Klemenčič uvaja inkvizicijski zakon o kazenskem postopku, podoben tistemu iz leta 1948. Ugledni profesorji so ga opozarjali, a jih je povsem preslišal

Foto: STA

Minister Goran Klemenčič je lani v parlamentarni postopek vložil novelo Zakona o kazenskem postopku (ZKP-N), ki bi po mnenju profesorjev treh slovenskih pravnih fakultet in strokovnjakov za kazensko procesno pravo slovenski kazenski postopek vodil v skrajno inkvizitorni postopek, podoben tistemu iz leta 1948. Klemenčič je njihova mnenja gladko preslišal, prav tako so njegovi reformi nasprotovali sodniki, tožilci, odvetniki, a tudi njihovih strokovnih pripomb ni upošteval.

Kar trije ugledni profesorji s treh slovenskih pravnih fakultet: Zlatko Dežman s Pravne fakultete Univerze v Mariboru, Primož Gorkič s Pravne fakultete Univerze v Ljubljani in Anže Erbežnik z Evropske pravne fakultete so se s konkretnimi predlogi in kritikami obrnili na ministra Klemenčiča ter njegovo pravosodno reformo, predvsem v delu, ki se nanaša na nove pristojnosti policije in tožilstva pri zasliševanju prič in osumljencev, kot tudi v povezavi z ožanjem preiskave.

Ugledni pravniki opozarjajo, da razprave o prenovi ZKP že od osamosvojitve potekajo na podlagi teze, ki bi uvedla hitrejši in učinkovitejši kazenski postopek z odpravo ali omejevanjem instituta preiskovalnega sodnika in z uvedbo policijske ali tožilske preiskave. S tem bi se v bistvenem spremenila tudi struktura predhodnega kazenskega postopka in se namesto večje akuzatornosti le tega, kjer je dokazno breme na tožilcu, obe stranki pa imata vlogo enakopravnih strank, uvaja inkvizitorni sistem, kot ga je poznal jugoslovanski ZKP iz leta 1948.

Zasliševali bi kar policisti, obstaja nevarnost nedopustnih pritiskov
Kot poudarjajo trije strokovnjaki za kazensko pravo, se uspešnost kazenskega prava ne meri po številu obsodilnih sodb, temveč v razmejitvi med krivimi ter nedolžnimi ob polnem spoštovanju človekovih pravic, ter da novi koncept kazenskega postopka določenih praktičnih težav ne bo odpravil, “temveč bo prinesel nove teoretične in praktične probleme ter resna ustavnopravna vprašanja v zvezi s pravicami obrambe”.

Ena od spornih zadev je tudi predlagano zasliševanje s strani policije, kjer bi osumljence lahko zasliševala že policija, ta faza pa bi tudi formalno dobila status predkazenskega postopka. Predlagana novela ZKP-N po mnenju profesorjev prava nejasno določa začetek kazenskega postopka z bistveno negativnim vplivom na pravice obrambe, in sicer predlagana ureditev preiskovalnega postopka nesorazmerno posega v pravico osumljenca do primernih možnosti za pripravo obrambe, ker osumljencu nesorazmerno odreka pravico do vpogleda v zbrano dokazno gradivo v predkazenskem postopku, ter nesorazmerno posega v pravico do izvajanja dokazov v korist obdolženca, ker osumljencu ne zagotavlja zadostne možnosti sooblikovanja dokaznega gradiva v predkazenskem postopku (glej spremembe členov 148 – 148. c po ZKP-N). V bistvu se pod krinko akuzatornosti uvaja “super inkvizitorni preiskovalni postopek”. S tem bi se povsem podrlo ravnovesje domneve spora enakih strank, ki sta sicer izhodiščno neenaki, novi sistem pa uvaja nevarnost različnih nedopustnih pritiskov na osumljenca.

Namesto preiskovalnega sodnika bo njegovo vlogo prevzel pristranski tožilec
Novost Klemenčičeve reforme je tudi ukinitev preiskovalnega sodnika, njegove pristojnosti (glej 165. a in 167. člen v povezavi s spremembami členov 140 – 148. c ZKP-N) pa bi prevzel državni tožilec, torej nasprotna stranka v postopku. To dejansko pomeni, da bi nasprotna stranka (skupaj s policijo) izvajala preiskovalni postopek in po končanem postopku kot tudi do zdaj odločila, ali vloži obtožnico ali ne. V predvidenem postopku tudi ne bo prišlo do pravno-formalne fiksacije dejanskega stanja oz. proceduralnega predmeta na jasen način, ki bi omogočal učinkovito izvajanje pravice do obrambe, še toliko bolj, če zaslišanje izvaja nasprotna stranka (tožilec). Takšna struktura pa pomeni ponovno uvajanje inkvizitornih elementov v negativnem smislu (nasprotna stranka najprej vodi preiskovalni postopek in nato še odloči, ali bo vložila obtožbo). “To pomeni, da bo gradivo v predkazenskem postopku zbrano ob popolnem monopolu organov predkazenskega postopka,” opozarjajo strokovnjaki za kazensko pravo in poudarjajo, da ima tožilec sicer vlogo neodvisnega organa, ni pa ta nepristranski, saj izhaja iz domneve krivde.

Preiskava po novem ne bo obvezna, zato bo tožilec odločal o vpogledu v spis
Bistven element enakosti orožja je tudi vprašanje dostopa do spisa. Pri tem ima obdolženec v sodni preiskavi, ki jo izvaja neodvisni in nepristranski sodnik, poln dostop do sodnega spisa za zagotovitev učinkovite obrambe. Nasprotno se po noveli ZKP-N postavlja vprašanje obsega dostopa do spisa. Možnost celovitega vpogleda v zbrano gradivo in predlog izvedbe preiskovalnih dejanj pridobi domnevni storilec šele z vložitvijo zahteve državnega tožilca za preiskavo; ker ta po noveli ZKP-N ni obvezna, ampak podrejena njegovim spoznavnim potrebam (spremenjeni 167. člen ZKP), je državni tožilec dejansko tisti organ, ki odloča, ali bo v predhodnem postopku domnevni storilec te pravice sploh lahko izvrševal.

Erbežnik, Gorkič in Dežman so prepričani, da bo vprašanje dostopnosti do spisa sprožilo izjemno kompleksna vprašanja, predvsem pa bo vneslo dejavnik nestabilnosti v škodo obrambe. Napovedujejo vrsto ustavnih sporov in vprašanj, ki bodo romala na Ustavno sodišče RS in celo na Evropsko sodišče za človekove pravice. Kot poudarjajo, stanje kriminalitete v Sloveniji ni takšno, da bi upravičevalo izjemen pomik postopka v smislu učinkovitosti pregona na račun pravic obdolženca.

C. Š.

 

 • učko

  Pa naj še kdo reče, da je Cmirko, čigar minister je Kretenćić, neki suveren premier. Je čisto navadna lutka Udbo-mafije. Da ni sram tiste Zlovenske kretene, ki so izvolili in še vedno podpirajo Cmirkotovo vlado. To so isti cepci, ki so včasih volili zloglasno LDS. Svinje v državnih službah!!!!

  • Botoks

   Kaj si pričakoval da bo prišlo iz vulve ortokomunistične tožilke zločinskega komunističnega sistema,ki je kazensko pravo uporabljala za pregon političnih nasprotnikov in jih ničkoliko pohabila,razčlovečila,eksistenčno uničila,pozapirala,deformirala,etc?Raje se vprašaj zakaj je njegov oči ,jahalec lesenega konja in akrobat na krogih,povsem tiho.Kot miš.Prestrašen.Cmeravi podpovprečni predepidalec,mamin sinek je po besedah lastne matere lahko srečen da so ga vzeli za vratarja na sodišču, čelavi klemenko pa se pripravlja na novo vlogo:ritoznojski graščak.In očitno misli,da bo takšno zakonodajo potreboval.In kot vsi megalomani je prepričan,da on ne bo njena prva žrtev….

   • von Rhein

    Graščak? Ali namiguješ,da bo kot v Transilvaniji? Turistični obisk grofa Drakule.

 • VERZIFIKATOR

  Gordana Kremenšič

  KAKRŠEN ROBOT

  Kakršen magister, takšna veda,
  svoj prispevek je novinar sklenil,
  saj magister stroko je zaklenil
  in je zaostala ta, seveda.

  Ni le za ostala, se razvila
  je v povsem izkrivljene okvire,
  brez razuma in brez prave mere
  se v pošast je pravo izrodila.

  In pošasten ni le videz stroke,
  ampak preštevilni nje učinki,
  kakor zvezd ugaslih so utrinki,
  kot umiranje očitno na obroke.

  Naš magister tvorec je robota
  brez lasišča kakor brez stališča,
  kreature »stand-up« gledališča
  prav pošasten je robot, sramota.

  Na denar pohlepen in na slavo,
  brezoblična spaka in strašljiva,
  v lastni bedi vsa je zasmehljiva,
  izgubila zdavnaj že je glavo.

  Prave sploh nikoli ni imela,
  le robotsko glavo prikrojeno,
  kar dejanj iz nje bilo storjeno,
  pa so vsa po vrsti laž debela.

  Kakršen robot je, takšna veda,
  programerjem je celo že jasno,
  le da reči to boje se glasno,
  česar javnost dobro se zaveda.

  Strašne vse robotike zablode
  padci in zatoni zvezd ugaslih,
  delo bolnih umov, nedoraslih,
  povzročili so ogromno škode.

  Ta težko se zlepa kdaj povrne,
  toda tisto, kar zdaj stroko čaka,
  je kot skok z iztirjenega vlaka,
  ki v globino s tirov sam se zvrne.

  Prava pot se vedno bolj nazira,
  nujni so koraki vsi na dlani,
  prvo se oviro s tem odstrani,
  da robota stroka razmontira.

  Zanjo namreč večja bo blamaža,
  če javnost razmontiranja se loti,
  saj padejo še drugi s tem roboti
  sledi pa stvári splošna demontaža.

 • tarantela

  Kolikor vem, je večina strokovnjakov podprla tak zakon

  • resnicaboli

   misliš kumrofških?

  • Franc Šink

   Misliš”strokovnjakov” ?

