To se lahko zgodi tudi v Sloveniji: Šokantni posnetki islamizacije Nizozemske, kjer so se osnovnošolci prisiljeni klanjati Alahu!

Fotografija je simbolična (foto: twitter)

Islamizacija je že dlje časa pereča tema v državah Evropske unije, kjer imajo največji odstotek prebivalstva muslimanske veroizpovedi, zaradi tega pa je tudi največ težav z njegovo hitro radikalizacijo, ki v času evropske migrantske krize dosega nove razsežnosti. Takšna je tudi tradicionalno liberalna Nizozemska, kjer je levičarska promigrantska politika pustila najbolj globok pečat na ljudeh in okolju in kjer so levičarski aktivisti najmočnejši v svoji nameri oblikovati ‘jutrišnjo multikulti Evropo’. Posnetki, ki so se pretekli teden znova pojavili na Twitterju in so bili posneti v mošeji Gulzar-e-Madina v mestu Zwolle, kjer se svetlolase deklice in dečki klanjajo Alahu, ker so jih v to prisilile učiteljice iz njihove osnovne šole, so spet pretresle svetovno javnost. Mnogi so prepričani, da gre za enega najbolj dramatičnih prizorov neizogibne islamizacije Evrope.

Če se zdi, da lahko le vzpon desnice prepreči nadaljevanje promigrantske politike, ki se vse pogosteje odraža z grožnjami in nasiljem na ulicah ter celo s terorističnimi napadi, kot je bil zadnji v Berlinu, pa imamo v Evropi v tem trenutku očitno še večjega sovražnika, kot ga predstavljajo islamski skrajneži – sami sebe. Skrajnih levičarskih aktivistov prav nič ne ustavi, da ne bi ekonomskih migrantov iz držav tretjega sveta še naprej vabili v evropske države. Mediji, ki jih pri tem podpirajo, pa skrbijo, da si ljudje še vedno ne upajo na glas povedati, da imajo politike odprtih meja dovolj.

Kaj se zgodi, ko islamizacija Evrope doseže skrajne razsežnosti, pričajo zadnje fotografije z Nizozemske, kjer ena izmed osnovnih šol, Vinkenbuurt, že celo desetletje svoje učence vozi na ekskurzije v mošeje, kjer se nedolžni otroci, ne zavedajoč se, za kaj so sploh tam, klanjajo Alahu.

Posnetek je dostopen na tej povezavi.

Na osnovni šoli Vinkenbuurt je klanjanje Alahu postala že tradicija, vsako leto otroke in njihove učiteljice sprejme imam, ki jim predava o tem, zakaj je islam prava vera zanje. Ogorčeni starši, teh je v zadnjih letih zaradi radikalizacije muslimanov vse več, lahko le nemočno opazujejo, kako njihovi otroci klečijo na preprogah in se učijo islama, saj je obisk mošeje del kulturnega in verskega izobraževanja, ki ga vsako leto načrtuje osnovna šola.

Čeprav skušajo v osnovnih šolah Nizozemce s takšnimi ekskurzijami naučiti sprejemanja drugih kultur, njihovi gostitelji takšnega medsebojnega spoštovanja ponavadi ne poznajo. Pred leti je tako na Nizozemskem že odmevala afera, ko so otroci iz drugega razreda osnovne šole De Horizon obiskali mošejo El Mošedin, tam pa jih je imam ‘razsvetlil’, da ljudje, ki niso muslimanske veroizpovedi, pravzaprav niso vredni več kot psi. Takrat se je morala ravnateljica zaradi jeze staršev opravičevati tudi v javnosti, da se podobni incidenti v preteklosti niso dogajali in da je šola projekt razvila iz spoštovanja do svobodne izbire vere. Zadeva je šla hitro v pozabo, ekskurzije v mošeje so se nadaljevale.

Čeprav Nizozemci še vedno sanjajo o multikulti Evropi, se predeli njihovih mest, kjer živi večinsko muslimansko prebivalstvo, vse bolj radikalizirajo. V Hagu, Amsterdamu in Rotterdamu zdaj obstajajo že prave enklave ortodoksnih muslimanov, ki želijo na ulicah uveljaviti svoja pravila. Ženske, ki niso pokrite, so deležne zasmehovanja in groženj, diskriminirani so ljudje, ki pijejo alkohol in kadijo; muslimani jih ustavljajo kar na cesti in jim dajejo jasno vedeti, da njihovega početja ne odobravajo.

Najbolj slaven takšen predel mesta je okrožje Schilderswijk v Hagu, kjer živi pet tisoč muslimanov. S svojega področja so želeli izgnati celo policijo, maloštevilčni kristjani pa se bojijo, da jim bo enkrat to celo uspelo, poroča časopis De Telegraaf. Ne preseneča, da so temu predelu mesta Nizozemci nadeli vzdevek ‘Šeriatski trikotnik’, saj so v bližini tudi tri salafistične mošeje.

Foto: EPA. Bo promigrantski politiki vendarle odklenkalo?

Foto: EPA. Bo promigrantski politiki vendarle odklenkalo?

Ne čudi, da javno mnenje na Nizozemskem že nekaj časa ni več naklonjeno politiki odprtih meja, državi se prihodnje leto na marčevskih parlamentarnih volitvah namreč obeta velik obrat v desno, saj ljudje zdajšnjemu premierju Marku Rutteju preprosto ne zaupajo več. V zadnjih mesecih je tako močno zrasla podpora desničarskemu politiku Geertu Wildersu, ki že ves čas od začetka migrantske krize vztraja pri prepovedi Korana, zavarovanju meja in izgonu vseh ilegalnih migrantov iz Evropske unije.

L. S.

 • Unikatna

  Kaj samo pišejo, opozarjajo…akcij, da bi to preprečili pa ni in ni!!!

 • Kat Wilson

  Wilders zna zrihtat situacijo. Jaz bi tut rada videla da slovenija dobi svojega Wildersa ali LePen-ovo… Ampak situacija pri nas še ni tako na psu, da bi bilo potrebno radikalno ukrepati. No, vsaj tako kaže.

  • Unikatna

   Saj je bilo tudi v SLO…zloraba naših otrok, v Sloveniji zahtevajo še, da dekleta pridejo tja z rutami, kot je bil primer iz Novega mesta, Ljutomera…

 • rubec

  Jaz se včasih k alahu tudi sklonim na tak način a šele potem ko se pasulj malo vleže.

  • Jefferson Vendski

   Napaka. Ravno takrat ko fižol in špeh pa zelje in cviček najbolj razgrajajo po vampu, se moraš takole skloniti, je prec boljš.

   • dob

    Mošeja deluje kot vamplifier za pasulj in za vampe, pol je bolš slišat.

 • Boco

  Tem bi morali prepovedat vstop v Slovenijo

  Solidarity march readies for Berlin-Aleppo trek

  Wanting to show their solidarity with the people of Syria, a group of Europeans are to walk to Aleppo from Berlin after Christmas.

  http://www.dw.com/en/solidarity-march-readies-for-berlin-aleppo-trek/a-36885450

  • Kat Wilson

   Zakaj? Še pomagat jim bi morali skozi! Naj grejo v Aleppo. Saj ne bodo prišli niti čez Turčijo, bedake bodo prej ugrabili, posilili in ubili. To se namreč zgodi štoparkam in popotnicam v prvi muslimanski državi v katero grejo. Lep primer tega je neka italijanska umetnica, ki je rekla da gre štopat za “mir” po bližnjem vzhodu, in to v poročni obleki. Njeno truplo so našli v Turčiji. Kakorkoli, to je naravna selekcija na delu. Tale skupinica bo po smrti prejela darvinovo nagrado. Ow yea. Vsaj nekaj bodo dosegli, če ne v življenju pa potem ko umrejo.

 • totex39

  Mislim, da bo tu potrebna drugačna uničevalna sila, da se ta golazen iztrebi iz Evrope. Očitno so že dovolili islamizacijo, da se lahko na tako sramoten način uničuje evropska kultura in to začenši pri najmlajših. Grozno je, kaj vse te evropski politiki dopuščajo.

  • Novakec1

   Očitno je bila povezava držav v Združeno €U predpriprava za to kar se sedaj dogaja.
   Čimprej da razpade ta zblojena €U pol nej se pa vsak sam hebe z migranti pa da vidimo junake.
   Čez en let bo tunel v britanijo zaprt da ne bodo nazaj lezl.

 • Jim Doe

  Ta idealizacija Islama je ratala patetično groteskno smešna.

 • rubec

  Če bi jaz bil nizozemski učitelj bi punce že prvi dan videle da ni alah tisti ki je največji. Pa še lepe bordo barve je.

 • Lord H.

  Ravnatelj takšne šole bi bil še isti dan na urgenci.

  • fmg9

   Hej Lord H., hej kam si poniknil?
   A si še v Baile Átha Cliath?
   (Super, da si nazaj!!!)

   • Lord H.

    poglej na twiter

    • fmg9

     Bom, sam sem res zdele res precej vesel, da si se vrnil.

  • indijanka

   Lepo, da si spet tu.

  • domovina mili dom

   To bi že morali biti sedaj, ko naše malčke oblačijo v partizanske maškare.

 • Shadow

  Samo da se začne v Sloveniji kaj takšnega. Bom že pred osmo zjutraj v šoli in bomo imeli sila neugodne debate.

  Ni šans!

  • karlina

   Se močno bojim, da ne bomo tudi v Sloveniji nič dosegli proti temu, ker bo večina staršev zagovarjalo takšno vzgojo, verjemite.

  • razerznak

   mislim da te šole potem nebo več

 • Igor Kavalar

  Domačin se mora v lastni hiši prilagoditi navadam tujca. (integracija na evropski multikulti način).

 • učko

  Levakarji, ki svojo zločinskost radi opravičujejo s tem, da so njihovi nasprotniki verni katoličani, sedaj proti skrajnemu islamu niti ne pisnejo. Svinje hinavske !!! Mnogo od njih, ki so na položajih so dobro plačani s strani raznih šejkov !!!!!!!!!

  • karlina

   TOČNO

  • traktor

   Sumim, da je en takšen v Ljubljani. Baje občuduje tudi Danijelo, a najraje ima poln tošeln.

 • centurion

  Da bi slučajno kateri pedagog poskusil moje otroke v ta
  svinjak peljat….
  Bi naslednji dan nosil zobe na ogrlici okrog vratu. Resno.
  Prekleta gnus kameloljuba in ovcejeba komunisična bolana.

 • baubau

  Če je okoliš,kjer bivajo, že večinoma poseljen z muslimani,to ni nič nenavadnega.V vseh velikih mestih na vseh celinah sveta je že dolgo tako.Obstajajo s prišleki z vseh vetrov poseljena in getoizirana območja,ki se zde kot čisto druga država v državi.Tam žive v čisto drugačni kulturi,govore drugačne jezike od uradnih državnih in imajo drugačne običaje,vero ter tudi molilnice in molitve. In največkrat so ti predeli v revnih premestjih,kjer se veliko ljudi stiska na kupu-seveda strogo ločeno od domačega prebivalstva.To ni nič novega,vse druge celine živijo s tem in Evropa (bo)tudi. Če tega do zdaj zaradi svojih zgolj na malo Evropo orientiranih plašnic še nismo uvideli,bomo v prihodnje gotovo morali.

