Srečna in zaljubljena: Najlepše fotografije Donalda in Melanie Trump

Foto: epa

Predsednik ZDA Donald Trump in njegova Melania sta nadvse lep par. Čeprav se levičarski mediji osredotočajo predvsem na to, kdaj se po sestopu z letala primeta za roke, predvsem pa, kdaj se ne, sta usklajena, srečna in zaljubljena. To potrjujejo tudi spodnje fotografije.

Foto: epa

Pred nekaj dnevi
Donald in Melania sta 25. julija odšla iz Bele hiše v Youngstown v Ohiu, kjer je imel Trump govor na shodu “Naredimo Ameriko spet veliko”, kamor ga je prišlo poslušati na tisoče ljudi. Pred Trumpom je imela govor tudi Melania, ki je požela bučne aplavze. Ob koncu svojega govora je napovedala nastop njenega moža, ki je bil ves čas ob njej, ob zamenjavi na govorniškem odru pa sta se nekajkrat poljubila. Tudi na shod sta prišla nadvse dobre volje, držeč se za roke.

Foto: epa

Oh, ta pogled!
Skupaj sta se udeležila tradicionalne vojaške parade v okviru praznovanja Dan bastilje v Parizu. V mestu ljubezni so med njima “padali” zaljubljeni pogledi.

Foto: epa

Srečna in zaljubljena
Na inavguracijskem plesu sta takole zaplesala. Vam deluje Donald Trump nesrečen, kot pišejo levičarski mediji, da naj bi njun zakon razpadal?

Foto: epa

Tesno drug ob drugem
Ko sta se med kongresnim piknikom na travniku pred Belo hišo nastavila fotografom, sta bila ujeta tudi “od zadaj”, tesno drug ob drugem.

Foto: epa

Sproščena in nasmejana
Poglede pritegneta povsod, kjerkoli se pojavita. Ta fotografija je nastala v Nemčiji, ko sta se udeležila koncerta v koncertni dvorani Elbphilarmonie kot del njunega obiska v okviru srečanja G20.

M. S.