 • tarantela

  Tole je pa inkvizicija Janševih in Primčevih zagovornikov pravice in demokracije. “Vitezi” so pretepli brezdomca:
  “Samo prišel sem zraven in sem eni ženski rekel, da v časopisu piše, da bo Janša moral vrniti nepojasnjen denar, pa me je eden od njih udaril od zadaj, potem pa me je z mojo berglo tolkel po glavi,” pripoveduje Tone o incidentu, preden ga spet oblijejo solze. “A to pomeni, da nimam svobode več govoriti?” je še dejal

  • MEFISTO

   Tudi ti nisi svoboden,

   ker si ujetnik svojih blodenj

  • gušto

   “Tole je pa inkvizicija Janševih in Primčevih zagovornikov pravice in demokracije. “Vitezi” so pretepli brezdomca:…………..”
   Tale je bil najbrž tvoj “partner”, ker si tole že tolikokrat ponovila, kaj ?
   Hja nekaj časa boš morala ti klošarja ujčkat …. pa saj malo posta ti ne bo škodilo, he, he,

  • luckyss

   Kakorkoli je že bilo, tudi, če je tip izzival, ni krščansko tepsti človeka z njegovo lastno berglo..
   Verski skrajneži se pač odzivajo s pretiranim nasiljem…Pa ne mislim tukaj na katolike, ampak politične vernike…
   Kako bi rekel, da ne bom pregrob …sramota…

   • montyamp

    Krščansko ga je nalomit s kandelabrom , državnim .

  • gušto

   Policisti so poročali o lažjih poškodbah, ti pa raztezuješ “meh”.
   Če bi bil klošar doma in, če jih ne bi hodil vsakokrat izzivat, kadar imajo srečanje, jo ne bi skupil.
   Vsake pravljice je enkrat konc !

   • luckyss

    On je bil “doma”, ker je brezdomec…in njegovo berglo so zlomili na njegovi glavi..
    Spet “nabirate točke” za volitve ;))
    Res beda od bede..

    • gušto

     Ne delaj se pametnega, ker tebe je modrost že zdavnaj obšla.
     Zakaj pa je brezdomec ? Si se to, kaj vprašal ?
     In zakaj je dobil batine ? Ker jih hodi vedno izzivat. Če bi se klošar primerno obnašal, jih ne bi skupil.
     Nič pa se ne sekiraš, ko migrantski teroristi koljejo kristjane po svetu, kaj ?
     Aja, to je po muslimansko, ne ? To je razumljivo in dovoljeno, da vsak dan pod njihovim nožem umre en kristjan.
     Samo kristjani morajo biti olikani in lepo vzgojeni, vam vsem ostalim pa je dovoljeno vse, kar vam pade na pamet ?
     Sramuj se tvojih komentarjev !

     • luckyss

      Kaj tu zdaj mešaš muslimane, je morda bil napadeni pripadnik ISISa ali le stari brezdomec na berglah ?!
      Takšnega bi Jezus prvega vzel pod svoje okrilje…
      Vi se pa obnašate kot nasilna krvoželjna banda…in v bistvu niste več daleč od muslimanskih skrajnežev…
      Kaj boste naslednjič, ko se bo spet kdo negativno odzval na vaše bluzenje…metali bombe ?!

     • Anton

      Kupim 20 granitnih kock.

 • MEFISTO

  Rad bi stisnil roko tistemu srčnemu in krepkemu možaku, ki jih je naložil levakarski revi.

  Ni druge, ta mož nam mora biti za zgled in posnemanje.

  • luckyss

   Lahko te je sram za takšno izjavo…tepsti človeka z njegovo berglo…In to počnete takšni, ki se baje zavzemate za pravico in ste krščansko vzgojeni…ponavljam …sramota..

   • MEFISTO

    Prjatu razumni in umni, ni ga tepla bergla, temveč njegov umazani gobec.

    • luckyss

     Tudi ali predvsem na takšnih “svečkarijah” se sliši ogromno neumnosti, abotnosti in žalitev….pa vas kdo tepe..vas uboge pravične krščane, ki se vam godi “krivica” ?!
     Me prav zanima, če bo kdo izmed vaših vrst obsodil takšno nasilje …
     Ups, sedaj sem vam razodel kako se pravilno odreagira ob takšnih dogodkih..
     Res ste zbor tepcev..;)

     • MEFISTO

      Pihodnjega zboraovanja se bom udeležil tudi jaz.

      Prvih pet bo samo mojih.

      Pridita skupaj s Tunnekom, obljubim, da bosta prva na vrsti.

     • luckyss

      In boš zmolil “oče naš” preden boš imel krvave roke ?!
      Zgodovina se očitno ponavlja..

     • Anton

      Bi to radi? Da zmolimo oče naš v stožicah potem nas pa peljete v Teharje?

     • luckyss

      Kam pa bi šel….na Bled morda ?!
      Nehaj s to patetiko..

 • tarantela

  Naj vam bo, ljubitelji princa na konju! Prav je menda- po vaše- da krščansko ljubezen delite z batinami, ampak je malo čudno, bojda se zavzemate za ljubezen, usmiljenje, Primc je sploh zagovornik takih vrednot. In če omenim še to, da se zavzemate za pravično sojenje, potem ni prav, da kar tako brez vsake obsodbe premlatite brezdomca. A ni to dvojna morala, sploh pa, če se spravite na šibkejšega od sebe?
  Zares ste “dika i prilika”, kot bi rekli na jugu. Reži se vam vsa Slovenija!
  In Novakovi prinašate glasove.

  • Krtača17

   Sami ne vejo kaj bi radi. In pol naj ima človek take na oblasti. Ma NIKOLI!

  • MEFISTO

   Še huje bo.

   Tudi ti prideš na vrsto.

   • luckyss

    Res krščansko….vi očitno naslednjič še v parlament ne boste prilezli..ne s takšnimi izjavami in mišljenjem..

    • Anton

     Kaj če bomo MI enkrat začeli peti Na juriš…!?

     • luckyss

      No, takrat pa bom dal jaz za mašo :))
      Zgodovinsko gledano je bil vaš “juriš” vedno “rikverz” ;)

     • Krtača17

      Pa pod kiklco župnika. Župnik pa ponoč h nemcem povedat kje se skrivajo partizani. Skratka špeckahle. Ljudje so pa z glavo plačal.

     • Anton

      Ja ja točno take pravljice ste brali v šoli.

     • Krtača17

      Te pravljice so kar resnica in še naprej bomo to govorili.

     • Anton

      Dražgoš nihče več ne jemlje resno.

     • Krtača17

      O pa še kako resno. Prav vi pomagate odkrivati pravo zgodovino. Točno se ve kdo je vse skup zakuhal.

     • Hun

      in kaj je bilo v Dražgošah, če tok pluvate prot partizanom…kje je bila po vaše domoljubna vojska zakaj se ni takrat pojavila in rešila uboge kmete pred agresijo nacistov in komunustov…razliži mi kje so bili tisti hrabri domoljubi…jst kokr vem da so hrabri slovenci umrl med partizani, tisti ki so se skrival v zadnjih partizanskih vrstah so pa prisli na oblast…nauk vsega je da se je partizanstvo svižilo zarad oportunističnega karakterja človeka ne pa slabega sistema ki je začel vladat

     • tarantela

      Nič ni Garfija. A je bil mogoče on tisti zastavonoša, ki je zlomil berglo na brezdomčevi glavi? Slika tega zastavonoše se lepo vidi na “svet24.si”.

     • karpelec

      To že 2 dni ponavljaš kot papiga ali je na lajni posneto. 30 let je revež na cesti, pa ga nobeden še povohal ni. Sedaj je pa imel kar naenkrat rojstni dan, dobi torto in doživi trenutek slave.

     • luckyss

      Naši predniki pa so jih živeli…
      V vsaki slovenski vasi je obstajala takšna pravljica, zaradi katerih so najprej pobili simpatizerje partizanov, kasneje, tudi po vojni pa simpatizerje Hitlerja..

     • Anton

      Ja vaši predniki….

     • luckyss

      Se opravičujem..ti si eden redkih, ki je to še osebno doživljal…

   • tarantela

    Se že tresem! In tole je vaše pravično sodstvo? Kr mlatil bi vsevprek, ne prenesete nobene kritike. Ja, se vid, de je bil Janša trd partijec, tega se ne znebiš. Nikol ne boste demokrati, ker enostavno ne veste, kaj je demokracija! In vi hodite pred sodnijo zahtevat pravično sojenje! Ja za crknt od smeha.

 • Krtača17

  Tale portal je pa res ena cvetka. Novinarček napiše en članek v katerem npr. odkrijejo neko cvetko in nato na podlagi tega izvršijo sodbo v smislu kadija tuži, kadija sudi. In potem se ta portal zgraža nad predlogom zakona. Pa kaj vam tukaj ni jasno? Sami obsodite marsikoga na tem portalu po suhem na podlagi nepreverjenih dejstev in potem se zgražate nad predlogom. Je samo predlog in vprašanje je kaj bo šlo čez.

  • Anton

   Čvekanje ni smrtno nevarno. Tisti katere vi zagovarjate niso nič govorili….samo morili…

   • Krtača17

    Domobrancev ustašev in četnikov ne zagovarjam. Sploh pa zdaj ko vem da so se pajdašili z shrinarji ne. Danes bi se pa zelo radi z isisovci. Od kje ti ta ideja?

    • Anton

     Maček Kadelj in Ribičič niso bili pri domobrancih.

     • Krtača17

      Zato smo pa danes svobodna družba. Sicer v narekovajih a precej bolje kot jasenovac co.

     • Anton

      Če je vzdrževanje zločinske ideologije svoboda, tudi prav….

     • Krtača17

      Če je zate demokracija zločinska ideologija, potem je zame janšizem dantejev pekel.

     • Anton

      Saj janša je vodil državo samo v letih debelih krav a ne?

     • Krtača17

      Ja ampak samo za njegove izbrance. Ostali smo to bolj malo občutli.

     • Anton

      Za gobec vrtit bojo levaki vedno imeli.
      Pa lep dan ti želim. Grem na kavico v zvezdico morda srečam VAŠEGA heroja.
      Lp

     • Krtača17

      Ti je zmanjkal a? Pa ko boš že tam mu časti vsaj smetanco če nisi prevelik škrtuh.

     • tarantela

      Ja, sej zato so pa ondan “svobodno” nalomili brezdomca…

  • karpelec

   Kaj se pa že navsezgodaj zaganjate v ta portal? So vzgojitelji preskrbeli za zimske bunde in naušnike? A je vikend tarifa zvišana, da se skoraj nimate s kom pogovarjat. Sicer je pa vseeno ali klopotate ali ne, zrak razprši.

   • rabbit

    Kaj češ svinja in krtača dežurna v Murglah. Ostali se pa sončijo in uživajo po rajskih plažah na račun naših žuljev. Revčka pa za liter šmarnice napišeta kar hočeta.

 • Fogglof Tunnek

  Česa se Janez Janša boji?

