

     Ja!
     Seveda – eden od Tunnek &comp.
     TUDI BROZ JE BIL TAK.
     ZLOBEN EGOMAN – S TISOČ IMENI !
     Pravo
     Ime mu je da
     l pošteni dobri VLADIMIR NAZOR – poimenoval ga je : ” gadni PUSTOLOVE”
     Zaradi
     Tega poimenovanja – je Broz dal ?
     Velikega pravega
     humanista in pesnika V Nazorja – ZASTRUPITI, 1949. Umoril ga je. L.r. Janez KOMENDA

 • Slovenec
  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
   nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca ………

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
  nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca ………

 • tarantela

  Ja, sej vas bo pobral od vsega hudega, pejte mal motikat na njivo, si boste živčke umiril.

  • stajerc5

   …da se eno grobisce, ki ste ga rdeci prasci naredili, odkrijem?

 • stajerc5
 • neny

  Partija ti da funkcijo, tudi če jo rušiš 100 let. :)

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
   nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca neny ………

   • neny

    vidiš kako si kratek, tudi če si v službi resnice. To so tvoje paralele.

    • garfi

     tudi krajši so
     vaš mk

     • neny

      vidiš kako si prodan. Jaz nikoooooooooli.

     • garfi

      prevajalnik za levuharske trolle-neny: nikoooooooooli=VEDNO

     • neny

      daj se umiri raje.

     • Tomzi

      Tudi tebi ne bi škodilo.

 • stajerc5

  https://www.youtube.com/watch?v=fc-DgRO1SrQ
  Rdeckoti, naucite se jo na pamet!!!

  • totex39

   Kot njihovi sodelavci bi jo morali znati zapeti.

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
  nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca neny ………
  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

 • Slovenec

  “In ker je bil današnji dan nekoč Dan mladosti, se še enkrat spomnimo Tita, predvsem zaradi njegove samozavesti, zaradi katere je Jugoslavija bila, seveda ne zgolj zato, viden akter mednarodne politike. Vsi mi bi potrebovali pogumno držo, kakršno je Tito demonstriral že med vojno, ko je denimo Churchillu, ki mu niso bile povšeči njegove samostojne poteze, skorajda zabrusil: Tudi Churchill mene vpraša, kdaj naj potuje in kam?” – odlično, Polonca! Čista 10 ++++++++++++++++++++++++++++++++

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
   nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca neny ………

  • sprehajalec

   Takšne bedarije pišeš, da bo cel svet mislil, da smo vsi Slovenci takšni bedaki.

   Treba je svet naučiti, za razliko. Levičar = Slovenac; desničar = Slovenec.

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec=novi murgelski obraz
  nadaljuje svetle tekovine revolucije tuneka krtaće cepca liberalca sredinca tarantele duhca neny ………
  zombi fstajniki press

 • stajerc5
 • Olga

  Komunizem je zločinski sistem! Vsako poveličevanje je kaznivo! Tito je bil diktator in zločinec, odgovoren za več kot milijon žrtev komunističnega totalitarizma!

  • Prle

   Tebe ni bilo med žrtvami, ali pa si vstala od mrtvih.

  • neny

   Vsi sistemi so zločinski. Vojna je pa vojna, ne more se primerjat z “normalnim” stanjem.

   • stajerc5

    Vidis, to vase “normalno” stanje bomo kmalu spremenili!

    • neny

     a v vojno????? logika.

     • stajerc5

      Uuuu, te je ze strah? Kaksna je pa alternativa?

   • domovina mili dom

    Vojna v Yugi je trajala do leta 90 s podaljški.

   • sprehajalec

    imaš normalne vojne in pa barbarske vojne, kjer se pobijajo vojni ujetniki po zaključku sovražnosti…..

  • domovina mili dom

   Komiji temu rečejo nič hudega. To je postranska škoda. Seveda za tiste, ki so proti njim.

   • neny

    kako pa vi rečete vsem pobitim na BV. Enako ne.

    • stajerc5

     Za BV recem: Bolac me kuri i svrbica me guzi!
     Pa se to, najvecji kip enonogega moramo v Velej zrusiti in postaviti zahvalo Makedoncim, da BV ne pride vec k nam.

 • Viktorh

  Napisali so ji in MORALA JE PREBRATI.

  • stajerc5

   Ce si je pri “RT” spikerca upala zavrniti cisto rusko laz….?

  • Vera

   Drži , zato je pa treba odgovorne priškrniti.da nam naj ne lažejo več . Dovolj je bilo pranja možganov naši mladini !

 • garfi

  prevajalnik za levuharske trolle: nikoooooooooli=VEDNO
  namreč kar oni postavijo na glavo je potrebno postaviti nazaj na noge

 • Slovenec

  Trenutno najbolj prodajana pijača v ZDA:
  http://www.titosvodka.com/our-vodka/

  • stajerc5

   Prodajajo jo samo v apotekah, kot odvajalno sredstvo!

   • Slovenec

    Prodajajo jo v vseh barih od Chicaga do Las Vegasa.

    • stajerc5

     Oprosti, po pederskih barih ne hodim! Buci-buc…

  • Minovak

   Uporabljajo jo za uničevanje rdečih mravelj…kako znano…baje zelo učinkuje.

  • sprehajalec

   Tito je špansko ime. Maršal ga je izbral v Španiji, čeprav tam kao ni bil. Ta vodka nima veze z Maršalom. Eden od prednikov tega tipa, ki jo izdeluje je bil Tito po imenu.

  • Miroslav

   Ti si ena mona žal morem tako napisat tudi če si Slovenec ma take ne rabimo.

   • stajerc5

    Ce je ta mona Slovenec, sem jaz crnc! Pocakaj malo, se grem v ogledalo pogledat….

 • MladiLiberalec

  Nimam problema z zavračanjem vseh totalitarnih režimov. Samo OF ni bila organizacija ki bi se borila za kak totalitarni režim. Njen program je daleč od tega. Tita v prvem obdobju Fronte do novembra 1942 sploh niso dosti omenjali. Kolaboranti pa so bili del okupatorjevih vojska in njegovega teror aparata. zato so bili del totalitarnega režima tudi če so nekateri skrivaj gojili misli da bi se ob priliki na koncu vojne otresli okupatorjev.

  • stajerc5

   kako bi omenjali nekoga, ki cepi vedno v jamarici?

  • domovina mili dom

   Naštej poštene bitke, ki jih je bojeval tvoj tako imenovani OF. Da vidimo kje so te apokaliptične bitke potekale na slovenski zemlji. Daj izobrazi me, da bom vedel.

   • stajerc5

    Eeeh, postene bitke? Izza grma v hrbet vojaku, ki je hodil tri leta po mleko k moji babici!?
    Sicer pa, naj pove kje so sploh dobili- zmagali eno bitko!?
    Da so bili najhitrejsi v disciplini “Na juris v rikvercu” vemo vsi.

    • domovina mili dom

     Jim je el komandante rekel: “vaša prihodnost je v vaših nogah”.

     • stajerc5

      Tocno, sem pravkar precital, da je zadnji maraton zmagala ena zumba v opankah! Hehe, ne nosijo opanke kar tako, zaradi lepsega…

   • MladiLiberalec

    Samo v bitki za Trst je padlo preko 500 Nemcev. Nekateri tuki ste hoteli to relativizirat kao da so bili to pobiti ujetniki po koncani bitki. Kar pa ni res. Zajeli so na tisoce Nemcev. 500 pa jih je padlo med bitko. Od tega 70 pri preboju fronte v Sezani. Veliko tudi med topniskim obstreljevanjem in obleganjem obkoljenih Nemcev na Opcinah.

    • sprehajalec

     Saj so ocene, da so Nemci med drugo svetovno vojno v Sloveniji izgubili okoli 500 vojakov. Kdo ti oporeka?

     • domovina mili dom

      Zaradi tega števila je padel Hitler.

     • sprehajalec

      Številka kaže na drugo plat, da je šlo za prevzem oblasti in revolucijo. če gledaš usodo poveljnikov KPS recimo na Dolenjskem (80% poveljnikov je bilo članov KPS), so vsi preživeli vojno.

     • MladiLiberalec

      Oporekajo mi v glavnem taki ki imajo predsodek na nemsko nepremagljivost

     • stajerc5

      Kdo je danes zmagovalec?

     • MladiLiberalec

      To pa ne razumem?

     • stajerc5

      Oooo, ti pa zelo veliko tega ne razumes.

     • domovina mili dom

      To za nekatere ni razumljivo, da so “popušili” leta 90.

     • sprehajalec

      Prvič slišim o tej vrsti predsodkov.

     • MladiLiberalec

      Jaz pa jih stalno srecujem :)

     • sprehajalec

      ne govori me, ozemlje Slovenije so pokrivale policijske enote, Pa Wehrmanšafti.

    • domovina mili dom

     Malo kar po čes. Nisi odgovoril na bitke, ofenzive kjer je padlo na tisoče nasprotnikov.

    • stajerc5

     Ti budala mlada, moj stric je bil v Shermanu(GB tank), ko se je Trst osvobodil. Ni bilo ne duha, ne sluha o banditih z zvezdo! Ponoci so prihajali prositi za hrano, in to je bilo vse. Ne seri, ker nimas osnovnega pojma o tem, kaj se je res dogajalo!
     Vse knjige in pranje mozga ti ne pomagajo, dokler ne govoris z soudelezenimi.

     • MladiLiberalec

      Ha ha. Kera pravljica. Trst so skoraj v celoti zasedli partizani.

     • sprehajalec

      recimo, pričanje očevidca in udeleženca je pravljica, raziskava Repeta pa ni ali kaj? kdo ima večjo težo od teh dveh? Poleg tega so Trst zasedli partizani iz Juga, med njimi enote iz sremske fronte z ruskimi inštruktorji.

     • stajerc5

      Poglej, stric je moral einrückat v Wermacht 1943-tega. Naredil za tankista na Tigru in na francoski fronti prebezal k Anglezim. Ti so ga po par mesecih ujetnistva poslali v Libijo, v solo za Shermana. Potem z ladjo v “nas” Bar in preko cele Dalmacije in Dinarskega pogorja do Trsta.
      Anglezi so imeli cel Trst v svojih rokah, dokler se niso zacele mucke okoli, kdo, kaj, kje, komu itd.
      Mladi penzl mi ne more nicesar prodati, v tej zadevi pa res ne!

     • domovina mili dom

      Trst bi bil slovenski, če ga ta opevani terorist ne bi prodal za ujetnike, da jih je lahko pobil.

     • MladiLiberalec

      Vsako pricevanje se v stroki navzkrizno preverja. Glede na distanco imajo pisni viri obicajno prednost pred ustnimi

     • sprehajalec

      Vprašanje kakšne vrste pisni viri so danes na voljo, po 70 letni selektivni obravnavi…..

     • MladiLiberalec

      Predvsem okupatorjevi ali od nasprotnikov partizanov so viri ki jih najvec uporabljam tuki. Sicer se pa vse preverja navzkrizno.

     • sprehajalec

      Vseeno sumim, da je Revija Borec največji vir zgodovinskih podatkov.

     • MladiLiberalec

      Lol no

     • stajerc5

      Cepeli so v skalovju nad Trstom in posiljali najmlajse prositi za konzerve in kruheka, katere jim je stric dajal na zadnji strani sotora. Jaoooo, kaj bolj opranega pa se ne!

     • MladiLiberalec

      Kr neki

  • sprehajalec

   Samo OF ni bila organizacija ki bi se borila za kak totalitarni režim.

   Z demokrati tipa Daki, pa Bračič, pa Polah Stjenka, pa Kardelj Sperans na terenu, je definitivno bilo demokratično….

  • if

   Tito, šef KPJU, in Kardelj, šef KPS in član KPJU, so tvorili članstvo Kominterne. Njen šef Stalin je 23.8.1939 podpisal pakt s Hitlerjem.
   Vse do 22.6.1941 so bili Tito, KPJU, Kardelj, KPS nacifašistični kolaboranti! Prvi nacifašisitčni klaboranti, zato tudi prakolaboranti v sledečih oblikah.

   1.9.1939 napad nacistov Reicha na Poljsko. Jugoslokomuunisti niso izstopili iz Kominterne!
   17.9.1939 napad komunistov SZ na Poljsko. Jugoslokomuunisti niso izstopili iz Kominterne!
   Julij 1940, diktat Kominterne KP po Evropi: “Sprejemajte naciste prijateljsko, bojkotirajte odporniška gibanja.” Jugoslokomuunisti niso izstopili iz Kominterne!
   30.11.1939 napad komunistov SZ na Finsko. Jugoslokomuunisti niso izstopili iz Kominterne!

   Tito in Kardelj sta znotraj svojih KP uveljavljala diktate Kominterne, tudi na območju Slovenije in Kraljevine Jugoslavije!
   25. marca 1941 je Kraljevina JU pristopila k trojnemu paktu (Nemčija, Italija, Japonska), dva dni pozneje so beograjski protestanti napadli dve takratni nacistični izpostavi v Beogradu.
   KPJU je, skladno z diktatom Kominterne, napad obsodila s protestom izraženim vladi Kraljevinu JU.
   Ob napadu 6. aprila so komunisti molčali, 27. aprila 1941 so ustanovili PIF, vzročno in vsebinsko nasprotje OF, organizacijo usmerjeno proti VB in Francji, ki sta bili takrat že prizadeti z nacističneim napadom.
   V premogovniških revirjih so 1. maj 1941 proslavljali skupaj z nacisti, skladno Stalinovemu zgledu: https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8&feature=youtu.be
   13. maja 1941 je Tito sporočil Moskvi: “Odzvali se bomo v slučaju, če boste napadeni.”
   ___________________
   OF je vzročno in vsebinsko nastala po Barbarossi (22. junij 1941) kot vzročno in vsebinsko nasprotje PIF-a.
   Komunistično definirana prva vstaja proti okupatorju je 7. julij 1941 v Srbiji. Po drugih republikah so komunisti definirali vstaje 13. julija 1941 v Č. Gori, 22. julija 1941 v Sloveniji …,
   Izvršni odbor OF je bil ustanovljen 28. julija 1941.
   Vsakoletni praznik upora proti okuaptorju na 27. aprila je vzdrževanje zgodovinske laž! To stanje v RS vzdržuje tudi predsednik Pahor s polaganjem venca pred spomenik OF laži!

   • MladiLiberalec

    Caki a pol si priznal razliko med OF in PIF.

 • domovina mili dom

  Da se rešimo te rdeče prestituske javne hiše, narediti tako kot je moral Telekom.
  Na razpolago dati vso infra strukturo, “ker je naša”, v zakup drugim medijem. Davek na kupleraj pa ukiniti. Tako izločimo rdeče prestitute, da si sami financirajo svoje rdeče sanje.

 • Vera

  Taka novinarka , ki javno poveličuje klavca Tita , ki niti ni bil Slovenec po materi , niti Hrvat po očetu , bi morala danes biti že na Zavodu za zaposlovanje , ker imamo še vseeno nekaj pravih novinarjev , ki znajo v naše domove prinašati samo resnico !

  • neny

   “ker imamo še vseeno nekaj pravih novinarjev , ki znajo v naše domove prinašati samo resnico !”
   :))))))))))))) kaj takega ne more spregovorit niti črnec v Kongo pod prisilo.

   • stajerc5

    Kako to mislis? Se crneci vozijo z Kongo?

    • neny

     skenerji so vaš problem.

 • Slovenec

  Poslušte, a bomo še eno od Janše zapel? Tisto, ko ste SDS-ovce pele pred Dobom …

  Janez, kranjski Janez,
  kam odhajaš danes?
  Janez, kranjski Janez
  kam odhajaš danes?
  Grem u partizane,
  grem u partizane
  grem u partizane
  med junake zbrane.
  Dvignil bom zastavo
  dvignil bom zastavo
  dvignil bom zastavo
  rdeče-belo-plavo.
  A na njej pa piše
  a na njej pa piše
  a na njej pa piše:
  Nismo sužnji više.
  Janez, kranjski Janez,
  ti si z nami danes.
  Mate, Ibro, Janez,
  vi ste z nami danes.

  • domovina mili dom

   Ta Dob bomo plačali vsi davkoplačevalci.

   • Minovak

    Tudi ponaredek Slovenca…šele takrat, ko ga udariš po tošlu, mu bo kapnilo.

    • domovina mili dom

     Zato sem zagovornik položnic na katerih piše: zaradi sodniške, tožilske. policijske, CSD , banksterske “zmote” narodu zaračunat. Potem pa ,da vidimo te rdeče anabolike za koga bodo navijali. Tudi položnice za NOB-ZB, muslij vzdrževalnine, vse to razdeliti javno na posameznika.

     Najebali ga bomo vsi, tnalo bo pa čakalo.

   • Slovenec

    2,8 milijona podkupnine, ki jih je prejela Janševa SDS za posel s Patriami tudi, ovca nevedna.

    • domovina mili dom

     Ti sigurno verjameš, da ima kučan v Mehiki 200 mio $.

 • von Rhein

  Dekle ima ambicije. Dobro ve do kje so prilezle nekatere njene starejše vzornice. Njen cilj ni samo občasno kokodakanje neumnosti na programu javne hiše.

 • ostrovrhar

  Nekdo je omenil, da zdaj komunistično propagandu rinejo že v kulturne oddaje. Meni je to povsem logično. Za (ne)kulturni marksizem gre vendar!

 • Borut Stari

  Kar ni prepovedano je dovoljeno. Osebno vem kdo sem, kaj hočem in kaj ustvarjam. Z idiotizmi se ne ukvarjam. Neumno je to početi v škodo kvalitete življenja.

 • ostrovrhar

  Zločinski politični ideologiji, fašizem in nacizem, sta (upajmo) dokončno premagani. Še preostali dve, komunizem in islam, je treba zatreti!

  • Slovenec

   Janšizem si pozabil.

   • domovina mili dom

    Naštej kaj je janšizem naredil. Razen seveda, da je osvobodil Slovence izpod jarma opankarjev.

    • sprehajalec

     Na pamet klofa, da te jezi. Partijski provokatroček iz lokalne izpostave ZZB NOVJ. ne nasedaj mu.

     • domovina mili dom

      Rad bi zvedel koliko mu plačujejo.

     • sprehajalec

      ne boš, gre za dodatke k penziji, ki jih tudi on sam ne zna izračunati….

   • ostrovrhar

    Nisem. Čakam, da bo pobil 800.000 ljudi tako kot komunizem pod Titom, potem ga bom pa sesul! Le verjemi.

   • Miroslav

    Ti nisi Slovenec bolje da napišeš Jugoslovan ker če bi bil Slovenec ne bi bil proti Janši.

    • MladiLiberalec

     He he. Kaj sem pa jest pol?

     • stajerc5

      Nula, nistica, pi…in dim?

    • Slovenec

     Janša ni Slovenec jaz pa sem.

     • stajerc5

      “Mogoce” drzavljan, Slovenec- ne!

   • slosin

    Kolk jest vem, ‘janšizem’ ni ‘izem’, kot npr. komunizem, je pa bolezen levakarjev, ki so jo fasal od sovraštva do JJ in na žalost še ni ozdravljiva. Nekateri priporočajo obisk pri eksorcistih…

 • Janez

  ŽID WALTER J. WEISS=Maršal TITO !

  Je bil umazan politični pustolovec in
  DOKAZAN ZNAČAJSKO NIČVREDEN
  – KP POLIT MORILEC, LIKVIDATOR !
  Dejstvo, kaj se tu komplicira. Slab človek, vase zagledan morilski egoman. L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • Slovenec

  Dokler se boste z mrtvimi borili, boste pač ostali poraženci. Tito vas je premagal ko je bil živ in vas očitno z lahkoto še danes (skoraj 40 let po njegovi smrti).

