Avstralijo pretresel grozljiv umor islamista: Ženi iztaknil oko, odrezal prste, jo z nožem zabadal po obrazu – vse to pred tremi otroki

Foto: iStock

Identiteta človeka, ki je v Avstraliji svojo ženo brutalno mučil, jo zaklal pred svojimi tremi majhnimi otroki in vrgel njeno telo na zapuščeno zemljišče, ne bo nikoli znana, niti zapornikom, s katerimi bo preživel preostanek svojega življenja. Le nekaj “izbranih” – njegovi travmatizirani otroci, prestrašen sodnik vrhovnega sodišča in nekaj novinarjev – pozna obraz in ime skrajnega islamista. Sodnik je pripisal njegovo dejanje islamski veri, saj je bil vzgojen v kulturi nasilja, kjer je ženska (po Koranu) podrejena moškemu in če je “neposlušna”, jo lahko kaznuje. 

Sodnik je v svojem zapisu dejal: “Napadel je svojo ženo pred tremi otroki z nožem in jo ponavljajoče zabadal, rezal po obrazu in telesu. Otroci so morali gledati, kako ji je iztaknil oko in ga vrgel v stranišče. Gledali so, kako ji je odrezal prste in jih vtaknil v njene genitalije. Nagovoril je otroke in jim dejal, da njihova mati izgleda kot Dajjal (islamski antikrist brez enega očesa). Otroci so tudi gledali, kako je njeno telo zavil v odejo, ga povezal s trakom in vrgel v prtljažnik njihovega avta. Tudi otroci so morali v avto in skupaj so se odpeljali na mesto, kjer so ponoči odvrgli telo. Na poti domov pa so se zaustavili v pekarni, kjer je z njeno kartico kupil otrokom pijačo.”

Primer proti R.B. (psevdonim, ki je bil podeljen 36-letnemu morilcu) iz Melbourna je pretresel celotno državo in zaskrbljeni domačini se sprašujejo, kako je lahko človek, ki živi v njihovi sredi, tako nasilen, ko so razkrili, da je ženi iztaknil oko, razrezal genitalije in jo posilil, preden ji je brutalno vzel življenje, poroča Jihad Watch. Pri obsodbi je sodnik Lasry opisal morilčevo dejanje kot “groteskno nasilje … grozljivo in odvratno.” 27-letna ženska je imela kratko življenje in še to polno zlorab, ki pa se je končalo z grozljivo smrtjo.

Mož ji je zlomil srce
V rosni mladosti so jo namreč poslali v Libanon, da bi spoznala svojega bodočega moža in se tudi poročila. Njuna poroka je bila dogovorjena in izvedena v dveh tednih. Družinski člani žrtve, ki je bila najstarejša izmed desetih otrok, so dejali, da je bila, preden je zapustila Libanon, močna ženska, ki ji je nato mož zlomil srce.  Jasno je bilo, da jo je mož teroriziral, kar se je videlo tudi po tem, kako se je morala oblačiti in kaj početi, s kom se je lahko videvala. Tri leta potem, ko sta se mladoporočenca preselila v Avstralijo, je rodila prvega otroka. Kmalu pa si je njen mož vzel drugo ženo, ceremonijo je vodil lokalni šejk. Tudi druga žena je postala tarča čustvenih in fizičnih zlorab in je po šestih tednih nenormalne kontrole zbežala, saj je že takrat kazal znake nasilnega vedenja. Prva žena (ki jo je umoril), pa je ostala in z njim imela še dva otroka.

D. L.

 • Zgornji

  NEMOREŠ OD MOHAMEDANCA DRUGEGA PRIČAKOVATI KOT NASILJE IZ NJIHOVE ZLOBE !!! ! !!!

  • Steiermark

   To že ni več samo zloba, to je islamsko psihopatsko izvrševanje po njihovem koranu……Fuj satanistična drhal…..

   • Zgornji

    Dobro povedano !!! ! !!! Amennn !!! ! !!! žalostno, toda Resnično .

 • Waltter

  Pa ne me no jeb..at. Namesto da bi se vsi tile sodniki s policijo in vlado zamislili nad sabo kajti oni so vzrok, to kar se je zgodilo je zgolj posledica njihovih dejanj. Ne glede na to bi morali oni to izkoreninit ne pa da jih jemljejo z vero vred kot prvo razrednje državljanje ostale pa kot tretjerazredne ki jih je treba potolčt.
  Še vedno mu dajejo potuho še vedno ga ščitijo in še vedno se medlo odločajo. Jasno je treba dati vedet da za vsake zločine odgovarjaš, ne pa da jih ujčkajo pol pa še skrivajo.
  Da je do tega prišlo so krivi vlada, policija in sodstvo basta ni kaj za komentirat…

  • Clemen J.

   A zdej je policaj kriv ker en sledi sveti islamki knjigi?!? Ti si bolan kot on!

 • xtc

  No s takimi vas želi oskrbeti Kučan & Co.

 • mona lisa

  To je islam.

 • garfi

  to je multikulti obogatitev, ki jo hoče za nas slovenska izrojena levica
  islam se ne prilagaja in je z vsako novo generacijo bolj radikalen in enako njihovi uvozniki
  SLOVENIJA SLOVENCEM

 • šmentanamuha

  Muslimani so spolno sfrustrirani, zato imajo tako devianten odnos do žensk. To je stvar njihove religije. Normalnih muslimanov je po moje zelo malo, če sploh. Musliman, ki postane normalen, izstopi iz te satanske verske ideologije.

 • Djuro Sumar

  Slovenec v Švici umoril svojo mamo in se odpeljal v Ljubljano, kjer se je predal policiji.
  Kar se tega morilca iz Avstralije tiče, pa jasno kaže na to, kakšno škodo verske organizacije delajo človeštvu.

  • Clemen J.

   Kako se pa ta Slovenec piše?!? Ali je osel ki se rodi v Lipici tudi lipicanc?!?

   • Burek Burecki

    Recimo plut je bil avtohtoni pa?

    • Clemen J.

     Plut Ljubljančan?!? zgleda ga je impresionirala zokijeva imptovizirana džamija!

   • Djuro Sumar

    Ne glede na to kje si se rodil in kako se pišeš, si bedak.

    • Clemen J.

     e djuro djuro, korajza na sociali

     • Djuro Sumar

      Imam solidno penzijo in ne rabim sociale.

 • Olga2345

  In take divjake levičarji uvažajo v Slovenijo?!!!!

  • Burek Burecki

   Tebi enga taksnega privoscim…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!