  • Anton

   Mislim da tebe! Kaj če prideta z juliko v njegovo hišo in mu vse poserjeta?

 • Fogglof Tunnek

  A se Janez Janša in co. bojijo tega?…Od kod denar?… Naloga Specializiranega državnega tožilstva je tudi, da kriminalcem odvzame premoženje. Največ, kar sedem milijonov, skušajo odvzeti balkanskemu bojevniku Draganu Tošiću. Izvor 400 tisočakof mora pojasnjevati Janez Janša-Veliki Diktator, kar 870 tisoč evrov pa potomci Jožeta Zagožna. Bitko so sprožili tudi proti Francu Kanglerju!?!?… A se tega boji Janez Janša?????????

 • MEFISTO

  Tunnek pridi na prihodnje zborovanje v Ljubljani.

  Obljubim ti 14 dni traumatologije na UKC – ju.

 • Fogglof Tunnek

  Fsi pošteni pametnjakoviči ala MEFISTO, Anton, gušto, učko, …naj ponovim še enkrat , bodite veseli, da ste se rodili pod kao največjim “zločincem” maršalom TITOM…. VSI SKUPAJ NAŠTETI NISTE VREDNI NITI ZA DOBER GNOJ.

  • gušto

   A danes nimaš fraj sobote ?

  • MEFISTO

   Pridi z berglo, da mi zaradi tebe ne bo treba izpuliti kandelaber.

  • rabbit

   O smo smo smo ga preživel tega pasjega sina. Ampak z njegovo nogo pa ne moreš šmarnice pognojit.

 • Fogglof Tunnek

  Janša je edini, ki bi lahko še rešil Slovenijo pred propadom… tako da stopi korak naprej v prepad…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Kangler je fsaj tolko “pošten” da poskuša opravičit svoj gnar z bali sena, šparglji, kumare, ribolov…. JJ pa laže kar naprej…

 • Krtača17

  Res pogumno od desnih da se spravite na enega bogega klošarja in mu zlomite lastno berglo na glavi. Ja res vse čestitke. Podpora vam strmo narašča debili.

  • Fogglof Tunnek

   Nasilje desnice!!!… Med protestniki so navadno pomešani tudi člani skupine Blood & Honour…SDS-of podmladek na kokainu…

   • Krtača17

    Kretensko lajanje brez osnov na tem portalu in lomljenje bergel na glavah brezdomcev je umski domet desnih idiotov. Pa včasih jim rata za provokacijo napisat alah akhbar ker so itak nepismeni.

   • MEFISTO

    Tunnek, pridi na prihodnje zborovanje.

    Obljubim ti, da boš prvina vrsti

    Zate sem pripravljen kršiti prednostno listo.

    To si tudi zaslužiš.

 • MEFISTO

  Ta srčni mož je bil gotovo Štajerc ali Dolenjc.

  Krajnci in Gorenjci so reve.

 • Krtača17

  No takemu izmečku kot je tale mefisto spodaj se pa z lahkoto odrečem. Z enim stavkom užalil pol Slovenije. Rezultat sledi.

  • tarantela

   Mene sploh ni užalil. A veš, se že tri dni režim na njihov račun in bi se splačalo dat za kakšno mašo, da ga še naprej biksajo slovenskemu narodu in državljanom v veselje. Zares sem jim hvaležna za smeh!

  • MEFISTO

   Bližnjega srečanja se bojiš, gobec bi pa otresal.

   Ko si enkrat na moji prednostni listi, ne moreš več pobegniti.

   • Hun

    moraš bit res mudonja da se hvališ in podpiraš batine nad nemočnimi

 • MEFISTO

  Če je med vami kak dušeslovni strokovnjak, naj nam pove, kaj je narobe s Tunnekom?

  Ali mu res ni pomoči?

  Bi zalegla kakšna grčava bergla?

  Skrbi me tudi za Krtačo17, čeprav je samo eden od njegovih nickov.

  • Fogglof Tunnek

   Krtača si ču?… Ti si jas…jas pa ti?…Tak pravi zabiti MEFISTO !!!

   • Krtača17

    Srbi pravjo svašta pička rodi. Tale mefisto pa tud iz tam ne vem če je prišel. En je pomotoma eno skalco dvignu pa je ta stvor slučajno iz tam ven prlezel.

   • Dragan Krstič

    Bipolarne osebe iz rdečih logov. Teh je največ.

 • tarantela

  Ampak zares pogrešam Garfija!!!

  • MEFISTO

   Z berglo te lahko tudi jaz pobožam.

   In še kdo bi se žrtvoval.

   • tarantela

    A on je bil tisti junak?

   • Fogglof Tunnek

    Da nem jas tebe pobožo z mojo haloško roko…direkt na gobec. Boš vido kak boš zobe lovil po zraku!!!

  • Fogglof Tunnek

   Garfi se natepava z cosmosjasnovidcem….brez kondoma in vazelina…

 • MEFISTO

  Sprašujem, ali je ta “invalid, ki se tako smili Tunneku in Krtači 17, prislužil bergle na prejšnjem zborovanju?

 • montyamp

  Garjavi KPK prasec .
  Kako lahko takšen polpismeni majmun sploh pride za ministra ???
  Aja , to je rezultat morilsko ovaduške vzgoje z
  UDBOLJUBEZNIJO .

 • tarantela

  Nova seansa odbora 2014 bo 13. maja. Se bo treba mal organizirat in kakšnega filmskega snemalca najet, za usak primer pa že prej rešilca in urgentnega zdravnika zraven. Kaj pa veš, če ne bo drugič že kakšen pipec…vitezi noriškega kraljestva so nabrušeni.

 • Krtača17

  Baje da gre cena bergel v Soči strmo navzgor odkar so jih desni začel uporabljat kot hladno orožje.

  • tarantela

   Pri našem sosedu jih je eden prejšnjo noč ukradu!

   • Krtača17

    Zdaj so šele zakompliciral stvar. Baje boš moral zdaj izpolnit psihološki test če si primeren za uporabo bergel. Desni torej po defoltu odpadejo.

    • tarantela

     A veš kaj? Mene že vse boli od smeha! Hm, kaj pa če bo treba imet tudi orožni list?

     • Krtača17

      Hahaha, na urgenci bo največja gužva pred novim okencem za izdajo orožnega lista hahahaha

  • Dragan Krstič

   Tudi cena Demoklejevih mečev se je zaradi povpraševanja rdečih “intelektualcev” dvignila v višave.
   Grki že pripravljajo nekaj kontejnerjev tega orožja za “naše”, niso pa se še dogovorili ali “naši” mislijo na Demoklejeve meče ali Damoklejeve meče. Namreč Grki Demoklejevih mečev nimajo.

 • Demonkrat

  Vsi enaki vsi različni?

 • totex39

  Se vam ne zdi, da sam njegov pogled in faca ga že izdajata kam spada ta človek. Zato od njega ne moremo pričakovati nič dobrega in koristnega.

  • Krtača17

   Ja ja evgenika je v domeni desnih fašistov.

   • MEFISTO

    Ko ga zagledam, me prime, da bi si izposodil berglo.

 • MEFISTO

  Ko so komunisti na primer na Teharjah precej masovno pobijali dojenčke, sta pa Tunnek in Krtača17 ob pomoči tarantelinega soprana skandirala, da si izdajalci komunimizma kaj drugega tudi ne zaslužijo.

  • tarantela

   Kaj češ, dojenčki so Hitlerju prisegli, seveda pod komando škofa Rožmana in generala Rupnika.

 • tarantela

  Obeta so novo zaposlovanje. V opuščeni lesni tovarni že montirajo stroje za izdelavo bergel. Največ naročnikov je iz Primčevega Odbora 2014. Sprejemajo že prednaročila, bo popust. Bergle bodo raznih barv, največ v rumeni in modri barvi.

  • Krtača17

   Za ime bergle se tudi že dogovarjajo. Verjetno bo na voljo pod imenom GOD2 ali pa GOD3. Za GOD se niso strinjal ker ta je samo en in to je jj.

   • Dragan Krstič

    Kaj pa če se ne bi imenovala po tvoji pogruntaciji: Demoklejev meč. Vi levaški “intelektualci”
    veste zanj, mi ga ne poznamo. Nismo obiskovali kumrovške fakultete kot vi rdečkarji.

  • gušto

   Za vsak slučaj. Ne pozabi naročit mal več komadov za tvojega partnerja.

  • Dragan Krstič

   Le glej da ne boš že v bližnji prihodnosti potreboval bergle. Iz tega se ne splača norčevati. Sploh pa je bergle imel klošar, ki je verbalno napadal demonstrante pa jih je prav s svojo berglo dobil po betici.

 • montyamp

  Golazen , ki se je razrasla po
  POVOJNIH POBOJIH v Sloveniji ,
  milo rečeno , ni vredna nabojev ,
  rjavi šraufnciger , pa naj tetanus opravi herojsko delo .

  • Krtača17

   Tle ste že mal passe. Ste bili in boste.

   • montyamp

    Lep pozdrav iz Švice .

   • gušto

    Kdor živi od laži, ga laž pokoplje.

   • Dragan Krstič

    Manjka ostrivec na e, Demoklejev meč. Kaj je že to?

 • Demonkrat

  Menim da bi moral biti javno dostopen vpogled v psihološki profil ljudi ki imajo vpliv in moč odločanja na druge ljudi

  • samsara

   Že zdavnaj sem predlagal psihiatrične preglede vseh poslancev, ministrov, premierja, predsednika, pred nastopom oz. pred kandidaturo.

 • Morala

  Ali ni že sedaj bilo tako, da je v pred kazenskem postopku se dopuščalo policijsko zaslišanje osumljenca brez prisotnosti zagovornika, na podlagi katerega je policija sicer res napravila »le« uradni zaznamek, vendar pa je lahko policija na podlagi takega uradnega zaznamka zakonito zbirala dokaze, hkrati pa se je s takim zaznamkom lahko seznanil tudi sam sodnik, ki je odločal o glavni stvari.

  Ali bodo zaradi tega tudi spreminjali ustavo, ker se bo kršilo človekove pravice?
  Ta zakon še bo dvigal veliko prahu!

 • antimur

  Klemenčič, med Slovenci verjetno najbolj ogabna podrepna kučanistična driska ni samo do skrajnosti hudoben, ampak tudi brez naravne inteligence, skratka, butast kot noč, nekaj takega kot Praprotnik. Sicer je pa to normalno, kajti za Kučana se vdinja samo zabita antislovenska golazen.

  • MEFISTO

   Tole si pa lepo povedal.