 • Lovro

  glejte, če bi učiteljica podobno silila mojega otroka, niti približno ne bi bil samo ogorčen. Najmanj, kar bi se zgodilo, bi bilo, da bi zavihal rokave.
  Najmanj!
  Če jih Nizozemci ne, bodo sami krivi, če se bodo nekega dne prebudili sredi božičnega sejma v Berlinu

 • črnaovca

  Očitno staršem ni mar kaj počno njihovi otroci v šoli, ne verjamem da bi jim bilo po volji pošetje učiteljic če bi vedeli zanj. Kar se tiče obsojanja da levičarji vabijo begunce je popolnoma res kot je res da je Angela komunist

  • Steiermark

   Čarovnica ali misliš, da si duhovita? Gelca je delala za STASI – komunistične zločince in to ji je pustilo nepopravljive posledice v glavi, kot pri nas, titovim pionirčkom! Indoktrinacija je huda zadeva!

   • črnaovca

    A potem misliš da so naši desni tudi okuženi, to je pa pregrešno veš

 • tarantela

  Pa ste prepričani, da tale posnetek ni vic? Ena učiteljica se naslanja na zid, dve sta sicer na kolenih in se veselo režita…
  Če bi bilo to res posneto v mošeji, fantiči in dekleta ne bi bili skupaj in učiteljice bi imele pokrite glave.
  Vse skupaj je štos!
  In če je to vse res, starši niso nemočni, ampak butasti.

  • jan

   Mogoče so tudi teroristični napadi samo virtualni vici. Eni jih odobravajo in opravičujejo kot da gre za nogometno tekmo, kjer pač navijaš za eno stran.

  • Franc Šink

   Tudi meni se to zdi.Verjetno se to dogaja v neki telovadnici.

   • dvanajstzvezdic

    Oblečeni v telovadnici? Kakšna telovadba pa naj bi to bila?

  • dvanajstzvezdic

   Poglej original. Čisto spredaj je imam, bojim se, da je zadeva čisto pristna.

   • tarantela

    Vidim samo otročad, dve odrasli ženski, ki se režita in ena, ki stoji na eni nogi, kot naše kure.

   • karlina

    Seveda je.

 • dr Janez Sveti

  Matr ga serjete s temi..”lahko se zgodi tudi v Sloveniji!”.. Primitivno pisanje. Svoje otroke VI vzgajate. Če jih ne znate, seveda lahko pričakujete,, da jih bo kdo bolj pameten od vas.

  DR Janez Sveti genij

  • tarantela

   Se jih ne prime, bojo klikali do nezavesti, kar je tudi namen NOVE, od klikov so evrčki.

   • karlina

    A bejz no, še vedno te ne razumem, zakaj si ti tukaj, oz. zakaj vsakih provociraš.

    • ferdo

     to je njena služba. Vsak mora od nečesa živet, a ne tarantela ?

 • jan

  Ne razumete globalistične agende. Globalisti so kot Stalin, Hitler, Mao, Tito… Oni se igrajo boga. Ljudje so zanje zgolj ovce, ki jih poljubno rediš, poljubno mešaš med sabo, občasno jih pelješ v klavnico… Koga briga, kaj se dogaja z njimi, kaj blejajo med sabo, saj so le ovce. Trenutna agenda samo-oklicanih globalističnih bogov, vključno s papežem, je sesutje Bližnjevzhidnih držav in spraviti čim več migrantov v Evropo. Naslednje poglavje bo verjtno evropski kres podoben tistemu na Bližnjem Vzhodu. Vsi evropski vidni politiki in njihovi pomagači, razen višegrajcev, delajo na tem.

 • Olga

  Islam je treba v Evropi prepovedati in mošeje zapreti! Vse, ki ne spoštujejo naše kulture, izgnati! Z njimi naj gredo vsi, ki jim domovina ni “intimna opcija”!

  • karlina

   Olga, to je razmišljanje nas, ki imamo vsaj malo zdrave kmečke pameti in seveda smo kristjani, zal pa vsi levi EU politiki nimajo v svojih glavah mozganov, pač pa slamo, oz. čutijo mrznjo do kristjanov in vedno bolj imam občutek, da so veseli islamizacije, vendar se v svoji nepameti ne zavedajo, da jih bodo dobili po butici tudi oni sami.

 • domovina mili dom

  Naslov je zgrešen. Kajti “To se bo zgodilo tudi v Sloveniji”. Ko bo zgrajen teroristični center v jankovič mestu, se bodo vrstile ekskurzije naših “plavolasih” malčkov v ta eksot sredi civilizacije.

  • karlina

   Točno, sem tudi sama zgoraj to zapisala in napovedala.

 • Bastian

  Na tak ogaben tepih se človek lahko samo userje, razen če nisi zaslepljen.

 • garfi

  rdeča zelena in mavrična pedofilija
  in tudi pri nas nobenih “vstaj”
  mogoče bo nibiru vse postavil na pravo mesto

 • bojan

  Da bi moje otroke v ta alahov satanski gnus silili … bi učiteljice kmal bile raportirane na oni svet

 • xtc

  Najprej takole;če mi mulc ali mula pove doma ;da gredo na eskurzijo v ĐAMIJO;mu naročim;da mi najprej naj prinese odgovor razredničarke ali ravnatelja ;česa bi se tam naučil;ko bi mi ta dva to odgovorila;bi jima lepo in naravnost povedal ;da moji mulci li mule nimajo tam kaj izkati;ker se tam ne da nič pametnega naučiti in da morajo biti mulci ob uri obiska že domav hiši:
  Pa naj oma dva vreščita ;da sem islamofob;rasist ali kar koli_če pa bi še pa zmerjala napreje ;pa bi jima jasno povedal ;da če zmerljifvk ne bo konec pa je možna katera okoli njihovih neumnih glav in da mulci pač tam nimajo kaj iskati;ker niso nič izgubili:

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + +kako že pravi Karlina ( kje pa je ? )………podpišem !

   • karlina

    Nata, sem tukaj, hvala da si me pogrešala, se veselim in moj objem.

  • karlina

   Samo še malo in tudi v Ljubljani bodo odprli mošejo, se močno bojim, da se bo kaj takšnega dogajalo tudi v Sloveniji, verjemite, da se bo, itak so skoraj čisto vsi učitelji močni levaki.Bolj malo je pravih, domoljubnih, pa še ti morajo biti tiho, preverjeno, mi je nedavno to povedala moja prijateljica, ki je močno verna in nima nobene besede .

   • Nata

    to je tisto ! Morajo biti tiho !!

 • Novakec1

  Glede na situacijo v slolandiji in molk medijev se to pri nas že dogaja in sploh se zavedli ne boste kdaj bo slolandija islamizirana. Murgelca in Kozlovička že burke pri Armaniju probavata.

 • Nata

  Kaaaaaaaaaaaaaj ?? Pa saj to ni res, no !! Bo še kdo drugi, razen Nove, kaj pisal o tem ????
  Ljudem Evrope – ne samo politikom, se je zmešalo !!

  • karlina

   Nihče drug ne bo to pisal, verjemi, veš zakaj, samo zato, ker jih naši levaki podpirajo, pa tudi zaradi strahu, da ne bi slučajno drzavljani izvedeli, kaj nas še čaka.

 • Demonska religija postala objekt klanjanja. Bolno.

 • Terminator

  Če bi mojega otroka prisilili v kaj takega,bi vsakega posebej ki stoji za tem lastnoročno obesil za noge in mu prerezal vrat kot prašiču.

  • bojan

   tud jst bi tako naredu

 • Novakec1

  Pejte mal na OSŠ Livada boste v živo videli kako se tem stvarem streže.

 • bojan

  definitivno bo to vojna med ljudmi in zmešanci na vladah … upam da ulice padejo po celem svetu

 • Lisjak

  Express piše,da so Nemci pred kratkim odprli azilantni dom samo za pedre.

 • roksa

  Dober musliman, mrtev musliman….

 • SavageKiller

  Če se to ponavlja so poleg politike krivi starši. Zame je taka manipulacija mladoletnih otrok kriminalno dejanje, ekvivalentno pedofiliji. Zadeva ne bi smela ostati nekaznovana, tako ali drugače…

  p.s. kdo ve kaj bo jutri ta sheepfuc..ker počel z našimi otroci?

 • valentin

  Oj, žalostna mati in oče v grobu, še bo tekla kri.

  • karlina

   Se bojim tudi jaz, da bo res tako.

 • MEFISTO

  Seveda se bo to dogajalo tudi pri nas.

  Ljudska oblast izganja krščanstvo in ga nadomešča z islamom.

 • komar marko

  žal se bodo SLO prekasno zbudili. Najprej so jih nam uvozili in naših pobratenih in sramotili našo vero. Ker teh ni dovolj jih bodo sedaj nabavili v daljnih državah. Njihove objekte je pri nas dovoljeno graditi kaj pa oBRATNO. PPodobno bo kot na Kosovu, ki je SRBSKO. Leta 1910 je bilo tam 90%% Srbov, danes jih je samo še 10%. Povprečna starost pa je 25 let! TOREJ, SLO jezika ne bo več, bo pa še v AVSTRIJI na KOROŠKEM in v Italiji v Furlaniji, za kar so naši rdečkoti trdili, kako so naši zamejci v nevarnosti!

 • komar marko

  žal se bodo SLO prekasno zbudili. Najprej so jih nam uvozili in naših pobratenih in sramotili našo vero. Ker teh ni dovolj jih bodo sedaj nabavili v daljnih državah. Njihove objekte je pri nas dovoljeno graditi kaj pa oBRATNO. PPodobno bo kot na Kosovu, ki je SRBSKO. Leta 1910 je bilo tam 90%% Srbov, danes jih je samo še 10%. Povprečna starost pa je 25 let! TOREJ, SLO jezika ne bo več, bo pa še v AVSTRIJI na KOROŠKEM in v Italiji v Furlaniji, za kar so naši rdečkoti trdili, kako so naši zamejci v nevarnosti!

 • bisabre

  Bojim se, da je že prepozno za vrnitev nazaj, islamizacija Evrope je tako napredovala, da je zgolj vprašanje časa kdaj bosta krščanski ter ateistični svet trčila z islamom v neizogibni spopad najhujših razsežnosti.
  Situacija me močno spominja na obdobje pred II.SV, ko je Hitler pričel preganjati Žide, zasegati njihovo premoženje in zapirati politične nasprotnike. Razlika med omenjenim in današnjim obdobjem je zgolj v drugrm “krivcu”, saj je evidentno, da si nekatere politične strukture močno prizadevajo zanetiti medetnične ter medverske spore, ki bi privedli do neobladljivega krvavega spopada v katerem pa bo nekdo ponovno dobro zaslužil, Evropa pa se bo po končanem krvavem plesu politično ter gospodarsko kotrenito spremenila, tako kakor se je po II.SV.