  “LEGENDE NE MORE NIHČE PREMAGATI!” – star kitajski pregovor.

  • sprehajalec

   Samo Slovenac može da bude tako glup – star srbski pregovor.

  • Minovak

   Ja, ponaredek Slovenca, dokazuješ, da si plačanec ali popolna, vsakdanja maškara, ki ne ve kam s svojim časom, kot drugi pravi, delovni Slovenci. Zaradi takih, kot si ti, Slovenci 2000 let nismo imeli svoje države in ti bi rad prodal še to, ki jo imamo prvič in zadnjič. Ne boš miško, ker gnojiš po tem normalnem portalu, ti bo kmalu jasno, da spadaš tja od koder si prilezel.

  • ostrovrhar

   Kako da ne? POSLE TITA – TVITO! :)))))

  • Janez

   Imaš šanse !
   Da postaneš “LEGENDAREN ZLOBNEŽ, ZLONAMERNI LAŽNIVEC IN BEDAK”
   Broz !
   Za nobeega pametnega človeka nikakor – ni bil “legenda” !

   Nikakor ne !
   Vsi smo ga imeli – za točno to – kar je bil: nevaren, umazan blefer in škodljivec.
   Le
   To. In nič več – ni bil. Podobno Kardelj.
   Zelo smo bili veseli – ko sta škrip, škrip – odšla.
   Ni
   Nas premagal.
   Samo tako nevarnemu morilcu zaživa težko kaj storiš, da bi se poboljšal.
   Ker
   Ga podpira na tisoče podrepnih
   in še bolj zlobnih “bolanih ničel”. Tebi podobnih.
   Lažeš sebi.
   Pojdi v Zagreb to razlagati – pa boš nekaj doživel.
   Tito !
   Nas Slovencev ni premagal. Škodil nam je – premagal nas pa ni.
   Jaz
   Sem še zaživa o BROZU, DOLANCU IN JOVANKI –
   JAVNO REKEL , cca 1977 :
   ” DA, LE S SVOJO OBILNOSTJO, DEBELOSTJO – DAJEJO – EX YU – T E Ž O “!
   Tako
   Nepoštljivemu mojemu vicu
   – niti niso oporekali. Ker je absolutno in očitno – ustrezal – resnici ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • slosin

   ….pa zbrisat njegovih zločinov tudi ne more nihče..

 • Olga

  Hitler=Tito!

 • Aron

  V zadnjem tednu sem se po naključju večkrat zapletel v debato z običajnimi sodržavljani (delavci, taksisti) o sedanjem stanju v državi. Vsi, brez izjeme so rekli nekako tako: nikoli nisem imel partijske knjižice, ampak tako dobro, kot nam je bilo pod Titom, nam ne bo nikoli več. Ta sentiment gre čez cel politični spekter, in ta sentiment se z leti in trenutno realnostjo samo še povečuje. Tako, da je vsakršni politični agitprop, ki gre v smeri omaloževanja Tita, podoben bumerangu. Sprijaznite se, da čeprav večina Slovencev pozna tudi vsa temna Titova ozadja, ostaja njegov lik v očeh Slovencev in ostalih državljanov ex-Yu izrazito pozitiven.

  • MladiLiberalec

   Cerar je boljsi.

  • if

   Med mnogimi negativnimi produkti Tita je tudi uničena prejšnja država!
   Aron, spekter, ki ga omenjate, tega ne razume?

   • moon

    Ne samo prejsnja, tudi sedanja je negativen produkt Titovih mladincev.

    • if

     Ustrezna dopolnitev!

     • moon

      Druzbe kot celote, katera ja proizvod jugopropagande.
      Povprecen Slovenec se je uspesno pobalkanil, izkorisca sistem, v katerega ne (bi) prispeval nic.

  • stajerc5

   Ama daj, reci mi brale gde ti je taj yugobufet!?

   • sprehajalec

    U Šiški.

  • sprehajalec

   Premlad si še, da bi razumel logiko Aron. vedno znova to dokazuješ.

   Pod Titom je imel samoupravljalec 300 Dem. Švaba je imel takrat 1500-2000Dem. Samoupravljalec je imel zaščiten trg z nizkimi cenami. Za osnovne stvari. Davčni sistem, pa tržni inšpektorji, še ni bilo razvito. Vsi so delali na črno, ker nihče ni kontroliral. Če je postalo preveč zategnjeno ali predrago, je natisnil Tito Dinarjev (novi, stari dinarji, vse je bilo pomešano. Titu osebno pa je oficir Ordonanc prinesel vsak mesec sveže natiskano plačo iz Dinarjev, da jo je preiskusil, iz Topčidera v aktovki)

   Reciva, da Vlada Mirka Cerarja danes uzakoni plačo 300 Eur, Švaba ima pa itak 2000 Eur. Pa uzakoni nizek nivo cen, oziroma 3x zmanjša obstoječe. Pa natisne Tolarje, pa jih sveže tiska vsak mesec, za penzionerje. Pa da davčni dajo mir, pa inšpekcije, pa se lepo šljaka na črno.

   imamo pa Novo jugo…

   • Slovenec

    Ti si pa očitno premlad, da bi vedel, da je bil Janša Titov omladinac, komunist. Če pljuvaš po takratnem sistemu, pljuvaš po Janši, ki je bil del tega sistema.

    • sprehajalec

     Toliko sem star, da vem, da je bil partijski disident, preganjan v Jugoslaviji. Nekakšen Slovenski Solženicin.

     • Slovenec

      Kradljivec tajnih vojaških dokumentov, ne pa disident. Lopov, po domače.

     • sprehajalec

      Seveda so tudi Solženicina zmerjali pa preganjali. To je usoda vseh disidentov v totalitarnih režimih….

     • Slovenec

      Solženicin ni kradel, Janša pa je.

     • sprehajalec

      verjetno za tvojimi obtožbami stojijo trdni dokazi….

     • Slovenec

      Seveda stojijo. Kje bi si pa drugače upal kaj takšnega pisati na njegovem portalu.

     • von Rhein

      Vsebino večine tajnih jugo vojaških dokumentov je poznal vsak bavarski policaj.

    • von Rhein

     Pljuva tudi po tebi.

   • Aron

    O čem govoriš? Ne prepričuj mene, prepričaj večino Slovencev, da so vbistvu zelo slabo živeli, da je to kar mislijo, iluzija :)

    • sprehajalec

     Mladi so bili, danes so pa stari. V tem je vsa fora. V Rusiji imaš njih veliko, ki danes prisegajo na Stalina…

     • stajerc5

      Verjamem, srecni ker so preziveli….

     • MladiLiberalec

      Pa ne to primerjat. Vceri sem dal primere kako sta Tito in se bolj Kardelj kritizirala sovjetski stalinisticni in tudi poststalinisticni model socializma ze leta 1950 in potem

     • sprehajalec

      Ne samo onadva leta 1950, že dve leti prej. Vsak kdor ni leta 1948 kritiziral Stalina in sovjetski model socializma, je fasal robijo.

    • Andreja Knego

     V času Hitlerja do nekje 1942 so Nemci odlično živeli!

     • MladiLiberalec

      Na racun ropanja in pobijanja drugih

     • Andreja Knego

      Pa ti veš, koliko firm, kmetijske zemlje in nepremičnin so pobrali komunisti po vojni, delovna mesta v tozdih in sozdih so bila totalno slabo produktivna, v primerjavi z zahodom, samo da je imelo čim več ljudi delo!

     • MladiLiberalec

      to je drugo. jaz kot liberalec sem za kapitalizem dobro urejen.

     • Aron

      Res je. Zato je tudi imel tako podporo, ker je Nemcijo ekonomsko popeljal iz dreka.

     • stajerc5

      Nekako nimajo srece, Merklca- gospodarstvo+++++, potem pa pride z dvakrat zganimi!?
      Kdo bi to razumel…

     • Aron

      Kaj pomeni dvakrat zganimi?

     • stajerc5

      Fprasi liberalca, hehehe…

 • Janez

  ” TUNNEK, ”
  “SLOVENEC”, J. CEPEC, TETKA, M.LIBERALEC ITD.” – L E G E N D E !
  Žive
  L E G E N D E !
  – PRIMERKI,
  LEGENDARNI PRIMERKI
  UMAZANIH,
  KOT TITO UMAZANIH – DO SLOVENIJE ZLONAMERNIH ŠKODLJIVCEV . Dejstvo.L.R.Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • neny

  1. Titu se lahko sam klanjate.
  2. Ker ga lahko uporabljate/izrabljate v boju za oblast.
  3. Kdo vas je postavil na položaj, če ne Tito?
  4. Vendar se v službi resnice to zlahka zanika.
  5. Ogabno.

  • KIKI

   Jezusnomarija Neny, a ti je prišlo?? Po moje imaš Titeka še nad “španpetom”, pa v cekretu tudi (zaradi lažje prebave)!, a njeedee?

 • Slovenec

  Naredite anketo po Sloveniji, kdo je bolj priljubljen;

  1. TITO
  2. Ivan Janez Janša

  Tito ga nabriše 95% proti Janševih 5%! In to 40 let po njegovi smrti. Saj pa ja revček Ivan komaj prileze med 20 top slovenskih politikov po priljubljenosti ….. lol

  Da ne bo pomote. Tito nabriše VSE slovenske politike v neposredni primerjavi po priljubljenosti.

  • sprehajalec

   Kar Mediano si vzemi, o lestvici priljubljenosti, saj ni treba svoje ankete delati.

   SDS 14,2 = Ivan janez
   SD 10,3 = Tito
   ZL pa 8,5 = Tito
   SMC 7,7 = Tito
   DeSUS 5,6 = Tito
   NSi, 4,9 = Ivan janez
   GOD 3,4 = Ivan janez
   SLS z 1,8.= Ivan janez

   Nekje tam, tam, slovenski narod je razdeljen na komuniste in demokrate, fifty : fifty. Pa saj to vsi vemo.

   • stajerc5

    SlovenAc to nezna, pa da ga…

   • Slovenec

    A ve, ovce zavedene, res ne poznate razlike med osebo in stranko? “SDS= JANŠA”, ZL=TITO …..???……. Kaj to primerjaš? Dva diktatorja? Vi ste pa res 50 let za opicami in 1000 let do demokracije.

    • sprehajalec

     Kaj to primerjaš? Dva diktatorja?

     Primerjam diktatorja Broza in demokrata Ivana janeza…

     • Slovenec

      Ne, ne …. primerjaš dva diktatorja, ker si butasta in zavedena ovca pa tega pač ne opaziš, lol.

     • Tomzi

      Kako strpen komentar.

  • garfi

   NA POLICIJSKIH POSTAJAH VISIJO FOTOGRAFIJE ZLOČINCA TITA ŠE DANES !!!
   mafijske KRIVOSODNICE SE OBLAČIJO V TITOVE PIONIRKE

  • KIKI

   Hudo je biti duševno bolan, a ne! ?
   Kdo koga “nabriše” in zakaj se poraja kot vprašanje
   samov zavodu Hrastovec, kjer razen tablet, žretja in
   seksa (onaniranja) ne poznajo ničesar in so torej
   od tega odvisni, tako kot ti! Tvoje izmišljeno ime
   žali vse prave Slovence !

  • Ryuk

   Torej priznaš, da si ovca.

  • Franc Šink

   Spet provokacija!

 • Valter BraniSlav

  BRAVO POLONA. JOSIP BROZ JE TOLIKO DOBREGA STORIL ZA NAS DA BO VECNO ZIVEL V NASIH SRCIH.

  • KIKI

   “Živjo Tito z nago rito!” smo si otroci peli in pazili, da nas ni
   kakšen Oznovc slišal! Namesto otrok, ki so to peli, bi
   šli na Golega njihovi starši na “očiščevanje” ! …To je on naredil,
   vse ostalo je bil doprinos iz reparacij in Amerike! ( pač iz gnilega
   in osovraženega kapitalizma). Tito je živel kot car, kot monarh,
   in bi takoj sprejel krono, če bi mu jo kdo ponudil!

   • von Rhein

    Ojej,take pesmi ste prepevali. Poznam dogodek,ko je bil nekdo izključen iz šole (4.r.osnovne),ker ga je sošolec zatožil,da je rekel…Tito ima debelo in smrdljivo rito.

    • Anton

     za rito ne vem vem pa da je imel gangreno na eni drugi okončini

     sarkazem press

 • Janez

  TUNNEK !
  Kaj !
  Je bil J. Broz – je točno povedal nad Titom ogorčeni V. NAZOR:

  ” on je prljav pustolove”
  Za
  To javno zapisano oznako – ga je zlobni Broz dal zastrupiti, umoriti !
  Dokazano. 1949 v bolnici v Zagrebu so Nazorja Brozovi hlapci – zastrupili.
  Takim
  Vasezagledanim, okoriščevalskim in nasilno grozilnim in morilskim – ničlam – kot je bil Broz.
  Se
  V ZDA – REČE !?

  Tunnek !
  Zna angleško – pa nam bo tole prevedel !

  Maršal TITO JE BIL “WORTHLESS PIECE OF SLIME, CRAP” rečejo v ZDA !
  A
  Ne ? Tunnek ?
  Po tem kot pišete –
  ta jasna oznaka velja tudi za vas tu pišoče provokatorje”m. Liberalec, Tuunnek, tetka, slovenec itd

  P.s.
  TAKE KP POLIT MORILSKE BANDE SO BROZU-TITU – Z NESODNIM MORJENJEM DALE – ” ZMAGO”

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • Norm Kinley

  Neverjetno. Ubili člana familije, zaprli stara starša za 6 let, nacionalizirali kompletno premoženje, kjer smo sodno dokazali, da so se nas lotili v imenu zločinske ideologije, v imenu zločina. In to pizdo komunistično te kurbe na rtvslo še kar hvalijo? Projlete kurbe, če jih srečam na ulici, se jim slabo piše….

  • Slovenec

   Napiši svoj naslov, da ti ne bo treba iskati po ulici.

   • stajerc5

    Zadosti bo, ce ti poves v kateri peder klub zahajas!

 • garfi

  NA POLICIJSKIH POSTAJAH VISIJO FOTOGRAFIJE ZLOČINCA TITA ŠE DANES !!!
  mafijske KRIVOSODNICE SE OBLAČIJO V TITOVE PIONIRKE
  “ankete” priljubljenosti diktatorjev so kvečjemu namenjene ugotavljanju števila pripadnikov in podpornikov
  JUGOKOMUNAJZARSKE COSA NOSTRE

 • Norm Kinley

  Dragi rdeči primitivci in paraziti vseh balkanskih vrednot, pozabili ste, da je ta crkovina samo to. CRKOVINA in naj tako tudi ostane. Samo mrtev komunist je pravi komunist. Želim vsem prehistoričnim izdajalcem in antinarodnim zločincrm, da pocrkate, da pocrkajo vaše familije, otroci, vsi.ker pizde prevarantske si drugega ne zadlužite. Crkni rdeči komunist!

  • Aron

   Oh ja, ti današnji ti. pomladniki, sama demokracija vas je :D

   • Norm Kinley

    Seveda po tvoje naj požremo dol vsa dejanja zločincev, mojw svojce naj kar pozabim, premoženje naj kar pustim, ker so bile te rdeče pizde tako prijazne, in je tito tako velik človek? Prokleta gamad primitivna, CRKNU JE, in prav je tako. Vsi komunisti moeajo pocrkat, ker so vsi isti. Lopovi, morilci, lažnivci.

    • Slovenec

     Katero premoženje? Napiši točno. Ti bom zrihtal, da ga dobiš nazaj.

     • stajerc5

      Ti bos zrihtu? Se za cekret papir nimas in si s prstom rit brises, pa bi neki zrihtu, ajajajaaaaj!

     • Slovenec

      Seveda ti bom, če le ne lažeš – tako kot vsi ostali janšisti.

    • Aron

     Umiri se. Kaksen je bil pa razlog, da so prednike preganjali? Mogoce so bili pomagaci okupatorja? Ti s svojim tonom komunikacije ze spominjas na nekoga takega…

  • Slovenec

   In potem se čudite ko na koncu sami pristanete kot crkovina v jamah …

 • neny

  ok, odpovejte se vsem privilegijem iz bivše Yuge. Od pokojnin pri 50, funkcijam, nepremičninam in kaj vam ostane?

  • Franc Šink

   Neny.

 • Slovenec

  SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU!!!

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
   NA POLICIJSKIH POSTAJAH VISIJO FOTOGRAFIJE ZLOČINCA TITA ŠE DANES !!!
   mafijske KRIVOSODNICE SE OBLAČIJO V TITOVE PIONIRKE
   “ankete-Zlovenec” o priljubljenosti diktatorjev so kvečjemu namenjene ugotavljanju števila pripadnikov
   in podpornikov JUGOKOMUNAJZARSKE COSA NOSTRE
   VSI ZLOČINCI IMAJO SVOJE NAVIJAČE IN TO POVE O ČLOVEŠKI POKVARJENOSTI ZELO VELIKO

  • tramal

   Uh si usekan.Te je morala pa res velika veja udariti po tvoji že prej tumasti glavi.

 • Slovenec

  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!!!

  • Anton

   ti bi si moral dati vzdevk Slovenac ne Slovenec

   sarkazem press

   • Slovenec

    Zakaj že?

    • Tomzi

     Zato, saj veš.

     • Slovenec

      Ovce pač tavate nevedne v temi.

     • garfi

      “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

    • garfi

     “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec je že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

  • von Rhein

   EJ,ej provokatorček…sam iz sebe se norčuješ.

  • Janez

   TUNNEK !
   Kaj že pomeni : ” WORTHLESS PIECE OF SLIME” !? Daj prevedi !
   Ve3jetno velja tudi – za vas – plačane provokatorje !

   Ostalim normal bralcem !
   TITO !
   NE BI TAKO UMAZANO IN NESODNO MORILSKO “ZMAGAL”
   Če
   Bi ne imel ob sebi poslušnih enako umazanih KP MORILSKIH HLAPCEV.

   OGLEDATE SI JIH LAHKO NA SLIKI IZ MAJA 1945 V MARIBORU.
   NI
   TREBA UGIBATI – O ČEM SO SE DOGOVARJALI. Maja 1945. O KP NESODNIH POMORIH – SE VE.

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • totex39

   Ne more živeti, če je mrtev ti si pa en buksl.

 • garfi

  spodaj “Slovenec”=Zlovenec je že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  NA POLICIJSKIH POSTAJAH VISIJO FOTOGRAFIJE ZLOČINCA TITA ŠE DANES !!!
  mafijske KRIVOSODNICE SE OBLAČIJO V TITOVE PIONIRKE
  “ankete-Zlovenec” o priljubljenosti diktatorjev so kvečjemu namenjene ugotavljanju števila pripadnikov
  in podpornikov JUGOKOMUNAJZARSKE COSA NOSTRE
  VSI ZLOČINCI IMAJO SVOJE NAVIJAČE IN TO POVE O ČLOVEŠKI POKVARJENOSTI ZELO VELIKO

 • Slovenec

  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!!!

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec je že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

  • Franc Šink

   Ne zlorabljaj Slovenske zastave. to je kaznivo!

  • tramal

   Saj živi v peklu in upam da se mu kmalu pridružiš.

 • Slovenec

  Tito ima več slovenske krvi kot Janša.

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec je že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

  • von Rhein

   Ta raziskava na kateri gradiš bi pokazala,da jo je imel tudi več kot ti.

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

   • Franc Šink

    Čudno da se Tunek ne oglaša veeč.

  • Janez

   Aja?
   LAŽEŠ TUNNEK !
   Pa še en beden neinformiranec si.
   Oz.
   En zlobno zavajajoč – plačan hujskaški brezveznik.brezveznik !

   MARŠAL BROZ=WALTER J. WEISS – praktično ? DOKAZANO !

