Ljudje ogorčeni nad ravnanjem nevladnih organizacij: To bando je treba ovaditi, pobrati ves državni denar in jim prepovedati delovanje, drugače bo kmalu prišel račun, ki ga bomo vsi plačali v krvi

Foto: Twitter

Potem ko je včeraj prišlo z dokumenti na dan, kako nevladne organizacije migrantom pomagajo pri ilegalnih prehodih meje, saj jim navodila dajejo že v Bosni in Hercegovini, namesto da bi jim svetovali, naj za azil zaprosijo v prvi varni državi, so ljudje ogorčeni.

Objavljamo nekaj (nelektoriranih) odzivov na družbenih omrežjih.

Boris Makuc: “poizkusite vi kot drzavljani slovenije uporabiti to stevilko za nekaj takega… placali boste !!!”

Dejan Jelenko: “Predlagam, da začnemo delati seznam FB uporabnikov, ki podpirajo ILEGALNE prestope meje, jih zagovarjajo in te alahe tlačijo nam v klet! Samo tako, za arhiv. Nikol se ne ve, kdaj prav pride!!!”

Dušan Ljubec: “Tako je! Ker policija ni tam, da bi podeljevala AZIL, ampak zato da ščiti državo in državljane. Taksisti pa tudi niso. Azil naj zaprosijo na meji in ne komaj takrat, ko so že ilegalno v državi. Zakaj niso zaprosili za azil na Hrvaškem ali tam, od kot so prišli.”

Luka Grašič: “Folk tako ne gre več naprej,na več strani nas uničujejo in hočejo lastni narod uničit.Če ne bomo nič naredili ode Slovenija v v.m.”

Franjo Frenk Pangerc: “Najprej hranimo te nevladnike,ti pa naprej za naš denar še migrante.Razumi to državo če moreš.”

Brane Tovornik: “Slovenija je pokončana, cerar in mafija v eu se je dogovorila, da v zameno za LB vzamejo 100 000 teroristov iz Afrike ! Hrvati jih dostavljajo čez mejo ! Pakirajte in selite se, posebno otroci in ženske ! V zahvalo hrvati dobijo denar LB, čeprav je država dolžna bivši banki miljarde !”

Zoran Kuhanec: “Nevladniki jebo vam narod m…r, naselite si jih obvezno k sebi v svoje domove in če bodo in bodo 200% pizdarije, vas vse skupaj z njimi izženemo. Kje vam je glupa pamet ?, teleta podkupljena”

Marija Micika Volgyi: “Domoljube zapret da golazen lahko prihaja ?? ljudje božji le do kdaj se bo še to dopuščalo ???”

Janez Čeh: “Policija v lovu na čarovnice, vojska za banksterje v NATO misijah, Slovenija pa prepuščena na nemilost jihadu. Kmalu pride račun, ki ga bomo vsi plačali v krvi.”

Matjaž Draksler: “To bando je treba ovaditi, pobrati ves državni denar in jim prepovedati delovanje, ker ščuvajo k rušenju pravnega reda Slovenije, ogrožajo varnost državljanov Slovenije, da ne naštevam. Ve se, kdo so in tu gre za uradno pregonljiva kazniva dejanja.”

Lado Golo: “Nevladne organizacije, ki pospirajo migrante niso več nevladne; s stranko levice sodelujejo v vladi.”

Franc: “Nevladne organizacije, ki vodijo migrante v Slovenijo, bi bilo potrebno nemudoma ukiniti, njihove führerje pa kazensko preganjati. To so izdajalci naše domovine. Šiško je za njih nedonošenček.”

Nina Logar: “Spomnimo se, kako je Cerarjeva vlada 2015 prepozno in neuspešno ukrepala ob MIGRANTSKEM valu. Če bi takrat neprodušno zaprli meje, dileme s temi NVO ne bi bilo.”

Dragica O.: “Prekiniti plačilno nit med nevladniki in financerjem ( država in Soros) in bo vsega konec!”