 • bisabre

  Bojim se, da je že prepozno za vrnitev nazaj, islamizacija Evrope je tako napredovala, da je zgolj vprašanje časa kdaj bosta krščanski ter ateistični svet trčila z islamom v neizogibni spopad najhujših razsežnosti.
  Situacija me močno spominja na obdobje pred II.SV, ko je Hitler pričel preganjati Žide, zasegati njihovo premoženje in zapirati politične nasprotnike. Razlika med omenjenim in današnjim obdobjem je zgolj v drugrm “krivcu”, saj je evidentno, da si nekatere politične strukture močno prizadevajo zanetiti medetnične ter medverske spore, ki bi privedli do neobladljivega krvavega spopada v katerem pa bo nekdo ponovno dobro zaslužil, Evropa pa se bo po končanem krvavem plesu politično ter gospodarsko kotrenito spremenila, tako kakor se je po II.SV.

  • Tojo

   Odličen komentar. Nekdo hoče zanetiti vojno. Edino kar Slovenija pozitivnega potegne iz take vojne je ponovna, pridobitev Koroške, Beneške Slovenije inu Medmurja, Istre :D

   Malo za hec malo za res…

   • Ruggedplant

    Žal bolj za hec. Podpore za kaj takega žal (a razumljivo) ni niti pri tam živečih Slovencih, ne pri sosedih, ne pri naši komunistični protislovenski oblasti, da o kakršnemkoli ultimatu z naše strani glede na obupno stanje naše vojske raje ne govorim.

 • tomobajec

  Če tele tri frče niso fotošop, potem jih naj obrezanci kar nabrišejo.

 • tomobajec

  Če tele tri frče niso fotošop, potem jih naj obrezanci kar nabrišejo.

 • razerznak

  zmaga wildersu ne uide, zihr dobi kakih 40 + % podpore

 • Antonius

  Zdaj vemo, zakaj je šla Evropa po poti sekularizacije. Krščanskega boga so iz Evrope nagonili, da sedaj pod pretvezo multikulture, Evropo počasi islamizirajo.
  Hvaležen sem staršema, Bogu in svoji usodi, da je moje življenje na počasnem iztekanju.
  Opazovati in živeti s tole multikulturno norostjo, je za vsakega, ki se zaveda svojih kulturnih korenin in izročil, zagotovo nekaj nepredstavljivega.
  Pri svojih letih zmorem pogleda toliko let nazaj, da mi je povsem jasno, da so razvajeni in puhloglavo našopirjeni evropski politiki Evropo totalno za=bali.
  Še vedno sem vesel vsakega dne podarjenega življenja, ampak nebi si mislil, da se bom, ko pride čas, dokončnega odpotovanja razbremenjen veselil.
  Ko bo Evropa do konca v .iti, bom jaz nekje daleč v vesolju, drugje.

  • karlina

   Na zalost se močno strinjam s tabo in samo to lahko rečem, da me je sram, da zivim v takšni Evropi in seveda zelo, zelo strah. Mislim, da se naši predniki obračajo v grobu, pred stoletji so goli in bosi praktično preprečili prihod Turkov v Slovenijo in tudi v Evropo, ker so še kako zelo , zelo vedeli, kaj islam prinaša, ampak so bili vsi takrat zavedni kristjani, sedaj pa so ti EU politiki brezvestno in brez pameti spustili zver v Evropo. To se ze zelo, zelo maščuje in se bo še bolj.

   • domovina mili dom

    Permisivno vzgojeni.

    • RATATA

     Tako je.
     Narcisoidni mamini sinčki, brez čustvovanja in brez moralne razsodnosti.
     Tako odloča brezVESTen.

   • RATATA

    Biti kristjan niti ni nujen pogoj za “ubranitev” pred islamizacijo. Jezuitski Papež iz Argentinomultifarben območja pomirja evropejce in kristjane sumljivo preveč.
    Tisočkrat povedano definicijo begunca pred vojno in nasiljem so slišali le redki. Dogaja se pa ravno tisto, kar se ne bi smelo.

  • indijanka

   Ne pa nauš.

   • Antonius

    Indijančica, ne delaj mi skrbi?! Ubogaj in počivaj, dokler ne boš popolnoma zdrava.
    Ko boš zdrava boš dobila pa kremšnito. Ampak ne tisto, ‘küčanovo iz ‘zvezde na Wolfovi, tisto tapravo iz Bleda.

    • indijanka

     :) nasmejal si mi srce..nobena kremšnita se ne more primerjati s tem.

  • ferdo

   pri Očetu…

  • Nata

   + + + + + + + + + + + + Vztrajajte, veselite se še naprej . Saj nas lahko veliko drugega razveseli
   , ne obupati ! Mi potrebujemo prav vsakega, ki takole misli !!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=A3yCcXgbKrE

   • Antonius

    Nežno ste se dotaknili na mojih čustev in spominov. Armstronga sem imel čast v živo poslušati v Hali Tivoli.
    Nata, za trenutek se zasanjajte v zgodbo na “komadu”.
    https://www.youtube.com/watch?v=3wX-YWOr8RQ&list=RD3wX-YWOr8RQ

    • Nata

     + + + + + + + + Oooooooooooo, SIJAJNO !!!!!Kako sijajna muzika !
     Let it be, dear Lord, let it be !!!

  • Steiermark

   Ja, dobri ljudje bodo imeli takšno “pot”, slabi bodo pa zasedli naša mesta in dokončno uničili našo Evropo!

 • Opazovalec

  Pri branju novic na tejle resničnostni TV je potrebna previdnost. Nekoč so že poročali, da so prebežniki vdrli v šolo na Vrhniki, pa je le ena deklica zavila v šolo. In še se najde neresničnih novic na tej resničnostni TV, torej previdnost v svetu fake-novic ni odveč.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Je leto minilo, kar so se s to isto “novico” ubadali v Srbiji…
   ______________________

   „KULTURNO OBOGAĆIVANJE“ NA EU NAČIN

   јануар(januar) 18, 2016

   https://politikanews.wordpress.com/2016/01/18/kulturno-obogacivanje-na-eu-nacin/

  • Janez

   Kar druge časopise poglej.Tam je malokaj resnica.

  • Steiermark

   Opazovalec, upam, da ko bo se našla “nefake” novica, da bo omenjena tvoja hčerka ali sin – kot žrtev, ter da bo našim otrokom, katerih starši smo nezaupljivi , z razlogom, do teh muslijevskih pošasti, prizanešeno!

 • Adolf Hitler

  ich glaube ich muss scheissen

  • cosmosjasnovidec

   Ich auch.

 • Osti jarej

  V Berlinu levičarski aktivisti za žrtvami terorističnega napada ne žalujejo več (foto: EPA).
  ******************************************

  seveda ne…saj jih ni in jih ni bilo

 • Anton Tič

  Čujte, to je pač bila ekskurzija v mošejo… Naj vam povem…toti isti otroci so bli tudi v katoliški cerkvi, v protestantski in pravoslavni cerkvi…in tudi v židofski sinagogi… Spoznavajo tudi hinduizem in budizem. In ka je narobe stem? Več znaš, več veljaš!!!

  • Steiermark

   Torej, ti, ki nič ne veš oz. znaš, pač nič ne veljaš!

  • cosmosjasnovidec

   To niso bili obiski ampak ogledi na kakšen način bi smrduhi lahko zlorabljali in posiljevali katoliške otroke.
   Sicer pa sam veš kakšen pristop imate levaški komunajzerski tovariši kateri prirejate neke “parade sramote” in se zalagate za posvojitev otrok za istospolneže tako,da bi otroke lahko nekaznovano zlorabljali.

 • radames

  Zame je Nizozemska čudovita država (BILA!!!). Res, da je tam precej muslimanov, nisem pa vedel, da gredo nizozemske oblasti v take skrajnosti.
  Kmalu ne bo več kotička v Evropi, kjer bi uživali pravo evropskost, lepo deželo in naravo. Evropa postaja degenerirana, zavzeli jo bodo primitivci.

  • Steiermark

   So jo že, pred musliji, so jo okupirali neuki in primitivni komunisti, sovražniki človeka in civilizacije – isto kot musliji!

  • fmg9

   To kar je včasih pomenila zahodna Evropa, sedaj predstavljajo Višjegrajske države (poslednje zatočišče).
   Tudi meni je bila NL všeč (morda ne z aspekta kot ga delijo nekateri kolegi komentatorji). Ampak že takrat… Mah ne samo takrat, tudi vedno skozi zgodovino, še posebej po ww2 so Nizozemci znani kot liberalci (posplošujem) in to tako hudo, da ne trpi samo narod, ampak posiljujejo s tem svojim liberalizmom še okolico…

  • cosmosjasnovidec

   Niti ne zavzeli ampak zasmradili saj zaudarjajo kot crknjene podgane.

 • Anton Tič

  Nizozemska osnovna katoliška šola Aquarel je tudi peljala svoje učence v mošejo leta 2011. Muslimanski učenci so čez nekaj mesecef obisk vrnili, odšli so v katoliško cerkef…eni so celo sprejeli hostijo in se učili molitve Oče naš !!!… Glejte no glejte…ni fse tako črno-belo kot bi eni to radi prikazali.

  • Anton Tič

   Ko ima človek bolj verodostojne informacije pa posnetki niso več tako ŠOKANTNI…a ne?

   • Steiermark

    A sedaj si pa kar sam točke daješ….. hudo je hudo!

    • cosmosjasnovidec

     Tako je navajen iz njegove kokodakarske zahojene čefutarsko komunajzarske ovčje 24 kurje strani.

  • Steiermark

   Pa si res ignorantski rdeči bedak! Naj te spomnim, tega kar ti, kot veliki ignorant ne veš, da na Nizozemskem skoraj ni Katoliških cerkva, ker so protestanti. Torej, četudi bi jih peljali v cerkev, hostije nebi prejeli, ker protestanti prakticirajo svojo vero drugače, kot Katoliki in hostije se ne daje nevernikom oz. nepripadnikom veri, ki nebi bili poprej krščeni in pri sv. obhajilu! Pa imaš res “tiča” v glavi oz. imaš dve “glavi” od katerih pa ni nobena uporabna

  • cosmosjasnovidec

   Hahahahahaha
   Tebi se je pa res speljalo pri tvojih levaških čefutarskih kokodakarjih tam na tisti kokodakarski psihično zahojeni ovčji 24.kurji strani.
   Točno tako kot tistemu prismojenemu “foglovemu tuneku” čeprav si ti in tisti zarukanec enaka oseba pod drugimi nicki.Hehehehe

 • Cyclopean

  Kaj pa pričakujete v državi, kjer so se moški pred časom oblekli v kiklje kot protest za posilstva. Ko vidiš takšne mehkužne pederajse, ti je jasno kaj sledi.

 • PIA PlA

  Z različnimi kulturami se lahko spoznavam, ne da se vsaki klanjam.

  Po logiki sprijenih pedagogov, bi otroci morali ob seznanjanju z različnimi verstvi spoznati tudi njihove bizarne verske rituale in, kar je še slabše, v njih sodelovati. Recimo: morali bi se bičati z verigami, na koncu katerih so kavlji ali ostra rezila, kot to delajo muslimani oziroma njihova ločina šiiti v čast žalovanja za Mohamedovimi vnuki. Rutinsko obrezovanje dečkov pri katerem prepucij (kožico) odrežejo s penisa, bi morali skusiti kot simbol židovstva ali muslimanske vere. Morali bi prisostvovati oziroma kar izkusiti ritualu obrezovanje žensk, pri katerem ženski (pogosto še deklici) odrežejo nekatere vitalne dele spolovila, bolj konkretno ščegetavček. Itd.