   NITI KAPLJE SLOVENSKE KRVI NI IMEL V SEBI ! Dokazano !

   Glejte !
   Dr. JOVAN I. DERETIĆ intervju ISTINA O TITU !
   Ti naši priovokatorji
   – niti branja niso vredni. Poškodovanci. Mentalni? Iz dobe Tita. L.r. Janez KOMENDA

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • tramal

   Tito je bil čistokrvni podtaknjeni rus in seveda ti živiš naprej v pravljici katero si slišal v kumrovški šoli.

  • Brane Pomahaj

   Zakaj je potem vaš Titek samo enkrat šel obiskat svojo mamo Marijo, zakaj ni nikoli govoril slovensko, vedno srbohrvatarsko… s poljskim naglasom :))) ??? Budala levaška.

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec je že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

 • Norm Kinley

  Udar na udar, naj crkne rdeča opica.

 • garfi

  Kurćana V ZAPOR
  SVOBODA SLOVENIJI !!!

 • neny

  Opranoglavci. Bolj ste oprani, kot ste bili v partiji kjer ste vsaj imeli veliko od tega, sedaj pa nimate nič. Niti pogodbe za delo za nedoločen čas.

  • Lustrator

   Vsem pogodbe za nedoločen čas in plače cca 80 € mesečno ali pogodbe le tistim, ki želijo in znajo DELATI (ne zgolj biti zaposleni) ZA 2000€/ mesec. Lenuh bo, jasno, izbral prvo opcijo, a žal živim v deželu lenih cepcev, tako da si lahko za dvema tisočakoma le pod nosom obrišem.

 • Franc Šink

  Lik druga Tita me vedno bolj spominja na zombija

  • neny

   Zakaj? AJDE

   • garfi

    islamistični balkanec-AJDE

    • neny

     HEHE… AJD….ti si sam za v cirkus.

     • garfi

      ti pa za v zapor

     • neny

      :).

     • tramal

      Ker si obupen primer umsko bolanega človeka.

 • Slovenec

  Spoštljiv človek se klanja mrtvim, pa četudi so bili diktatorji, se pa ne druži z njimi, ko so živi. Pokvarjen se pa druži z njimi in pljuva po njih, ko jih več ni. Takšnih primerov je v SDS-u kar nekaj:

  https://www.youtube.com/watch?v=DlenrHBZx54

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni

  • Franc Šink

   Kaj pa njihove žrtve??!!!

   • Slovenec

    Kaj pa tisti, ki so se družili z njimi čeprav so vedeli za žrtve?

    • tramal

     Vseved naštej jih nekaj razen komunistov ki so bili vsi po vrsti morilci.Ne naštevaj tistih ki so v prvi priliki zbežali od morilcev.

  • Janez

   Pokvarjen !
   Zloben provokator. Hvališ morilca tisočev. Zakoplji se nekam. L.r. Janez KMENDA

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec= že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah

  • neny

   pa jaz imam svojo glavo. Res nisi normalen. Zdaj se pa bojim, da bom nick Slovenec….:)

   • garfi

    prevedeno “nisi normalen”=si-sem normalen

    • neny

     garfi tebe pošteno obžalujem, ker si tako enostranski.

     • garfi

      ti si tako večstranski murgelski troll

     • neny

      ja pač… očitno sem. :)…gledam na vse strani, ne sam v eno.

     • garfi

      ja, sekate po levi sredini in desni z lažmi do korit

     • neny

      zakaj pa imate fitbeck? ker ste vse “dol zabil”, kar je res.

   • tramal

    Ti imaš svojo glavo samo ne poveš da je oslovska.

 • komunist

  Zgrazalo se je nekaj desnuharjev, večina pa ne, vse kar je povedala novinarka je res!!

  • garfi

   “Slovenec”=Zlovenec=komunist že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
   GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah

  • stajerc5

   Ne morem verjeti, sredi belega dneva, pa ze tako urezan!

 • garfi

  “Slovenec”=Zlovenec=komunist že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah

 • Slovenec

  “In ker je bil današnji dan nekoč Dan mladosti, se še enkrat spomnimo Tita, predvsem zaradi njegove samozavesti, zaradi katere je Jugoslavija bila, seveda ne zgolj zato, viden akter mednarodne politike. Vsi mi bi potrebovali pogumno držo, kakršno je Tito demonstriral že med vojno, ko je denimo Churchillu, ki mu niso bile povšeči njegove samostojne poteze, skorajda zabrusil: Tudi Churchill mene ne vpraša, kdaj naj potuje in kam!”

  Janša in ostale slovenske politične ovce se danes klanjajo Bruslju kot največji hlapci. Hlapci bili, hlapci ostali.

  • garfi

   Mare Kranjc
   Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

  • neny

   ++++++

   • garfi

    Mare Kranjc
    Levičarske gnide kot neny imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

    • neny

     ….daj se malo zamisli.. malo preberi vsebino..

     • garfi

      ne, ti se zamisli

     • neny

      resnic je več…jbg.

     • garfi

      jbg VAŠA levičarska “RESNICA” JE LAŽ !!!

     • neny

      BOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANO

     • garfi

      ja bolano pokvarjeni ste

   • tramal

    Tudi ti si srbijanka.Spokaj lezbača nazaj domov.

  • Lustrator

   Bruslju se kot HINAVSKI hlapec klanja edino Cmerar, pa še on je iz vašega rdečega hleva, torej ne generaliziraj v tri krasne.

   Je pa seveda neprimerljivo smiselneje hlapčevati Bruslju (karkoli že to pomeni) kot najbrž gospodarsko najvplivnejši svetovni uniji (ZDA pač niso unija), kakor pa hlapčevanje Moskvi oziroma Stalinu brez katerega si Tito ni upal niti prdniti. Pajdašenje s sovjetskimi zločinci je Slovenijo (Jugoslavijo) pripeljalo do nepopravljivih posledic in večkratnega bankrota, medtem ko je povezovanje v unijo Evropskih držav (kamor Slovenci zgodovinsko tudi spadamo!) prineslo Slovencem več kot 5kratno povišanje življenjskega standarda. Tebi, blondinki s FDV-ja in ostalim jugonostalgikom bi bilo potrebno z zakonskim aktom plačo in pravice znižati na takšno kakršna je bila v Jugi, potem pa zaradi mene opevajte morilca kolikor hočete. Kako bi preživel mesec s tistimi 120 € me pa pravzaprav niti ne zanima, se pa najej svojega ideološkega kruha.

  • tramal

   Bosanski čoban menjaj že enkrat zastavo z svojo bosansko oz. srbijansko.Čistokrvni slovenec še nikoli ni bil tako zabit in nerazgledan kot si ti,se pravi spokaj od koder si prišel.

 • garfi

  murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
  “Slovenec”=Zlovenec=komunist že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah
  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

  • Slovenec

   Zato ste pa ovce, ker padete na vsako bedarijo. Sicer pa volitve vedno znova pokažejo koliko Slovencev je PROTI Janši …

   • sumljivislon

    … France VOLITVE..JE PODOBNO …PRAZEN LISTIČ..OSTALI PA DOMA PRED TV..!! vive M. LE PEN :)!

   • garfi

    Zato ste pa ovce, ker padete na vsako bedarijo. Sicer pa volitve vedno znova pokažejo koliko Zlovencev je PROTI Janši …

 • jan

  Tito je bil nekaj takega kot je Kim Jong Un. No, malce boljši, ker ni svojih sinov določil za naslednike. 20% BDP Jugoslavije je šlo za JNA. Juga je bila raj kleptomane na vseh nivojih. Zato se je “vsi” (kleptomani) spominjajo z nostalgičnimi občutki.

 • garfi

  Butalci
  Zato ste pa ovce, ker padete na vsako bedarijo. Sicer pa volitve vedno znova pokažejo koliko Zlovencev je PROTI Janši …

 • Fogglof Tunnek

  Bravo Polona…tako se govori…resnica!!!… Ne poslušaj Nove24tv ker spet lažejo!!!… Edini ki se je zgražal so bile klero-desničarske ofce pod fplivom Velikega Diktatorja SDS-a !!!… SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • garfi

   murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
   “Slovenec”=Zlovenec=komunist=neny= Fogglof Tunnek=že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
   GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah
   Mare Kranjc
   Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

 • garfi

  murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
  “Slovenec”=Zlovenec=komunist=neny= Fogglof Tunnek=že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah

  • neny

   haha….mene si not vtaknu v kolono x….pa tud ne verjamem, da je kdo plačan.

   • garfi

    prevedeno….pa tud ne verjamem, da je kdo plačan=pa tud verjamem, da je kdo plačan

 • Slovenec

  SDS-ovce blatijo po vseh forumih. In to ne za denar. Napumpani so. Butasti. Žrtve totalitarizma, tistega najhujšega – zasidranega v podzavesti za vse večne čase. Ko jih postaviš pred dejstvo, da naj napišejo naslednje, zmrznejo kot posrani golobi;

  “Pred Bogom najiskreneje zaprisegam na svoje starše in otroke, da nisem član nobene politične stranke in da so vsi slovenski politiki lopovi, vključno z Ivanom Janezom Janšo!”

  Niti en sam tega ne bo napisal pod moj komentar. Ovce Ivanove. pač …

  • garfi

   murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
   “Slovenec”=Zlovenec=komunist=neny= Fogglof Tunnek=že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
   GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah nn

  • slosin

   No, jaz tega ne morem napisati, ker ne verujem v Boga, pa tudi staršev nimam več! Napišem pa lahko takole:

   “Najiskreneje zaprisegam na svoje otroke, da nisem član nobene politične stranke in da so vsi slovenski levi politiki lopovi.”

   …quod scripsi scripsi…

  • if

   Verujem v Boga.

   Pred Bogom najiskreneje zaprisegam na svoje starše in otroke, da nisem član nobene politične stranke in da so vsi levi slovenski nedemokrati, sicer do procesa Patrie ne bi prišlo.

  • sprehajalec

   SDS predstavlja edino opozicijo levičarskemu režimu v Sloveniji. zato ni nič novega to blatenje in žveplo.

   levičarji so nekoč celo škofa Vovka polili z bencinom in ga zažgali. To dela napumpana levičarska mladina.

  • Janez

   TUNNEK ?
   Kakšni partizani so pa tole ? Daj nas malo pouči. Ti vse veš. L.r. Janez KOMENDA

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • garfi

  murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
  “Slovenec”=Zlovenec=komunist=neny= Fogglof Tunnek=že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah

 • garfi

  prevedeno….neny- pa tud ne verjamem, da je kdo plačan=pa tud verjamem, da je kdo plačan
  levuharji so vse obrnili na glavo namreč

 • Janez

  G. Garfi !
  Ni se vredno nervirati s tem brezumnežem od “Zlovenca”
  Spodaj je napisal :
  “SPOŠTLJIV ČLOVEK SE KLANJA MRTVIM, ČETUDI SO BILI DIKTATORJI”

  TOREJ : Klanjal bi se Hitlerju, Stalinu itd. komurkoli. Odklop – totalen ! L.r. JANEZ KOMENDA

  • garfi

   ja ker vse obračajo na glavo kot sem napisal
   pravilno
   “SPOŠTLJIV ČLOVEK SE NE KLANJA MRTVIM, ČE SO BILI DIKTATORJI”

 • garfi

  murgelski trolli so dobili ukaz za jurišanje na portal Slovenske Nova24TV
  “Slovenec”=Zlovenec=komunist=neny= Fogglof Tunnek=slonateg=že znan plačanec murgelske cosa nostre pod več imeni
  GRE SE MU SAMO ZA NAŠ DENAR IN OBLAST, ki ga kradejo v milijardah
  levuharji ne morete nas z mehkim

 • Janez Lesar

  Včeraj sem na prvem programu RTV zasledil da bodo predvajali dva dokumentarca o mestih, ki so nosila titovo ime. Torej nam titofilije na RTV še ne bo konec #bruh

  • slosin

   ….pa tudi nekrofilije jim ne manjka….častilci trupla..

   • Vera

    Častilci peska ( mivke ) v krsti .

    • KIKI

     Za neumno rajo je vse dobro! Nekateri so postali
     zaradi tega “peska” odlični gradbeni baroni:; Zidar ,
     Hilda, vsi direktorji “v izgradnj” alla Janković, pa
     TE6, pa drugi tir, pa vsa banda, ki se ukvarja
     ali se je ukvarjala z gradbenimi posli…
     malo peska pa je za njimi le ostalo za Titeka!!!!

     • Jurij Musar

      Lesar, slosin, Vera in seveda KIKI ste resnično prismuknjeni. Govorite o častilcih trupla, sami pa častite 2000 let staro truplo, za katerega se niti ne ve, če je sploh v resnici obstajal. Verjamete v neke pravljice, nebesa, pekel, angelčke,………….

     • slosin

      Ampak razlika je očitna! Tvoje truplo ima na vesti 1 mio žrtev……

     • Lustrator

      Truplo? Truplo se razgradi in usmradi v nekaj mesecih in po njem ne ostane nič razen pognojena zemlja in morda še spomin 20, 30 let – to se zgodi v normalnih(!) državah, ko umre tiranski komunistični veljak. Jugoslovenija to več kot očitno ni.

      Ko pa je umrl Bog in človek Kristus, se je njegova svetloba razširila nad vse kontinente Zemlje in utemeljila večino najveličastnejših civlizacij, moralnih zakonov, vrednot, filozofije, literature,… Torej čisto nasprotje zgornjega primera. Zares zares slab primer si si izbral za primerjavo. naj ti povem, da je pri vsem tem edina pravljica tista, ki si si jo sam napletel o našem verovanju – ne vem kdo ti je razlagal temelje krščanske vere, ampak to o čemer pišeš, milo rečeno: ni to.

     • Jurij Musar

      Truplo je truplo, pa če nakladaš tri dni o svetlobi in ostalih neumnostih.

   • airways

    #Rdeči_Nekrofili

  • KIKI

   Ugasni TV in pojdi na dolg, lep sprehod! …pomaga že samo to, da jih
   ne vidiš in ne slišiš!

 • Caetano

  Ni dobro da nimajo novinarji osnovne izobrazbe. Agenti kot je bil tudi Tito nimajo samozavesti ampak ubogajo navodila gospodarja v tem primeru Stalina in Kominterno.

 • MladiLiberalec

  Janez Jansa je bil clan Titove partije in do Titove smrti je tudi on jedel cevape in pleskavice na partijskih pohodih pol sele ko je Tito umrl je zacel na jedilnike za partijske sestanke postavljat kranjske klobase zato so ga iz ZK izkljucili.

  Nas sedanji premier in liberalec Cerar pa NIKOLI ni bil clan ZK.

  • slosin

   Eni pač spregledajo, drugi nikoli..

   • MladiLiberalec

    Cerarja pa ne bos pohvalil?

    • slosin

     Zakaj že? Nikoli nisem bil član ZK! Me boš pohvalil..?

    • sprehajalec

     Tudi mene pohvali, nikoli nisem bil član ZK.

     Janša je bil disident, takšni so redki. janševo članstvo v ZK lahko primerjaš z mladostjo in zavedenostjo. Tako kot je bil naprimer Tone Svetina, slavni partizanski pisec član Hitlerjugenda, pa Stane Dolanc tudi, pravijo….

     • MladiLiberalec

      Ok taps on your shoulders. :D

  • garfi

   tunek izgini

   • MladiLiberalec

    Snoopya prevec gledas

    • garfi

     MladiPsiho
     napopam linke o liberalcih ?

  • Norm Kinley

   Seveda. Kaj pa fotr? Pa njena kurbirska zločinska mati? Koliko ljud je s svojo sodno prakso uničila v imenu ideologije? Verjemi mi, ta cerar je šele primitivec, da o njegovih komunajzerskih izdajalskih starših ne govorim. Vsi so zločinci in prevaranti. Pač levičarska antislovenska drhal.

   • MladiLiberalec

    Cerar je pravi moderni slov liberalec.

  • Janez

   Ti?
   Zakaj?
   So pa tile tako uniformirani, oboroženi.?
   Slika je s konca vmaja 1945, iz Maribora.
   Kaj misliš o kakšnih junaških bojih se pogovarjajo ? TITI=WALTER J. WEISS. Janez KOMENDA

   R
   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:cTmgTaM:cu2cTmgTaM:

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • Janez

   Ti?
   A so tebe kot otroka ? Po glavi tepli? Da tako ubogo pišeš ? Povej a ne ? L.r. Janez KOMENDA

   • MladiLiberalec

    lol sploh me niso tepli

 • garfi

  NORI ZLOČINSKI KOMUNAJZARJI SKURILI SLOVENSKEGA PESNIKA
  V povojnih desetletjih prepovedan pesnik France Balantič, doma iz Kamnika, je bil študent slavistike, ko so ga Italijani prijeli in odpeljali v Gonars. Po vrnitvi iz taborišča se je pridružil vaškim stražam. Kot je preroško napovedal v svoji pesmi, je umrl v »ognju groze«, v Krájčevi hiši v Grahôvem, kjer so imeli postojanko. Dakijeve čete so po obleganju v noči iz 23. na 24. november 1943 v vasi zažgale več hiš in cerkev, čeprav jih je takratni duhovnik Vinko Šega prosil, naj pustijo vsaj svetišče. Pred leti je Šega v oddaji Naš gost pripovedoval o razdejanju, ki so ga pustili za seboj partizani. V ognju je našlo smrt triindvajset vaških stražarjev in še nekaj domačinov. Vinko Šega je medtem, ko so partizani znosili deske na kor in zanetili ogenj, lahko rešil le Najsvetejše.
  http://radio.ognjisce.si/sl/148/slovenija/12252/

 • Norm Kinley

  Kaj je že crknil kučan in njegova izdajalska protislovenska rdeča drhal? Ne?! Alora, pridem več kasno!

 • Janez

  Mladi LIBERALEC, TUNNEK ?
  A?
  Sta imela morda vidva – TEŽKO OTROŠTVO? So vaju – veliko tepli ? L.r. JANEZ KOMENDA

 • Jurij Musar

  Le tako naprej RTV, mladini je potrebno približati dejstva, da smo nekoč v socializmu živeli lepše kot danes, pa še več svobode in demokracije smo uživali takrat. Samo še farške vsebine je treba vreči iz programa, saj imajo svoj program. Naj se zbirajo po cerkvah, saj jih je v Sloveniji itak mnogo preveč. Sem bral, da so imeli 2. Balantićev pohod tam na Dolenjskem od Telč do Studenca, pa se ga je udeležilo samo kakšnih 50 ljudi, tistih najbolj zagrizenih klerikalcev. Pa še zelo lepo vreme je bilo. Če bi organizirali partizanski pohod, bi se nas zbralo 5.000 ne pa 50. Ateizem nezadržno napreduje.

  • sprehajalec

   Jurij je dobro živel, mladina to morate vedeti. Kot vsak socializem, je imel tudi samoupravni svoj sloj priviligirancev, rekli so jim družbenopolitični delavci in njihovi zaupniki, po vseh slojih družbe. Največ jih je bilo v Zvezi Komunistov Slovenije (120.000) in pa ovaduhov sistema. Takšnih je bilo po spisku 75.000 na spisku zaupnikov Službe državne varnosti. Zato Jurij socializma ne more pozabiti.

   Podobno je danes v Severni Koreji,

   • Norm Kinley

    Ti ljudje so bili ponavadi dno dna, špiclji, lažnivci, ušivci, kriminalci, pijanci, morilci in čefurji. Levičarstvo je omogočilo oblast opicam, in ne sposobnim ljudem.

   • Jurij Musar

    Očitno imaš zelo dobre zveze v Severni Koreji.

    • stajerc5

     To pa res ni problem. Laibahci so dosti natrobili okoli, le v rdecokrvave cajtnge ni nikoli prislo!