Aleksandra: “Dokler jih napaja državni proračun niso nevladne! Ukinit vsa takšna financiranja…”

Demokracija

 • samotoje

  Najprej je treba potegniti ostro mejo med organizacijami, ki se ukvarjajo z raznimi dejavnostmi in nimajo s tihotapljenjem ilegalnih invazivnih osebkov nič. Ne moremo vseh tlačiti v isti koš. Potem pa mora javnost izvedeti, kdo so ljudje, ki pa to počnejo in kako so financirani- imena, priimke, finance. Med ilegalci so tudi pripadniki raznih terorističnih skupin. Ko bo pri nas prišlo do prvega islamističnega napada, jih je treba ovaditi kot sostorilce, še prej pa je seveda nujna ovadba zaradi pomoči pri ilegalnem prehodu meje, kar je kaznivo. Torej, pravniki, politiki, civilna gibanja- kdo bo storil prvi korak? Ali povedano drugače- kdo bo Slovencem stopil v bran?

 • šmentanamuha

  To so teroristične celice. Zato so zaprli Šiškota, da bodo lahko zdaj nemoteno uvažali islamiste. Strinjam se s komentarjem, da je bil to deal za NLB.

  • Jože Kovač

   Pol so pa slabo zdilali. NLB bo prodan v 90 dneh, ampak ne kot celota, državi ostane 25% delnic, ostale delnice grejo v prosto prodajo. Sicer za 70% knjigovodsko vrednost, ker si bojo najverjetneje razliko potalali, pa še to ne bo prodaja delnic na borzi, ampak “pod mizo”. Šiško itak ne bi naredil nič proti ilegalnim migrantom, to je bil samo pesek v oči, da nisi videl kako sestavljajo klovni vlado

   • šmentanamuha

    Motiš se. Šiško je kar dobro “porihtal” mariborske občinarje, ki so hoteli narediti azilni dom in v osnovnošolske klopi posedali odrasle Afganistance.

 • Novakec1

  NO so grobarji slovenstva in sloovc.

 • francelj3

  Nevladne organizacije, ki jih financira vlada, so VLADNE ORGANIZACIJE!! Ukiniti jim je treba denar iz proračuna, pa naj se financirajo iz prostovoljnih prispevkov. Potem pa je treba njihovo delovanje, če ga bo še kaj ostalo, spraviti v zakonske okvire in sankcionirati vse kršitelje zakonov.

  • Djuro Sumar

   Najprej je treba ukiniti financiranje verskih organizacij in katoliških šol.

   • Jože Kovač

    Seveda in obdavčiti njihovo premoženje z enakim davkom kot podjetniško. Pa še popravek, ne samo katoliških šol, ampak vseh VERSKIH šol. Recimo tale Alim Hasanagič, ki je fural na Jesenicah arabsko šolo in spletno stran, na kateri je bilo objavljeno http://www.publishwall.si/aktualno/post/144533/muslimani-v-sloveniji-kako-vzpostaviti-sarijo-seriat-v-sloveniji sodi pod financiranje preko nevladne dobrodelne organizacije UP, pa se nisi oglasil. Ja pa tudi financiranje raznih borčevskih organizacij, ki so že zdavnaj izgubile svoje aktivne člane v vojaških in revolucionarnih dejanjih, je treba ukiniti. Ne pa da sedaj iščej podmladek za ZZB, ha, ha, ha !!! Ali pa bo še ena revolucija, da rabijo borce.

    • Djuro Sumar

     Se strinjam.

  • učko

   To bando financirajo muslimanski šejki, Erdogan in ostala muslarska golazen !!!!

   • francelj3

    In seveda, prepovedati je treba njihovo financiranje iz tujine. Kot tudi financiranje gradnje nekrščanskih verskih objektov iz tujine.

 • Djuro Sumar

  Ogorčenih je le nekaj klerikalcev, ostalim se jebe.

  • učko

   Jah, to ti misliš, deb se mamjmunu tud jebe, sam ne moreš več !