  • Franc Šink

   Kaj hočeš, svoje navdihe dobiva med alkoholno omamo. Ali še kaj “močnejšega” .

 • Franc Šink

  In kdo bo odrejal preiskovalni pripor?

 • MEFISTO

  Če si ogledate Klemenčiča, se lahko prepričate, da drži srbsko reklo, da “pametna kosa napušta ludu glavu”.

 • Krtača17

  Odbor 2014 vsem 60letnim brezdomcem poklanja lepo darilo za rojstni dan. Nekaj batin z lastno berglo po glavi. Ob tem se verjetno niso zadržali izrečt kakih lepih homofobnih in domobrabskih besed. Poleg tega si sami sebi priskrbijo delo da odbor 2014 ne razpade. Zdaj imajo novega homofoba za katerega bodo na sodišču prižigali svečke in vzklikali to je krivica. Če je to odbor 2014, se pravi izbor najboljših, si ostalega šodra ki ni bil izbran brezdomci na moč želijo.

  • rabbit

   A zmerjanje s strani dotičnega je bilo pa dobro a ne krtača.

   • Krtača17

    Nobeno zmerjanje ni opravičilo za nasilje. Je samo izraz nemoči, da se nekdo ni sposoben besedno izrazit, požret poraza itd. Banditu pač ne moreš rečt da je rožica če je bandit. Sploh je pa z dejanjem (nasiljem) samo še potrdil besede da je bandit.

    • rabbit

     Dolgo je iskal pa je naletel na pravega, ki pa na tisti rek da če te udari po enem licu nastavi še drugega ne da nič ampak ga je enostavno po pisku mahnil.Bi me zanimalo kako bi ti reagiral pri takem zmerjanju. Pa to ni od danes ta dotični gospod, če mu ne daš denarja te zmerja s kurbo in z ostalimi sočnimi izrazi kot je tudi mene. Očitno je sedaj dobil po piskru.

     • Krtača17

      Kot sem rekel. Odbor 2014, zdaj ni čas za svečke, treba bo odpret tošl in vsi člani solidarno plačat vašemu članu za neumnost. Bo šlo?

     • rabbit

      Ni problema rade volje prispevam za kazen je ta budala vsaj enkrat dobila kar si zasluži bo vsaj videl kako je če človeka zmerjaš brez razloga in ti daje pravico zato ker si brezdomec.

     • Hun

      jutr boš pa zmerjal balkance da v civilizaciji rešujejo zmerljivke z batinami

     • rabbit

      Nisem za nasilje ampak poznam dotičnega, ki v pijanem stanju zmerja vse po spisku z zelo sočnimi besedami in enkrat jih je moral dobiti, veš niso vsi takih živcev kot jaz ki grem mirno mimo, je pa naletel na pravega. Žalostno ampak resnično. Vsak tudi kolšar se mora zavedati, da lahko vsako dejanje sproži kontra dejanje.

     • Hun

      “tapravega” ce mate svečkarji usraneta za tapravega ni čudno da ste potomci izdajalcev in pobegljivcev v argentino ter avstralijo

  • MEFISTO

   Kako je to mogoče, da sam s seboj tekmuješ v neumnosti.

  • domovina mili dom

   Kaj je hujše, homofob ali uničevalci slovenstva.

 • MEFISTO

  Veliko rdečih glav bo treba še razbiti.

  Bergle ne bodo dovolj.

 • Vera

  Prehudo bi bilo, če bi zdaj zlila ves svoj gnev nad tem ministrom , pa tudi ostali niso nič boljši . Žal

  • MEFISTO

   Pridejo še na vrsto.

   Nam nihče kriv ne uide.

 • MEFISTO

  Ne morem razumeti, da lahko en sam nor posameznik rodi toliko nič manmj norih nickov.

 • Krtača17

  A odbor 2014 že kaj razmišlja o prodaji vile na trstenjakovi za poplačilo škode ki jo je naredil njihov član (z berglo po glavi)? Bo treba počas dnarčke zbrat. Sploh zdaj ko ste se odrekli kraljem ulice.

 • Krtača17

  Kdor živi v laži, ga laž pokoplje. Kako se je pokopala desna sds je pa lepo vidno te dni. Zdaj iz obupa že klošarje z berglo mlatijo po glavi. Razpad na celi črti.

  • rabbit

   kakšen klošar svojo babo je mlatil pijanc potem je pa ženska prišla k pameti in ga načevljala in sedaj je revček že 30 let klošar še v ranjki Jugi je bil ko bila ta tako socialna a ne.

   • Krtača17

    Ni opravičila. Tole bo drago.

    • rabbit

     Saj ne bo šlo nič iz tvojega žepa, bo šla pa odškodnina za Janševo zaprtje direkt iz tvojega pa prosim še moj delež pokrij, ker vpiješ Janša je kriv.

     • Krtača17

      Za janševo zaprtje z veseljem plačam. Pa ključ stran vržem.

     • rabbit

      No potem ti bom ko bo odškodnina dodeljena ti bom jaz pa še ene par mojih prijateljev poslalo svoje transkacijske račune, da boš naš dolg do Janše poplačal ker edino pravično je da to ti in tvoji somišljeniki ta dol lepo poplačajo. Najbrž tudi oni iz Odbora 2014 a ne.Upam, da ne boš sedaj premoženja pisal na žlahto kot tvoji partijski kolegi.

    • rabbit

     Koliko bo dobil upam, da ga sinova tožita za vse elimente, ki jih ni nikoli plačal.

 • Krtača17

  Kot sem rekel desnim – naslednje volitvd boste desni gledali parlament samo iz pločnika in nič več.

  • MEFISTO

   Iz pločnika nas boš gledal ti, ker te bomo zabili v pločnik.

   Mi se ti bomo pa smejali s pločnika.

 • David Lokatos

  SLOVENCI HOCEMO JANSO NA OBLASTI! PIKA!

  • Dragan Krstič

   Še dobro da ni vašega janeza cepca danes. Bi ti jih krepke povedal. Seveda je takšen cepec da ne razume tvojih norčevanj. Mogoče ima pa ta cepec prepoved blogiranja s strani Murgelštaba.

 • učko

  Kwa ma tle en od udbe plačan provokator za iskat !! Klošar je itak ratal zaradi rdeče-fašističnega režima. Že tretjina Zlovenije je v revščini. Predvsem tisti, ki so kontra zločinskemu vladajočemu režimu. Režimska golazen se pa kopa v denarju. Bo treba tej zločinski mafiji naredit’ konc !!!!

  • rabbit

   On je pijanec, ki se je ločil od žene in sedaj že 30 let klošari po Ljubljani pri tem pa v pijanem stanju zmerja ljudi, ki mu nočejo dati denarja, jaz sem že tudi doživela njegovo zmerjanje. Sedaj ko pa enemu ni bilo po volji njegovo zmerjanje in je naredil kar je (dobi bo kazen) pa v zrak in kakšna moralna obsodba, kje je bila pa krtača in co takrat ko je on primitivno zmerjal a najbrž je bil kar zraven pri zmerjanju.

   • učko

    Rdečkarskim fašistom pridejo tut taki primerki prav, pa kakšen ukraden Volvo !!! Sami pa “legalno kradejo milijarde”!!!!

   • Dragan Krstič

    Saj skupaj pašejo rdeča svojat in klošarji. Oboji hočejo denar od delovnih ljudi. Razlika je le v tem, da ti denar za rdečo svojat vzame država, klošar pa ga hoče izterjat na ulici.

 • Beli Sneg

  Levi plačanci na tem portalu sami sebi replicirajo, na nivoju kot SMC-jevih posrancev v parlamentu. Še tisti stavek, ki ga izustijo, jim prej napišejo svetovalci.

 • učko

  Rdečkarski fašisti bi radi svoja zločinska početja opravičevali z berglo na klošarjevi glavi !?! Idioti in kreteni paradajzarsko-pederajzarski !!!!!!

 • domovina mili dom

  Kdo ve kakšna je razlika med naci-onal socialistom in socialistom

 • Krtača17

  Cela desna opcija bo padla na teli zlomljeni bergli. Prišli boste na beraško palico. Vaš dom bo pa park pred sodiščem.

  • domovina mili dom

   A si morda ti tisti, ki si jih dobil?

   • MEFISTO

    Najbrž ni, čeprav bi si jih tudi zaslužil.

    Mefisto si ga je že rezeviral.

 • učko

  Slovenija je pod ta rdečimi fašisti ratala “mala srbija”. Tam vućič tle pa kućić!

 • učko

  Ta država je že predolgo Ku(r)čaristan !!! Ni pa enega pravega političnega gibanja proti temu zločinskemu režimu !!! Z JaJotom ni nič !!! Nula totalna, najbrž z Baučotom ribe lovita v kakšni greznici !!!!!!!!

 • učko

  Minister Kretenćić si zasluži svoj priimek !!! Tut zgleda tako, najbrž od preveč pokajenih “elektronskih” cigaret !!!!

 • Demonkrat
  • Janez

   Dober dan !
   Od JANEZA KOMENDA !
   Vidim,
   Da dobro obvladaš – LEPLJENJE. – LINKOV !
   Jaz žal
   NISEM TAKO RAČUNALNIŠKO SPRETEN – DA BI TO : LEPLJENE – LINKOV !
   Že znal.
   Bi
   Pa dostikfat – na KAK MOJ ZAPIS – PRILEPIL – KAK LINK !
   Kako ?
   Pa – LINK – PRILEPIŠ ?
   Nekaj napišem – in? Kaj potem !
   Ti bom hvaležen ! ČE MI ZAPIŠEŠ KORE ZA LEPLJENNJE – LINKA ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Krtača17

  Nov moto janševe desnice – za domovino z berglo nad klošarja!

  • Dragan Krstič

   Klošarji so vam vzorniki. Zastonj živeti na plečih davkoplačevalcev. Res ste krasna druščina barab,
   nesposobnežev in lenuhov.

 • Krtača17

  Kakšen je kaj občutek janševi desničarji z odborom 2014 ko veš da klošarji niso na vaši strani?

  • učko

   Klošarji so vaš “produkt”, torej so na vaši strani !!!!!!!!!!!

   • Krtača17

    In vidim da ste vi našli rešitev problema ja to bo ja – z berglo po glavi se veliko reši.

    • učko

     To sta reševala nadležni klošar in tisti tip. Kraja milijard in NLB pa tudi ni rešitev za Slovence. Una Saftijeva prsica, k’ je zdej predsednica SDH-ja je razlagla, da bo banka še encajt od ta rdečih. Seveda, ker je polna davkoplačevalskega denarja za kurčaristično bando !!!

     • rabbit

      Ja pa včeraj so si prilastili tudi Telekom.

