Grozljivo: V francoskem Marseillu so bile štiri turistke udeležene v napadu s kislino

Foto: iStock

Naravnost strašljivi podatki o napadu prihajajo iz Francije, in sicer štiri mlade ameriške turistke so bile sprejete v bolnišnico po tem, ko so na glavni železniški postaji v Marseillu doživele napad s kislino. 

Štiri Američanke v dvajsetih letih, študentke kolidža v Bostonu, so bile v času travmatičnega napada na železniški postaji Gare de Marseille-Saint-Charles. Dve mladenki so z jedko kislino poškropili po obrazih, zaradi česar eni grozi poškodba oči.

Dve izmed napadenih pa sta v bolnišnici zaradi šoka
Nesrečne mladenke so bile identificirane kot Curtney Siverling, Charlotte Kaufman, Michelle Krug in Kelsey Kosten, dve izmed njih, ki nista bili politi s kislino, sta v bolnišnični oskrbi pristali zaradi šoka, ki sta ga doživeli v napadu.

Napadalka je oseba s psihičnimi težavami
41-letno napadalko, ki ima za seboj zgodovino duševnih težav, so aretirali po incidentu, poroča regionalni časnik La Provence. Po navedbah tožilca napadalka med napadom naj ne bi izrazila nobenih ekstremističnih izjav. Francoski uradniki pa so za Fox News povedali, da incident ni povezan s terorizmom.

Napad s kislino pusti trajne posledice na telesu žrtve (foto: epa)

Marseille je pristaniško mesto v južnem delu Francije, ki je bližje Barceloni kot Parizu. Francoska policija je povedala, da je v aprilu preprečila neizogiben teroristični napad, v zvezi s tem pa sta bila aretirana dva radikalizirana posameznika. 

N. Ž.

 

 • T-Rex

  presstituti že pišejo , da je šlo za duševno moteno osebo! za kozlat!

 • sodnikisozločinci

  Napadalka je oseba s psihičnimi težavami. Kateri imam jo je zdravil?

 • pajot

  Duševnih težav nima samo ta napadalka,predvsem jih ima kompletna evropska politična vrhuška. Kdaj bo fasal pijani juncker vrč kisline v svoj obraz?

 • Olga

  Zelo zanimivo…. Terorizma ni! Hudič prepričuje Evropo, da hudiča ni! Vsi se opremimo s križem in česnom!

  • Valter BraniSlav

   A mislis da moramo vlititi Merklovo in Junckeja? Oba sa desna.

   • pajot

    pojasni besedo vlititi

   • Olga

    O Merklovi odločajo nemški volivci, ki jih mineva potrpljenje glede “multikulti”… Juncker je aparatčik, ki je bil postavljen brez volitev! V Sloveniji je edina prava stranka na desnici, ki se ji gre za Slovenijo, njene državljane in blagostanje le teh, SDS!

 • Valter BraniSlav

  Sigurni jih je s kislino polil zvepleni 171 cm…

  • pajot

   Kdo je zdej ta sigurni? Mi lahko razložiš?

   • steiermark

    Seveda ga nemoreš prepoznati, ker tistemu, ki ga navaja titov pionirčeek , valterić, ima namreč 21 cm manj in je kratkonogi reči izdajalec in promotor jugobanditske rdeče drhali, kateri sam spada!

  • steiermark

   150 cm murgelski poganar – kje boš vzel ostalih 21 cm? Spominjam se, kako so ga ob priložnosti, volite v Sloveniji, po 1991 “vozili” v velikanskem BMW (takšne pokveke bi lahko vozili le v kakšnem jugotu ali volgi, še trabant bi bil preveč za prevoz rdečih jugookupatorskih podgan) , kjer se je trudil z zanjega sedeža, dvigovati, zato, da bi videl kaj iz sedečega položaja…..pa mu ni uspelo, moral se je postaviti na noge, na sedežu, da je sploh kaj videl ven…..
   Upam, pa da boste ob naslednjem terorističnem napadu, ali alahu akbarjev ali samo komunističnih gnid, edine žrtve vi, ki jih podpirate in jim pomagate…

   • Valter BraniSlav

    A je tudi tebe pedofiliral Kurcan ali Tito?

 • Janez Novak

  Napad seveda nima nobene povezave z religijo miru. Gre za dejanje posameznika, povezanega morda s satanom. Saj zato pa v Meki kamenjajo hudiča.

 • xtc

  Ni šlo za noben teroristični napad,napadalka ima psihične težave in ni dajala kakšnih skrajnih stališč samo povedala je ,da je Alah velik in to je to popolnoma nenevarna.

 • garfi

  priporočam deratizacijo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!