     • Jurij Musar

      Nič kaj posebnega niso povedali Laibahovci.

     • stajerc5

      Rdecim gatam sigurno ne!!!

  • Janez

   Ti ?
   A so tebe kot otroka? Tudi po glavi tepli? A je bilo hudo?
   A?
   Koga spoznaš na tej sliki? A zato tako? Ubogo pišeš? L.r. JANEZ KOMENDA

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

   • Jurij Musar

    Moji starši so bili zelo napredni in otrok niso nikdar v življenju pretepali. Vzgojno metodo s fizičnim kaznovanjem so prakticirali farji in ker nisem hodil k verouku, nisem bil nikdar tepen.

    • stajerc5

     Pomeni, da si imel napredne starse, so ti dajali morfine, da so zdrzali ob tebi!

  • Norm Kinley

   Ne poslušajte tega parazita, saj je tudi on živel na račun tistih, ki so jim vse pokradli, po krivem obtožili, ubili. Tudi jaz izhajam iz take družine, kher je ta izrojena abotna drhal tudi napajala svohe mošničke s tem, da so nam vse pokradli, po krivem obtožili in ubili člana družine. Dokazali smo, da je bil umorjen s strani zločincev, ki jih ta abotni primitivrc nad mano zagovarja. Še danes se borimo na sodišču, da bi dobili nazaj tisto, kar sonam rdeči zločinci v imenu ideologije pokradli. Zapombite si, rdečuh je sam sebi namen, saj prinjih prevlada laž, umor, kraja samoznamenom se okoristiti na tuj račun. Ne verjemite mkadina tem trajnostnim poškodovancem, toso nasledniki tistih hlapcev, prevarantev, črfurjev in polpismenih izrodkov, ki v življrnjz nido ničesar ustvarili, zatoso prodali svoje pridnedelavne sonarodnjake ter jih pobijali za svohe koristi. Levičar jeprimitivec, je lažnivec, lopov in njihovi dedki so bili tudi izdajalci inmorilci lastnega naroda! Za prgišče materialnega so pobijali svohe sonatodnjske. Bprašajte se, kakšnr gnide izdajalske so to bile, da so lasten narod izdali za par cekinov? Mladina, nižje abotnosti ni, to je največje dno neje človeške družbe, in to je vrednota t. I. Levih. Ne nasedajte, ker vas bodo prevarali, tako kot so prevatali naše starše, in varajo sedaj nas.

   • Jurij Musar

    Ve se kdo so zločinci in izdajalci. Tisti, ki so na Plečnikovem stadionu prisegli zvestobo okupatorju. Kdo je primitivec, pa bo vsakomur jasno, ko bo prebral tvoj sprevržen komentar.

    • stajerc5

     Cuj, ti yugo, ne jemati v usta imena Slovenca Plecnika! Ponoci bos dobil probleme, ko se bos videl na sredini stadiona in Plecnikov duh te bo preganjal. Buuuuuuuu…..

  • antimur

   Zaradi takšnih bedakov in kučanističnih kretenov kot si ti, Slovenija tone iz dneva v dan bolj v smrdljivo levofašistično kloako, bedo in anarhijo, kjer so glavni pedri, lezbijke, drogeraši, lenuhi, kradljivci otrok in državnega denarja, ljubitelji migrantskih muslimanov in nasploh vsega, kar ogroža Slovence. Takšni antislovenci kot si ti, ne bodo pozabljeni, v to bodi trdno prepričan, prihaja ura streznitve.

   • Jurij Musar

    Trdno sem prepričan, da ne bomo pozabljeni, tako kot nikdar ne bosta pozabljena Tito in samoupravni socializem.

    • stajerc5

     Pa kdo bi pozabil taksnega klavca lastnega naroda?

     • Jurij Musar

      Po vsaki vojni izdajalce kaznujejo povsod na planetu.

    • antimur

     Ti si še bolj bolan kot sem predvideval, oziroma, ti si nor.

 • Demonkrat

  Nemudoma ukiniti placevanje rtv.Naj jih placa tito

  • Alois Kuhelj

   +++++++++++++++++++++++

 • PLavi-mil

  Ta mula se še rodila ni, ko je pedofil in morilec guznu, trapa napumpana, ne ve kaj govori.

  • Jurij Musar

   Gospa točno ve kaj govori, saj ne naseda pamfletom farjev, SDS in NSI, tako, kot jim nasedaš ti.

   • stajerc5

    Uuuuaaahahahaaa, Nsi???? Pozdravi Tonina, ko se srecata v Zvezdi!

  • Alois Kuhelj

   Kot skoraj zmiraj s tem se pa strinjam!

 • Norm Kinley

  Zapomnite si, mladina. Nacionalizacija je bila zločin, in zato so VSE, KI SO JIH NACIONALIZIRALI, morali nečesa obtožit. Vsak, ki so mu v imenu nacionalizacije kaj ukradli, SO BILI OBTOŽENI. VSAKA LAŽ JIM JE PRAV PRIŠLA, V IMENU LAŽI SO TUDI POBIJALI IN TO DELAVNE, MORALNE IN PRIDNE SLOVENCE. MLADINA, NE POZABI TEGA.

  • Jurij Musar

   Tole kar pišeš je ena sama velika laž. Pobili so izdajalce in zločince, tako kot povsod drugod po končani vojni.

   • stajerc5

    Zmanjkuje vam lazi kot alpinistom kisika iz zadnjega bivaka pod Everestom!
    Samo zaspanckali boste, gotofi ste!

 • Demonkrat

  Socializem pomeni zaostalost

  • Jurij Musar

   Čudno, da ima tako zaostala država kot je Severna Koreja svoj vesoljski program in atomsko tehnologijo. Meni se zdijo najbolj zaostale tiste države v katerih vladajo verske organizacije.

   • Demonkrat

    Oni so nevarni samim sebi z to napredno tehnologijo

    • Jurij Musar

     Pravilno se napiše: “S” TO NAPREDNO TEHNOLOGIJO.

     • Demonkrat

      Ne ga lomit

     • stajerc5

      Zdaj pa vem, zakaj imamo taksno katastrofo v slovnici, jaooo..

     • Jurij Musar

      Katastrofa si ti sam po sebi.

    • Alois Kuhelj

     Le kod bi ti sral,ce Yenkiji nebi naredikli interneta,po cajtungah ti nebi pustili brez pravega imena in priimka!>??

   • stajerc5

    Pa ne da spukas po tvojem nesmrtnem enonogem slosarju? Si pozabil, da je hotel prodati “raketni program” USA? A kaj jokas, da mu ni uspelo? Verjetno so nam toliko milijard dolarjev posodili, da jim je zmanjkalo za nas superduper papirniavijonnafraco program, nje?

  • Alois Kuhelj

   In proizvaja lenuhe,ki nocejo delat,saj dobijo tako ali tako toliko,kolikor potrebujejo!

   • Jurij Musar

    Res je, da na žalost danes v kapitalizmu ne dobijo niti za hrano, kaj šele toliko kot potrebujejo. Prehajamo v dobo novega sodobnega suženjstva, ki bo na koncu uničil kapitalizem. Ko izkoriščanje doseže neznosen vrhunec, vedno pride do revolucije. Tokrat je na vrsti svetovna revolucija.

    • stajerc5

     Ta vic je pa danes najboljsi , vsaj od tebe. Si ga moram zapomniti!

     • Jurij Musar

      Si ne boš zapomnil. Demenca je hudič.

     • stajerc5

      Imas izkusnje?

     • Jurij Musar

      Poznam dementne ljudi.

     • stajerc5

      Pomeni, da pri tebi se ni tako dalec?

 • odzunaj

  “In ker je bil današnji dan nekoč Dan mladosti, se še enkrat spomnimo Tita, predvsem zaradi njegove samozavesti, zaradi katere je Jugoslavija bila, seveda ne zgolj zato, viden akter mednarodne politike. Vsi mi bi potrebovali pogumno držo, kakršno je Tito demonstriral že med vojno,…”
  A so ženska in RTVSLO absolvirali osnovno šolo ?

  Kot vsak diktator je bil tudi Tito res zelo “samozavesten”. Še posebno “samozavesten” je bil med vojno in po njej, vse do svoje smrti, ko je dal pobiti 800.000 svojih državljanov, med njimi tudi mnoge najboljše voditelje , celo svoje prijatelje.

  Neverjetne samozavesti nas uči ta naša državna protidržavna RTVSLO in nas posiljuje, nasilnim davkom 13 evrov mesečno ! Ni vredna minute nadaljnjega življenja -današnja RTVSLO !!!

  • stajerc5

   Tri leta jo ze imam izbrisano iz programov(cel paket) in me bolac kuri kaj predvajajo! V bistvu je kot ignor za idiote na tem forumu.
   Sekiram se pa ne vec.

   • Jurij Musar

    Očitno si velik lažnivec, saj je iz tvojih komentarjev razvidno, da se zelo sekiraš.

    • stajerc5

     Ce nisi slep, vidis, da je pogovor o hanziju. Ampak brez hanzija se lepse zivi! Sekiram se se samo o neverjetnih procentih zaslepljenega naroda v Sloveniji. S tabo imam malo lepsi in krajsi dan, ker jih pac rad delim, ampak samo po levi strani!

     • Jurij Musar

      Sekiraj se še naprej ob misli, kako ta procent “zaslepljenih” nezadržno narašča.

     • stajerc5

      Ti starsi se vedno dajejo morfine?

     • Jurij Musar

      Pusti moje starše, so umrli pred 30 leti, sem jim pa hvaležen, da so me vzgajali z ljubeznijo.

     • stajerc5

      Potem so pa ta “specialna” zdravila iz njihove zaloge zastarala. Pod nujno: Nabavi si nove!

     • Jurij Musar

      Sem imel na Štajerskem žlahto, pa so bili normalni ljudje, ne tako trapasti kot si ti.

     • stajerc5

      Si JO imel? So te nagnali ali si ne upas vec cez Trojane?

     • Jurij Musar

      Iz Radeče v Maribor pa res ni treba čez Trojane. Sta mi pa na žalost stric in teta že umrla. Veš dragi moj, jih imam že 69 na grbi. Se pa vsak teden vozim po Štajerski do Zreč in Rogatca, pa so ljudje tam popolnoma normalni in ne karikature, kakršna si ti.

     • stajerc5

      Babica mi je enkrat rekla: Ves starost ni tezka, ampak, verjemi mi: Bolj si star bolj si nor!
      Drugace pa, povej mi malo kako gre tvojemu strankarskemu tajkunu, privatniku v Radecah. Se ima jahto v Dalmaciji? To je ze hudic, da ne morem vse povedati, ker se poznamo….

     • Jurij Musar

      Ne vem na koga misliš. Poznam Romana, ki ima jahto in vem, da jo je naredil sam. Sicer pa v Radečah ne poznam nobenega tajkuna. Če misliš Matjaža, pa res ne vem, če ima jahto. Kar se strank tiče, pa nisem član nobene stranke, odkar sem izstopil iz ZKS. Za razliko od tebe lahko povem vse kar vem, ker pač nisem skrivač.

     • stajerc5

      Danes ti ni treba biti vec. Verjetno si pa podedoval atijeve zemljanke, nje?

  • Alois Kuhelj

   Je ta vas heroj se je po Drvarju skrival v globoki luknji na otoku Visu,ko pa so Svabe odsle preko Karavank,je bastard prilezel iz luknje globoke,da se mascuje nad narodi JUGE!

 • Demonkrat

  Zakaj se Tito ni vozil z zastavo 101 ali pa z wartburgom .Zakaj mercedes ?

  • Jurij Musar

   Bolj butastega vprašanja še nisem zasledil na tem portalu. Majčkeno se pozanimaj s kakšnimi prevoznimi sredstvi se vozijo voditelji držav.

   • Demonkrat

    Čak mal.Pa on je ja bil komunist kateri je sovražil gnil kapitalizem.

    • Jurij Musar

     In zato bi se moral voziti s 101. Pa si res bedak.

     • Demonkrat

      Tito je bil govno od cloveka

     • Jurij Musar

      Kaj si šele ti?

     • Demonkrat

      Jaz sem tisti ki si ne dovoli siliti pameti

     • Jurij Musar

      Jo pa z vso vnemo siliš drugim.

     • Demonkrat

      Ne želim da drugi silijo meni.In da ne živim kot drugi hočejo.

     • Jurij Musar

      Sam sebi praviš demokrat, pa pojma nimaš, kaj pomeni demokracija.

     • stajerc5

      DemoNkrat! Ti daljnogled ne nese vec dobro?

     • Jurij Musar

      Tega pa res nisem opazil. Nič hudega.

     • Demonkrat

      Zelo površno ocenjevanje.Se eden od razlogov zakaj si ne pustim soliti pameti

     • stajerc5

      Tisto, ” od cloveka”, raje izpusti!

   • stajerc5

    Nas maneken se najraje vozi z Dinos kamijonom, a ni res?

    • Janez

     Točno , se strinjam !
     A reci raje – “naš postarani meneken”.
     Upam, da bo na Dinos tudi presedlal – da ne bo kandidiral. L.r. Janez KOMENDA

     • Jurij Musar

      Kandidaturo je že najavil.

     • stajerc5

      Poglej kako paseta skupaj z Hrjavcem: Hrjavceva kanta in maneken notri, potem pa na pogorjeno smetisce Vrhnike, da se zadeva do konca spelje! No ja, vmes lahko se en kamijon posljejo v parlament, ce bo zadosti!

   • Alois Kuhelj

    Ampak ti voditelji se ne igrajo proletarce,kot se je tvoj ljubljeni porivac!

    • Jurij Musar

     TITO je bil gospod, ki se je boril za proletarce.

     • stajerc5

      Za tega “gospod*, bi danes ze tolkel kamenje na Golem otoku!

     • Jurij Musar

      Tam ni več kamenja, so že vsega stolkli.

     • stajerc5

      Ce ze tu, na forumu, ne zasluzis dosti za en ogled Golega otoka, si ga vsaj na Google World poglej, OK?

     • Jurij Musar

      Res ne vem zakaj bi ga gledal.

     • stajerc5

      Mogoce ga noces videti iz sramu? Mogoce bi ti bil bolj vsec Sv. Grgur z zenskimi kostmi? Ce si v dobri kondiciji lahko preplavas ozino…

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Ravno to je bila ena njegovih najvecjih napak, poleg vseh ostalih svinjarij, katere je baraba pocel!

     • slosin

      Ti si pa slabo obveščen…

     • stajerc5

      A-a, zaslepljen, zaslepljen…

     • Jurij Musar

      Niti ne, saj sem mladost preživel v njegovem času.

     • slosin

      Ampak tvoj stari je bil pa zihr pr korit… Moj je bil ‘proletarac’ in dobro vem, kako so se komunisti borili za njih…

     • Jurij Musar

      Moj oče je delal na železnici in je bil ob koncu vojne vpoklican v nemško vojsko in konec dočakal na Finskem.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Cestitam tvojemu ocetu! Slava mu!

     • slosin

      In je dobival najbrž švabsko penzijo pa ga zato neben ni zajebaval…

     • Jurij Musar

      Kakšno švabsko penzijo neki, saj ni delal v Nemčiji. Fantič pojma nimaš kako je bilo takrat po vojni.

     • stajerc5

      Nekaj si sfuzlal. Takrat je bila Nemcija, med vojno, Deutsche Reich!! Se do 80-tih let si lahko kot Stajerc(do Save) zaprosil za nemsko drzavljanstvo, in ga tudi dobil!

     • slosin

      Tudi Churchill je tako mislil, dokler ni spoznal, kako ga je med ww2 nategoval…..

     • Jurij Musar

      Politika ni za vsakogar. Tito je bil pač velik politik in vizionar, Churchil pa je deloval bolj nagonsko in zato po vojni ni bil več izvoljen za premierja.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Prevzel je oblast z revolucijo, torej je bil ze od zacetka kriminalec in bil nek kvazi voditelj nelegalno!

    • Jurij Musar

     Seveda si pozabil, da so bile po končani 2. svetovni vojni volitve, na katerih so zmagali komunisti.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Hahahahahahahahahahahahaha volitve ja… ce verjames v njihovo legitimnost

     • Jurij Musar

      Tudi Janša je dobil 100% podporo, če verjameš seveda.

     • Levicar nikoli! … in hetero

      Dej, bols da nehas…

     • slosin

      Volitve, ha,ha,ha…bolš da nehaš, samo smešiš se…

     • stajerc5

      Cel cas ga je ze lomil, zdaj se mu je pa ftrgalo do konca, Jezus in Marija, ta rabi nujno pomoc.

     • slosin

      A pokličemo 112 pa admina, da da naslov…?

   • slosin

    Večina se jih vozi z domačimi znamkami…

  • slosin

   Kje s pa še vidu, da se diktatorji pa mafijaši vozijo s stojadinom…

   • Jurij Musar

    Točno. Trump ima tudi eroplan. Pa Putin tudi, ga je poslal celo po Kučana, da ga je obiskal v Moskvi.

    • stajerc5

     Opala, pozabil si na lunatika z svojimi zvezdami v Venezueli!

 • Demonkrat
 • črnaovca

  No ta pravi so se oglasili

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Smrkli je treba skloftat obozevanje enonogega iz idiotske betice!

 • Jurij Musar

  Za Slovenijo bi bilo pametneje, da bi ukinila NOVA24TV, saj ne počne drugega, kot neti sovraštvo med ljudmi. Na ta način desnica nikdar ne bo prišla na oblast, saj je takšnole širjenje sovraštva vedno kontra produktivno. Nekoč je neki pesnik zapisal: Delaj dobro in živel bodeš večno. Ta hip sem se spomnil na TITA in ugotovil, zakaj je še vedno in vedno bolj v naših srcih. Ker je delal dobro za vse ljudi sveta.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   A si butast in vinjen, al samo vinjen?!?

   • Jurij Musar

    Po tvojem je butastih in vinjenih 3/4 Slovencev, ki mislijo drugače kot misliš ti. Ne preneseš drugačnega mišljenja od svojega, kajne.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Nekdo, ki misli, da za rdeco enonogo svinjo zaluje 3/4 Slovencev, ni drugega kot dusevni bolnik!

    • Adolf Hitler

     malo man bul elektro žida čene bo se to malo dreka ki ga imenueš mozek zgniu ti komunaiserski anti semit!

   • stajerc5

    Spodaj mi je omenil, da je 69 let star. Zivi v svojem vesolju, demenca… Nimamo sans, pocakajmo malo, ker bo pa kmalu hotel igrati klavir na tastaturi laptopa…
    Vse nas to caka, da mi kdo ne zameri, enemu prej- enemu kasneje.

    • Jurij Musar

     Res je, da nikdar ne veš kje in kdaj te čaka, zato se ni pametno norčevati. Razlika je le v tem, da bom jaz umrl, ti pa boš šel v čakalno vrsto v vice.

     • stajerc5

      Zdaj mi pa to razlozi, kako se ti spoznas na duhovne stvari! Po eni strani si, kot da te je rodilo srp in kladivo, sedaj se gres pa farja, al kaj!?

     • Jurij Musar

      To je splošna razgledanost. Včasih vzamem v roke tudi Sveto pismo, Ognjišče, Družino. Le tako si lahko ustvariš svoje lastno mnenje.

     • stajerc5

      No ja, ravno veliko ti ne pomaga…

     • Jurij Musar

      Pomaga toliko, da ločim zrno od plevela. Ti in tvoji somišljeniki spadate pod plevel.

     • stajerc5

      Hehe, zivcki delajo…?