  • Anton Tič

   Čuj PIA PIA, jas tebi ne bi ščegetafčka odrezo…bi pa nekaj drugo z njim delo…lepo bi ti blo… Se pa stabo popolnoma strinjam…sn ateist in ne prinašam totih pokvarjenih islamistof…to bi jas fse potuko…pa pedofile v cerkvi tudi!!!

   • fmg9

    Posluši, A. Lulček.
    Na tvojem mestu ne bi zahajal na spolzka področja, ker ti lahko spodrsne… (Posledice so pa včasih celo fatalne.)

    • Anton Tič

     Haložani se nikogar ne bojimo…kapish voluhar???..Takoj lahko dobiš “haloško ikebano”…kapish drugič???

     • Steiermark

      A celo do dve znaš šteti – čisti zarukani teleban…. Seveda se “haložani” nikogar ne bojite, ko pa podivjate kot musliji, potem ko se nacukate šmarnice!

     • fmg9

      Eh, trust me ;) Everyone has a breaking point…
      btw:
      Ja Haloze… Prijetni ljudje in imam precej prijateljev tam… ;)

     • cosmosjasnovidec

      To pa ne bo držalo.Zaradi čezmerno popitega alkohola ter vaše šmarnice se v takem stanju velikokrat koga res ne bojite vendar si pozabil omeniti,da tudi vsako krat dobite po beticah,ko ste preglasni.Hehehe

   • Steiermark

    Samo pedofile v cerkvi? Kaj pa bi se zgodilo, če bi jih tudi drugje (npr. v družinah, kjer se s strani očetov, stricev, starih očetov, in drugih sorodnikov,), morda bi pa bil še ti najbolj ogrožen….. Pa pedofila vseh pedofilov in pederasta tita si pozabil omeniti!

    • Anton Tič

     Ka ti je krivo, da so v katoliški cerkvi pedofili?…Islamiste lahko šinflemo a župnikof pa ne, haa? Daj ftihni voluhar !!!

   • plamen100

    pedofile je treba potolci povsod, tako v cerkvah kot pri islamu, ne pozabi da je bjihov Mohamed navaden pedofil saj je zeno Ajso pri tedanjih svojih 54 letih zapel pri njenih 6 letih, med njenimi med 9 in 12 leti pa ji je ze otroke delal.

  • indijanka

   V mojem mestu neko društvo organizira brezplače ustvarjalne urice za otroke v času počitnic. Od 9 do 15. Otroci s seboj primesejo samo malico. Razmišljala sem o tem ali bi hči poslala na smučanje ali plavanje. Potem pa sem našla oglas tega društva, ki je ponujal raznovrstno ustvarjanje. Od spoznavanja inštrumentov, risanja in celo kuhanja. Koliko otrok misliš, da je prišlo? Samo moja Ana. Prvič je bobnala, igrala na kitaro…. Tudi na drsališču ni nikoli veliko otrok. Pa je isto zastojn. Sama hčeri lahko nudim mnogo več, pa se mi je to zdelo zabavno. Kje so pa preostali otroci? Pred TV. Zato je to tako…a veš? Preprosto ljudje ne razumejo več življenja.

   • fmg9

    Brezplačne? (Daj no?)
    Ponavadi je to polno zasedeno.
    Jah, pri nas žena skrbi za umetnost (predvsem glasba) že od začetka. Jaz (lenuh :)) kaj pomagam pri matematiki, računalništvu, potapljanju, jahanju, plezanju… (za enkrat).
    Komaj pa čakam, da otroci dosežejo 16 let… Takrat pa obvezno strelišče… Sem bolj pomirjen, če vem, da hčerka zna ravnati z orožjem, kot pa da se ne bi znala braniti, v kolikor bi se znašla v taki situaciji.
    Okej, sin je pa druga zgodba…

    • baldeagle

     V pravo smer razmišljaš. Prihajajo časi, ko bomo priviligirani tisti, ki znamo rokovati z orožjem. Zato podpiram, da lastne otroke naučiš strelskih veščin. Priporočam tudi treninge borilnih športov. Vse tovrstne veščine, lahko vsem nam še kako koristijo.

     • fmg9

      Jah, jasno, Eagle. Tudi hčerki imata od petega naprej za inštruktorja mojega osebnega znanca, ki ima dojo v bližini.

      Si pa dal dobro izpostavo za debato.

      Namreč, ne samo otroci, ampak tudi starejši bi se morali naučiti vsaj osnov. Eagle ima še kako prav – to znanje vedno pride prav.

      Poiščite najboljšo ponudbo v stilu:
      http://strelisce.si

     • baldeagle

      Drži, da bi se morali tudi starejši naučiti osnov strelstva. Zagovarjam pa tudi to, da bi se nekako zakonsko uredilo, da bi ljudje lažje nabavili osnovno orožje za samoobrambo-pištole. Kajti tovrstni zakon v Sloveniji je po mojem trdnem prepričanju prestrog. Zelo težko je namreč v Sloveniji dobiti dovoljenje za posest orožja, še težje pa za nošenje.
      To bi se po mojem prepričanju moralo spremeniti.

     • fmg9

      Ja vsekakor!!!!!
      Kdor nima KD v recordu, si vsak lahko nabavi orožje. Pa ne samo polavtomatsko, ampak, če prestane teste, tudi vojaško (fully automatic).
      Jaz sem 100% za.

     • cosmosjasnovidec

      Ne,da nam lahko ampak nam še bodo o tem ni dvoma.

    • indijanka

     Jppp..brezplačno. Čeprav ne pustim otrok slikat in sem ponorela, ko so sina slikali za krajevni časopis kot najbolj kul šokarja, sem tokrat dovolila, da so posneli reklamo. Pa ni nič pomagalo. Hmm..hči streljala ne bo. Mene je sicer dedek naučil, imel je vse vrste orožja. Pa sem mižala zraven. Tudi potapljala sva se. Še ribiško palico sem imela, potem sem pa jokala, ko sem ujela ribo in skrbno spremljala njen povratek v morje. Ana mi sama kaže kaj jo zanima. S tremi je začela balet, sama se vsak dan uči igrat na flavto. Slika in obožuje konje. Pleza tudi. Po drevesih in plezalni steni. No, fanta pa žoga in smučke. Pri šoli jim ne pomagam :). Jih pa poslušam, ko se sami trudijo.

     • fmg9

      hči streljala ne bo

      To je teror nad otrokom. Bom še potem napisal (30 min).

     • fmg9

      Odgovarjam, kar sem že prej nakazal.
      Glej, Indy, ne moreš hčerke kar tako izpostaviti krutemu svetu.
      Saj ne gre za to, da bi s tem postala moškinja. Samo znala se bo braniti…
      Sploh pa te ne razumem kot mamo v današnjih časih, kjer so EU hčere žrtve mamil, trgovine z belim blagom (na BV!!!), ipd…
      Glej, ne moreš tko razmišljati….

     • indijanka

      Hja. Spomnim se dneva, ko mi je starejši sporočil, da se je prijavil v tujsko legijo. Srce se mi je ustavilo. Hči ima očeta, dva izjemno odločna brata, tri bratrance in če samo obrne oči vsi skačejo. Sredinček jo obožuje. Ko so ji v vrtcu nagajali fantje sta šla s prijateljem takoj uredit situacijo. Ne skrbi me zanjo. Sicer je pa hitra, spretna in izjemno iznajdljiva.

     • baldeagle

      Kakorkoli, sam trdim, da je potrebno odločitve svojih otrok spoštovati. Tudi eden mojih sinov opravlja nevarno delo
      (USAF). V mirnodobskem času je njegovo delo pravi užitek, če pa ga pošljejo na vojaško misijo v dežele, kjer potekajo vojne, zna bit pa to zelo nevarno delo. Vendar je bila to njegova odločitev in ta poklic je sanjal že v otroštvu, tako da si sam nikakor nisem drznil nasprotovati uresničitvi njegovih sanj.

     • indijanka

      Seveda. Na srečo so ga zavrnili, ker je njegov oče preveč povezan z Ameriko :). Za las je šlo..ampak je. Itak je rojen podjetnik. Sredinček je pa trši oreh in bi ga pot znala voditi v nevarni smeri.Je pa tko. Včeraj je umrla znanka. Isti letnik. Trije otroci. Na poti iz službe.

     • fmg9

      Moj mentor (bivši šef) je bil star 18 let, ko ga je oče poslal v US Marine Corps.
      (Naučil me je praktično celotni “The Craft” v tem biznisu.)
      Pa zakaj mame (kot neke koklje) ne spustite sinov osvajat sveta?

     • baldeagle

      Ja ženske težko sprejmejo take vrste odločitev svojih otrok. Tudi z mojo ex wife sem imel težave glede sinove odločitve. Strašansko je nasprotovala sinovi odločitvi. Prihajala sva v hude spore in prepire glede tega. Dobro da sem bil sam dovolj močan, da nisem klonil pod njenimi pritiski. Sin me še danes izjemno spoštuje, ker sem bil na njegovi strani in mu omogočil, da je realiziral svoje cilje.

     • fmg9

      Heh, a misliš da je z mojo kaj drugače? :)
      (Ampak jo moram kar pohvaliti. Ni sicer točno vedela ob poroki, in imam iste probleme glede poslovne usmeritve otrok sedaj kot ti. Samo saj sam veš… geni so geni ;)
      Ja, kar se tiče vzgajanja otrok in domoljubja, je potrebno začeti pa že praktično od 2. leta naprej…

     • indijanka

      Ko se odločiš za otroka, sprejmeš odločitev o skupni odgovornosti do majhnega bitja. Ne glede na svoje želje meni moj ex mož nikoli ne bi predlagal, da sprejmem odgovornost za odločitev, ki bi presegala moje srce in dušo. Otroke skozi življenje samo spremljava. Vsak od njih gre popolnoma po svoji poti. Njihove odločitve sprejemava iskreno. Če meni nekaj ni všeč, to tudi zelo jasno povem. Moje mnenje pa ni prepoved. Moje mnenje je. Zelo bi mi hudo,

     • fmg9

      Okej, a če se otroci odločijo za kariero preprodaje mamil in orožja, ali bi jim z možem držala štango?Navsezadnje je posel dober… Marže so najvišje.

     • indijanka

      Kako to misliš držala štango?

     • baldeagle

      Verjetno je @fmg9 imel v mislih, če bi otroka kljub temu podpirala, če bi se odločil za nezakonito delo.
      Sam se strinjam s tabo, da otroci niso last nikogar. Imajo svoje cilje. Vendar pa imamo starši poslanstvo, da jih v mladosti usmerjamo in vzgajamo na način, da iz njih nastanejo dobri ljudje.
      Moj način razmišljanja je, da je potrebno spoštovati otrokove želje in jim omogočiti, da se odločijo za tisto delo ,ki jih veseli. Če pa ugotovimo, da jih zanaša v smeri, da se lotijo nezakonitih del, pa moramo odločno odreagirati in jih preusmeriti nazaj na pravo pot. Preprodaja mamil in orožja je nezakonit posel in lahko nekomu povzroči ogromno škodo. Zato je po mojem prepričanju potrebno biti zelo odločen in narediti vse, kar je v naši moči, da otrokom preprečimo ukvarjanje s preprodajo mamil, orožja in ostalih nezakonitih del.

