Gledališče Murgle 1. del: Kučan, Židan, Cerar, Erjavec in Šarec o sanaciji bank z Iranci, Palestinci in Sirci

Foto: YouTube

Spodnji posnetek parodije gledališča v Murglah prikazuje sestankovanje premierja Mira Cerarja, predsednika SD Dejana Židana, predsednika DeSUS Karla Erjavca in predsednika LMŠ Marjana Šarca z zadnjim predsednikom Komunistične partije Slovenije na temo bank. Vse podobnosti z življenjem v Sloveniji so zgolj naključne.

Milan Kučan, ki velja za enega najvplivnejših slovenskih botrov, uvodoma svoje “varovance” povpraša, če so uresničili svoj program na področju bank. Cerar pa mu nemudoma odgovori: “Ja, tovariš predsednik, sanirali smo banko. To je naš velik uspeh. Vendar je nismo prodali.” Ob tem pa Židan odgovarja, da z Iranci, Erjavec pa ga dopolni, da ne le z Iranci, ampak tudi s Palestinci se bo delalo biznis.

Šarec, ki priznava, da so dobri tako Iranci in Palestinci, poudarja, da jih čez Sirce ni. “Dvignili bomo ograjo na meji, jim podelili državljanstvo, oni pa nam glasove. In vsem nam bo tlakovana lepša pot v prihodnost.” Ko pa Židan povpraša, kjer bodo ti ljudje molili, Kučan svoje varovance pomirja, da bo za to poskrbel Janković, ki gradi džamijo. Gre za 35-milijonski projekt, ki naj bi bil po navedbah generalnega sekretarja islamske skupnosti Nevzeta Porića dokončan prihodnje leto.

N. Ž.

 • Franc Šink

  Veste kaj? jaz tej parodiji celo verjamem.In nisem naivna oseba.

 • Franc Šink

  Sicer pa, od kdaj se pa nahaja lutkovno gledališče v Murglah ???Kučan kot direktor? Ubogi otroci !

 • Olga2345

  Vseraj sem gledala “soočenje”….Levičarji so v Sloveniji vse zavozili, pokradli, prali teroristični denar, mimo volje državljanov uvažajo tujerodne divjake in ogrožajo Slovence, plače so mizerne, prav tako pokojnine (razen za “naše” seveda), zdravstvo je v razsulu, ljudje umirajo, nek dekan brez spola ukinja moški spol!????? V mednarodni politiki, vojski in policiji je razsulo! Vojska je brez opreme, policija pa deluje na podlagi tajnih navodil, ki jih nihče ne sme videti!??
  In ta “uspešna” levica, kamor spadajo židanovci, mesečniki, cmerjavci, bratuskovci, ehjavci, šarcevci…in je vsem skupen patronat udbomafijca iz murgel, so brez vsakega programa, edini “program” je Jaso grozijosovrastvo in groznje do Janše, ki jih je prebiral in že zdavnaj dokazal, da je sposoben in zato grožnja njihovim privilegijem!
  Namesto, da bi se sami umaknili in dali možnost sposobnim, obljubljajo celo proteste, če ne obvelja njihova!!! Pa saj to je terorizem brez primere!
  Kakšna pokvarjenost in predrznost!!!
  Slovenci, ne nasedajmo več levičarjem, njihovim lažem in podtikanjem in jim dajmo nogo v rit!

  • MH

   JJ bi še arest prodal, če bi bil predolg cajta notr..

  • Mira Mikec

   Tocno tako. Bravo.

 • MH

  za kozlat…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!