 • samotoje

  V društvu, ki je veliko prispevalo k nastanku samostojne Slovenije, zato zahtevajo, da se generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc, predsednik programskega sveta Miran Zupanič, direktorica Ljerka Bizilj in varuhinja pravic gledalcev Ilinka Todorovski na naslednji seji programskega sveta RTV Slovenija opredelijo do tega vprašanja, ki ga zahtevajo gledalci.
  To je premalo. Zgoraj navedeni se morajo Slovencem opravičiti zaradi žaljivega, nedostojnega in neprofesionalnega nastopa novinarke Polone Balantič (ki mora prevzeti tudi osebno odgovornost zaradi nezaslišane žalitve slovenskih državljanov).

  • Jurij Musar

   Moj predlog je, da vsi omenjeni dobijo priznanje za odkrivanje resnice, katero želijo desničarji spremeniti in se narediti za zmagovalce v 2. svetovni vojni.

   • stajerc5

    Kdo je zmagovalec danes, kdo???????
    Nemciiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zdaj se pa na protezo vrzi.

    • Jurij Musar

     Da bi se metal na protezo. Le zakaj? Zaradi Nemcev. A si nor.

     • stajerc5

      Ni fora v protezi, ampak v zmagovalcu…

     • Jurij Musar

      Nemci, Italijani in Japonci so bili nesporni poraženci v 2. svetovni vojni. Danes je od tega 72 let in svet se vrti naprej, ne vidim pa, da bi bili Nemci danes kakšni zmagovalci. Morda v novačenju muslimanov v svojo domovino. Če si opazil, pa se krhajo vezi med Evropo, Anglijo in ZDA, kar zna dodobra premešati stvari na planetu. Pa vre, povsod vre od nezadovoljstva ljudskih množic, zaradi nevzdržnih razmer po vsem planetu. Marsikaj se bo dogajalo in Nemčije ne vidim kot kakšne posebne zmagovalke. Ko bo Trump prepovedal uvoz iz Nemčije v ZDA, bo nastala panika po vsej Evropi, ne le v Nemčiji. Ljudje bodo ob službe, ob (pre)visok standard, marsikje bo zaropotalo.

     • stajerc5

      Komaj cakam, to bo prilika za nas, da se enkrat koncno resimo rdece nesnage!

     • Jurij Musar

      Zelo, zelo se motiš. To bo konec sedanjega kapitalizma.

     • stajerc5

      Seveda! Potem pride kapitalizem z Recht und Ordnung!!

 • Janez

  Glede Tita !
  Je zdaj že popolnoma jasno, da nikakor Maršal Tito, ki smo ga poznali mi !
  Ni bil, nikakor ni bil – tisti
  KOVINAR IZ KUMROVCA JOŽEK BROZ. Ubit je bil 1913 na Dunaju, ali 1939 v Španiji.
  Že
  ZARADI POUKA MLADINE NA ŠOLAH JE TREBA POSREDOVATI PRAVO RESNICO O J. BROZU !
  Nam znani
  MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS, poljski Žid, agent, poslan v Rusijo itd. 99% verjetnosti !
  In
  Še nekaj drugih dvojniških variant je: J. Ambros Meyer, Josef Klein, poljski Žid, J. Lebedjev iz ZG.
  Tudi
  NAJTESNEJŠI SODELAVEC KPJ TITA –
  – Josip KOPINIČ , Slovenec iz Metlike – JE POVEDAL, DA JE IMEL DVOJNIKE.. L.r. Janez KOMENDA

  • MladiLiberalec

   Tito je bil soft core antisemit. Židje ki so se izselili iz Jugoslavije v Izrael so se morali odpovedati pravici do dedovanja v Jugoslaviji o tem piše K. Jelinčič. Jugoslovanska politika pod Titom je bila zelo antiIzraelska.

   In imel je veliko družino zato ga ni bilo lahko zamenjati. Če ta Srbski pisatelj trdi drugače naj naredi dnk teste. Extraordinary claims demand extraordinary evidence.

   • stajerc5

    Kaksno vezo imajo Zidje z zaplembo premozenja zavednim Slovencem, z zaplembo vsega kar so v stoletju prej ustvarile druzine- nemske, avstrijske, madzarske, italijanske itd. O tem, da so bili skoraj vsi umorjeni niti nocem…

    • MladiLiberalec

     Kdo je bil umorjen? Zidje od nacistov.

     • stajerc5

      Buci-buci, pa-pa, pisi sam sebi…

   • Janez

    Pa?
    TI SI NEVERJETNO ČENČALO KOT EN LGBT – SREDNJESPOLNIK !
    Dr. Deretić
    Istina o Titu – ogledaš si na Googlu. Dokumente Cie navaja.
    NAM ZNANI BROZ NI NI, NI – IMEL VELIKE DRUŽINE !
    Medvojni Broz je imel veliko izvenzakonskih otrok – nam znani Maršal ? Pa ?
    Tisti
    Sin Herte Haas – Mišo je ? Čigav otrok je, katerega očeta. Pa zmešani Žarko.
    Okrog
    Drvarja – je verjetno prišlo do zamenjave. To vse se da ugotoviti.
    Na
    Šolah – naj vsaj pravljic o Jožeku iz Kumrovca – ne pripovedujejo.
    Povejo naj,
    Da je šlo za agenta židovskega, poljskega izvora.
    Broz ob koncu vojne – je nedvomen hud NEZASTARLJIV ZLOČINEC ! L.r Janez KOMENDA
    P.s.
    TEGA BROZA IZ MAJA 1945 – MISLIM. TEŽAK ZLOČINEC, SE NA TEJ SLIKI POGOVARJA O IZVEDBI – KP NESODNIH POMOROV.

    https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

    • Jurij Musar

     Ti verjameš tudi to, da imajo marelice noge in banana fršlus.

    • janez cepec

     teb je, zgleda, edn pokazu koko se gre na googl, pa poiše kej o Titeju, zdej te pa jebe, k vun ne znaš, pa klobasaš dan na dan eno in isto stvar k si te prkaže na kompu. jeba, ane. uzem skalo, pa tapru po ekranu ubriš, poj pa še po glau, pa boš zmagu. edin za glavo me mau skrbi, de se ne bo razdrobila, skala, namreč, tapametn popusti

  • Jurij Musar

   Vsi veliki voditelji imajo dvojnike. Varnost, pa to. Ampak pri tej stvari sploh ni pomembno kdo je bil Tito, pomemben je bil povojni čas v katerem je velika večina ljudi živela zelo solidno. Razen izdajalcev seveda, katere pač vsi odstranijo iz prizorišča.

   • slosin

    A potem so ti bila Trumanova jajca v prahu všeč, pa ameriški sir, pa mleko v prahu…

    • Jurij Musar

     Če si lačen je vse dobro. Verjetno veš, da na tem svetu nič ni zastonj in tudi UNRA ni bila zastonj. Moraš pa vedeti, da je bila Titova Jugoslavija na strani zaveznikov, torej zmagovalcev v 2. svetovni vojni.

     • stajerc5

      Dvajset let po koncani 2. sv. vojni lacen? Totalno sesuti Nemci so pa z Mercedesi hodili na “nase” morje!? Bolano!

     • Jurij Musar

      Kje si sedaj našel 20 let po vojni. UNRA je prišla iz zahoda ob INFORMBIROJU, torej leta 1948. Se boš moral malo podučiti.

     • stajerc5

      Pomeni, da nisi zivel pri nas v 60-tih?

     • Jurij Musar

      To so bila najlepša leta mladosti, ko smo mulci ustanovili ansambel, v Gorici kupili ozvočenje in se zabavali do onemoglosti. Vsaka vas je imela svojo VIS. Pa športali smo še in še. Pa na morje smo hodili, pa s taborniki na taborjenja. Nikdar več ne bo, kot je bilo.

     • stajerc5

      Bog vam naj pomaga, tebi in ostalim, ki se vedno zivite v pubertetniskih casih, saj ni res- pa je, na zalost…

     • Jurij Musar

      Če še ne veš, Boga ni, torej si mora človek pomagati kar sam.

     • stajerc5

      Malo prej mi pa o vicih(vice) razlagas, odloci se…

     • Jurij Musar

      V Boga in vice verjameš ti, jaz vem, da Boga ni.

     • Lustrator

      Pa magari preko imetja in življenja drugega, kajne? Logična izpeljava komunističnega ateizma, ki razloži praktično vse vaše zločine.

     • Jurij Musar

      Bolj pametno bi bilo, da pričneš razmišljati o zločinih verskih skupnosti. Ne bom našteval katoliških zločinov, danes je bolj moderen islamski terorizem. Vera je pač najhujše zlo človeštva.

     • Lustrator

      Edino zlo na svetu je odsotnost vere, odsotnost Boga in višjih vrednot v človeškem življenju. Vsa živa bitja povsem nezavedno živijo v skladu z Njegovimi zakoni, edino ljudem je bila dana možnost izbire. Vsak zločin lahko nastane le v zanikanju Boga in postavljanu SEBE nad Njegove zakone.

     • Jurij Musar

      Največ in najhujši zločini so bili in so še narejeni v imenu Boga.

     • Lustrator

      Res? Trije brezbožni totalitarizmi 20. stoletja, ki so odgovorni za množične pokole več kot 100 milijonov ljudi so bili narejeni v imenu Boga? Katerega že? Islamistični džihad, ki seje smrt po svetu že od 7. stoletja je narejen v imenu Boga? Katerega že?

      Je bilo pa v zgodovini seveda tudi kar nekaj krščanskih vladarjev, ki so pod PRETVEZO Božje volje delali zločine, a le ti niso ne najbolj množični, ne najhujši. Jih pa nikakor ne zanikam – ko govorimo o zgodovini, je treba biti objektiven in specifičen, sicer nastanejo takšne populistične in popolnoma neresnične floskule kakršno si napisal zgoraj.

     • slosin

      Res je, ja! Nikoli več ne boš mlad in to objokuješ. Mladosti ti ni dal Tito in sicializem. Dej vprašaj se, a res objokuješ yugo, ali mogoče svojo mladost…

     • Jurij Musar

      Od kje ti ideja, da kaj objokujem.

     • Lustrator

      Partizani in zavezniki nimate skupnega prav nič razen to, da ste slednje dolgo časa fino nategovali, oni pa so vam pustili zgolj zato da so s tem preprečevali Stalinu, da jim s svojo norostjo pride trkat na vrata. No in pa to, da ste med in po vojni izvedli kar nekaj genocidov nad neoboroženim prebivalstvom in se vam zanj še do danes ni izstavil račun.

     • Jurij Musar

      Tole je pa zgodovina katero pisari Janez Janša po nareku Vatikana. Ti si resnično 100% ovca.

     • Lustrator

      Odnehaj že, samo smešiš se.

   • garfi

    usrani lažnivec

   • Janez

    Ta!
    Tito – ni bil noben ” vellik “voditelj.
    Velika baraba in zločinec je bil predvsem. VSE ZA OSEBNO OBLAST.
    Tudi
    Kot vojskovodja je bil slab. Večino premikov sta vodila Koča Popović in Ranković !
    – bolje kot Broz.
    Vzpodbujal je nesodne pomore tudi civilov.
    Pomore nesodno je izvedel, da se znebi politične Hrvatov ni bilo za komunizzem.
    Ustaši so bili v HR v večini.
    Broz je “izdal” Hrvate.
    Zaščito je imel v Churchillu, ker mu je obljubil, da Rusov v Sredozemlje – ne bo spustil.

    Verjetno si le zaveden, ne dovolj informiran , v osnovi ok človek. L.r. Janez KOMENDA
    Oglej si
    Google : nesodni pomori neizdajalcev, civilov v Crni gori in Srbiji – pod “pasja groblja”

   • Janez

    Človek !
    Domobranci so imeli podporo večine normal Slovencev. Niso bili izdajalci – ampakk – borci za nkomunistič o Slovenijo.

    Isto – na Hrvaškem pa ustaši. Imeli so oporo večino HR naroda. Zelo ostri, morilski borci za Hrvaško – so bili..
    V partizanih Hrvatov – skoraj ni bilo. Daj se no informiraj bolj toočno. L.r. Janez KOMENDA

    https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

    • janez cepec

     BUTL

     • Janez

      Si i !
      Jaz ti nee morem pomagati.
      Če so te v otroštvu tolkli po glavi..
      In ti niso nič realnega povedali. Pač – doinformiraj se. A ne ? L.r. Janez KOMENDA
      P.S.
      KAKŠNI PARTIZANI SO PA? Knojevci?

      https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

     • Jovo Jamnica

      Med WWII je vsaj polovica “normal” slovenskega življa ne bilo seznanjeno z obstojem domobrancev. Logično sledi, da jih je lahko podpirala le manjšina.

    • Jurij Musar

     Upam, da se nimaš za normalnega.

 • MladiLiberalec

  Res težko je mlajšemu liberalcu razumeti ljudi ki jim je bolj všeč Rupnik ali pa Tito od Cerarja in Pahorja. XD

  • stajerc5

   Jaz ne razumem tebe. Polovica od nastetih je bila za v norisnico, polovica je pa se kar ! Kaj bi rad sedaj?

   • garfi

    tip je profesionalni lažnivec in manipulator pod več imeni

    • MladiLiberalec

     Si se nalezu od Mefista vidim

     • stajerc5

      A-a, rdecih ospic se mi ne nalezemo!

     • MladiLiberalec

      Mefisto rdeckar? :D

     • garfi

      ne, liberalci ste prefarbani rdečkarji

     • MladiLiberalec

      Liberalcem se res ni treba barvat. Slovensko volilno telo je v postenem kosu liberalno.

     • garfi

      svobodni lažnivci, kriminalci, zločinci, paraziti itd
      na vašem mestu bi se bal zapora

     • MladiLiberalec

      Bavcar gre v zapor pod SMC je vladavina prava Big cat

     • garfi

      vam trda prede
      lisice pa to XXXL

     • MladiLiberalec

      XXXL ja :D

     • stajerc5

      Ko se zberejo “u Stozicima” zaklenit vrata, potem pa lepo po vrsti kot so hise v Trsti na Dob!

     • stajerc5

      To je, kot da bi si Tonin oblekel Kuckotovo obleko!

     • garfi

      ti si se nalezu koristi za tvojo propagando

     • MladiLiberalec

      Kr neki :D

     • garfi

      XXXL

     • MladiLiberalec

      To so mere za k… :D

     • garfi

      kako to veš brezjajčni

     • MladiLiberalec

      Uh ko bi vedu kake nesmisle govoris

     • garfi

      kako to veš brezjajčni

     • MladiLiberalec

      Ja tok se pa ze poznam :D

 • garfi

  rtv je levičarska javna hiša polna presstutk
  omenja se kar 80%
  tudi dr. Granda pravi naj se jih postavi na tržišče brez našega denarja
  pa naj tržno prodajajo svoje levičarske laži in propagando

 • garfi

  Logar-SDS kramarju-banksterju, ki ga je tudi zapustil spomin:
  ALI SE VI NE SPOMNETE KER STE DOBILI MILIJON ALI STE DOBILI MILIJON ZATO, DA SE NE SPOMNETE ?
  pravi, da ne ve kaj je bančna luknja

 • Adolf Hitler

  polna židovskega komunaiserskegav dreka u gobzu

 • Nada

  RTV je postala samo še pralnica možganov soroševstva in ZL, sedaj pa še ekspozitura že tako z davkoplačevalskim denarjem drago vzdrževane ZZB. V prejšnji državi nas je Tito gledal s stene vsake šolske učilnice, vsake pisarne, vsakega javnega prostora. Če bi res bil tako v redu, ne bi leta 1991 povsod s takšnim olajšanjem snemali njegovih fotografij s sten in ne bi država razpadla najprej ekonomsko in nato še v krvavi vojni.
  RTV bi bilo treba razformirati v smislu medijske hiše, ki jo moramo vsa gospodinjstva z električnimi priključki prisilno plačevati. Tudi desne stranke se za to premalo zavzemajo ali pa sploh ne.

  • stajerc5

   Dokler ne vladas z vecino, je vse skupaj sca..e proti vetru! Tako imamo!

 • janez cepec

  je pa fajn, de vas en takle brezvezn člank sprau ob živce. sicer verjetn, ovce zavedene, sploh ne veste zakuga se gre, pa zakuhga pizdite, no ja pizdite za to, ke vam je tko naroču vaš pastir, k’ je biu učas član istiga ferajna kot zgori omenjen Tito, zdej bi si pa želeu isti status, kot ga j’ mu Jožko. predsednik stranke je skor že glih tok cajta (15 let mu še manka), zdej sam čaka, kdaj mu bodo podelil še maršalski naziv

  • stajerc5

   Zacni kopat luknjo, prihajajo nevarni casi…

   • janez cepec

    lukne boste vi kopal, kokr ne boste u Jodlland spizdl

    • garfi

     lisice čakajo

    • stajerc5

     Nase so ze pripravljene, kaj mislis za koga?

 • Tetka iz ozadja

  Pa kaj se sodrga SDS-ovska oglašate, saj vi ne gledate nacionalke.

  • janez cepec

   ma kva ne gledajo, u pojstl pod deko, de jih slučajn velki vodja ne bi dubu, jim je prepovedo, sam novo 24 nej bi gledal, sam jim neki ne paše

  • Janez

   A?
   Si ti –
   na Golem otoku prevzgojen stalinček ? Tako zlobno bitje – kar se le da. L.R. JANEZ KOMENDA
   P.S.
   A?
   So te na Golem otoku tako grdo zdelali, da zdaj tako – revno pišeš?

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • garfi

  tito deseti najhuši zločinski diktator

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Glede na to, da plačujemo RTV bi človek pričakoval, da bodo poročali nespristransko ne pa, da so najbolj skrajno levi medij v državi-
  Naročnino za RTV treba ukinit takoj.

  • Primoz Papez

   A na novi pa porocajo nepristransko???
   Pišejo tako kot reče vaš prerok…

   • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

    Nova 24 Tv ni plačljiva
    RTv je treba plačat vsak mesec

    • Jovo Jamnica

     Zapstojn bluzenje… :-)

    • Primoz Papez

     Rtv je plačljiv samo poroča objektivno ..
     Nova ne … same lazi in podtikanja..

     • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

      RTV je plačljiv zato bi moral poročati NEPSRISTRANSKO kar pa ne , ker večina novinarjev na RTV niso novinarji ampak levičarski politiki.

      Nova 24 Tv ,reporter Mladina ,Žurnal… ti pa niso plačljivi in poročajo tako kot poročajo.

     • Lustrator

      Tudi Mladina in Žurnal sta plačljiva, le da ne neposredno preko prispevka kakršen je pri RTV, ampak preko bank in državnih firm, ki jih z našim davkoplačevalskim denarjem vzdržujejo pri življenju.

   • stajerc5

    …in tako je tudi prav! Vsaj ena alternativa vasim, se za WC neuporabnih, cajtng! Predno zakasljas, reklamacija je prisla iz Venezuele, baje imajo po brisanju vedno rdeco rit, kot pavijani!!!

    • Primoz Papez

     Z dnevnikom si lahko vsaj rit obrišeš..z demokracijo in reporterjem pa samo razmazes lazi ki jih pisejo..m

     • stajerc5

      Se vidi, da si na sociali, drugace nebi tako dobro vedel, hihihi…

     • Primoz Papez

      Ne se zdalec nisem na socijali.če bi bil si ne bi mogel kupiti niti dnevnika.
      Če pa tiJanša placuje za komentarje si pa obrisi rit z njegovim casopisom

     • stajerc5

      Kdo je pa rekel, da jih kupis? Posebno zate, slosar je rekel “snadzite se”, in stari pionircek se pac drzi katekizma enonogega! Kradi in se smej!!!

   • Lustrator

    Čudno, doslej nisem naletel na en sam tvoj komentar, ki bi argumentirano ovrgel “pristranske” članke na Novi. Ko ti to prvič uspe, nadaljujeva debato o (ne)pristranskosti medija, do takrat pa je to le še eno neutemeljeno rdeče pljuvanje po političnih nasprotnikih.