  • Dragan Krstič

   Levi “intelektualci” skupaj držijo. Saj to je pa ja razumljivo.

  • Janez

   OPA !
   POZOR – TUNNEK- KRTAČA !
   Pa
   HODI NA NAŠE SHODE, NAS VZTRAJNIKOV – PRED – SODIŠČE !
   A?
   je Tunnek ?KAJ NEVAREN. OSEBNO GA ŠE NE POZNAM ! A kdo ve ?l.r. JANEZ KOMENDA L

   • rabbit

    Naslednjič vzemi samo en liter šmarnice pa pojdi na drugo stran ceste, kjer se zbirajo pa vprašaj če je kdo žejen pa boš videl kdo se bo priglasil.

 • učko

  Ampak še večji zmaj pa je baba od Kretenćića! Je koprskemu čerifu Popoviču grozila, da če ji ne bo dal mesečnega povšala 20.000 ojrov za “pravne usluge”, ga bo mafija razmontirala. Pa je Popo to povedal na TV in rekel, da so ji pol dali nekaj “manjšega” od posla. Je pa ta prasica potem na TV delala reklamo sama seb’, ker je razlagala, da “socialno šibkim” daje pravne nasvete “pro-bono”. Za posrat !!!!!!!!!!

  • rabbit

   A nisi videl včeraj da gospa žena od ministra zastopa zastonj Rome pred ESČP ampak to ni zastonj, njeno zastopanje plačamo vsi državljani Republike Slovenije

   • učko

    Pa ja, tako tut rdečkarska prasica Vesna Vuk-fuk godina “gosti” migrante v svojih bungalovih, država pa plačuje !!! Pa še bi jih rada imela še več, da bi še več “zaslužila”.

    • rabbit

     Ja pa veš da zelo dobro plačuje država za take, od ene gospe sem izvedela, da so ji ponujali 500 evrov za sobo če vzame dva. Za dobo najmanj enega leta.

  • Dragan Krstič

   V 10 letih je samo za svetovanja državnim firmam in državni birokraciji “zaslužila” 800.000.-€.

 • Krtača17

  Beseda ki se je bodo desničarji najbolj bali – BERGLA

  • učko

   Jebo te bergla u dupe. Če nimaš nobenih drugih argumentov, ti jaz “poklanjam” birglo, pa si jo nekam ustau, jest ti jo bom pa še noter zbrcal, pro-bono !!!!!!

   • Krtača17

    Evo že deluje. Alergija se hitro širi. BERGLA

    • učko

     Ti bi rabu ne sam berglo, ampak kompletno “cerebralno protezo”, ker mozga itak nimaš! Ciroza mozga in zdrave pameti te je usekala !!!

     • Krtača17

      BERGLA

     • Dragan Krstič

      Krtača, a je bergla tisti Demoklejev meč o katerem pišeš?

 • Krtača17

  Neodvisna nova24tv nima nobenga prispevka o klošarju in zlomljeni BERGLI?

  • rabbit

   Zakaj bi pa klošaju reklamo delala naj jo plača.

  • Demonkrat

   CSD ga mora pod nujno dati v rejniško druzino

  • učko

   Nej si klošar kot Jelinćić postau na svojo bajto oglasni elektron-pano, pa naj si dela reklamo. Sicer pa ima tebe, kwa bi tle brez tebe. Vsaj en rdečkar, da se mal izživljamo nad njim !!!!!!!!

  • rabbit

   Nacionalna rtv tudi ne.

   • tarantela

    Ja Hanzi je itak na glasu, da noče nobenih velikih uspehov desnice objavit. Vsaj tega, ki je rese veledosežek, bi morali objavit! Sramota! In mi še plačujemo naročnino oz. števčnino.

    • rabbit

     Pa pop tv tudi ne. A jih boš ti ažurno obvestila, da bodo naredili prispevek.

  • tarantela

   Pripravljajo nabirko za štofelce, zlomljeno berglo bo treba plačat!

   • Krtača17

    Sledi drugi del. Maščevanje zlomljene BERGLE.

    • tarantela

     Ta zadeva zasluži dobrega humorista. Bi bilo hecno gledat na TV ali pa brat, kot n.pr. kakšnega Haška.

     • gušto

      Te je cepil klošar z berglo, kajne? Ooo sej te bo še, he, he,

   • gušto

    Če bi bila ti kaj vredna, bi jo ljubemu sama nabavila .

 • Krtača17

  Volite janšo, on vas bo z BERGLO PO GLAVI.

  • gušto

   Ti pa nas že zdaj krtačiš, baraba jedna.

  • rabbit

   Komunisti nas pa vsak dan po večkrat, pa ta butasti narod kar drži, ti mu pa še hvalnice poješ in govoriš ŠE, ŠE TOVARIŠ KUČAN, ŠE ME DAJTE Z MACOLO PO GLAVI, da bomo mi še bolje in bolje živeli.

  • Dragan Krstič

   Oooo, Demoklejev rdeči “intelektualec” se oglaša.

 • učko

  Baba Kretenćićka pro-bono zastopa sedaj vse cigose in klošarje !!!!!!! Sam država ji mastno plačuje za to !!!!!!!

  • rabbit

   Ne država mi, Mi ji mastno plačujemo.

  • gušto

   Iz državnih jasli je najslaše

 • Krtača17

  Janša veliki takozvani BERGLA

  • gušto

   Komentatorji držite se teme !

   To velja tudi za tebe.

  • tarantela

   Bergelsko cesarstvo.

   • gušto

    Se dobro počutiš v njem, kajne ? Vsak dan te malo požgečka z bergelčkom, he, he,

  • rabbit

   A Janša ga je z berglo upam, da te toži.

   • gušto

    Upam, da začne tudi on vlagat tožbe, da te lumpe mal zaposli.

    • rabbit

     Bi videl ti kakšne reve potem postanejo, ponižni do ritke kot tisti kretenič Kunstelj, pa še izogiba se sodišču da je joj.

     • gušto

      Ma teh barab je samo gobec, kot mladega kosa rit.

     • rabbit

      Tako kot onega klošarja pa je videl kaj se zgodi če je jezik v ne sozvočju s pametjo.

 • gušto

  Komentatorji držite se teme !

 • Olga

  Mar se tovariš ne spravlja v EU? Obvestiti mednarodne inštitucije in EU parlament o nezakonitih postopkih Klemenčiča in cele Cerarjeva vlade, ki sprejema ogromno zakonov po hitrem postopku, nestrokovno in SAMOVOLJNO!

  • domovina mili dom

   To so zakoni udbo-bavcon-kučanove klike. Lutkarska vlada je samo orodje, da “uzakoni” to inkvizicijo.

   • Olga

    Zato hočejo tudi utišati SDS in Janšo s političnim procesom!

 • Krtača17

  Ideja za naslov članka: Zaton desnih, usodna je bil BERGLA

 • domovina mili dom

  Danes je sobota, dežurni je ščetka. Njegov namen je spremeniti smer debate od Klemenčiča in udbovskih zakonov. Ne gnojite njegovega vrta, ker bo plevel še bolj rastel.
  Herbicid z ignoranco, pa bo plevel usahnil. Raje z razpravo na nivoju gremo naprej.

  • Krtača17

   Seveda. Z vami samo še na nivoju BERGLE. Kje ti jo zlomim pa lahko sam določiš. Temu se reče demokratično dogovarjanje.

   • domovina mili dom

    Torej ne dopuščaš drugačnega mnenja? Si isti kot desnakarji.

 • Ana Job

  Saj je sin superkomunista, zato je tudi na tako dobri poziciji. Je pa grd ko pes. Normalna ženska takega deca, ne bi nikoli v posteljo spustila. Le kaj vidi Nina na njem??! Videt ni, da ima ta grd junec kakršnekoli kvalitete.

  • rabbit

   Denar kaj pa drugega.

   • Ana Job

    Itak ga ima ona več.

    • rabbit

     Ja ampak on ji na položaju kjer je posreduje dobre posle za državo. Bil je sekretar ni MNZ pa je Nina delala za njih ali posredno za njihove pogodbene partnerje, je delal na KPK, pa je NIna zastopala tiste, ki jih je Klemenčič obdeloval tudi Janšo takrat, pa je Janša skužil in jih dal Berglo. Sedaj dela na MP pa spet Nina zastopa pro bono na račun države Rome in podobe tiče.

     • Ana Job

      Packa na kvadrat, torej.

  • gušto

   Iskrica je preskočila od profesorja na študentko (al pa obratno ?? ). najbrž so bili interesi obojestranski, he, he

   • rabbit

    Že takrat sta goljufala, ker on sploh ne bi smel biti njen profesor, pa še v enem intervjuju je priznal, da sta že takrat goljufala davčo upravo, da je on plačeval manj davka na njen račun.

   • Ana Job

    Dobri profesor je bil dober z njo, tko je znal nardit, da je blo lepo…. la la la ♪ ♪

    • domovina mili dom

     Ta prvo potrpela zaradi izpitov, sedaj trpi ker ima druge koristi. Življenje gre naprej. Eni v svili, drugi v porhu.

     • Ana Job

      Ta dec je res prava grdoba. Imam rajši fejst, postavnega drvarja, kot pa takega ogabnega junca, pa če se v zlatu valja!!!

 • Krtača17

  Janša v službi BERGLOKRACIJE

  • tarantela

   Najnovejši dekret:
   Vsi drugače misleči tiho, če ne, vas nalomimo z berglami!

   • Krtača17

    Morda se pa bolje sliš BERGLA v službi janšekracije

  • Morala

   Glej a si res umsko omejena? Nisem tu zato, da bi brala tvoje neumnosti! Brezdomec in ne klošar!!!Kdo je kriv za povečanje brezdomcev, če ne tisti, ki je na oblasti!? Leta 2015 – brezdomcev v pol leta že več kot 3.000, med njimi tudi družine. Vam je to v ponos?!

   • gušto

    Tako se dogaja samo v državi, če te vladajoči dovolj dobro KRTAČIJO.

 • tarantela

  Ampak včeraj je bila v parku pred sodnijo fešta, so jo pripravili nalomljenemu Tonetu, so pekli čevape in je bilo več obiskovalcev, kot jih je imel en dan prej Primc.

  • Krtača17

   Desni pravjo za 60 rojstni dan se pa že spodob mal z BERGLO PO GLAV.

   • tarantela

    Jest se ne morm nehat režat na račun te bergle! Vroče upam in želim, da pustijo vsaj nekaj teh desnih, vsaj v senci, ko bodo nove volitve.

    • rabbit

     Da se ti ne bo zaletelo.