     • indijanka

      Nobenih utvar si ne delam okoli otrok. Poznam njihove prednosti in slabosti Vem tudi kdaj nastopi najin trenutek, da potegneva mejo. Sin je izjemno dobro zastavil podjetniško pot že na začetku fakultete. Že kot otrok je s tega področja prejemal priznanja. Hudo je zbolel, ker stresa ni zmogel. Poskrbela sva zanj, a dejavnost kljub dobrim pogodbam podpisanimi s Telekomom in Telemachom na področju storitev in kardelom študentov, ki so delali zanj ukinila. Škodoval je sebi in drugim. Potrebuje čas in življenjske izkušnje, da se okrepi. Ko bo poskusil znova mu bova pomagala. Nihče od mojih otrok ne bi niti v sanjah pomislil, da bi ga podprla pri nezakonitih poslih.

     • fmg9

      Hudo je zbolel, ker stresa ni zmogel.

      No, potem pa bolje, če z očetom razmislita, da mu svetujeta, da ta posel ni zanj.

      Potrebuje čas in življenjske izkušnje, da se okrepi

      Je že prestar. Nikoli služil vojski (ali domovini). It’s too late.

      Ko bo poskusil znova, mu bova pomagala.

      Kako? S financiranjem njegove “nove” ideje?

      Nihče od mojih otrok ne bi niti v sanjah pomislil, da bi ga podprla pri nezakonitih poslih.

      Ne spominjam se primera, kjer bi “otrok”, ki mu je bila dokazana neupravičena proizvodnja in promet z mamili na zaslišanju dejal: “ja starci so me podpirali”.
      Vendar gre v večini primerov ravno zato.
      Prosim, ne misli (IN DRUGI), da imam v mislih točno TVOJE otroke… Ampak posplošujem…

      In ja, v SLO je to VELIK problem.

      In ravno zato si ti Indy (kot desničarka in SDS) toliko bolj odgovorna.

     • indijanka

      Utrujena sem. Ti napišem kaj drugič.

     • fmg9

      Well… Pilot USAF F-15e, ki mu zaupajo recon ter combat missions ne bo na to pomislil, ker ne more. S tem se lahko pohvalijo starši, predvsem pa oče.

     • fmg9

      Ja, Indy, glede tega:

      Otroci pa niso njuna last. Imajo svoje srce, dušo in cilje. Skozi življenje jih samo spremljata in živita svoje življenje.

      Okej. A potem bi ti samo spremljala svoje otroke v primeru, če bi se odločlili za tak “biznis”?
      (Ne pravim, da ni profiten, nasprotno. A bi to lahko mirno gledala?)

     • indijanka

      :) hmm..ja. Ko se odločiš za otroka prevzameš del skupne odgovornosti. Midva z možem sva ex, pa odločitve in podporo deliva skupno ne glede na razmišljanje. Nikoli ne bi pustila, da bi tovrstno odgovornost prevzel na svoja pleča, ker ima vsaka odločitev slabe in dobre strani. Tudi če bi odločitev prinesla posledice, bi se zanje ne glede na raznolikost razmišljanja čutila odgovorna oba. Tega ne počneva zaradi otrok, ampak zato, ker spoštujeva drug drugega.

     • indijanka

      Mentor sinovoma je oče. Ne spuščam se v njegovo področje. Zame je Moški, ki ga občudujem in ponosna sem, da mu sinova postajata podobna.

     • fmg9

      Oče je vedno mentor, seveda.

   • PIA PlA

    Razumem te, kaj misliš, a sama gledam na to drugače.

    Prazniki so zame čas, ko se lahko posvečaš svojim najbližjim, njim in samo njim. Svojega otroka bi med prazniki poslala v neko institucijo samo, če res ne bi imela druge izbire. Zame je življenje vse kaj drugega kot ustvarjalne urice za otroke.

    • indijanka

     Vsi med počitnicami ne moremo biti doma. Večina otrok obtiči pred televizijo. Težko navezujejo stike in strah jih je vsake novosti. Gre za sobo in društvo, ki se ukvarja z medgeneracijskimi razlikami.

     • fmg9

      Vsi med počitnicami ne moremo biti doma.

      Vsi ne. Ti pa morda bi lahko bila…

     • indijanka

      Drži. 18 dni dopusta še imsm. Ampak, bila bi v stiski s podpisovanjem dopustov. Povečan obseg dela in manjše št. ljudi pa bi sesula vse kar sem se trudila postaviti.

     • fmg9

      Povečanje obsega dela in premalo usposobljenega kadra je isto kot bi gradil hišo na pesku… ;)

     • PIA PlA

      Vsi ne, večina pa, velika večina je lahko ob praznikih doma. Je pa res, da tisti, ki ima največ časa, najmanj naredi. Med generacijami pa se sploh ne sodeluje, vsaj kar zadeva prosti čas. Mene je zelo presenetilo, ko sem bila povabljena na neko zabavo v Angliji in so se složno zabavali stari in mladi. Starost sploh ni bila pomembna, pa čeprav smo bili v nekem lokalnem pubu.

     • indijanka

      Zanimiva izkušnja. V tem letu sem veliko razmišljala o Angliji, pa je ravno medgeneracijsko sodelovanje prevagalo, da sem ostala tu.

     • PIA PlA

      ???
      Sama imam z Anglijo same čudovite izkušnje, ljudje so prekrasni, stalno se nekaj dogaja, pa še “my love” mi pravijo.

     • indijanka

      Tudi meni je všeč. Ponudbo za delo sem dobila. Dolgo sem razmišljala, ker me je tako mikalo. Otroci niso želeli spremembe okolja, delo bi vključevalo veliko potovanj in starša sta že stara. Odklonila sem. Čeprav sem temeljito razmislila, se zalotim, da mi oči večkrat uidejo na malo pravljično angleško hiško na polički ob knjigah.

     • PIA PlA

      Če te privlačijo pravljične angleške hišice, kar pozabi, še zdaleč niso tako pravljične, ko enkrat živih v njih. Lepo praznuj in veliko, veliko sreče v novem letu.

     • indijanka

      Najlepša hvala. Tudi sama ti želim srečnih trenutkov polno prihajajoče leto. Všeč so mi hiše z visokimi stropi in posute s cvetjem. Danes pa uživaj v veselju pred novim izzivom :)

     • PIA PlA

      Obtičala sem na letališču, kjer čakam na moje. Uživam kar se da, saj drugače nimam dovolj časa za forum.

      Naj se ti izpolnijo vse že davno pozablje ne otroške želje. Lepo praznuj.
      Enako želim vsem forumašem!!!

 • Jožef

  Počakajte da se islamski center v Ljubljani odpre, sledile bodo takšne šole, vrtci.Tudi govorilo se ne bo tam Slovensko. Če ne verjamete poglejte v sosednjo Avstrijo koliko že imajo muslimanskih šol in vrtcev in seveda džamij in kako so muslimani iz celih četrti pregnali staroselce.

  • cosmosjasnovidec

   Staroselci so si pa sami krivi zato,ker jih niso enostavno pobili kot podgane.

 • Artur

  Kremenite Slovenke in Slovenci(izvzeti levi rdečezvezdnii izdajalski multikulti slovenceljni) bodite na tekočem z Novo24tv, vesti-online etc… in se v vseh ozirih pripravljajte na prihajajočo “štalo”, peta kolona je že v stanju pripravljenosti na Kotnikovi so to že slikovoto prezentirali : http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/619405/Evropa-na-ivici-Ulice-ce-postati-ratne-zone-dok-kontinent-tone-u-krizu

  • bojan

   Ko se bo zgodila ulica je z musliči konec

 • indijanka

  Je naša raketa že končana? Kakšna super ideja za Jankoviča. Nizozemci so zagotovo napredni in moderni. Če je pred časom vrtcem podelil certifikate prijazni LGTB skupnosti, lahko sedaj uvede certifikate prijazni Islamski skupnosti in elitne ljubljanske šole vključi v modern sistem izobraževanja vohanja tepihov, podplatov in še kaj. Prepričana sem, da mu bodo Katarski veljaki plačali v zlatu. Mene sicer še vedno motijo te arabske plošče v središču mesta. Obožujem namreč staro tlakovano Lj, kljub temu, da ni prijazna do mojih visokih petk.

  • cosmosjasnovidec

   Copatarskemu čobanu lopovskemu Jankoviču so arabski pristaši Isisa ter đihadisti že napolnili žepe in tole ni nobena skrivnost.Čefutarski spolni iztirjenec impotentno žrelo Viagra tablet (da lahko spolno nadleguje ženske zaposlene po lekarnah pa tudi moške,ker je obojestransko usmerjen) je celo prestopil v muslimansko vero kot je bilo že nekaj govora o tem.

  • baldeagle

   @indijanka, potem pa le previdno, da si ne zlomiš svojih petk na čevljih. Še huje pa bi bilo, da jo skupi noga.

  • plamen100

   ?? Kaksne plosce pa imate to v srediscu mesta?

   • cosmosjasnovidec

    Take kot se polagajo na grobove.

    • rubec

     Hihi

   • indijanka

    Jankovič je za promet zaprl Center mesta. Pošta, Nama. Sama s sedmega nadstropha zrem to šahovnico iz marmorja in vodnjake.

  • Ales Ciril

   Kakšnih plošč to?

   • indijanka

    Taka arabska šahovnica je sredi Ljubljane. Da sploh ne govorim o tem, kako so zabetonirali drevesa za moderni izgled.

    • baldeagle

     Bom si moral malo ogledati Ljubljano. Že zelo dolgo je nisem obiskal. Se jo raje na daleč izognem, ker težko gledam tako extremno sprane ljudi ,kot so Ljubljančani. Seveda to ne velja za vse, da ne bo kdo užaljen.

     • indijanka

      Ljubiteljica Pariza sem. Preselila se bom tja za krajši čas, ko hči malce odraste. Potem pa nekam blizu gozda. Ljubljana je lepa. Meni je bila prej všeč, ravno zaradi skromnosti. Moja pisarna je v 7. nadstropju zgradbe v Centru mesta. Strmim v ta nov marmorni kič in vodnjake.

     • baldeagle

      Paris, si tudi sam želim ogledati, ker mi ga nekako nikoli ni bilo dano obiskati. Bom si pa vzel čas in si ga ogledal. Mogoče že to poletje, če ne bom za nekaj časa odpotoval v USA obiskat svoje sinove, sorodnike in prijatelje. Prav gotovo pa si bom vzel čas, tudi za obisk Pariza, ker mi prijatelji pripovedujejo, da je res čudovit.

