Strokovnjakinja za varnost razkriva: Obamova migrantska politika je dovoljevala celo posiljevalcem, da ostanejo v ZDA

Foto: epa

V ZDA odmeva primer migranta, obtoženega posilstva, ki so ga kljub nezakonitemu prehodu meje poslali v šolo v Maryland. Strokovnjakinja za nezakonite migracije je dogodek komentirala kot posledico Obamove migrantske politike, po kateri so ekonomske migrante obravnavali enako kot bi bili žrtve kriminalnih dejanj.

“Edini razlog, da je migrant Sanchez Milian prišel v državo, je zaradi Obamine politike ‘ujami in izpusti’, ki je dovoljevala razselitev v drugi del države in to le z nekaj dodatnimi vprašanji,” je zgrešeno politiko nekdanjega predsednika ZDA Baracka Obame komentirala strokovnjakinja centra za migracijske študije Jessica Vaughan.

Številni ekonomski migranti, ki v ZDA prihajajo predvsem iz Srednje Amerike, so zaradi slabih varnostnih preverjanj zagrešili številna kazniva dejanja v različnih zveznih državah, piše Breitbart.

Nedavno so tam aretirali 17- in 18-letna ubežnika, kasneje pa je bil eden od njiju obtožen spolnega napada na 14-letnico. Po zakonu in postopku, sprejetem v času Obamove administracije, sta bila obtožena povsem prosta v času od prijetja do prihoda pred sodnika. Enemu so celo dovolili obiskovati srednjo šolo, kjer se je zgodil domnevni spolni napad.

C. Š.

 • pajot

  Obami je ime Hussein. nam to kaj pove?

  • samsara

   To, da bi bil v Bosni znan kot Huso.

 • bojan

  Kaj so to imeli američani na oblasti: Pravo pošast

  • stajerc5

   Ampak so se jo resili! Kaj pa pri nas? Pri nas jih pa gojimo in rastejo kot krompir, danes eden tu, jutri eden tam…Na volitvah se bodo pa kar stepli za za najvecjo posast! Sicer pa, saj poznas tisto, da ima najbolj butast kmet najvecji krompir…

   • Franc Šink

    Ne žali nas Gorenjcev.

    • stajerc5

     Hihi, pa daj no, mi bos ti tudi rekel, da je sosedova voda boljsa?
     Drugace pa, kockasti gor ali dol, dalmatinski domac krompir je pa res olala, vsaj zame…

 • lauraas

  Sploh se ne zavedamo koliko škode je naredil obama.

 • pajot

  Sumljivo je bilo že to,da je takoj,ko je prevzel oblast,dobil Nobelovo nagrado za mir. Najbrž so mu jo zrihtali Soros in ostala banda.

 • lauraas

  Zdaj, ko pa Trump to škodo popravlja, je pa rasist in ne vem kaj še vse!

 • šmentanamuha

  Tale homoseksualni musli in njegova transgender moškinja sta samo pokorno izvrševala ukaze njunih gospodarjev, ki so ju inštalirali v Belo hišo. Če bi javnost izvedela, kdo in kaj sta v resnici, bi bila cela štala. In kaj bi na to porekel muslimanski lobij, to je zanimivo vprašanje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!