  • gušto

   In ti si plesala striptis, he, he,
   Mi je pravil prijatelj, da je šel ravno takrat tam mimo in si je moral zatisniti oči, da ni začel kozlat, he , he.
   Drugič, si vsaj gate preobleči pa noge umij ,

  • Nataša Valant

   Eh, dej no ? Na fešte, ki jih plačajo drugi – predvsem državljanI SLO – je prijetno hoditi. Slabo primerjavo si dala.
   Klošarji prav dobro vedo za vsako fešto, žegnanje, praznik. Pridejo kar z vrečkami – za popotnico. Pa, da ne bo pomote. Jim privoščim.

   • Dragan Krstič

    Ali so rdeče pijavke kaj boljše od klošarjev. Tudi oni se udeležujejo zastonjkarskih žurov in zakusk, samo da je razlika v kvaliteti hrane in pijače. Poglej zabave v CD na naš račun.
    Sama jara rdeča gospoda.

    • Nataša Valant

     + + + + + + + + + + + samo o tistih se ne piše veliko !
     Za tole fešto so pa izbrali primeren kraj, primeren čas !

   • tarantela

    Poanta te zgodbe je bergla.

    • Nataša Valant

     vem, vem . O bergli pa ne bi razpredala, le to, da je ta bergla ” bergla ” za naše ta prave !!Pa prav vse jim prav pride.

   • rabbit

    Jaz pa po pravici povem jim ne privoščim ker so pijavke, lenuhi in celo kradejo mojega očeta je že en tak okradel. Ker ni bilo nič v denarnici je denarnico odvrgel vsaj to ker je ime notri dokumente in jih je dobil nazaj. Veliko vsaj v Ljubljani je zelo nesramnih če jim ne daš nič te zmerjajo kot ta dotični, ki jih je dobil o buči.

    • Nataša Valant

     Se strinjam. Čedalje več jih je. In se lahko vprašamo, koliko je res pravih bezdomcev.
     To nezgodo pa so, kot po navadi, pograbili tisti, ki jim prav vse prav pride.
     Od migrantov, do klošarjev.

 • Olga

  Zločinec Kučan poskuša restavrirati ZLOČINSKI KOMUNISTIČNI sistem z marionetno vlado, zadržati privilegije in oblast ter izčrpavati Slovenijo in ustrahovati Slovence! Zato je bilo tudi pomembno obvladati Telekom, da bodo spet lahko prisluškovali! EU je komunizem obsodila in so zločini in zločinci pregonljivi, zato obvestimo EU in naj vtaknejo terorista Plavega v zapor do smrti, saj je UDBA pod njegovim vodstvom morila po EU in po svetu!

  • učko

   Zato pa nas rinejo ven iz EU. Šengenska meja je že zahodno od Zlovanije !!!

  • tarantela

   Če Te ne bojo upošteval, pa povej, da imamo bergle za po buč!

 • Krtača17

  Že vidim nov janšev zapis na čivkaču – BERGLA NAM JE VSEM V POGUBO.

  • Demonkrat

   Torej se je zgodil čudež.Prisel z berglo ,odšel pa brez

   • rabbit

    Ko v Štorijah

   • tarantela

    Zgodil se je čudež. Zdej bo pa kmal tam pred sodnijo kot u Medžugorju!!!

   • Krtača17

    Točno ja. Desna logika. Če človeku vzameš bergle kar po suhem pride rešilc.

 • gušto

  Včeraj je tarantela v Ljubljani v parku klošarjem plesala v tangicah, he, he,
  Zraven pa je stala ena stara debela babura z ukradeno krtačo in jo krtačila , he, he, … za posrat smešno.

 • učko

  Rdečkarji so se oprijeli kao za njih rešilne bilke, bergle!

  • tarantela

   To se ne pozabi, šlo bo v Almanah!

   • učko

    Prov, to je največji greh desnih. Levuharji pa: množični poboji za oblast in denar, pokradene milijarde, zloraba sodstva in tožilstva, uničene 2 državi z njihove strani, izgon ta pravih Slovencev v tujino, kar se dogaja še najbolj intenzivno v teh zadnjih 3 letih itd. Bergla vs. mega zločini !!!

    • tarantela

     Spet si u srednjem veku. Zakaj so pa prisegli Hitlerju, to so pač posledice, mi nismo krivi, ne ti ne jaz. Mrtvi so se že zdavnaj spravili med sabo, samo nekateri sedanji nočejo sprave, ker na ta račun kar naprej nabijajo. Koliko od teh so bili v resnici prizadeti. Menim, da morda samo sem in tja kakšen na portalu. Med ubitimi je bil tudi moj stric, pa ne vlačim te zadeve kar naprej na dan.

     • rabbit

      Stric bi bil je res ponosen na tako kilavo nečakinjo. Mene bi pa zanimalo zakaj so mi ubili strica je res naredi kakšne hude stvari, da ga bi bilo potrebno ubiti ali je šlo le za golo maščevanje po vojni in ni bil nekomu po volji. Zakaj oblast noče izdati mrliških listov zato ker se bi potem videlo kdo je bil ubit in zakaj.

     • tarantela

      Njega so skoraj odvlekli tja. Komaj 18 leten ni bil prav nič pri volji, da se gre pobijat. Za vero in boga. Bog ne potrebuje vojne, vere pa itak ne moreš pobit, če jo imaš. Zvlekli so jih tja, da so se dali pobit za Rožmana in Rupnika in vse ostale riti.

     • rabbit

      Ne dali so jih pobiti KOMUNISTI in ne Rožman ali Rupnik, Pri nas so se domobranci borili proti Komunistom ki so pobijali nedolžne posebno take, ki so bili izobraženi in so hodili v cerkev zakaj zato, ker jim niso bili kos ne pa zaradi fašistov in nacistov, pojdi kdaj na kakšno vaško pokopališče pa boš videla da je polovica pobiti 1941, 42 polovica pa 45 po vojni. V začetku pa ni bilo nobenih domobrancev od kje so pa potem te žrtve. Veš Rožman (vem zato ker je bil mamin sorodnik njegov šofer, ki so ga po vonji tudi zaprli samo zato ker je bil njegov šofer njegova mladoletna sinova pa ubili) ni hotel pobegniti pa so ga drugi prisilili , da je šel in celo sedaj je sodišče ugotovilo, da so bile komunistične laži izmišljene, a ko je šel Tomšičevo rit reševat iz zapora je bil pa dober, čeprav so Tomšiča sami komunisti izdali ker jim ni bil več pogodu in so se ga lepo rešili. Knjigo Angele Vode si prečitaj pa še koga.

     • tarantela

      Ti že veš, si bil zraven

     • rabbit

      Nisem bila, so mi pa moji stari starši in ljudje ki so bili, veliko povedali tudi taki, ki so bili pri partizanih, poznam celo človeka, ki je bil na Teherjah in pobijal. Pa tudi prebrala sem marsikaj ne samo tisto zgodovino , kar so nam vsiljevali v šoli. Zgodovina se ne napiše samo enkrat in Angela Vode je lepo napisala v svojih spominih, najbolj komunistični pa so postali tisti, ki so jim njihove sorodnike pobili. In ti si ravno tak primerek. Imam v sorodstvu nekaj takih primerkov oče obsojen na strogi zapor sinovi pa v partiji. Še vedno branijo Tita in partijo.

     • montyamp

      Madona , ni čudno , da je Hitler znorel .
      Banditi so unterhund obergamadi gamad .

     • učko

      Z Dolfitom so se lubčkal rdečkarji že leta 39, beluharji pa šele 44. Sicer pa se jaz počutim itak kot potomec bečkih fijakerjev ili barem konjušarjev, ne pa kot čarapanski sluga kot levuharji !!!!

     • tarantela

      Dons mam v obdelavi bergle, drugič prid.

     • rabbit

      Saj si ti Hitlerja in domobrance privlekla v temo.

     • tarantela

      Nak, preberi zgoraj, začel si Ti s poboji. Naša družina je to sprejela in oprostila. Na obeh straneh so se dogajali poboji. Po vsej Evropi so bili povojni poboji, samo o tem na tem portalu nočejo pisat. Zato pravim: Naj počivajo v miru vsi in nikoli več vojne!!!

     • rabbit

      Ti pa zelo slabo bereš Učko je napisal, da je za desni tabor bergla problem kaj je potem za levi tabor po vojni in medvojni poboji pa si ti takoj privlekla na dan domobrance in Hitlerja.

     • gušto

      saj vidiš, da nič ne razume. Ona misli samo na sex z njenim klošarjem

     • montyamp

      Komunista ni škoda , edino korist .

      Imaš zametek pameti .

  • Krtača17

   Ne navadne bergle, ZLOMLJENE BERGLE!

  • Dragan Krstič

   Po državnozborskih volitvah bodo na berglah, veliko pa tudi na Dobu.

  • domovina mili dom

   Bergla jih ma rada. So pleničarji tih pred prižigom sveč. Če jih ni tu zemna pravica kaznovala, jih bo una ta druga.

 • Krtača17

  Svečkam in pleničkam moramo zdaj dodati še BERGLE (bolje odvzeti).

  • rabbit

   Zdaj vsaj vemo česa se bojite.

  • Nataša Valant

   Vprašanje če boš ti imel v teh letih za pleničke.
   Boš kar v hlače sračkal, tako kot po tem portalu !

 • Nataša Valant

  Preiskovalni sodniki jim gredo na jetra. Vemo tudi zakaj !
  Koga pa on osluša je pa tudi že dolgo znano. Pa tudi njegov ” dolg ” je verjetno kar dolg.Tako to gre pri nas.
  Če ne bodo državljani stopili skupaj – vemo kje – bo tale cunami podiral še naprej.
  Saj se ob vsaki njihovi noviteti vprašaš. . . . . . . . pa kaj še sledi, no ?
  Pa ti vedno postrežejo s čim. Za svojo korist.
  In potem si mali palček in njegovi še upa govoriti o deljenju ljudi ??

 • Krtača17

  Nov predlog naziva odbora 2014 – zlomljeni BERGLAŠI

 • učko

  Ta rdeči fašisti znajo manipulirat s folkom, JaJo je pa cepec !!! To je problem !!

 • učko

  Kretenćić in Kretenćićka sta slovenskemu sodstvu in pravu v pogubo !!!!!!!!!!!!!

  • rabbit

   Poglejte Erar samo v zadnjih letih je Nina Zidar Klemenčič dobila okoli pol milijona denarja samo za zastopanje NKBM in DUTB skoraj 400.000 evrov.

 • Krtača17

  Pozor! Bodi previden! Če ne te ujame janševa BERGLA pravice!