     • indijanka

      Mene je bivši mož odpeljal v Pariz za malo dalj časa, ko sem izgubila sina. Ker sem bila popolnoma v svojem svetu. Pariz me je prevzel. Zato nisem hotla domov. Tam sem se med množico počutila varno. Popolnoma v centru smo stanovali v neke starinskem hotelu. Muzeji, parki….in prelepa bela bazilika. Srce in dušo ima. Sedaj sem s Parizom povezana tudi poslovno in službeno lokacijo bi lahko zamenjala, če in ko bom želela.

     • baldeagle

      Če tako čutiš in imaš to možnost, čimprej to stori. Če človek predolgo odlaša s kako odločitvijo, ga lahko ta obide, kar pa ni dobro.

     • indijanka

      Starša ne morem pustiti sama in hči je res še premajhna. V Parizu delajo moji prijatelji. Življenje sestavljajo naključja. Nekoč sem pri kavomatu zagledala preprostega fanta. Zdelo se mi je, da se je izgubil. Ogovorila sem ga in mu želela pomagati. Postala sva prava prijatelja. Danes je eden vodilnih mož v Parizu v našem podjetju. Vedno mi pomaga na daljavo :). No, pa zgodba nimam samo z njim. Z kar nekaj njimo sem že delala. Lahko pa se življenje obrne v kakšni drugi smeri, kar bo tudi prav. Zaupam mu :)

     • fmg9

      Dej… stari greva raje skupi sama na kakšno Florido (Miami Beach pa take fore :))

     • baldeagle

      Uf, to so bili časi, ko smo bili mladi in zabave željni mladeniči. Miami Beach Ocean Drive. To bi moralo doživeti vsako mlado bitje, da se naužije pravih zabav in napolni lastne baterije.

     • neny

      a koktejli wit the b… .:)

     • baldeagle

      Seveda @neny, ni dobre zabave brez lepih deklet, ki jih tam kar mrgoli. Pa tudi kako črtico coke smo si takrat privoščili.

     • fmg9

      Eagle, nč ne boš zamudu ne če prideš sem… Meni je vsak dan v prestolnici tuga…

     • baldeagle

      Ti verjamem. Veš, jaz se najboljše počutim na deželi, kjer sem v stiku z naravo. Velikih mest sem se naveličal. Svoj čas je bilo zelo zabavno živeti v velikih mestih, ko pa človek pride malo v leta, pa je podeželje tisto v katerem sam najdem svoj lastni mir in se sproščam v naravi v družbi svojega prečudovitega krokarja in seveda tudi moje boljše polovice.

     • fmg9

      Jaz tudi. Samo ti si že odslužil svoje, jaz imam pa še par let … tour of duty in central EU…

      Ne, sej je okej… I love my job, ampak mentalno, duhovno in družinsko sem že počasi zrel za penzijo… In ja, na deželi (feels like home).

     • neny

      blagor vam… -:).

     • fmg9

      Glede česa že?

     • neny

      penzije, če sem prav prebrala, da bo kmalu. -:)

     • fmg9

      Čas je relativen…
      (Meni se zdi kot milenium… ;))

     • neny

      meni bi se tudi zdelo, če bi to blo že jutri, nič lepšega , še leta mi lahko namalajo poleg.

     • neny

      v družbi prečudovitega krokarja…. -:). A ni krokar mal čudna ptica?

     • baldeagle

      Krokarji so najintiligentnejše ptice na tem svetu. Stokovnjaki jih uvrščajo med primate. Mogoče se tebi ,kot nepoznavalki ptic zdijo čudni. Ko pa to ptico udomačiš, pa postane tvoj najljubši in najboljši prijatelj. Tudi govoriti se ga da naučiti.

     • neny

      Ma krokar me spominja na nekaj temačnega…iz filmov npr, kakih romanov, itd… v živo ga pa ne poznam.

     • baldeagle

      Krokarji so svete ptice ameriških Indijancev, poleg orlov seveda. To so plemenite ptice. Pusti filme. V filmih so mnoge stvari prikazane nerealno.

     • neny

      za orla mi je jasno, za krokarja pa ne vem….

     • baldeagle

      Enako je s krokarji in ostalimi vrani.

     • neny

      niso mi pri srcu…

     • baldeagle

      Ker jih ne poznaš.

     • neny

      črnega vrana poznam…. totemsko pomeni nekaj preroškega. Sem pozabila kaj.

    • Ales Ciril

     Kje pa se nahaja, grem ob priliki pogledat?

     • indijanka

      Tam kjer sedaj vozijo samo avtobusi. Pošta, Nama, ploščad Ajdovščina

     • Ales Ciril

      Najlepša hvala!

     • indijanka

      :) sicer pa …..dobrodošel na portalu. Nov si..a ne?

     • Ales Ciril

      Hvala! Kar se komentarjev tiče, vsekakor. :)

    • bojan

     užitek bo vse to podirat

    • neny

     ja pa res. Jaz si jih nikoli me vzamem v am, ker nimam skoraj nikoli časa dol gledat… Vedno sem v beležkah ali iščem lokacijo….- :), če sem že v centru. Je pa LJ lepo mesto.

 • cosmosjasnovidec

  Jaz že otroka ne bi poslal v šolo za katero bi vedel,da se v njej nahaja en sam kamelotrajbarski muslič,da še ne omenim tega kaj bi se zgodilo tistim kateri bi ga silili v klanjanje za nekega prašiča alaha.

  • bojan

   jst pa učitelja pretepem do amena kater bi mojega otroka z eno samo besedo posiljeval z islamom .. noge in roke mu utrgam iz torza ..

   • cosmosjasnovidec

    Ja saj.
    Zato sem pa napisal,da ne bom omenjal kaj bi se mu zgodilo,ker je tole kar si ti napisal šele polovica.

 • baldeagle

  Vsi tisti, ki pridejo v tujo deželo z drugačno kulturo, kot je njihova, so dolžni, da se asimilirajo. Torej se prilagodijo tujemu okolju in se z njim zlijejo, da niso vpadljivi in moteči do avtohtonega prebivalstva. Tisti tujci, ki so se pripravljeni asimilirati v deželi gostiteljici, s tem izkazujejo spoštovanje do dežele gostiteljice, kakor tudi spoštovanje do njenega avtohtonega prebivalstva.
  Kdor pa teh pogojev ne zmore ali noče izpolnjevati in vsiljuje svoje kulturne običaje in navade avtohtonemu prebivalstvu, pomeni, da ni spoštljiv do njih, niti do dežele gostiteljice. Taki pa so predvsem muslimani. Ti se pod nobenim pogojem nočejo asimilirati, temveč ravno nasprotno. Avtohtonemu prebivalstvu v deželi gostiteljici vsiljujejo svoje ne/kulturne običaje in svojo vero. Celo zahtevajo, da se avtohtono prebivalstvo prilagodi njim in njihovim običajem, kar pa je skrajno nesprejemljivo in nedopustno.
  Zato za take vrste priseljencev velja le eno pravilo: vsem preprečiti vstop v našo deželo. Tiste, kateri pa že prebivajo v njej, pa na tak ali drugačen način takoj deportirati tja, od koder so se privlekli v našo zahodno civilizacijo. Z njimi vred pa tudi vse tiste, ki so jim dovolili vstop v naše kulturno območje.

  Sam imam sicer že odrasle otroke, tako da mi ni potrebno skrbeti, glede njihove šolske vzgoje. Če pa bi npr. mojemu otroku v šoli proti njegovi volji kdorkoli vsiljeval obisk v džamiji in ga celo prisilil v muslimanski verski obred, mu garantirano z golimi rokami odtrgam njegovo zblaznelo glavo in mu jo posadim v njegove roke, da si jo ogleda! Za levičarske blazneže pač ne sme biti nobene milosti!

 • plamen100

  V Belgiji bo leta 2020 vecinsko prebivalstvo
  muslimansko verjetno bo izredno hitro v manj kot 10 letih enako na Nizozemskem. Ves problem je v tem da so muslimani najprej muslimani pa potem drzavljani in to so vsi po vrsti muslimani ker ateistov med njimi ni ce pa kdo izstopi se pa ve handzar v hrbet. Je pa Belgijo doletelo nekaj podobnega kot Srbe na Kosovu, razplod teh bitij ki se namensko razplojujejo z edinim ciljem da v prihodnosti postanejo prevladojoc zivelj na nekem ozemlju, vse to pa vodijo njihovi kleriki in tega zahod pa niti pri nas ne razumejo. Zato je prav zaradi tega Merklova naredila katastrofalno napako ki bo v prihodnosti pripeljala do vojn v evropi! Verjetno bo zaradi muslimanske nevarnosti v Evropi prislo tudi do zdruzitve katoliske in pravoslavne vere, potem pa bo tem bradacem s pol mesecom frcalo perje in bodo s svojimi potomci vred frcali tja, kjer jim je mesto, dol v arabijo!

 • Resnica

  To golazen bo treba skurt… Novi Hitler lahhko reši evropo… očitno ta bedna politika ne…čakamo 2017 ion vzpon skrajne desnice…

  • bojan

   sej bo kmal počlo … baje že januarja … komi čakam da se začnejo čistke

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Imamo pa že tudi enega z nickom Adolfa Hitlerja kateri že verjetno zbira vojsko skupaj za čistko muslimanske drhali iz europe.

   • Rožle

    To je un k mu caps lock na vsake tolk časa zašteka…
    Takrat se zna dred kot pravi Dolfe ..He

  • dr.skovcan

   En tak je že probal tam nekje 38-45 leta pa jih je dobil po p..č..ki.žal.

 • Olga

  Zakaj se ni tista trola od učiteljice v ozadju pridružila otrokom?!

 • dr.skovcan

  Zastonj jokat …mulce delat, ne pa se čudit…vsi bi radi nč delali, nič imeli otrok, potovali, bli frajerji v dobrih avomobilih, imeli jahte, živeli v bajtah ki so mu jih tastari sezidali v času titovih pufov…kdo bo pa mulce futral ?? To je vprašanje ne pa kako se tuji mulci klanjajo v raketah iz kamna.

 • dr.skovcan

  Vera je privatna domena in kot taka naj tudi ostane…noben se ne sme vtikat v življenje neverujočih ne mošeje, ne sinagoge in tudi cerkev ne…so same p…ri..je z tem.

 • neny

  To je najbolj nora vera na svetu. Uničila bo Evropo, če bo šlo tako naprej.

  • AboutTown

   Fotografija je posneta med šolskim izletom (ekskurzijo), kjer so otroci med drugim obiskali tudi mošejo. Prej so obiskali pravoslavno cerkev in sinagogo, kar je del programa spoznavanja drugih kultur.
   Ni mi jasno, zakaj je potrebno lagati in strašiti ljudi. Za še več nasilja in sovraštva? Bravo.

 • Rožle

  Sneguje…

  • SavageKiller

   Molimo…

   • Rožle

    Da se ne zgubimo :)

    • SavageKiller

     Kje pa… orientir: ljubljanski minaret ☢

 • Rožle

  Beseda klanjane me vedno asociira na koline…
  Pojma nimam zakaj…?

 • čips

  Pustim šiht, izpišem otroke iz šole in jih šolam doma!!!