 • učko

  Komunistična banda in njihova vlada z našim davkoplačevalskim denarjem plačuje barabe, ki nam delajo škodo, pri tem pa se zgovarjajo, da so to “nevladne organizacije”. Za penzije in zdravstvo pa denarja zmanjka. In glupavi Zlovenci in še bolj glupavi Čefurji ste spet izvolili ta rdeče fašiste in njihovo marionetno “Šarotovo vlado”, MAJMUNI BALKANSKI !!!!! POFUKANCI ZARUKANI !!!!!!

 • montyamp

  VOLIL BOM ORBANA

  FATIMA MERKEL JE DEKLA ŽIDOVSKEGA KAPITRALA

  GOŠARSKI MLADIČI PA PLAČANA BANDA KRIMINALCEV

 • montyamp

  HANZA KURBENHAUS NA POLOŽNICE

  VLADNE ORGANIZACIJE ZA ORGANIZIRANJE ILEGALNIH PRESTOPOV MEJE AFRIŠKIM KRIMINALCEM , SE FINANCIRAJO IZ DDV IN ŽIDOVSKIH FONDOV ZA RAZBITJE EVROPE

  DO KDAJ BO UNIČEVALA DRŽAVO , PREKLETA BANDA UDBOPARTIJSKEGA TERORIZMA ?!

 • Antonius

  Janša je pred volitvami jasno in glasno povedal, da bo zaprl južno in zahodno mejo zaradi šerijatarskih ilegalcev, volivci pa potem volijo veleizdajalčevo politikantsko sranje. Zanimivi so tudi izvoljeni župani. Dolenjci in Belokranjci si zaslužijo kakšen strel v koleno. Izvolijo levičarske župane, ki jim na vse mogoče načine vsiljujejo sprejemne centre za nastanitev šerijatarjev, potem se pa na ves glas protestno derejo, kaj se jim dogaja, da so ogroženi zaradi šerijatarjev in mjavkajo Slovenija na pomoč.
  Ko sem jaz proti šerijatarjem in Kučanovim človekoljubcem protestiral na Kotnikovi sredi Ljubljane, nihče danes ogroženih v celi Sloveniji, takrat v podporo našemu protestu niti kihnil ni.
  Slovenija je zaradi neodgovornih volivcev na poti na golgoto. Lobanja se ji obeta v prihodnosti.

  • učko

   Ka Janša nekej bluzi, to lahko usak. Nej rajš kej nardi, majmun !

   • Antonius

    Vam niti pameti *majmuna* ni mogoče pripisati, ker se vam sploh ne sanja, česa vsega ni mogoče narediti v opoziciji.
    Se vam pa zahvaljujem za priliko, da sem lahko ostale, ki naju berejo opozoril, da ste celo bolj, kot je mogoče slutiti, zloben in neumen.

    • Goran Hvala

     vas bo janez resu….na naslednjih volitvah. .sam ce ne bodo vec migranti aktualni cez 4 leta bel tezko. .mu bo ze zmankal materjala…

   • mona lisa

    Edini majmun si ti. In še to slaboumni.

 • mona lisa

  Te nevladne organizacije so najhujši izdajalci lastnega naroda. Hermetično zapret meje za migrantsko golazen in meje branit četudi z orožjem. To norost ko se sprejema in ščiti migrante bomo mi, naši otroci in vsi zanamci drago in krvavo plačali. To da se sprejema migrante je lažna človekoljubnost.

 • plavi-mil

  PROTESTIRAM, da nevladniki z mojim denarjem naseljujejo Slovenijo z islamisti, še enkrat moj denar gre lahko samo gasilcem, ti so edini, kateri pomagajo Slovencem, SAMO GASILCEM..

  • Goran Hvala

   tvoj denar? kak ce si na sociali….

   • plavi-mil

    Verjetno še tebe vzdržujem, ko boš ti toliko delal , kot jaz se pa oglasi, pojma nimaš kaj je delo in kako se mora denar zaslužiti, kot vsi levaki misliš, da na drevju raste in jeseni dol pada.