 • učko

  Sama kretenska zloraba kretenskega sodstva s strani Kretenćića in Kretenćičke !!!!!

 • učko

  Kretenko, Kretenćićki kretenizica Zlovanijo s kretensko zlorabo kretenskega sodstva !!!!

 • Krtača17

  Janšev predlog novega kazenskega zakonika, citiram prvi člen: BERGLA JE ZAKON.

  • učko

   O tem bo razsodu Kretenko Kretenćić s Cmirkotovega minZtrZtva !!!

   • Krtača17

    Drugi člen predloga janševega zakonika: MAHAJ Z BERGLO DOKLER NE POČI.

  • tarantela

   Alinea k zakonu: mora bit rumene ali svetlomodre barve.

   • Krtača17

    Točno! Če ni prave barve, je degradirana iz naziva BERGLA v Pripomoček za hojo.

    • tarantela

     Dodat obvezno v pravilnik!

 • učko

  Rdećko-Kretenko in Kretenka Kretenćićkova …..

 • Krtača17

  1. Zapoved sdsa – veruj v Janšo. Če imaš pri tem težave, ti posodimo BERGLO.

  • tarantela

   Za naslednji shod bodo vsi udeleženci dobili bergle in bodo prikorakali…”z berglo na rami v napad…”!

   • Dragan Krstič

    A to v Lažgošah? Zombiji v gošarskih uniformah.

 • Olga

  Priviligiranci so živčni! Leva falanga, zaman se trudit! Sorosu bojo dobro oprali glavo in izpraznili mošnjiček! Če ga bo nacist še dolgo opletal, bo s komunistom Kučanom v restu človek ne jezi se špilal!?

  • učko

   Iz tvojih ust v božja ušesa !!!!!!!!!!!

 • učko

  Kretenko Kretenćić, doktor komunistično kretenističnih budalaštin, specialnosti in smer: “kretenizem nujno uvest v sodstvo in sodno-dobro prakso” !!!!!!!!!!!1

 • komunist

  Vsi volit celavega jajota če ne, bo pela bergla….

  • tarantela

   Od kje s pa Ti pršu? Hvala za smeh!!!

   • gušto

    Si si oprala tangice, da ne boš več smrdela tam okrog po glavnem mestu ?

    • Dragan Krstič

     Ne še, zjutraj jih je samo okol obrnila.

     • gušto

      Pa otresla skozi okno na sosedov balkon, he, he,

   • Dragan Krstič

    Iz Kumrovške fakultete je. A nista iz iste generacije diplomantov?

    • tarantela

     Prištinski doktorat!

     • Dragan Krstič

      No, če je pa komunist na prištinski doktoriral je pa končal z diplomo 2 leti pred teboj.

     • gušto

      Ona je diplomirala iz sexa, he, he….. pa še kolena jo bolijo, he, he, …….. naj to počne, kdor zmore !

     • Dragan Krstič

      Pa veš zakaj spodnje hlačke samo okol obrne. Pravi da s feromoni, ki jih sprošča iz hlačk privablja migrante iz Kotnikove. Želi si, da bi se je kdo usmilil.

     • tarantela

      Janša ima diplomo iz Prištine.

     • Dragan Krstič

      A tvojo? A si mu jo dala da ti kakšno službo zrihta?

     • tarantela

      Resno! Dol je dobil diplomo, pozanimaj se, če ne verjameš. Lepo prosim, jest nimam nč pr tem!

     • Dragan Krstič

      A tvojo diplomo je dol dobil. A si jo dol pozabila? A nis hlačk zamenjala pa so te Šiptarji okupirali in zmešali glavo in njivico da si pozabila na tako pomemben dokument. Imaš vsakodnevne lete iz Brnika tja pa pojdi ponjo. Hlačke pa v tem primeru le zamenjaj da ne boš še česa pozabila.

     • slosin

      Janša ni prejel v Prištini diplome, temveč častni doktorat…
      Glede na tvojo razgledanost bi stavil, da si diplomirala v Kumrovcu…

  • gušto

   Saj to znate, samo tepst in klošarje spodkupovat, da hodijo izzivat domoljube.
   Namesto, da bi jih namestili tako, kot so to napravile nekatere občine, ko so jih namestile v stanovanja, kjer niso hoteli migrantov.
   Ti župani si zaslužijo državna priznanja pa bodo najbrž dobili BERGLO.

  • tarantela

   Kaže, da si samo mimogrede vskočil in so te že ven zabrisal.

   • Dragan Krstič

    Nima šans. Ta je pa v 11. šoli pod mostom diplomiral. Tak kader je edino uporaben za ta rdeče.

 • gušto

  Hja, ja, bo hec, ko bodo ti, ki rihtajo zakone za desne najprej izprobani na njih samih, o o o

 • Krtača17

  Sds razmišlja tudi o BERGLI kot plačilnem sredstvu, nagrajevanju. Za soliden govor – 1 ZLOMLJENA BERGLA. Za nadstandarden govor – DVE ZLOMLJENI BERGLI. Za odličen govor – ZLOMLJENI BERGLI + rešilc.

  • gušto

   Drži se teme, teslo krtačasto !

   • Krtača17

    Saj se. Že ves čas.

    • Dragan Krstič

     Ja že ves čas brcaš v temo.

    • Dragan Krstič

     Oziroma mahaš v temo s tvojim Demoklejevim mečem, hahaha.

   • Dragan Krstič

    Sej je že vse življenje v temi.

    • gušto

     Res je v temi. Saj sonce bi se zjokalo nad takšno kreaturo.

 • Krtača17

  Lahko rečemo da je sds in odbor 2014 močno inoviral in nadgradil funkcijo bergle. Zdaj ni več samo pripomoček za hojo, temveč tudi učitelj resnice, plačilno sredstvo in zakon. Zaploskajmo jim.

 • Krtača17

  Pozabli smo še eno stvar omenit ki je zelo pomembna. Kakšna je tržna vrednost zlomljene BERGLE? Kot vsako plačilno sredstvo mora biti tudi BERGLA konvertirana v evre al pa franke itd. Na to bomo morali malo počakati, da začetno vrednost določi sodišče.

  • tarantela

   A pol pa na licitacijo?

 • Krtača17

  Ker cena BERGLAm občutno raste, Janša odpira BERGL-a-RENT.

  • tarantela

   A je to treba naročit po telefonu, al je po Ljubljani razpostavljeno tako kot kolesa?

   • Krtača17

    Mogoče bo uvedel na pametne kartice da bo vsaj en v sds pameten.

    • tarantela

     Ja, to bo v redu. Govori pa se tudi, da bo letos “birglijada”, menda nekakšne karaoke in ples z berglami, nekak umetniški performans ali nekaj takega. Bojda bo nekdo napisal glasbo na to temo, kot nekakšen “Ples s sabljami” ali nekaj podobnega.

     • Krtača17

      Pa zraven zastonj tečaj kako pravilno zlomit berglo na glavi brezdomca. Edin problem je da nimajo prostovoljcev za demonstracijo.

 • Viktorh

  Imamo srečo, da ta nastopač ni ravno brihten. Če bi bil, bi nam naprtil še veliko svinjarij.

 • Krtača17

  Desni, stara sablja ni več IN. Zdaj je IN izraz STARA ZLOMLJENA BERGLA.

  • Dragan Krstič

   Meč in sablja sta dve različni orožji kot tudi tvoj Demoklejev meč in Damoklejev meč, kot ga poimenujejo razgledani ljudje

   • Krtača17

    Ne izzivaj, če ne se bova BERGLOkratično pogovorila.

    • Dragan Krstič

     Sem prehlajen tako da na tvoje feromone iz tvojih hlačk ne reagiram. Pa tudi če ne bi bil, se te kar predstavljam. Če drugje ne dobiš, boš na Kotnikovi zagotovo.

     • Krtača17

      Ehehe, a mate na trstenjakovi mlahave? No vidiš še ena ideja – BERGLA ZA CURAKLNE.

     • Dragan Krstič

      Ja imamo mlahave curaklne za takšne babure kot si ti. To je pa vsekakor res in se strinjam.

     • Krtača17

      Sej se vid. Ni treba opisovat.

 • Krtača17

  Da ni jajo švercal BERGEL v bivšo jugo? Pač samo logično vprašanje.

 • totex39

  Se spomnim kako se je ta monsun na vse pretege hvalil, kako bo spremenil zakon o kazenskem postopku, naredil pa je še večjo kolobocijo in svinjarijo.

 • Krtača17
 • Krtača17

  Dragan me je spodaj popravil in se desnim opravičujem in objavljam popravek. Nad desnim ne visi Demoklejev meč ampak Demoklejeva bergla. Hvala za razumevanje.

  • Dragan Krstič

   Dragan pa ni toliko zabit kot si ti krtača. Nihče na svetu ne pozna Demoklejevega meča razen rdeči
   beboti kot ti in tebi podobni po razgledanosti.

 • Krtača17

  Lahko bi se reklo – ko desni janševi jagenjčki obmolknejo….

  • Morala

   Pametnejši odneha…in niso samo JJ podporniki tu gor!!

   • Krtača17

    A zato je BERGLA rajš prva odnehala – počla?

  • Johan

   Krtača nima tiča ne firiča

 • Anton

  Pokaž krtačo….

 • Krtača17

  Janša staaraaa BEEEERGLAAA, nobeeen te več ne šmeeeergla…..

  • barbara rov

   Pa ravno ti si njegov največji fen…

   • komar marko

    ja Uršika ga mika, zato mu zavida, ker pri teh letih še veno lahko v nasprotju z njim!

  • komar marko

   Bojite se ga kot hudič križa. ja potem ropanje ne bo več možno in bodo primeri smrti zaradi lakote in dveh levih rok in prepiha na podstrešju!

  • Johan

   Psiha je tvoj problem v Ljubljana polje te vabijo na pregled

 • Morala

  To je dobro za Novo24TV – čim več komentarjev, pomeni, da ima veliko bralcev!!!

 • komar marko

  no da so rdečkoti spet zagnali stampeto proti JJ vključno z mediji, to rdečih ovc ne zanima. Jih ne more, ker nimajo intelekta in ne pooznajo in ne razumejo zakonov. Namreč njih domena je POSLOVANJE V SKLADU Z OBIČAJI TEKOVIN!

