Trump in Putin sta se prvič soočila iz oči v oči

Foto: epa

Ob vrhu G20 v nemškem Hamburgu, ki so ga pospremili levičarski protesti, ki so se prelevili v nasilne izgrede, je prišlo do težko pričakovanega prvega srečanja med ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom in ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. 

Pogovor med voditeljema je po navedbah portala Russia Today potekal več kot dve uri, kljub temu, da je bilo sprva predvideno, da bo trajal okrog 30 do 40 minut. V času uradnega fotografiranja je Trump za medije povedal, da sta s Putinom razpravljala o vrsti različnih stvari in izrazil prepričanje, da so pogovori potekali zelo dobro.

Foto: Twitter

Trump napovedal, da se bodo zgodile nekatere pozitivne stvari
“Imela sva nekaj zelo dobrih pogovorov, še se bova pogovarjala in očitno bova s pogovori nadaljevala tudi v prihodnje,” je povedal Trump  in dodal, da obstaja upanje, da se bo zgodilo veliko pozitivnih stvari. “V čast mi je biti s teboj,” je zaključil Trump in podal roko Putinu z namenom, da bi se z njim rokoval. Putin se je Trumpu zahvalil v ruščini in se z njim rokoval.

Foto: epa

Putin: Srečanje iz oči v oči pomembno
Putin je povedal, da sta že večkrat glede nekaterih zelo pomembnih bilateralnih in mednarodnih zadev govorila prek telefona in dodal, da to ni dovolj. “Srečanje iz oči v oči je nujno, če državi želita rešiti najbolj žgoče težave,” je dodal Putin.

Na srečanju sta bila navzoča tudi ameriški zunanji minister Rex Tillerson in njegov ruski kolega Sergey Lavrov. V mesecu maju se je Lavrov že sestal z ameriškim predsednikom v Beli hiši, kjer sta imela okoli 40 minut trajajoč pogovor. Potem, ko je Trump januarja prisegel kot ameriški predsednik, je ameriški zunanji minister obiskal Rusijo, kjer se je sestal tako  z Lavrovom kot tudi s Putinom.

Foto: epa

N. Ž.

 • Olga

  Trump počasi a vztrajno izpolnjuje obljubljeno! Zavzema se tudi za močno Evropo, kar pa seveda ne paše levakom s Sorosom in Islamisti, zato levi fašisti terorizirajo in uničujejo tujo lastnino! V Ameriki so že dobili pravo ime: TERORISTI! Tudi KP s Titom je bila teroristična organizacija v času kraljevine Jugoslavije! Komunisti so začeli so kot teroristi in bodo končali kot teroristi!

  • RealRevolution

   On se najbolj zavzema za mocno in bogato Ameriko,kar je logicno.
   EVROPA bo morala poskrbeti zase,tako bo bolj sigurno kot pa zanasanje na druge.
   Notranji sovrazniki so se veliko vec kot samo sovrazniki in ti so najhuljsi.

   • Olga

    Se strinjam, vendar je dobro imeti demokratično državo in velesilo za zaveznico! Kitareviceva že ve, zakaj kontaktira s Trumpom in želi demokratično soseščino!

    • Slovenka

     Naši so tijeki. Še zdaj jim ni kanilo, da je Melania naš največji adut vseh časov. Če bi bila Melania Hrvatica, bi ji bili Hrvati neprestano za petami in Kolinda bi bila pripravljena šotoriti pred vhodom Bele hiše, samo da bi bila v stiku s Prvo damo, naši pa …

     • janko

      Naši so pa komunisti, Trump je pa tadesni, si ga ne upajo pocukati za rokav. Pa tudi nočejo, samo da še čim dlje vladajo, brez truda.

 • RealRevolution

  Dober odnos Rusije in Amerike je nujen,seveda pa ni po godu globalistov.
  Pravi boji se sedaj odvijajo skoraj v vseh drzavah in to je poenotenje prebivalstva.
  Kot so; multi-kulti uvazanje islamizacije,agresija do domoljubja,gnusobne parade,vse aktivisticne blodnje,fake news medijev in nasploh velikanska nestrpnost do krscanstva in njegovih vrednot,itd…
  Levicarska ideologija je izumljena za to,da nasprotuje “naravnemu toku” in kvari ter pokvari “meso”.

 • janez.pokoncni

  Koga se islamski teroristi in povsem podivjana novodobna morilska rdeča armada najbolj bojijo?

  Trumpa

  Kdo je na drugem mestu?

  Putin

  Še dva “frišna” filmčka. Prvi prikazuje nakupovanje ubogih protestnikov v Hamburgu
  https://www.youtube.com/watch?v=qB-coOZ-URM
  in tako izgleda trgovina po obisku
  https://www.youtube.com/watch?v=YaFEjY4k6o4

  Imamo super možnosti za takšne scenarije. Slej ko prej bodo tudi nas začeli šolati muslimani razen … če jih ne prehitijo “vstajniki”. Tisti trenutek, ko bodo kaviar socialisti izgubili volitve, se bo tak rock&roll začel tudi pri nas. Upam, da se ne bomo poskrili, kot smo se 2011 – 2012!

 • princeska

  Zveza Putin Trump bi lahko prinesla veliko dobrega in zaprla gobec Merklovi, ali veliko slabega, ker bi skočili vsi nasprotniki Trumpa in Putina in skušali delati še večji nered. Če bo zveza dobra, se bomo rešili migrantov, tako nam bog pomagaj.

  • Adolf Hitler

   SI POZABLA OMENT MERKLOVI TE ŽIDOVSKI PIZDI!

 • garfi

  žalostno, da nas pred samouničevalnimi evropejci rešuje tudi KGB Putin
  merkelca je nwo izdajalka in nadaljuje obamovo noro početje
  če Evrope ne spravita v red se bomo ponovno osamosvajali

  • Slovenka

   Če se bo Rusija nekega dne odločila, da zasede Švedsko ali celo Nemčijo, jo bodo tamkajšnji prebivalci sprejeli kot osvoboditeljico, presrečni, da jih bo nekdo končno rešil njihove lastne levakarsko-LGTB nesnage in odpakov iz Tretjega sveta, ki Evropo spreminjajo v greznico, v katero tone vse, kar Evropo dela veliko.

   • garfi

    tudi to je možno in enako velja za Slovenijo
    saj smo praktično že ruska republika zaradi Butalcev in levićarjev
    rusi niso nič boljši

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!