 • Artur

  Nova24 TV poiskati in transparentno objaviti naslove in imena vseh teh nevladnih narodnih izdajalcev podatki o sedanjih na novo pečenih vladnih izdajalcih so že znani in, ko bo nastopila kramola vse “mišje luknje” zapret , da ne bodo imeli kam zbežati .

 • Franc Šink

  Na stara leta res ne bi rad postal morilec.Ljudje bomo počasi izgubili živce.Glede na komentarje je to lahko še resna težava.

 • RATATA

  Po mojih izračunih je potrebno sedem ofenziv za rešitev in odrešitev Slovenije in Slovencev.

  • Franc Šink

   Samo ne partizanskih.

   • RATATA

    Saj partizani niso izvedli nikoli nobene ofenzive!

    • Franc Šink

     Ravno zato.

     • RATATA

      Edina pokanja v napadu so izvedli v skupinicah po tri na stražnice, pa še to z namenom delanja bezkućnika po navodilu židokomunista moše pijadeja. Vse ostalo je bilo v begu.

 • xtc

  Vse nevladne organizacije za katere se izkaže ,da so povezane z uvažanjem nelegalnih pritepencev in s prejemom denarja od Soroša ali njega fundacij,ukinit in prepovedat,vodilne ovaditi zaradi nezakonite trgovine z ljudmi,pozapret,premoženje organizacij pa zaseči in denar nameniti za močnejše žine ograje. po vzoru Madžarske.

 • Slovenka

  Slovenci, sprijaznimo se: sami smo in sami si bomo morali pomagati.

 • Artur

  Češki premier Andrej Babiš je še zaostril svoje mnenje o sprejemanju migrantov in v sobotnem intervjuju za Pravo sporočil, da Češka ne bo sprejela niti enega begunca.
  Babiš je povedal, da ne bo nobenih izjem. V to so po poročanju Jutarnjega lista vključeni tudi “humanitarni primeri” kakršen so sirijske vojne sirote. “Zakaj bi jih morali sprejeti? Tudi v naši državi imamo sirote, ki jih je potrebno pripraviti na življenje,” je pojasnil Babiš.

 • Spartan

  Da bi se odgovorne v nekaj lažje prepričalo, za začetek predlagam sledeč scenarij:
  Pred parlament se pripelje cca. 30 na pol polnih kontejnerjev (smetnjakov) z največjo možno svinjarijo. Bili bi na pol polni z otroškimi plenicami (posranimi jasno), z gnijočimi in črvivimi živalskimi kadavri, gajbicami gnilega razdrekanega paradajza in gnilih jajc ipd… Za piko na i bi se te kontejnerje lahko po notranjosti še poškropilo z na sveže načrpano greznično vsebino, ki bi jo dostavil najbližji kmet s CREINA cisterno.
  Skratka, ko bi bili vsi ti kontejnerji pripravljeni, bi v njih, na Šubičevi, preprosto zmetali najvidnejše predstavnike trenutnega koalicijskega six-pack-a. Jih zaprli v njih in jih popeljali na kratek demonstrativni potep po mestnem jedru. Na koncu bi jih na prešernovem trgu vse spustili na prostost. Med zbrano množico ljudi. Da končno začnemo argumentirano komunicirati eden z drugim.

  Za zgled pa so nam lahko ukrajinci, ki so pred leti nekaj podobnega že izvedli : https://youtu.be/JW6UA_2tV7g

  No toliko na kratko za začetek…

  • Franc Šink

   Siks-pack ? Ali je to 5+1 Gratis.

 • Olga2345

  Civilni iniciativi priporočam pisno prijavljanje na policijo in ovadbe na tožilstvo!

 • Novakec1

  Kmal boste razoćarani nad tanovo vlada sam da začne srat s polno paro, trenutno so še mal zgubleni.

 • Krtača 20

  Zgoraj našteti niso ljudje ampak sdsovci

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!