 • luckyss

  Hja, nekateri poveličujejo Hitlerja, drugi Tita..
  V svetu je večinoma poveličevanje Dolfija še vedno kaznivo, le pri nas lahko še nekaznovano lajate..
  Torej je bil Tito očitno prizanesljiv….če logično razmišljamo :))

  • slosin

   Tud Dolfeku je marsikateri komunist ušel…..škoda…

   • stajerc5

    Se danes sem jezen…

    • luckyss

     Zakaj….ker si ušel ?! :))

  • Lustrator

   Socialisti vsebinsko obožujejo oba, le da jim je propaganda enoumja enega zdemonizirala do te mere, da lahko drugega toliko bolj po božje časti.

 • Fogglof Tunnek

  Bravo Polona…tako se govori…RESNICA!!!… Ne poslušaj Nove24tv ker spet lažejo!!!… Edini ki se je zgražal so bile klero-desničarske ofce pod fplivom Velikega Diktatorja SDS-a !!!… SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • Jovo Jamnica

   Čuj, jas nea čitam Nova, tak da prek Disqusa vidim samo neko fotko Titove skolpture is parka v Mexico City in neko blont bejbo na drugi fotki. Mi lahko na kratko poročaš, za kaj se gre…

   • Fogglof Tunnek

    Blont bejba je novinarka rtv, Polona Balantič, ki je po poročanju Novatv pela hvalnico diktatorju Titu in požela zgražanje gledalcev. Seveda so to laži Nove, samo oni se zgražajo.

    PS: Ni mi jasno zakaj nee čitaš Nove…fčem je problem?

    • Jovo Jamnica

     Zasrali so se mi z pahjenimi članki. Čitam samo kaki stavek, kerega mi servira Disqus…

     • Fogglof Tunnek

      Zato pa jih jas jebem v glavo…brez milosti…

     • Jovo Jamnica

      Saj zato sn tebe fprašo, ker si na tekočem…

  • Janez

   Oh!
   Saj se mi hudo smiliš Tunnek.
   V otroških letih ? So grdoo ravnali s teboj.
   Tepli so te po glavi.
   Zdaj pa tako ubogo pišeš.
   Ti ?
   Kakšni ?
   partizani so bili pa Knojevci. Saj konec maja 1945 Nemcev – ni bilo več? L.r Janez KOMENDA

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • sale

  A vam ni ljubljeni vodja reku da ne smete gledat hanzi tv

  • Lustrator

   Da boste lahko preko medija, ki ga plačujemo neopaženo še naprej širili laži? No, v tem da boste s svojim početjem nadaljevali niti ne dvomim, bomo pa o tem tudi
   osveščali javnost in javno razgaljali vaše 70 let stare laži, to pa boli, kajne?

 • PLavi-mil

  Presenetljivo, koliko levih voluharjev se pase na NOVA 24, ste željni novic, ker vam režimski mediji skrivajo resnico, vas cenzurirajo, če preveč kritizirate to nesposobno vlado in migrantsko politiko, tukaj si pa lahko daste duška kaj, BEDNO.

 • Fogglof Tunnek

  Naš Tito je bil iz kamnov narejen napis na hribu Sabotin nad Novo Gorico. Nastal je leta 1978 v čast našemu spoštovanemu Josipu Brozu Titu. Črke so bile visoke 25 metrof, napis pa je bil dolg 100 m.
  Gnes se je napis iz prvotnega NAŠ TITO skrajšal in spremenil le v TITO na delu parcele, ki je v lasti več zamejskih Slovencef in se z napisom TITO strinjajo!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, na pogrebu našega Titaja se je zbralo veliko število državnikof, pa so bili njihovi medsebojni pogovori redki. Točneje, skoraj jih ni bilo. Namen obiska namreč ni bil diplomatski, ampak le poklon Titu.
  Kateri precednik še je tega sposoben?…NOBEN!!!… Ivan Janez bo na svojem pogrebu imel samo stare dementne ofce ki bojo jokale oz. blejale…. beeeeeeeeeee buuuuuuuuuu jaaaaaaaaaaanšaaaaaaaaa…

  • Fogglof Tunnek

   Niše od državnikof v njihovih državah ni bil deležen kritike zaradi udeležbe na pogrebu. Edini, ki je prislužil negativne točke, je bil precednik ZDA Carter, in to zato ker ni prišel na pogreb, sovjetski predsednik Brežnjef pa je.

   • stajerc5

    Baje je celo noc pred pogrebom lizal tisto vreco peska…

  • stajerc5

   Ker imas samo enega guceka, prisparaj tisto svinjsko korito za metercvancig, da ne bomo les proc metali!!!

   • Jovo Jamnica

    Nisn nekje dans prečito, da je po tvojo, Sherman britanski tank??

    • stajerc5

     Tank v vojski GB!

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa je te to takega. Jugo vojska je mela in Shermane in T34. Fse so dobli zapstojn.

     • stajerc5

      Ne gnjavi, precitaj se enkrat za kaj gre, drugace pa, pa-pa!

     • Jovo Jamnica

      Saj sn čito, pa nisn meu časa, da bi te kaj fprašo. Zgodovina iz ust strica, po spominu…

  • slosin

   Al Capone je imel tudi ogromno pogrebcev…

   • Jovo Jamnica

    Maš kako fotko s pogreba. Titovih pogrebnih je kolk češ…

    • Fogglof Tunnek

     /www.google.si/search?q=titov+pogreb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiB_KiE3pXUAhWCJZoKHZarAIMQsAQIOA&biw=1366&bih=638#imgrc=IaQX3Gux8IisQM:

     • Jovo Jamnica

      Kaj to si meni prlepo??? Misliš, da sn pahjen???

     • Fogglof Tunnek

      Jovo, MIRNO ko čuješ ime tovariš Tito… prosim malo spoštovanja !!!

     • Jovo Jamnica

      :-) To še za živleja nisn prakticiro. Sem bol met tistimi, keri smo si na tiho vice o njemu takrat pravli…

     • Fogglof Tunnek

      Saj mi smo tudi…in se smejali…samo spoštovali pa ga tudi smo.

     • Jovo Jamnica

      Normalno. Meni ni nič hudega naredo. Zakaj ga nebi spoštovau, če pa ga je poznal celi svet.

    • slosin

     Tebi jih ne bi posredoval, ker boš še bolj jokal…

     • Jovo Jamnica

      Jas nisn Tito nostalgik. Samo, kaj je res, je res…

     • stajerc5

      Jokal? Mislim na kaj drugega, za gatami…

 • Fogglof Tunnek

  Se še spomnite leta 2014? Pred dnevom zmage so pripravljali na Sabotinu nad Novo Gorico prireditef, ki so jo poimenovali Baklada. Z baklami so želeli osvetliti napis NAŠ TITO, ki so ga v mesecu dni uredili na pobočju Sabotina, v noči iz srede na četrtek pa so neznanci napis spremenili v JJ !?!?… No vidite, Janez Janša hoče biti isti kot Tito…doživljenski precednik SDS-a… Pohodi v Jajce so pustili svoj pečat… …hahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • Janez

   Hitler ?
   Je tudi imel – ene baklade.
   JA – HITLER IN TITO STA SI BILA ZELO PODOBNA !
   Hitler je imel : gestapo in ss.
   Tito pa : OZNO IN KNOJ. Skoraj kot dvojčka – vse isto naci-socializem? L.r. Janez KOMENDA

  • Janez

   TUNNEK !
   ZAKAJ JE MARŠAL TITO GOVORIL – NA POLJSKI NAČIN SLABO SRBOHRVAŠČINO ?
   Jaz
   Znam jezike: Titov govor srbohrvaščine – je bil – na poljski način.
   Tako kot če nek Štajerec govori slovensko – ampak na štajerski način.
   Pozabi
   Jožeka
   iz Kumrova. Maršal Titi – nikoli ni po zagorsko nič rekel – nti “kužiš” ne. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   POVEJ RAJE KAJ O – TITOVEM – K N O J U !

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=X9KdTtbfK1M-EM:

   • Jovo Jamnica

    Janez. Kateri slovensko Štajerski dijalekt pa je tapravi? Oni is Sloven graca, Kozjiga al Šentila???

    • stajerc5

     Ze daaaavno je bilo receno: Celje je najblizje pravi, brez dialekta, knjizni slovenscini.

    • tohuvabohu

     Slovenj Dragec ni štajersko mesto, dudek.

     • Jovo Jamnica

      Meja teče po polovici…

 • Janez

  TUNNEK !
  Saj vemo, da so te grdo tepli po glavi !
  Ampak !
  Daj si zapomni: MARŠAL TITO JE BIL POLJAK – POLJSKI ŽID !
  Kakšen Vaš Tito !
  WALTERJ. WEISS=MARŠAL TITO ! Točno to in nič drugega.
  Pozabi !
  Na Jožeka iz Kumrovca. Saj se ti bojo vsi – še otroci in koze smejali. L.r. Janez KOMENDA

  P.s. A so bili ustaši tudi – “izdajalci” HR NARODA. Rekel bi , da ne. 80% Hrvatov je bilo za ustaše.
  HUDI NARAVNOST OKRUTNI BORCI ZA HR NAROD SO BILLI – TISTI GROZNI USTAŠI.

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=X9KdTtbfK1M-EM:

  • Fogglof Tunnek

   ftihni…

 • Olga

  Tito je bil DIKTATOR in ZLOČINEC!

  • Fogglof Tunnek

   Tito je bil najbolj spoštovani precednik na svetu… DOKAZANO!!!

   • Hanza Gorenjski

    …z eno nogo…

    • Fogglof Tunnek

     Če ne bi imel nobene noge to dejstva ne spremeni…

     • Hanza Gorenjski

      …ja, bil je breznogi zločinec…

     • Fogglof Tunnek

      …ne, bil je breznogi heroj…

     • Hanza Gorenjski

      ..heroj brez nog je truplo, in broz je bil truplo leta 1945, ko so spregledali vsi svetovni politiki.

     • Fogglof Tunnek

      Brez Tita bi ti gnes bil bečki konjušar… Kapish?

     • Hanza Gorenjski

      Če ne bi bilo tega zločinca, bi bili Slovenci svobodni že od leta 1945, bumbar.

    • stajerc5

     Ne simfaj, vsaj to nam je zapustil….

   • Olga

    Udbaški dokazi?

 • montyamp

  Bog je delal komuniste pijan iz odrezkov ko je vrtal luknje v pasje riti .
  Zato garažne kinloške orgije , vleče jih na mesto izvora …

  • Jovo Jamnica

   Syna, potiko si se po Lovrenci, najbrš na onem pohorskem, pa nisi podalšo do Dupleka. Si mi oblubo…

   • montyamp

    Moram gledat zaj enkrat ko boš priklopljen na NOVA 24 , pa v SLO moram bit .
    Zadnje cajte si bil bolj redki , sn čako .
    Bom se prpelo z zverino .

    • Jovo Jamnica

     Ja. Nisn več tolko tu, ker je postalo brez veze… Škoda.

     • montyamp

      Ob prvi priliki .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ko je Janez Janša hodil po poteh AVNOJ-ja v Jajce se je drl… TITO PARTIJA, TITO PARTIJA, TITO PARTIJA, TITO PARTIJA, TITO PARTIJA…

  • stajerc5

   Ti pa takrat na mami od Julike visel, nje?

  • montyamp

   Dobro se je Janša infiltriral , zjebal jih je murglosrbe u nulo .
   Prihaja nov pošiljka , žvepleni že skače pod posteljo .

   • Fogglof Tunnek

    Ta pošiljka bo premala…kajti pamti eno…bilo kuda, udba svuda!!!… Morda celo jas!!!

    • montyamp

     Haha , UDBA so še samo stare sivordeče garjave hijene , Putin vam bo ves pokraden denar spipal .

     • Fogglof Tunnek

      Nimaš pojma…nonstop vas opazujemo…

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Ti dobis samo sus med oci! A je deal??

 • ŠĆČĐŽŠČĆŠ

  Leva tiranija uničuje slovenijo čas, je za spremembe.

 • Fogglof Tunnek

  Ko je naš spoštovani Tito fmr sn jas jokal…kot mali otrok.

  • montyamp
   • Fogglof Tunnek

    Jas bi na rob gozda privezal Janeza…fse ostalo bi bilo zgodovina…kot pri Iveku iz Negove…

  • slosin

   Ma ti si s svojo pametjo še vedno mali otrok…

   • Fogglof Tunnek

    Ne, ne…moj tič mi tak stoji kot da bi bil star 25 let…nonstop bi fukal…majkemi…

  • stajerc5

   Hehe, pri nas je bil radio fzgan in ko so povedali, da je krepno, smo skakali do plafona. Uradno zalovanje je prislo veeeeeliko kasneje, do takrat je bila pa prava veselica! Gostilnicar se danes ne pozabi, koliko pijace je prodal!

   • Fogglof Tunnek

    Lažeš…ni bilo tako…

    • stajerc5

     Gorenjc, pozabi, Stajerska je Slovenija in Slovenija je Stajerska!

     • Fogglof Tunnek

      Haloze so Štajerska in Štajerska so Haloze… Kapish?

     • stajerc5

      Pa kdo vas jemlje resno, vso gorje prihaja z vasega konca, razen vinceka!

     • Fogglof Tunnek

      Haložani smo zakon…pa šmarnica tudi…kapish?

   • Jovo Jamnica

    No, to morš fsepofsot poveat, kam prideš. Problem je, da ti doben mladi nebo verjel. Vsaj zares ne. Za hrptom ti bojo pravli, da si pahjen… :-)

    • stajerc5

     Polna gostilna pod Konjisko goro ne more lagati!

     • Fogglof Tunnek

      Spet lažeš…

     • Jovo Jamnica

      Zakaj pa ne???

  • barbara rov

   Kot mali otrok sploh še nisi imel koncepta o politiki Titu, tako da si se prav na debelo zlagal…

   • Fogglof Tunnek

    Pje, ti pa si zabit…

    • barbara rov

     Tako debelo laž si sproduciral, da je groza! Sploh pa a nisi ti nekoč nabijal da si se iz Klevelenda preselil?

     • stajerc5

      Zdaj si ga pa na Google spravil, da najde Klevland!

     • Fogglof Tunnek

      Ja sn se preselil iz Clevelanda, pa kaj?… Ka še voluhar nikoli nisi ču izraza, da nekdo “joče kot mali otrok?”… Ja ja, zabit si…

     • barbara rov

      Kaj zdej neki cincaš. Pojasni, kdaj si se preselil pa kdaj, da malo poračunamo tvoja leta..

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn isti letni kot naš lepi precednik Borut Pahor…stem da sn še malo lepši od njega !!!

     • barbara rov

      Ti si napisal, da si kot mali otrok jokal, ko je Tito umrl, ko sem pa ti napisal, da mali otroci ne vejo kaj je politika, si pa popravil post in napisal, da si jokal tako kot mali otrok!

     • stajerc5

      Dec je ena stara gorenjska pijandura, to je vse!

     • Fogglof Tunnek

      Še enkrat preberi pol pa ftihni…

     • barbara rov

      Natanko vem kaj sem prebral, zato sim ti dal tak odgovor! Tvoj post si pa popravil ti, zato ker se je tvojo debelo svetlečo laž opazilo iz avijona!

     • Jovo Jamnica

      Jokalo se jih je takrat ful dosti. To je dejstvo. Fse drugo je lari fari. Jas sn biu takrat star 23 let in vem, kaj govorim!

     • barbara rov

      A ti si se tudi preselil iz Klevelenda?

     • Jovo Jamnica

      Ne. Jas sn se rodiu v Mariboru.

     • barbara rov

      Ti si se rodil v Mariboru. Kje pa zdej živiš?

     • Jovo Jamnica

      Opčina Duplek…

     • barbara rov

      Katero narečje tam govorite?

     • Jovo Jamnica

      Slovenjegoriško Štajersko…

     • barbara rov

      Kako izgovorite v štaješčini sledeče besede: nesel, vzdignil, daste, veste, jeste, boste

     • Jovo Jamnica

      najdo, vzdigno, dau, vete, jete, bote…

     • barbara rov

      kako se reče stranišče po stajersko

     • Jovo Jamnica

      Hmmm… šajshajzl…

     • barbara rov

      to si kar lepo strica googleja vprašal kaj?

     • Jovo Jamnica

      ??? Jas vem kakih 3000 fremtnih ausdrukof, ker je to moj muteršprahe. Cufridn??? Kaki gugli…

     • barbara rov

      Kako pa rečete tele besede: beži, grozdje, kozji in ogenj

     • Jovo Jamnica

      bejži, grozdje, kozji in ojgn..

     • barbara rov

      glede na to, da si napisal štajerske besede, zakaj jih nisi uporabljal do sedaj? Ti in Tunnek?

     • Jovo Jamnica

      Saj nea pišem vedno f slengu…

     • barbara rov

      Veš kaj Jovo, govorim na pamet, če je tito umrl 80ga, imaš ti danes 70 let, deluješ pa kakih pol manj…

     • Jovo Jamnica

      Hvala za kompliment…

     • barbara rov

      Katerega leta si se pa preselil iz Klevelenda?

     • stajerc5

      Pa tista leta v restu ne sme izpustiti, nje?

     • barbara rov

      Aja, zdej mi hočeš vreči pesek v oči, kao da si se jokal kot mali otrok! Ha! A zdej si pa popravil svoj post kaj! Ah hah ha!

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, dejstvu ki se ga desnosučni ne zavedajo je ta, da če ne bi bilo Titaja bi Slovenci gnes bili bečki konjušari…tak da Bora je imel deloma praf!!!

  • stajerc5

   Kam bi kaj tebe spravili? Baje ni bilo sans za osle!

  • montyamp

   Če ne bi bilo TITA BANDITA , bi imeli avtoceste leta 1970 , ne kolovoze danes .
   Pod zemljo pa ne bi bilo brezveznih lukenj za desetine miljard .
   https://www.youtube.com/watch?v=ZnSNgm8GSMc&t=17s

  • barbara rov

   veš kaj Tunnek, dej pojasni, kako to, da pišeš malo v štaješčini, po agleško pa nič…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, v burnem življenju, kakršno je bilo Titovo, se je nakopičilo marsikaj. Junaška dejanja, kot je bil upor proti Hitlerju, Mussoliniju in kasneje celo Stalinu, iskanje socializma s človeškim obrazom, poskus premoščanja razklanosti sveta na dva sovražna bloka in oblikovanja mednarodne politike, v kateri bi imeli besedo tudi ponižani in razžaljeni narodi Afrike, Azije in Latinske Amerike… Kapish???

 • Fogglof Tunnek

  Naš spoštovani Tito je bil poliglot, saj je govoril hrvaško, slovensko, srbsko, nemško, rusko, angleško, nekaj malega menda tudi madžarsko, češko in kirgiško, nobenega jezika, niti materinščine, pa ni pofsem obvladal. Ti dve dejstvi sta bili vzrok za marsikatero fantazijsko ugibanje, da to ni pravi Tito… O tem nonstop fantazira zabiti Janez Komenda Lr.

  • montyamp

   Tito je bil bandit in to je to .

  • stajerc5

   Sloser bo zalosten, ker nisi omenil bosansko, hercegovsko, crnogorsko in vse afriske zumbatumba jezike! Ponoci te bo prisel strasit, pazi se!

  • barbara rov

   Dej pojasni, katero ime si imel v Klevelandu…

   • stajerc5

    Ce je bil tam, je bil sigurno Julika v peder klubu!

