Nemški zunanji minister ZDA vsiljuje migrantsko blodnjo Angele Merkel

Foto: epa

Sigmar Gabriel, nemški zunanji minister, se je srečal s podpredsednikom ZDA Mikom Pencom, s katerim sta potrdila trdne odnose med državama in zavezanost zvezi Nato. Strinjala sta se tudi, da morajo vsi zavezniki plačati svoj delež.

Sigmar Gabriel in Mike Pence sta na sestanku potrdila, da se strinjata glede zveze Nato, torej, da ima ta osrednjo vlogo pri varnosti in stabilnosti Severne Amerike ter Evrope. Seveda pa je predpogoj, da vsi zavezniki izpolnijo svoje zaveze glede prispevkov, Nato pa se mora prilagoditi za soočenja z različnimi grožnjami, kot je na primer terorizem. Prav tako je treba narediti vse, kar je možno, da se med Iranom in velikimi silami ohrani jedrski sporazum, ki naj še napreduje. Gabriel sicer med obiskom Washingtona ni zaznal namer, da nameravajo ZDA odstopiti od tega sporazuma, čeprav je Donald Trump to napovedal med predsedniško kampanjo, piše STA.

Pence je nemškemu zunanjemu ministru potrdil, da bo prišel na naslednjo varnostno konferenco v München. Prav tako namerava obiskati voditelje zavezniških držav v Bruslju.

Gabriel pa je dejal, da želi Nemčija še naprej utrjevati čezatlantske odnose, vendar pa je ključno, da tako Nemčija kot ZDA vztrajata na skupnih vrednotah, kot je svoboda vere. Znano je, da je Angela Merkel kritična do Trumpa in njegove prepovedi vstopa v ZDA za državljane sedmih muslimanskih držav. Prav to pa si želijo Američani, ki so izvolili Trumpa, saj so jim migranti prinesli že preveč težav. Ko je dovolj, je dovolj, in očitno je, da namerava Trump na tem področju narediti red v svoji državi.

M. S.

 • tarantela

  Naslov prispevka nima nobene zveze s samim prispevkom!?

  • dvanajstzvezdic

   Drži. Spet nekaj bluzijo, pa še sami ne vedo kaj napišejo

  • Novakec1

   Veliko je takih člankov, brez repa in glave. Tud SDS z Noro razpada, bljak cela slolandija se razkraja.

 • dež

  No ja, tudi jaz lahko vsiljujem svoje blodnje Naomi Campbell. Ampak nič več kot to, samo vsiljujem, dokler mi ne pripelje ene klofute.

 • PIA PlA

  Musliman se pase ob cesti. Mimo pride Kurz in reče: Tu imaš nekaj denarja za večerjo.
  Pojdi in se najej, da te ne vidi gospa Merkl.

  Migrant musliman se zopet pase ob cesti. Mimo pride Orban. V roke mu stisne denar in reče:
  Izgini od tu. Dal sem ti denar, da se lahko naješ v najboljšem hotelu.

  Človek se vrne ob cesto in se pase. Mimo pride Merklca. Ustavi se in ga nekaj časa gleda.
  Nato reče: Pojdi nekaj korakov naprej, tam je boljša trava.

  • Franc Šink

   To ni bila Merkelca to je bil Tito.

 • Franc Šink

  Gospa Merkel kar si pokala to tudi poliži Nemški narod te ima zadosti!

 • Vrhovni sodnik

  A bodo Merklco zamenjal al pa Nemce, naj izberejo

  • pokvarjeniSvet

   dejansko celotno izdajalsko politiki saj v koaliciji ni samo Merklca in njena stranka ampak naprimer tudi SPD in podobne izdajalske stranke.

 • Olga

  Ko vidim to ženšče, mi je slabo! Kako lahko ženska in intelektualka gleda zločine, zlorabe, posilstva nad evropskimi ženskami, dekleti in otroci kot posledico svoje zgrešene politike in še vedno vztraja na “humanitarnosti” do nezakonitih migrantov in nadaljuje s svojo neumnostjo? Pa še kandidirati namerava za nov mandat? Je res čisto brez sramu?

  • Franc Šink

   Ženska je samo na pol Intelektualka pa gotovo ne.Šolala se je v komunističnem sistemu.Oni pa gledajo samo v eno smer.

 • Jovo Jamnica

  Naša Marjanca je postala politična analitičarka. Čestitam. Prispevek je impozanten!!
  ———————————-

  … Prav to pa si želijo Američani, ki so izvolili Trumpa, saj so jim migranti prinesli že preveč težav. Ko je dovolj, je dovolj, in očitno je, da namerava Trump na tem področju narediti red v svoji državi…

  ———————————

  http://tatrenutek.si/svet/nemski-zunanji-minister-gabriel-pomirjen-po-obisku-washingtona

 • Olga

  Njena migrantska blodnja pri Trumpu ne pali!

 • lauraas

  Pa še zmagala bo na volitvah!

  • Franc Šink

   To je resna grožnja Nemčiji.

 • Unikatna

  “Vrh EU je na neformalnem srečanju v Valletti ponudil roko sprave novemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ki vzbuja skrbi s protievropsko držo. Slišati je bilo kar nekaj kritičnih besed o novi ameriški administraciji, vendar je na koncu prevladalo sporočilo, da je zaščita odnosov z ZDA največja politična prioriteta za EU.”

  Kar hitro so obrnili ploščo!

  Me zanima kakšna je ta hitrost? :)

  “Nemška kanclerka Angela Merkel je nakazala, da bi se lahko evropski voditelji v rimski izjavi zavezali k uniji različnih hitrosti.”

 • Novakec1

  Ta kura vodi Nemčijo po švedskem vzorcu v pogubo. A bo naslednja izginula država v €U francija. Višegrajci se že pripravljajo na mejo z šerjatom.

 • sunday

  nerazumljivo je, da evropske oblasti kljub nasprotovnju evropejcev neomejeno uvažajo podganje iztrebke – pomeni, da želijo zamenjati ali uničiti obstoječo avtohtono populacijo v eu in mi evropejci smo tiho – zakaj, vsi bi morali takoj na ulice po celotni eu in to tako dolgo, dokler se ne rešimo lastnih iztrebkov, ki so trenutno na oblasti!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!