 • bojan

  Štaršem svetujem kot sam to delam doma, da svoje otroke že zdaj poučujete da je Islam veliko zlo in je z njim povezan ves možen kriminal kot so pedofilija bigamija ustrahovanje obrezovanje ubijanje posiljevanje nestrpnost sovraštvo, poroka otrok itd, poučujem jih da islam ni normalen in da v njem niso normalni ljudje.

  Svoje otroke še izrecno poučujem da mi povedo vse iz šole … ko jih bo kdo od teh zame izmečkov zaradi te bolane vere napadu, učil ali kakorkoli silil v to zlo ideologijo samo z omembo islama, kaj šele da bi se moji otroci temu gnoju od islama klanjali. Otroke sem izrecno še poučil da takoj zapustijo šolo ko bo ker učitelj samo omenu o islam ali usranega alaha.

  Učitelje slovenije opozarjam naj se pazijo če bodo mojemu otroku samo črhnili kaj od tega sranja z islamom…
  mojemu otroku nima nihče pravice prat možganov preko mene živega, moj otrok je zrasu v krščanski veri in bo tak do konca življenja … raje dvakrat premislite preden se podate v to neumno siljenje otrok ga ni zakona ki vas bo zaščiitu pred jezo staršev …

  • AboutTown

   Krščanstvo pa je brezmadežno? Naj prvi vrže kamen..
   In piše se “odločava”, ne “odločama”. Če si že želite pravilne vzgoje. A ne?

 • Spoštovanje

  Po branju članka in ogledu posnetka sem resnično šokirana. Neverjetno je, kaj je dandanes vloga medijev – sovražni govor in vlivanje strahu v ljudi. Da ne govorim o piscih komentarjev – kako naj se vaši otroci naučijo strpnosti ali spoštovanja drugih, če imajo takšen vzor. Učiteljem, ki bi radi otroke pripravili na svet izven vašega mehurčka sovraštva, pa grozite, če samo citiram komentar, da boste ” z golimi rokami odtrgam njegovo zblaznelo glavo in mu jo posadim v njegove roke” ali ” noge in roke mu utrgam iz torza”. Žalosti me, da se morajo učitelji danes spopadati s takimi starši. Šola je vzgojno-izobraževalna ustanova, to pomeni, da otroke tudi vzgajajo – to ni le stvar staršev. Otroci bodo morda tako lahko vsaj strpni posamezniki, ki bodo lahko v družbi funkcionirali, ne da bi poniževali vsakega, ki je drugačen od njih.

  Še komentar na ta ”grozoviti posnetek islamizacije” – če že ne razumete nizozemsko lahko vsaj slišite smeh učiteljic in otrok, vidite otroke, ki sedijo na strani (mogoče pa le niso bili ”prisiljeni” da sodelujejo, kot namiguje članek), verjamem pa tudi, da so starši vsakega otroka dovolili, da je odšel na ekskurzijo, saj so učitelji vsake države dolžni to obvestiti.

  • Bastian

   Zakaj potem jih ne pelejo med budiste, pravoslavce, jude….
   Je na svetu še kakšna knjiga ki povzroča toliko gorja kot koran?Klanje, posilstva, poniževanje žensk, invalidov nimajo ne homičov ker jih takoj pospravijo.Nekje na spletu je bilo objavljeno da so v Pakistanu ali Afganistanu pobili žensko ker se je drznila sama iti na tržnico, saj bi zaradi lakote DOMA lahko umrla.Pojdi še sama dol in začuti vso srčiko islamskega sovraštva do vsega, še posebej do žensk.

   • Spoštovanje

    Morda pa jih, samo mediji tega ne poročajo, sicer pa je takoj za krščansko vero (največ katoličanov in protestantov) na Nizozemskem najbolj razširjen islam. Tudi meni bi se zdelo smiselno da spoznavajo to, če že kaj. Glede knjige, ki je povzročila toliko gorja, pa ni treba gledati dlje kot krščansko Biblijo. Miljone ljudi pobitih v imenu Boga, od starodavnih poganov, ki so navsezadnje tudi naši predniki, do križarskih vojn, inkvizicije, da ne pozabimo pobijanja žensk, ki so bile ”čarovnice”, navsezadnje ubite le zato, ker so se izobrazile. Vsak, ki se je pokristjanjevanju uprl, je bil umorjen, preganjan, izgnan, kaj pri tem ni bilo gorja? V Bibliji piše, da lahko imaš ženske za sužnje, da je umazana, če ima mesečno perilo, da bi morali vse ženske, ki niso device pobiti, si res upate trditi, da je sovraštvo do žensk le pri islamu?

    • tarantela

     Dobro napisano! Podobno sem že sama napisala, pa se je vsulo name…

     • dvanajstzvezdic

      Ali vama je kaj poznana starozavezna Estera (Izraelci se ji lahko zahvalijo, da jih Amon ni poklal) in podobno Judita? Mislim,da ne. Pa vidve res mislita, da so Judje tako nestrpni do svojih žena? Glede milijonov pobitih: vsaj kar se tiče Stare Zaveze ni nobenih (vsaj meni ) znanih relevantnih zgodovinsko-arheoloških dokazov o pobojih (npr mesta Jeriha). V vajino splošno izobrazbo samo tole: knjige so nastale (večinoma) v času ko so bili Izraelci najprej poklani potem pa še kar je ostalo izgnani, v tako imenovano babilonsko suženstvo -to pa so zgodovinsko dokazna dejstva-torej daleč po “zgodovinskem” Jerihu. Kako to, da pa je potem Bog klal? Sami lahko sklepata glede na vzorec, ki so ga Izraelci bili najprej sami deležni.
      Problem pa je pri novozaveznih krščanskih voditeljih,ki so Staro Zavezo jemali popolnoma nekritično izven vsakega poznavanja zgodovine. Vsaka žrtev teh “kristjanov” je sramota za krščanstvo, samo ni pa bilo milijone žrtev, če bi bilo tako, potem Evrope nebi bilo.

     • tarantela

      Že, že, ampak na tem portalu se nabija samo po drugovercih!

  • dvanajstzvezdic

   Saudska Arabija je bolj pristna za spoznavanje drugačnosti kultur. Otroke je vendarle treba pripraviti na resnični svet, na pa ta na pol izmišljen kot je bil prikazan na Nizozemskem. Sicer pa imate prav, ena nestrpnost rodi drugo nestrpnost.

  • dvanajstzvezdic

   Pa še tole spoštovano Spoštovanje. Če se že gremo izobraževanje, potem je dovolj da se otroke pelje (v zgoraj opisanem primeru) v kako mošejo (otroci naj bodo spoštljivi) in jim imam razloži o islamu, ne pa da otroci tam klečijo in se klanjajo. Enako velja za kakšno krščansko cerkev, kjer ne moreš otroke (tisti ki niso kristjani), ki so prišli na ogled prisiliti, da pokleknejo in se pokrižajo.

   • Spoštovanje

    Popolnoma pravilno, sicer pa v zgoraj opisanem primeru ne vidim nobenega dokaza, da bi otroke silili. Ali je morda kdo zabičal drugemu naj poklekne? Ni očitno. Če bi si otroci to želeli poskusiti, bi bila to prisila? Če nisi veren, je navsezadnje to le ritual, kako poteka molitev pri tej religiji.

    • dvanajstzvezdic

     Za mene je sam članek irelevanten, relevantna je samo slika. Kar se tu dalje napleta je samo zgolj ugibanje (so bili prisiljeni, niso bili prisiljeni, starši so vedeli, niso vedeli). Če bi imeli pričevanja staršev in otrok, potem bi seveda lahko kaj bolj natančno sklepali. Ne morem pa se strinjati z zadnjim stavkom. Otroci rituala ne razumejo, zelo dobro pa razumejo starejši, pa če tudi niso verni. In ne verjamem da ne-verni (te ali one vere) izvajajo ritual za hec. Ni logično, ker nima nobenega smisla.

  • Igor Kavalar

   Šola je vzgojno-izobraževalna ustanova, to pomeni, da otroke tudi vzgajajo – to ni le stvar staršev.

   Da ni slučajno po ta novem že otrok lastnina države in šole pod to vlado?
   Me nebi presentilo k dokazano kradejo otroke starim staršem.

   Otroke naredijo starši in oni imajo absolutno pravico odločitve kaj in kako, pred kakršnokoli državno, cerkveno ali privatno institucijo.

   Tudi v Jugoslaviji, so nas pumpal kot pionirčke, pa potvarjal zgodovino. Ko je sistem šel v maloro se je pa pokazalo kaj je resnica.

   Šole vzgajajo otroke, res je ampak pomembno je kako jih vzgajajo, torej važna je vsebina.

   Če se z ideologije šole pač ne strinjam, torej z vsebino, lahko otroke izpišem in vpišem pač na druge šole. Mene noben ne bo prepričal da je učenje o islamu in klanjanje osnovnošolcev, ki tematike vere sploh še ne razumejo, dejanje strpnosti …

   Kako lahko nekdo govori o strpnosti, če so vse religije od judovske, kršanske, budistične(kjer ne smeš pohodit mravlje) so po muslimanskih državah prepovedane. Ljudje nimajo pravice imeti niti svetega pisma v posesti, kaj šele prakticirati svoje vere. Kazni so hude in srednjeveške. Torej zakaj bi mi učil otroke strpnosti in bili odprta družba do netolerantnih?

   Z takšnimi dejanji kot jih izvajajo na Nizozemskem, kvečjemu spodbujate nestrpnost, pa čeprav si jo mogoče ne želite, ampak jo spodbujate.

   Mislite da ne? Pojdite v Savdsko Arabijo in začnite otroke muslimanov poučevati o krščanstvu, zahtevajte od države, da se morajo otroci oblačiti v bele halje z rdečimi križi(npr… kot to zahtevajo oni z burkam za naše in svoje ženske) zahtevajte uvedbo alkohola, svinjskega mesa, demokracijo ( enako kot oni želijo in že imajo po Evropi halal mesarije, šeriatsko policijo, šeriatska sodišča itd…) lobirejte za nove gradnje sinagog, hodite na eksurzije v novo zgrajene židovske sinagoge, budistične templje… Mar mislite da bi to starši otrok muslimanov to sprejeli strpno?

   • dvanajstzvezdic

    Pri nas šole otroke ne vzgajajo. Na kakšen način pa je viden kakšen vzgojni proces?
    Vprašanje pa je, koliko so starši usposobljeni za vzgajanje otrok? Če breme komentarje tukajšnjega portala, potem nasilje zavzema precejšen del vzgojnega procesa staršev.

    • Igor Kavalar

     Eni starši bolj, drugi manj. Ampak še zmeri me ne bo noben prepričal da je lahko nekdo zaradi tega ker je hodil 6 let v šolo in faks je pa zdej bog in batina in vse kar zleti iz njegovih ust pravilo po katerem morajo vsi živeti in se klanjati?

     Na primeru druge svetovne vojne ti bom razložu v čem je problem. Hotel so nas po tujčit tako italjani, švabi kot madžari, pa jim kljub podpori izdajalcev tako v šolah in sistemu, ki je bil pač prisoten takrat ni uspelo.

     Mar bi moral navional socialistom nastaviti še drugo lice? Bi moral italjanskim fašiszom prati noge, jih poljubljati medtem ko izvajajo nad nami genocidno ideologijo?