  • Janez

   Daj, daj
   TUNNEK !
   TITOV MATERNI JEZIK – JE BIL – P O L J S K I. JEZIK.
   Zato!
   Smo imeli v ex YU tudi –

   P O L J S K O – HIMNO.
   Maršal
   TITO-WALTER WEISS JE LE TO – POLJSKO – HIMNO ZNAL… A ne ? L.r. JANEZ KOMENDA

   P.S. POGLEJTE
   DR. JOVAN I. DERETIĆ Istina o Titu. Intervju. Zelo šolani dr. Deretič je bil tudi agent CIE ,

 • Jovo Jamnica

  Da crkneš… LOL
  ———————–

  Jovo Jamnica 19 minutes ago Detected as spam
  Janez. Kateri slovensko Štajerski dijalekt pa je tapravi? Oni is Sloven Graca, Kozjiga al Šentila???
  tohuvabohu
  tohuvabohu 14 minutes ago

  Slovenj Dragec ni štajersko mesto, dudek.
  ——————-
  Jovo Jamnica 19 minutes ago Detected as spam
  Janez. Kateri slovensko Štajerski dijalekt pa je tapravi? Oni is Sloven Graca, Kozjiga al Šentila???
  stajerc5
  stajerc5 15 minutes ago

  Ze daaaavno je bilo receno: Celje je najblizje pravi, brez dialekta, knjizni slovenscini.

  • Janez

   Ja !
   Štajerskih načinov govora je več. Prevladuje MB dialekt. To vemo vsi. Vsi sio ok.
   Jaz
   Sem se učil rusko – ornk. Poljsko malo.
   A?
   Maršal Tito je govoril – na poljski način.
   To je tako – kot če Italijan govori -angleško. Takoj veš , da je Italijan. L.r. Janeez KOMENDA

   http://www.intermagazin.rs/jovan-deretic-znam-istinu-o-josipu-brozu-titu-koja-se-krije-od-nas-video/

   • Jovo Jamnica

    Ja. Je blo še takrat, f stari stari Jugoslaviji, ko so še elkali. Pa se dere kolporter na Mariborskem tedni… “Toti list, izišel… Toti list izišel…”
    Pa sedita na promenadi op Dravi f senci dva “jodlara” in pijeta pir. Pa pravi edn drugemu, ko je poslušo odretega kolportera… ” Tous obih kvuest, tous List šturpt, oba in Išl??? Tous obih net kvuest!”

 • ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

  RTV je režimski portal in bi mu morlai soditi na Evropskem vrhovnem sodišču.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Haložani rečemo stranišču “hajzlc” ali “hajzl)…to je to kam spadate fsi klero-desničarji na tem portalu!!!

  • ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

   Pismen si pa ravno toliko kot Ahmed iz Afganistana.

   • Fogglof Tunnek

    Jas sn slavist za haloščino…kapish?

    • ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

     Ja nepismen si.

     • Fogglof Tunnek

      Haložani mamo svoj pravopis…kapish?

    • barbara rov

     A nisi prej napisal, da si kot mladi otrok jokal, ko je tito umrl…

     • Fogglof Tunnek

      A pes Toto je umrl?…hahahahahahahahahahahaha …

     • Jovo Jamnica

      Tito je meu Luxeja…

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Glej glej glej, a v hajzlcu si torej cepel in sral namesto, da bi se soocil z mano!!! Ti mali pezdetek posrani!!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Ivo Goldstein je avtor biografije Tito, o življenju ene najpomembnejših oseb 20. stoletja… Desnosučni, čimprej si jo kupite…koristila vam bo!!!

 • Fogglof Tunnek

  Bodimo hvaležni Titu… Če ne bi bilo partizanof, Slovenija bi po vojni končala brez Primorske, nazaj v kraljevini, kjer bi glavno besedo imel domobranski zaveznik in četniški klavničar, Draža Mihailovič… Zaj pa mamo fSloveniji samo še neodomobrance…največ jih je v SDS-u !!!

  • Janez

   Hujše !
   Je na Hrvaškem.
   Tam imajo spet pozdrav ” za dom. Spremni” . Tisto malo ex KP, ZK – se bojijo.L.r. Janez KOMENDA

   https://m.youtube.com/watch?v=bsMNC94i6Thttp://www.intermagazin.rs/jovan-deretic-znam-istinu-o-josipu-brozu-titu-koja-se-krije-od-nas-video/s

  • barbara rov

   he he he. A kot otrok si jokal ko je Tito umrl! HA HA HA, kako debela laaaaž!!!! A si imel kot otrok tudi brke že

  • Janez

   Še klavnice !
   J. Broza,
   MOŠE PIJADEJA POGLEJ. POD “PASJA GROBLJIŠTA CRNA GORA” LL.R. Janez KOMENDA

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ja super, tako smo pa zarad enonogega pizduna izgubili Furlanijo-julijsko krajino in Korosko! Zato, da je lahko Slovence pobijal! Jaz imam not v skretu enonogovo sliko namalano in tam ima gobec, kjer je voda…

   • Jovo Jamnica

    Ti si si bogi… ROTFL

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Kok se zrem zarad tega kaj ti mislis…

     • Jovo Jamnica

      Res bi se čudo, če bi se…

   • sale

    Haha to si prebral v knjigi od dvonogega pizduna kralja norcev

    • Levicar nikoli! … in hetero

     Jaz sem bral, ti si ocitno samo pridno poslusal…

   • macon

    Zaradi komunajzarske bande smo izgubili pol piranske občine, severno Istro, zaledje Reke in Medmurje. Medmurje je bilo okoli 10.000 Slovencev in par sto Hrvatov. Slovenci so se puntali in jih je “ljudska” oblast par deset pobila. To je bilo v petdesetih. Vse je na netu. V rokah sem imel originalen zemljevid iz okoli leta 1950 in nisem verjel očem, kljun kure je bil na prvi pogled spodaj odebeljen. Tam so nam ukradli 200 km2 ali nekaj podobnega.

    Samo totalno ovčji in debilen narod je požrl to komunajzarsko sranje iz mirnodobnega časa! 1991. bi morali zavzeti mejo na Mirni, zahtevati referendum o samoodločbi Istre in pogojevati kakršnokoli pomoč Hrvaški s tem, da izpolni naše zahteve. Naša politika pa zahtevati nazaj ukradeno iz petdesetih in to prenesti na mednarodna sodišča.

    Komunajzarske barabe drkajo, koliko smo po vojni pridobili, hkrati pa je bila uveljavljena recipročnost: toliko kot je ostalo Italijanov na jugoslovanski strani, toliko je ostalo Jugoslovanov na italijanski strani. Jugoslovani so bili sami Slovenci, nobenih Hrvatov! Italijani so bili tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.

    Za konec se še vprašajte, zakaj ni nobene hrvaške narodne manjšine pri nas, medtem, ko je slovenska na Hrvaškem? Obojne manjšine so običajne na večini mej. Zato, ker so nam Hrvati vzeli ozemlje.

    • Levicar nikoli! … in hetero

     BOOM!!! Tocno tako!!!

    • Jovo Jamnica

     Gdo je pa te te mislo na Krobote??? Te so bli fsega Srbi krivi! Tanke pa so poslali Kroboti… Marković. Milošević pa se je dr, naj zginemo v Filadelfijo, če čemo. On nas kao nebo nazaj vleko…

     • stajerc5

      Filadelfija ravno ni bila za nas, ampak je bil njihov pravac f Kotor, nje!

     • Jovo Jamnica

      Kaj???

     • stajerc5

      Kaj kaj???

     • Jovo Jamnica

      Ja. Nea te zastopim, kaj mi češ poveat… To kaj kaj

     • stajerc5

      Najlepsi dan Slovenije, ko je zadnja miskoliceva ladja zapustila Koper, richtung Montejebo- Kotorski zaljev, samo da je prisla na pol prazna, ker so vsi bosanci ze pri Metkovicih poskakali z ladje. Ne me hecat, da ne ves.

     • Jovo Jamnica

      Fse vem, saj sn biu takrat pr pouni zavesti… Mi smo juckali, oni, kaj pa se jim je šlo za oblast, pa so si že štimali geltošne…

     • stajerc5

      To pa ni vredno tebe, ejjj, jemles spet kaj al ka je to?

     • Jovo Jamnica

      Ja. Tak je mojo mnenje. Nisn si ga čez noč ustvaro.

     • stajerc5

      Hmmm, nekaj ne stima vec pri tebi…, zamisli se…

     • Jovo Jamnica

      Bodi konkretn. Kaj te muči Njofra???

     • macon

      Kardelj in Bakarić sta se v petdesetih dogovarjala o meji. Menda je Bakarić napil Kardelja, mu naložil, kako nacionalno vprašanje v socializmu ni pomembno in debilče DR.E.K. je vse podpisalo.

      Evo, to je modus operandi slovenskih komunajzarjev- veleizdaja in še več veleizdaje.

     • Jovo Jamnica

      Ja. To je stara štorija. Bakarić je vedo kaj dela, Kardelyju pa se je slatko hebalo. Sploh ni vedo, kje je meja…

     • stajerc5

      Za komuniste nema granica!

     • Jovo Jamnica

      Obadva sta bla komunesta… Enemi se je šlo.

     • sodnikisozločinci

      Zdaj pa Evropa in še več Evrope.

 • barbara rov

  Tunnek je napisal: Čujte, kot otrok sem jokal ko je Tito umrl! In potem je na odgovor, da otroki ne vejo, kaj je politika in Tito, SPREMENIL post, in napisal, da je, ko je Tito umrl, jokal kot otrok!!! HA HA HA HA HA!!!!

  • Jovo Jamnica

   Ni neki big dil…

   • barbara rov

    Kaj ga pa ti zdej zagovarjaš?

    • Jovo Jamnica

     Fčasih. Ne vedno…

     • barbara rov

      Tako debele laži pa še ne! HA HA HA HA !!! Tunnek menda tudi igra klavir

     • Jovo Jamnica

      Nea vem. Tak on pravi. Na muziko se spozna, ker sn enkrat čito, kak se je z eno al enim okol harmonike al kaj že… štrito.

     • barbara rov

      A se tebi ne zdi smešno, ko se jetunnek tako debelo zlagal?

     • Jovo Jamnica

      Eh, to je blo v žaru borbe, ker vas iziva…

     • barbara rov

      Kaj si ti zdej užaljen, a si ti tisto napisal?

     • Jovo Jamnica

      Užaljen??? Zakaj te??? Ki si te to zaj vun potegno???

 • Fogglof Tunnek

  Gremo fsi…tudi desnosučni… tri, štiri… MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ… MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ… MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ… MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ… MI SMO TITOVI, TITO JE NAŠ…

 • sprehajalec

  Spodaj je dilema, kaj je Tito doprinesel Slovencem?

  za odgovor, se moramo malo ozreti po okolici. Leta 1946 je bila Slovenija v boljšem položaju, kot Avstrija. Izgubila je manj prebivalstva v vojni, gospodarska škoda je bila v Sloveniji manjša, kot v Avstriji. Vzhodne deli Avstrije pod sovjetsko zasedbo, so povsem izropali, odpeljali so vso industrijsko opremo v Sovjetsko Zvezo.

  In vendar, danes pogledaš, pa je Avstrija enkrat pred Slovenijo po ekonomski moči, narodnem dohodku, ekonomskih kazalcih in je ena držav z najvišjo stopnjo migrantov na svetu. medtem ko v Sloveniji nobeden noče ostati, na žalost levičarjev. In edini up brezposelnih Slovencev, saj Slovenija ne odpira novih delovnih mest, pač pa jih zapira. Razlika je očitna, eni niso imeli Tita, drugi pa so imeli Tita in njegove naslednike do danes.

  Ovo nam je naša borba dala, bi rekel sam Tito….

 • Fogglof Tunnek

  Kakorkoli so vrednotenja Tita različna, pa je nesporno, da je njegovo življenje fascinantno in ima fse elemente za legendo!!!… Lahko noč!!!

  • barbara rov

   Tunnek, tako debelo laž si napisal, da se ti bojo smejali vsi poslanci, pa še Titova krsta se strese od smeha !!!

  • Janez

   Si ?

   HOTEL REČI ?
   Za filmsko grozljivko o enem norem morilskem vase zagledanem tipu? L.r. JANEZ KOMENDA

   • Jovo Jamnica

    Janez. Nič mi nisi otpiso na oni post doli. Kaj nea zastopiš? Če ne, ti bom za dolmečera… Samo reči. Veš da sn dobr po srci…

    • Janez

     Ja?
     Kkaj si me pa hotel vprašati ? Reci – a ne ? L.r. Janez KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Ja, kaj sn doli povedo zaeno štorijo? Če zastopiš? To te fprašujem…

 • sale

  Jj kralj norcev in kraljestva belega

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Ti si cefur, a ne?!

  • barbara rov

   A ti to veš ali ti to verjameš? Mi ni jasno?

 • Ivan Friderik Novak

  Ah, tudi dr. Ivan je jokal za Titotom.

 • barbara rov

  TUNNEK= LAŽNIVEC NA KVADRAT !!! HA HA HA HA HA !!!

  • Jovo Jamnica

   Ni ga več… Nea se mantraj

   • barbara rov

    Kako pati veš, da ga ni več? A je izklopil računalnik ali kaj?

    • Jovo Jamnica

     Že dugo piše tu na portali in sn pogrunto, da je to več al majn, njegof modus operandi…

     • stajerc5

      Mat kurja, kak je narod blesav, ti pa ves kaj mislim, hihihi…

     • stajerc5

      Spodaj, no comment???

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Tunnek je posranc, pijandura, pezde!

 • barbara rov

  TUNNEK! TUDI TO DA PIJEŠ ŠMARNICO, JE DEBELA LAŽ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jovo Jamnica

   Zakaj???

   • barbara rov

    A ti mu verjameš?

    • Jovo Jamnica

     Ja no, če je s Halos, te bi že štimalo. Tut jas sn meu tristo trsof rumenega pa zelenega šmarjokla, mešano. Pa sn samo par kilometrof fstran…

     • stajerc5

      Pofoglani gre v Prekmurje samo pijaco fehtat, ker je tako zajeban Gorenjc, da se vode ne dobis pri njemu, preverjeno!

     • Jovo Jamnica

      Kaj te za Prekmurje zaj tu polek mešaš???

     • barbara rov

      Jovo Jamnica je še zdaj malo užaljen, vic ki ga je tunnek spisal se mu pa ne zdi nič smešen…

     • Jovo Jamnica

      Keri vic? Napiso jih je en haufn. Eni so dobri, samo mu nea dajem plusof, ker se pol fsipa po meni. Vedno pa se mi nea da gnjavit…

     • stajerc5

      Pijaca je hudic, ko ga bo zvilo, bo takoj na nasi strani. Za en stefan se proda prej kot tista na avtobusni postaji!

     • Jovo Jamnica

      Ja, nea vem no. Men se zdi, da ste mu fauš…

     • stajerc5

      Faus sm tistmu, ki drka kito na kaucu na socialki, jes ga pa placujem. Ne, ni prav, jezen sem na taksnga in to tudi vsakmu u ksiht vrzem!

     • Jovo Jamnica

      Saj pa nič hudega, če si jezn na njega. Samo, ko mu oponiraš, mu daš frajt…

     • stajerc5

      To ja iscem, planke so vsepovsod pri roki!

     • Jovo Jamnica

      Eh, haska ni dobenega…

     • stajerc5

      Ce smo bosjake zrihtal, brez skrbi, bomo tudi to naso gamad!

     • Jovo Jamnica

      Kje, gdaj, kak???

     • stajerc5

      Pa cak mal, povedu tebi al pa kr veceru je isti ku..c, nje? Nje me zdej turirat, ker je brez veze…

     • Jovo Jamnica

      Ti si že na rebuse prešalto, al kaj?

     • stajerc5

      A-a, jest sem se kar pr dobrem starem Phonogrammu, OK?

   • barbara rov

    Čaki malo. A si ti Tunnek?

    • Jovo Jamnica

     Se ti je poslapšalo??? Ne, jas sn MEFISTO…

     • barbara rov

      Se ti ne zdi smešen tisti Tunnekov vic, ko je rekel, da je kot otrok jokal ko je tito umrl?

     • Jovo Jamnica

      Tisto ni vic. Tisto si je zmislo, da bi fklučo f povet malo patetike…

     • barbara rov

      Ja pa kako ti to vse veš. A si ti Tunnek

     • Jovo Jamnica

      Pa kaj si ti, neki bizgec??? To je mojo mnenje. Nič drugega. Vzemi al pa pusti!

 • neny

  Enemu se že meša – to je GARFI

  …DESNI RAZMISLITE KAJ DELATE S TEMI SVOJIMI PRIVRŽENCI.

  halooooooooooooooo

  • Jovo Jamnica

   Nena si preveč k srci jemli… :-)

   • neny

    nea si bom hehe….sam tip je res nor kaj piše. :)

    • Jovo Jamnica

     Pa saj ni edini. Krivi so pa tu, ker ni moderatora. Zato tut jas skoro nič več nea pišem, ker se fse fkup izrodi v neko sprdačino bres repa in glave.

     • neny

      …. vsaj hecen je vse skup. Nekateri so še tolk nori, da naknadno dopišejo neumnosti. … Garfi je pa notri – v filmu 24 ur. Bolano.

     • stajerc5

      Oooo, poglej kdo se je vrnil iz “sihta”. Bo za vecerjo ali ne?

     • neny

      OOOOO Štajerc pa ne sam za eno…..Ribce pa to…rakci na žaru pa žabce v malti..gastarbajter.

     • stajerc5

      Ja, kaj naj recem? Trnek je dobro prijel.

     • neny

      eh bogi si…. jaz nočem bit v nobeni stranki.

     • stajerc5

      Kaj imajo pa ribe z strankami? Slina od cmere ze pride v postev, glede na spolzke ribe, drugace pa…?

     • neny

      butelj ostane butelj. Na zdravje.

     • stajerc5

      Jezus, ta auslender je dal pa orng za pjaco, nje?

     • neny

      prid na drinko. :)

     • stajerc5

      Hvala za vabilo, ampak trenutno ne gre, sesso di gruppo!

     • neny

      ostan doma, ker nisi sposoben.

     • stajerc5

      Ja, boljse po pravici kot narod z mehkim jebat 20 let!

     • neny

      dej dej…. same neumosti ti grejo po glavci, ki je že mehka.

     • stajerc5

      Pa lepe sanje ti zelim, samo mene izpusti, ker ti bodo baterije odpovedale…

     • neny

      pokrij se z mamo. he he

     • Jovo Jamnica

      Garfiju je že Sveti povedo, da se mu je odpelalo, pa ni nič pomagalo. Fsi so za njega neki troli. Meša se mu. Zato ga tut rajši pustim pr miru.

     • neny

      sam kdo ga bo spravil na psihiatrijo, no kdo?

     • Jovo Jamnica

      Pojma nimam, niti me je briga…

     • neny

      v redi,…. te pa naj bo nor. hehe

  • Lustrator

   Ko vsebinsko primerjam tvoje in njegove komentarje, ne bi rekel da je on tisti, ki se mu meša.

 • Slovenec

  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO!!!

  • macon

   Živel ti, dokler ne boš umrl.

   • Jovo Jamnica

    Edn in drugi mata prau… :-)

    • macon

     On ima prav samo , če je po Titu Tito.

     • Jovo Jamnica

      Počasi preberi in pomisli… Saj nea rabi bit fse slovnično na svojem mesti.

  • Janez

   Hvalabogu !
   Je mrtev. Čimbolj mrtev naj bo.
   Veliko slabega je povzročil. Spominjamo se ga v slabem. Lahko noč. L.r. Janez. KOMENDA

   • neny

    jaz pa sam v dobrem. :)…..

  • stajerc5

   OK, saj te razumemo, da lahko se samo copy-paste delas. Spet si se ga zazrl v yugopederklubu, nje?