 • Dragan Krstič

  Bebcev s pametjo Toneta Puglja je v Sloveniji na stotisoče. Je brezdomec in tak osel za svojo bedo krivi
  Janšo in SDS. Seveda mu niti na misel ne pride, da je on žrtev komunističnega ropanja države in prebivalcev iz nižjih družbenih slojev. Če že ne drugega, bi moral vedeti, da v stanovanja komunistična oblast vseljuje migrante namesto brezdomce, da jih oskrbuje s hrano, dnevni obrok je 25.-€ po migrantu in da se lahko 90% Slovencev, sploh pa brezdomcev lahko samo namala hrano, ki so jo deležni ubogi migranti. Na žalost je spranost možganov velike večine Slovencev oprana s 100% varikino.

  • Johan

   To je pravi odgovor

 • komar marko

  Čudi me tudi, da nobeden ne išče 50 milijar, ki so izginile v tujini. Da so izginile je kriv JJ. Da so pa kradli POSVEČENI, to je nepomembmo. J enepomembno, da ŠERIFA samo preiskujejo, pa ga najdejo s prsti v marmeladi, pa je vse tiho. Nek tednik pa piše, da že izbira ministre!

  • Dragan Krstič

   Včeraj je rdeče trobilo Delo objavilo kolumno da črnogorska policija in tožilec preiskujejo lopovščine
   bankirja NLB Črta Mesariča, ki jih je zagrešil kot direktor NLB v Podgorici. Zahtevali bodo izročitev
   inkriminiranega in pri nas velespoštovanega rdečega mafjskega bankirja. Naša policija in pravosodje o tem ne ve nič. Kolumna je bila na portalu dostopna 5 ur in oglasil se je en sam samcat
   bloger. Sploh ni čudno, za ta rdečo bando je komentiranje “naših” tabu tema.

  • Johan

   Da ne boš mislil, da si pameten, kradel si z radikalnimi levičarji, v tem je tvoja težava, te poznamo !

 • odzunaj

  http://www.demokracija.si/prejeli-smo/javno-pismo-izvajalcem-kriminalisticne-preiskave-tozilki-in-sodnici.html
  V pripetem javnem pismu, je prikazan in testiran inkvizitorni postopek , ki ga uvaja Klemenčič v nov zakon o kazenskem postopku ! To je “mušter” novih pravosodnih procesov, s katerimi bo imel sodnik še lažje delo INKVIZITORJA. Kot kaže ta primer, če bo NPU in Policija že v začetku izločila vse ključne dokaze in bo to storila tudi tožilka, le ti sploh ne pridejo v sodni spis ! S tem bo sodni postopek zidan z nebulozami , lažmi in konstrukti, brez vsakršne sodniške preiskave, tako dokazov, ki so bili v predkazenskem postopku pridobljeni in izločeni kot brez dodatnih preiskav, ki naj bi primer dodatno osvetlili !.
  V primeru, v zadevi Umor Janka Jamnika, je sodnica Koleta, za test Klemenčičevega zakona, že Ignorirala – izločila vse , edine in ključne dokaze o umoru . Tako kot Majhenič NPU Policije in za njim tožilka Žgajnar. Izločila jih je brez vsakršne analize in na tej sloneče utemeljitve. Še več, kljub zahtevi obrambe NI HOTELA OMOGOČITI pregled in analizo posnetkov nadzornih video kamer! KATASTROFA ! INKVIZICIJA, DANES IN TUKAJ !?!

  Prisluhi so prinesli vest o nagradi Koleti – po poletnih sodnih počitnicah jo najdemo na ministrstvu !

  http://www.demokracija.si/prejeli-smo/javno-pismo-izvajalcem-kriminalisticne-preiskave-tozilki-in-sodnici.html

  • Dragan Krstič

   Se bo treba privaditi tudi na šeriatsko komunistično pravo po zgledu muslimanskega: kadija sudi, kadija tuži.

 • Krtača17

  BERGLA

  • Aurelius

   Kaj je, podnpiršna, a še vedno ne znaš držati gobca – koliko ti plačajo tvoji kaviarkomunajzarski gospodarji za post? Pojdi raje počivat, saj te v ponedeljek ćaka naporno prelaganje gore papirjev z leve na desno in od zgoraj navzdol !!!

  • Johan

   Komunistični plačanec

 • Johan

  A pijanček pripravlja kaj izrednega

 • Krtača17

  Odbor2014.si spletna stran ni na voljo. Le zakaj?

 • Krtača17

  Zdaj pa naj odbor2014 še izda ime tistega pogumnega berglaša da mu postavimo enega primernega nasprotnika da vidimo koliko je seronje v hlačah. Gamad in zalega fašistična.

  • tohuvabohu

   Prekleta krota nacikomunajzarska, daj mir, ker si tečen kot griža. Ali ne premoreš niti malo ponosa? Kaj te žene, da tukaj serješ, ščiješ in kozlaš cele dneve? Primi se kakšnega dela, klošar.

 • Demonkrat

  Greznica?

 • centurion

  Tip je totalni debil.
  Vizualno in mentalno.
  Gestapo style,

  • Levicar nikoli!

   Ne zali Gestapa!

 • Mico Mitic

  Mogoče pripravlja zakon za urejanje kriminala v lastni familiji.

 • cosmosjasnovidec

  Tale “klemenčič” mi pride naprej kot tisti okostnjak katerega smo imeli v šoli pri biologiji.
  Lahko bi se tam v šoli zaposlil namesto tistega okostnjaka,da ga učenci ne bi morali prenašati iz razreda v razred saj bi kar sam hodil naokrog za drugo pa tako ni sposoben.

  • Anton

   žal se ne strinjam, z ugotovitvijo da Klemenčič ni sposoben, je pa preračunljiva baraba,to pa vsekakor,. Baraba,ki krši zakonodajo, od ostalih pa zahteva, da jo upoštevajo.Lahko mu mile duše rečeš tudi hinavec, oportunist, pa še kaj bi se našlo.

   • Hribouc

    In?
    Šankroker, viskiljubec, pijani minister-prvi v zgodovini, dokazno posnet za zanamce!
    Bo reku, de je biu dobrevole in stresno preobremenjen!
    ŠKODA DE NIMAMO RUGLJA, DE BI GA BIL DIAGNOSTICIROU ŠE ISTEGA DNE!

 • xtc

  Zakon zagotovo pade naUS če ne tam pa na ESČP ;kLEMENČIČ TO VE VENDAR ZAKON FORSIRA Z TOČNO DOLOČENIM NAMENOM ZA POTREBE VOLITV:

 • Levicar nikoli!

  Ali ni nikjer nikogar, ki bi Klemencica trescil na gobec??

 • piko8

  TEGA TIPA POSTAVIT ZA STAŠILO NA POLJE IN IMA SLOVENIJA ZAGARANTIRANO VRAČANJE ŽITA NAJMANJ ZA 10 LET NAPREJ ! SAJ TA PRIMEREK ćLOVEŠKE RASE KVARI POVPREČJE!!

  • Levicar nikoli!

   Grd je k svina!

 • šmentanamuha

  Mislim, da je še dodaten problem, ki je problem že zdaj, da se na vsaki obravnavi v kazenskem postopku menja tožilec. Vsak naslednji mora jvo na novo preštudirati cel spis in bolj ko se spis debeli, več je možnosti, da se spregledajo pomembne malenkosti. Zato toliko tožb pade oz. tožilstvo odstopi od pregona. Ker se vmes enmu ne ljubi več, eni med obravnavo celo zakinkajo, spet drugi pa se “zdilajo” in ne vlagajo pritož, če proces pade. Kriv ni nobeden, ker se lahko vsak izgovori na prejšnjega. Skratka, že zdaj je vse skupaj en šmafu, vse za naše drage lopove. Mi smo res ena hecna država in ljudstvo bo še naprej volilo levico, ker jim paše sado-mazo, ker mazo pač hoče biti jeben, zato da on ni kriv, torej ne more biti odgovoren. To pa je v Sloveniji problem – ODGOVORNOST. Zaenkrat imamo Pahorja, ki je prevzema vso krivdo za kakrkoliže na svoja ramena, tako kot Kristus, ki je prevzel vse greha za nas. Zdej mi je kapnilo, zakaj mi ta fora s Kristusom ni nikoli potegnila. Ne potrebujemo Kristusa, ki bo prevzemal naše grehe na sebe, ampak mora vsak od nas postati ODGOVOREN za svoje misli in dejanja. In v to moramo prisiliti tudi naše politike. Amen.

 • Darth Vader

  radikalni levičar klemenčič, skupaj s svojo ženo sta prava mala roparja na pohodu po Sloveniji….

 • MižekFiga

  Lažnivec in manipulartor minister Klemenčić je v Parlamentu izjavil, da je Vlada JJ zadnja spreminjala pravosodne zakone? To seve NI RES, ker je naslednja Pahorjeva vlada (Minister Zalar) zadnji dan svojega vladanja sprejele nove tožilske zakone, pa katerih je bilo nemogoče odstavit Fišerja!

  • brownie

   Bolj, kot naj lažejo, bolj jih volimo.

 • Janko Gedlička

  V vsakdanjih slovenskih okoliščinah hudih zlorab prava, zlasti kazenskega prava (zadeva Patria zoper Janšo, Krkoviča, Črnkoviča, zadeva umora Jamnika zoper dr. Noviča, najnovejša zastarana tožba drž. tožilstva zoper Janšo, pa nazaj v zadevi umora Krambergerja zoper pijanega lovca itd.), je očitno, da namerava oblastna udbomafija z novelo ZKP – N še okrepiti možnosti zlorabe kazenskega postopka in tudi na ta način zabetonirati svoj totalitarizem.

 • plamen100

  Drugače policija zaslisuje že več kot 10 let, vendar samo v prisotnosti odvetnika in takrat se piše zapisnik ki velja na sodiscu, če pa je osumljeni brez odvetnika pa gre pa samo za opravljeni razgovor z osumljenim in se piše uradni zaznamek katerega sodnik niti vidi ne saj tožilec vse te dokumente izloči iz spisa, razen zapisnikov zato se vsi razgovori se enkrat začnejo izvajsti s tem da se sedaj imenujejo zaslišanja. Skratka kompliciran, socialistični pravosodni sistem ki služi samo iskanju napak v predkazenskem postopku, seveda pri težjih zadevah, tamale kot je tisti tehnični preglednik pa z lahkoto za nekak ficnikov zaprejo, v primeru poslanca Magajne pa zakaze celotni sistem od policije preko tožilstva do sodstva. Slovenski pravosodni sistem je tako zelo narobe postavljen, da se tukaj ne more nič več popraviti (na to lepo kaže proces proti Janši, kjer so brez enega dokaza prevlekli stvari skozi vse instance vse do ustavnega sodisca), ampak je treba zadevo podreti in postaviti s pomočjo Evrope na novo!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!