     In kako boš toleranten če je “humanitarna” politika Merklove pokazale rezultate. Zaradi te “strpnosti” imaš mrtve, ranjene, posiljene, trpeče družine po vsej Evropi. Grem stavit da je z svojo strpnostjo pripomogla k še večjemu sovraštvu miljonov v Evropi do vseh muslimanov, pa čeprav si ga ne zaslužijo.

  • tarantela

   Odlično!

 • Hribouc

  Naj kar poiskusijo jankovići in kučanići s čim podobnim, bomo skupaj pogledali koliko je ura na turnu!

 • Anton Tič

  Nizozemska osnovna katoliška šola Aquarel je tudi peljala svoje učence v mošejo leta 2011. Muslimanski učenci so čez nekaj mesecef obisk vrnili, odšli so v katoliško cerkef…eni so celo sprejeli hostijo in se učili molitve Oče naš !!!… Glejte no glejte…ni fse tako črno-belo kot bi eni to radi prikazali.

  • Anton Tič

   Ko ima človek bolj verodostojne informacije pa posnetki niso več tako ŠOKANTNI…a ne?

  • McBobo

   Ko bom videl video posnetek ali vsaj sliko, da so muslimani v kakšni krščanski cerkvi in bi celo prejeli hostijo, potem bi verjel. Do takrat pa tem tvojim izjavam ne verjamem.

   • cosmosjasnovidec

    Saj pa vidiš,da bluzi kot vsi komunajzerski ovčji levaki.

    • McBobo

     Ma vidim, vidim in bodo srali po naših delavskih domoljubnih žuljih, dokler jim bomo še pustili. Upam pa, da čas, ko bo treba kaj koristnega narediti in ne samo žreti tuje žulje nepreklicno in čim prej pride.

    • McBobo

     In upam, da nam bo domoljubom čimprej počilo, kot je Breiviku.

  • cosmosjasnovidec

   Potem pa si se ti in tebi podobni zbudil v wc-ju z kahlo na betici.

 • Anton Tič

  Čujte, to je pač bila ekskurzija v mošejo… Naj vam povem…toti isti otroci so bli tudi v katoliški cerkvi, v protestantski in pravoslavni cerkvi…in tudi v židofski sinagogi… Spoznavajo tudi hinduizem in budizem. In ka je narobe stem? Več znaš, več veljaš!!!

  • cosmosjasnovidec

   Koliko pa torej ti veljaš ko nič ne znaš??

 • AboutTown

  Fotografija je posneta med šolskim izletom (ekskurzijo), kjer so otroci med drugim obiskali tudi mošejo. Prej so obiskali pravoslavno cerkev in sinagogo, kar je del programa spoznavanja drugih kultur.
  Ni mi jasno, zakaj je potrebno lagati in strašiti ljudi. Za še več nasilja in sovraštva? Bravo.

  • Anton Tič

   Čuj, pa to jim jas govorim že od fčeraj…samo majo bolj debele lobanje…informacija jim ne pride skozi…Bogi !!!

   • cosmosjasnovidec

    To lahko govoriš ti tam na tvoji kokodakarski 24 kurji strani levaškim zahojencem tvojega kova kateri ti verjetno verjamejo,ker niso pri pameti saj je levaku nobenemu ni bila prirojena kupiti se je pa ne da.

  • svezenovice

   Lahko bi otročad peljati tudi v transportno podjetje, da vidijo kako izgleda šleper. Brm brm… alah ahbar.

  • McBobo

   Lahko bi otroke peljali v kakšno fabriko, da spoznajo, kako se na pošten način služi denar.

 • AboutTown
 • Anton Tič

  Sicer pa Györkös Žnidarjeva pravi… “Potrebujemo skrajni ukrep, če migracijski mehanizmi EU-ja odpovejo.”… Ka bi še radi???

 • AboutTown

  SE ŽE DOGAJA!!!! Prisiljeni smo uporabljati ARABSKE ŠTEVILKE!!! Halo?! Pa kaj še?! Jaz bom od zdaj naprej računal samo še v RIMSKIH ŠTEVILKAH!!

  • luckyss

   Se že dogaja!!
   Nova pridobitev Evrope ..No Go cone…Pa jih štej po rimsko ali arabsko..

 • luckyss

  svinjarija…politiki so nas prodali šejkom..

 • garfi

  Demokracija piše, da okrog ljubljanske džamije že gradijo muslimanski geto

  • AboutTown

   A ti sploh veš, kje je džamija?

   • garfi

    bi moral vedeti ?
    zame ne obstaja

    • AboutTown

     Ja, bi. Tako bi lahko vedel, da tam ni prostora niti za dva kombija, kaj šele naselje (geto) muslimanov. Ja? OK. Znanje je moč, a ne?

     • garfi

      misliš na zemljišču džamije
      NA KONCU BO CELA SLOVENIJA MUSLIMANSKI GETO
      tudi zaradi tebe
      spet leftard “novinec”

     • AboutTown

      No, ne spreminjaj teme. Napisal si, da okrog džamije gradijo geto. To enostavno ni res. Živim zraven in ne delajo ničesar. OK? Razumeš? Napisal si izmišljotino. Ne skušaj se izvleči iz tega. Ostaniva pri tej temi. Zdaj jo pa zagovarjaj.

     • garfi

      misliš na zemljišču džamije
      NA KONCU BO CELA SLOVENIJA MUSLIMANSKI GETO
      tudi zaradi tebe
      spet leftard “novinec”

     • AboutTown

      No, ne spreminjaj teme. Napisal si, da okrog džamije gradijo geto. To enostavno ni res. Živim zraven in ne delajo ničesar. OK? Razumeš? Napisal si izmišljotino. Ne skušaj se izvleči iz tega. Ostaniva pri tej temi. Zdaj jo pa zagovarjaj.

     • soc

      Profesionalni nakladač, na drugi strani železnice, cca 80 m zračne linije od džamije sposobni investitorji že gradijo sosesko, gotovo bodo stanovanja pokupili kleni slovenski kmetje za svoje otroke, na strani džamije in tik ob njej je predvidena precej večja (gotovo za podobno slovensko ciljno populacijo), trenutno je še v “javni razpravi” zaradi višine stavb ob Parmovi in nerešenih prometnih problemov priključitve na Dunajsko – Tivolsko. Živiš zraven, my ass. Ostani na Mladini, saj je res blizu.

     • AboutTown

      Ti si v javni razpravi, kreten. Tista stanovanja so prodana, govedo zafrustrirano. Pa ne oglašaj se, če ti ne rečem.

     • soc

      Glej, ubogi revež na pameti in jeziku, čas je, da si spet najdeš nov nick, tegale si za svoje aktivistično poslanstvo tokrat zelo hitro skuril. Če se želiš pogovoriti drugače (glede na res omembe vreden uporabljen besedni zaklad) pa ni ‘blema. sem sicer že v srednjih letih a pri še vedno solidnih dveh metrih in lepih kilah ob prav tako lepih izkušnjah iz športne kariere. Welcome, sam sem res tam v bližini džamije.

     • AboutTown

      Aahaha!!! Ti bi se tepel? Opica nesrečna, no… OK. Pridi jutri v Biljardno hišo ob 11.00. Če imaš dva metra te bomo že spoznali. Welcome, sucker.

     • soc

      Pa never mind, pozabi, sem res idiot, da si pred slivestrom kurim živce ob takem plačanem polpismenem gnjavatorju. Ignore lista kot ponavadi. Pa na svidenje ob tvojem novem nicku.

     • AboutTown

      A sem te vznemiril? Ubogi človeček no, pa pred Silvestrovim (ki se piše z veliko). Jej, jej… saj te bo še kap pri tvojih letih in 130 kilah. Pazi, pazi… črnuhov ni veliko.

 • luckyss

  V bistvu je skrajno neumno otroke obremenjevati z religijo (kakršno koli)…Še posebej pa s tako agresivno kot je to sedaj postal Islam..
  Je sicer res da niso vsi islamisti teroristi…je pa večina teroristov v Evropi zadnje čase islamistov..
  Naj jim raje pokažejo posnetke, kjer “zmerni islamisti” režejo vratove..bo bolj poučno..

  • pokvarjeniSvet

   prepozno:
   https://www.youtube.com/watch?v=ZhxR5rt2sOc

   Evropa ima muslimane, katerih z lepa ne preženeš več.

  • cosmosjasnovidec

   Trenutno res ravno vsi niso teroristi,ker so se potuhnili in niso aktivni ampak slej,ko prej bodo pokazali svoje.
   Muslič ostane muslič kateri se ti dela dober se ti smeji v obraz obenem pa razmišlja na kakšen način bi te najlažje fental.

 • Krtača17

  Kako se kaj počutite pisunčki novinarski zdaj ko ste bili že drugič danes razkrinkani? Zdaj že dve leti stare novice prodajate za nove. Pa še tiste narobe podajate. A vaši gospodarji čez lužo nimajo več idej? Sramota ste za slovensko novinarstvo!

  • Luka Svetina

   Spoštovani! Slika je res stara dve leti, posnetki s Twitterja pa so se na spletu pojavili pred dnevi. Slika samo prikazuje, kaj se na Nizozemskem dogaja že leta. LP,LS.

   • Krtača17

    Če je to vaš najbolj globokoumen zagovor, se lahko še malo bolj ugreznete v zemljo.

    • lajna

     V čem je razlika, če se to dogaja včeraj ali 2 leti nazaj?

    • cosmosjasnovidec

     Pogrezni se ti v zemljo butl zahojeni komunajzerski istospolnež ter pedofil in ne gofljaj tukaj teslo zabito.

   • AboutTown

    “posnetki s Twitterja”?! Wow…
    A ja:
    http://www.snopes.com/students-praise-allah-common-core/

  • cosmosjasnovidec

   Kdo te pa kliče sem?
   Če ti kaj ne odgovarja ostani na svoji kokodakarski,levaški,komunajzersko zabiti čefutarski,ciganski,iztirjeni ovčji 24.kurji strani.
   Tam ste tako ali tako sami zahojeni ritoporivalci kateri najdete medsebojno sožitje in psihiči nakladate eden drugemu tako,da celo sami sebi verjamete.

   • AboutTown

    A tebi ni nič nerodno, ko prebereš, kaj si napisal? Ti in tvoj besednjak vsekakor ne predstavljata desnice.

 • idealist

  Se popolnoma strinjam, da je potrebno to ustaviti. Vera nima pri normalnem človeku kaj iskati. Požgati džamije, cerkve in vse ostale verske objekte. Starše, učitelje, medije in vse ostale, ki v vero silijo otroke pa v zapor. Popolnoma nesprejemljivo je, da se otroke, ki se še ne znajo samo odločati, pošilja v ta ogaben svet vere in k pedofilom – duhovnikom ter v radikalne džamije.
  Saj ste tako mislili, kajne Nova24TV?

 • FRANC3

  Naši levaki so toliko ”nori” in sovražni do krščanstva, da bi to zlahka dovolili.

 • dr.skovcan

  Strah, strah, strahhh…ko širjenje stahu postane resnica.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!