  • neny

   Jugoslavijo…..:)

 • Janez

  Ah !
  TUNNEK SE LAHKO RAZPOČI !
  Maršal
  TITO – JE BIL POLJAK-ŽID.
  To so mi vsi rekli – ko sem jih vprašal – zakaj za vraga ?
  – IMA SFRJ POLJSKO HIMNO – KOT YU HIMNO.
  Ker je bil
  Maršal Tito – pač – poljskega rodu. WALTER J. WEISS, JOSEF KLEIN – to bo kmalu jasno.

  Za Titom nismo jokali !
  Veseli smo bili, da sta s Kardeljem šla – bye, bye !
  Le !
  Precej skrbelo nas je ! A se je za silo – normal izšlo.

  Sicer !
  Pa je t.i. J.BROZ-TITO – zanesljivo bil Poljak-Žid. Pač pustolovski, lopovski žid,
  ki je zavohal priliko, da zavlada ex YU !
  Uspelo!
  Mu je s podporo Churchilla, ki ni hotel Rusov na Sredozemlju. Broz-Tito mu je pa obljubil?
  Ex YU
  – kot tamponsko državo na Jadranu – kar je tudi – ex YU OD 1948 – 1990 – BILA. L.r. J. KOMENDA
  Tamponska država.

 • Demonkrat

  Gotof je

 • barbara rov

  Če bi Tunnek pihnil pojočo travico, bi travica pela dolgo časa…

  • Demonkrat

   Komunizem je šmarnica za narod

 • barbara rov

  Tunnek je kar zapustil portal…

  • Janez

   Ja?
   Saj biti zagovornik
   tako
   “odklop” zadeve !
   kot je bil komunizem, Tito – to pa res ?
   Ni prijetna zadeva.
   Smo Tunnka dobro znervirali. Naj kar spi. Lahko noč. L.r. JANEZ KOMENA

 • barbara rov

  Upajmo, da se bo javil kaki froček, ki bo zasumil, da je njegov glasbeni učitelj Tunnek in se bo javil na ta portal…ha ha…

  • stajerc5

   Pozabi! On je zaposlen na faksu. Naredil je doktorat za glancanje hodnikov in poliranje stopnic! Nisi vedel?

  • Jovo Jamnica

   Da bi se le. Tu smo ostali samo stari prdeci. Mladi se na toti nivo nea spuščajo.

   • neny

    srednje mladi še pogledamo te bedastoče, sam ni kej videt.

   • barbara rov

    Imamo njegov opis. Govori malo po štajersko, toliko je star kot predsednik, poučuje glasbo glede na velikost slovenije je to morda nekaj zadetkov. Do sedaj se ni javil še nihče.

    • Jovo Jamnica

     Ja, pa kaj???

     • barbara rov

      Torej je tudi to, da je učitelj glasbe, debela laž…

     • Jovo Jamnica

      Nea vem, ker ga nea poznam.

 • neny

  Pogrešam Sv Petra… Dob – demokratk, ki se mu Bog prikazuje. Alora mal je šel v tilt.

  • Jovo Jamnica

   To so resni ljudje in jim je profanost, več ali manj tuja.

   • neny

    ka to pomen? RESNI LJUDJE?

    • Jovo Jamnica

     Ja, težko odgovorim. Tak jih jas dojemam.

     • neny

      Resni po desni…hehe

     • Jovo Jamnica

      recimo…

     • neny

      ma use ena filofili.

     • Jovo Jamnica

      Me ne moti. Kar mi ni zanimivo, enostavno preskočim.

     • neny

      jaz pa use preskočim, večinoma… razen zadnjič, ko se mu je Bog prikazal sem ga brcala……hehe

     • Jovo Jamnica

      Sem agnostik in nisem katoliško vzgojen. Ne sodim o Bogu.

     • neny

      pa ka se delaš zdej finega…kaj je demokratk D katolik…on je naraven talen–t za videt Boga. Ti pa mal veš o temu. No tud ti si se usračkal…

     • Jovo Jamnica

      Nea vem, kerega misliš. Bodi malo bol koncizna.

     • neny

      kaj nea veš keri je demokratk z Dob-a.

     • Jovo Jamnica

      Kaj to, glanckof?

     • neny

      odmisli z in a.

     • Jovo Jamnica

      Nea zastopim in nea se mi da študirat…

     • neny

      pol si pa neumen. ja ja .

     • Jovo Jamnica

      Nihče ni popoln…

     • neny

      b.v.

     • stajerc5

      Ahti na nogo, da ne bo pri slosarjevi koncala…

     • neny

      si zelo neinteligenten.

     • stajerc5

      Ampak ponosen!

     • neny

      na mamo.

 • Janez

  Ampak !
  S tem Maršalom Titom !
  Naj pa – res nehajo !
  Koliko mtvih – zaradi enega takega brezčutnega tipa – ki je hotel biti ? FARAON !?
  Kar mu je celo – uspelo.
  A?
  VSAJ MLADE V ŠOLAH
  NAJ NEHAJO PUMPATI S TISTIM – JOŽEKOM IZ KUMROVCA.
  Saj,
  Če se pove, da je šlo za enega zelo grebatorskega manipulantskega, morilskega agenta !
  Bo
  – to še najbolj res. In ok. Taki še vedno obstojijo ! Tudi danes ! L.r. Janez KOMENDA
  P.s.
  V PARLAMENT Z IDENTITEO J. BROZA. Rusom in GB pa razkritje podatkov ni pri srcu.
  Ker gre za
  Nečastno vedenje tako Stalinove kot GB oblasti.
  Pa za ex KP K STRAN JE PA NARAVNOST MUČNA TA ČUDNA ZGODBA !
  O POLIT MORILSKEM, PO FARAONSTVU HLEPEČEM NEZAKONSKEM SINU ? NEKE GROFICE ?!

 • Fireblade

  Zakaj ni še referenduma za kodiranje signala RTV??? Kdaj bodo naročniki samo yugo levičarji??

 • Slovenec 33

  Podporniki okupacije slovenskih dežel so pri koritu in se ne dajo in ne dajo, ker jim ostaja dobro življenje na račun drugorazrednih, ki plačunejo RTV prispevek..

 • Franjo Trojner

  Nelustriranci, jugofili in vsi tisti, ki naše samostojne države ne priznavajo in ne marajo so združili moči in združno tolčejo po vsem kar bi lahko bil samo približek SLOVENSKIM INTERESOM, SLOVENSKI NARODNI ZAVESTI IN DOMOLJUBJU!

 • Goran Hvala

  Pa a ni to isto kot hvalospevi domobrancem?

  • Lustrator

   Natanko toliko kot so si bili domobranci in partizani v svoji ideologiji in dejanjih podobni – torej natančno NIČ.

  • MEFISTO

   Domobranci si bili legitimna slovnska vojska narodnih junakov.

   • janez cepec

    ja usral so se, kašna vojska, banda raztrganih zafrustriranih vaških pjančkov, napumpanih s strani cerkvenih pererajsov, k so se prodal za skorjo kruha pa obleko Dolfetu, poj so pa misl, ko so nekak po nesreč, dons tko pravjo, vojno zgubl, de jih bojo Angleži kar za svoje uzel. Tomiji so jih pa lepo nazaj lifral, so djal, kva čmo s to bando, k je lastn narod izdala.
    zajebal ste se, niste bli na taprav stran, vojsko ste zgubl, kazen ki je sledila, je bla vzgojna in za zveličanje potrebna

    • Janez

     A?
     Si ti ?
     Tudi imel težko otroštvo ?
     Pa ?
     So te precej grdo po glavi tepli ?
     In so te spremenili – v to – kar si napisal – da si. Pač – janez c. ?!
     Nič
     !
     Od tega kar si napisal – ne draži !
     Domobranci nikakor nisobili izdajalci !
     slo naroda. Bili so borci – za normal slovenstvo, za slo narod – brez komunizma.
     Niso bili kaki pijančki
     – ampak lepi domoljubni slo fantje in očetje ! Žal KP STALINSKO NESODNO POMORJENI !
     Kar !
     Pa je bil hud zločin zoper človečnost – in? BO ZANJ KP STALINOM – SOJENO !
     Podobno ?
     Pojdi v ZAGREB
     – PA HRVATOM RAZLAGAJ, DA SO BILI HR PARTIZANI – BORCI ZA HR NAROD !
     Smejali se ti bodo.
     Pa šekaj zelo neprijetnega boš doživel.
     Glede “tomijev”
     Vrnitev umikajočih se vojsk – KP STALINSKIM MORILSKIM PARTIZANOM !
     Je bila
     ENO NAJBOLJ ETIČNO NIZKIH DEJANJ GB VLADE !
     Rupnikovim domobrancem in NDH ustašem ?
     – bi morali omogočiti – odhod v Kanado, Argentino itd.
     A ?
     Se to ni zgodilo
     – KER SO SE KP STALINI DOBRO ZAVEDALI,
     DA GRE ZA DVE ZA DVE FORMACIJI Z ODLOČNO PROTIKOMUNISTIČNO DRŽO.
     Kot komunistično-stalinski zelo nevarne
     politične nasprotnike – so jih kar zločinsko nesodno pomorili !
     Vendar !
     Si je s temi zločinskimi
     KP STALINSKIMI POLIT POMORI
     – KOMUNIZEM PODPISA – TUDI SVOJO – SMRTNO OBSODBO !
     Danes – ga ni človeka, ki bi si upal – biti – komunist – boljševik.
     Glede – GB pa ?
     GB so “izdali” Poljake in v Gibraltarju izročili Stalinu Sykorskega.
     Na Koroškem –
     so Stalinu in njega hlapcem Brozu
     in KP NESODNO POLIT MORILSKIM STALIN PARTIZANOM
     – IZROČILI SLO IN HR DOMOLJUBE !
     SLOVENSKE DOMOBRANCE IN HR USTAŠE !

     A?
     KP, ZK STALINISTIČNI KOMUNISTI NISO ZMOGLI USTVARITI ?
     Dobro gospodarsko delujoče države !
     Niti ? Demokratične države.

     Le ex YU, KI JE HVALABOGU – RAZPADLA.

     Ostali so jim ?
     Ex KP, ZK
     NASILNIM MONOPOLNIM – KP TOTALITARCEM ? Ostali so jim njih KP ZLOČINI !
     Verjamem,
     Verjamemo,
     Da je z zavestjo o preteklih hudih zločinov – težko živeti !
     In z zavestjo
     – ex KP, ZK o lastni gospodarski neuspešnosti in kulturni nemoči.
     A?
     V sestop z monopolne oblasti – smo ex KP, ZK – je ? Smo jih – prisilili.
     Ex KP, ZK – ji ?
     Naj – končno – opustijo svoje KP TOTALITARNE AMBICIJE.
     Postanejo naj navadni socialdemokrati .
     Še bolje?
     Prepustijo naj politiko in gospodarstvo R. SLO. Boljšim od njih. L.r. Janez KOMENDA

   • Goran Hvala

    Ja kak ce smo bli jugoslavija…potem so bli nelegitimna…uporniska…isto kot neki uporniki dol v afrik…katere fila amerika z orozjem…domobrance so pac nemci…pa kje je razlika…

 • MEFISTO

  Kdor brani komunistične zločine, ima zločinsko dušo, in jih je pripravljen ponoviti, če bi le nastala priika.

 • MEFISTO

  Ubogi levičarji!

  Ne znajo vladati in ne gospodariti, pa se zatekajo k zločincu Titu, ki je tudi obvladal le zločin.

 • Demonkrat

  Tito je bil delomrznez.Dal je preganjati in celo pobiti napredne in delovne ljudi.Nasolal je kader katerega znanje je za kurac.Dokaz,zaostalost beda in žalost.

 • Franjo Trojner

  Omerzo je razkrinkal zgodovinarja, ki je ovajal pisatelja Borisa Pahorja. Le koliko takšnih zgodovinarje častilcev tita in kumunizma je pisalo in še piše našo polpreteklo zgodovino? Koliko takšnih zgodovinarjev piše zgodovino nove demokratične samostojne Slovenije? Prav
  zaradi takšnih zgodovinarjev je naša zapisana zgodovina falsifikat in prav zaradi takšnih ideološko obremenjenih
  zgodovinarjev in odnosa do resnice, profesionalnosti so danes totalitarni kumunistični simboli vseorisotni in v ne več titovem Velenju še stoji največji kip titu na celem svetu. In ker ti isti zgodovinarji pišejo tudi našo novo zgodovino so po njihovo za osamosvojitev zaslužni tisti, ki so bili javno proti njej! Ne morem razumeti zakaj stroka, ki se profesionalno in na osnovi zgodovinskih dejstev ukvarja z zgodovino ne oglasi, zakaj molčite???

  • Demonkrat

   Kot ce bi satana vprašal zakaj je satanski

 • Norm Kinley

  Kraja, laži, umori, nacionalizacija, diskvalifikacija. Hvala, da je ta imbecil crknu. Vendar je mentalnopoškodovanih levih parazitov še vedno ogromno, pranje možganov je bilo uspešno, 70 let smo bili prepozni, bogsigavedi, koliko generacij bo potrebnih, da se abotno protinarodno levičarstvo izkorenini iz glav priitivnih, butastih degeneriranih, primitivnih Slovencev.

  • janez cepec

   tok opraneh glav, kot je u kvazi demokratični stranki SDS ni nikjer na svat, razn u LR Koreji. vaš ljubljeni vodja, večni predsednik, kandidat za maršala vas je, ovce zavedene, zmanipuliru u nulo in verjetn bo res treba precej let, de boste postal saj prbližn narmalni, al pa tud ne

   • novaknovak

    in zato ker vi niste ovce, ker imate vedno “nove” obraze, ker ste že v peti, te isti stranki, ker ste demokratični, liberalni, ker vladate že tri četrt samostojnosti, ker vas nihče ne manipulira…zato je slovenija transparentna, uspešna, ima veljavo v svetu, ima eno boljših vojsk, gospodarstvo cveti, birokracije skoraj ni, penzionerji imajo jurja penzije.. a ne cepec..

    • janez cepec

     ja takole mamo, nimaš kej

     • sprehajalec

      znaš našteti zadnjih 5 zamenjanih ministrov pod cerarjem?

      Že če bi snažilke menjal, bi imel probleme. Kaj šele ministre.

     • janez cepec

      nkol nism reku, de Cmerar dobr vlada, pa de ma dobre ministre, skoz pravem, de je jeba to, ker folk volji raznorazne kretene, sam de Janša ne pride na ablast, ker vejo, de poj bo pa šele jeba,

     • sprehajalec

      Po mi pa ti puvej, kva nej volim, da nau kreten pa da nau janša. Zemlariča? Kocjančiča? Kučana? Zokija? Stanovnika?

   • Janez

    G. Janša !
    Je normal familiaren moški.
    Kar ok, pozitivno delujoč v slo politiki.

    Tebe in
    Vas
    – ex KP, ZK – je pa stari KP zločko – res dobro? Zmanipuliral.
    On?
    Je živel – faraonsko.
    Vam?
    Pa je pustil – vso krvavo gnojnico? KP ZLOČINOV ZOPER ČLOVEČNOST. L.R. Janez KOMENDA

   • if

    JJ in kolegi demokrati so iz propadle SFRJ, uničila jo je samooklica avantgarda Tito, Kučan …, zvlekli samostojno Slovenijo.
    JJ in SDS ste levičarji neuspešno uničevali z uporabo celotne pravosodne mašinerije.
    Sosednja Avstrija, dežela sreče, ker je ni doletela najhujša katastrofa komunističnega kolhoza, je gladko preživela nacistični rajhovski vetrič in sedaj deluje normalno naprej.
    Kjerkoli levičarji dirigirajo državi, ta koraka iz bede v bedo!

   • Norm Kinley

    Jaz nisem član sds. Kaj pa sedaj? Ne rabiš bit v sds, da si normalen,da dojameš, kakšna abotna izdajalska drhal je to bila.

    • Jovo Jamnica

     Član nisi zato, ker si šuft. Člani morajo plačevat članarino…

     • Norm Kinley

      Njihova stvar. Vsak normalen, pa mu ni treba biti član sds, je dojel, kakšna izdajalska lopovska lažniva drhal je bila in je še rdeča drhal.

     • Jovo Jamnica

      Samo on je šuft, nepa normaln. To sn hoto poveat

    • airways

     Se strinjam! Tudi sam nisem v SDS! Vendar, pa močno podpiram SDS, ker le SDS je sposoben narediti red. Močno imam v spominu,ko je vlada Janeza Janše vzela, delne penzije tistim, kateri niso vplačevali v Sloveniji prispevke oz. so delali v tujini…pa imajo po nekaj tisoč evrov pokojnine… V glavnem dovolj bi jim ostalo za življenje pa so se “bunili.” Predvidevam, da so se zato zgodile sicer plačane vstaje po Sloveniji. SDS ima mojo podporo na volitvah, da nadaljuje izsuševanja birokratskega močvirja. #Slovenija_v_Srcu

  • airways

   Mnogo generacij… Ker dokler ne bodo ljudje primorani jesti lasten drek, da preživijo, jim ne bo preklopilo. Veliki večini gre še (pre)dobro!

 • albusa aquilae

  Porka puttana…đjus peppe pjer i kaco…

  • primsek

   Tale italijanščina je na ravni angleščine, ki jo govori iznoriški šiptar iz grosuplja

 • Vera

  Ta novinarka naj raje prebere nekaj knjig, pa od starih ljudi naj zve pravo resnico o največjem morilcu tistega časa . Upam, da tega teksta ne bi prebrala na TV , če bi imela koga od svojih v Hudi jami .

  • primsek

   Za razliko od marjance s Stojkom ima doktorat iz zgodovine, ne nagrade za pornografiranje zgodovine

 • airways

  Tako mlada pa tako “spranoglava”. Zanji čas je že, da se ukine FDV! Naj se novinarji izobražujejo v tujini!

  • primsek

   Janša naj vrne diplomo, ki jo je naredil na tej fakulteti. Potem ostane od izobrazbe samo doktorat, ki so mu ga dali njegovi rojaki na Kosovu

   • airways

    A zdaj ti je prišlo, ko si omenil g. Janšo? :D Hahaa!!! Bi pa bilo za razmisliti z ukinitvijo fakultete in retrogradno izničenje diplom… Čeprav, nekaj kar narediš je težko izničiti… Mislim izobrazba…

    • primsek

     Res je, retrogradnost ne bi bila učinkovita. Ker je Janša diplomiral iz Leskoška Luke in Kardelja, ki ju danes na FDV učijo samo kot zablodo. Janša bi moral še enkrat v osnovno šolo, saj ne zna niti voditi gospodinjstva, če ne ve, odkod mu gotovina v predalu. Kot ne zna namontirati niti ustreznega poštnega nabiralnika, da bi mu lahko uročali pošto. Precej nesposoben tip, pa še privide ima

   • Anton

    Sow wat!

    • Marjan Istok

     Ja,ce se vse to vrne, bi bilopa res ve selo, kajti takrat bi koncno vladala ZDRAVA KMECKA PAMET,kar pomeni, da bi vsa rdeca golazen morala zaceti delati. Sedaj zasedajo polozaje na vrhu, kjer se nic ne dela pa dobro krade. Sami si v pravi demokraciji z svojo sposobnostjo kosa kruha nebi znali odrezati. Pocrkali bi.

 • Drago

  Tito bi bil še danes ponosen, da ima še vedno privržence in to na javni televiziji in radiju, ki jo vsi plačujemo. Tudi Mussolini ima svoje častilce in oboževalce, ki ga obiskujejo v njegovem rojstnem kraju in na njegovem grobu. Državna RAI si tega kar si RTVS privošči, ne bo nikoli. Mogoče kakšna privat TV, da bi pa državna TV in radio to počela kot pri nas, je nemogoče. Ni pa nič čudnega, da se pri nas to dogaja, saj imamo na vseh ključnih mestih, same stare udbaše, ki vlečejo svoje niti.

 • lokec

  Za take besede, ki jih je izreka v Sloveniji ni potrebno biti pogumen.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!