[Video] Na Slovaškem ne bodo dopustili niti ene mošeje, muslimani pa niso priznani kot verska skupnost

Foto: Youtube

Slovaška je zadnja članica EU, ki nima ene same mošeje v državi, politiki pa so v zadnjem času še dodatno zaostrili pogoje za registracijo verske skupnosti. Muslimani na Slovaškem predstavljajo manj kot 0,1 odstotka prebivalcev.

Slovaška ne prepoznava islama kot religije in ima le nekaj tisoč muslimanskih prebivalcev. Poučevanje islama v šolah ni dovoljeno, skupina približno 5.000 muslimanov, večinoma priseljencev iz Evrope, pa po poročanju Voice of Europe ni uradno prepoznana, saj predstavlja zgolj 0,1 odstotka prebivalcev v državi.

Leta 2007 so slovaški politiki spremenili zakonodajo o verskih skupnostih, ki je takrat za prepoznavo potrebovala najmanj 20 tisoč podpisov slovaških državljanov, ki so člani te iste verske skupnosti. V letu 2017 so število potrebnih podpisov povečali na 50 tisoč.

Ni mošej, ni terorizma, ni šeriata
Za islamsko skupnost, ki na Slovaškem ni uradno priznana, to pomeni, da ne more imeti uradnih verskih voditeljev, muslimanske poroke niso priznane, ravno tako pa verska skupnost ne more prejemati finančne podpore s strani države, kar velja za 18 drugih prepoznanih religij. Ravno tako oblasti islamski skupnosti niso dovolile izgradnjo “kulturnega centra”, tako da so moral kupljeno zemljišče prodati.

Po mnenju nekaterih slovaških politikov islam predstavlja resno grožnjo. Kot je povedal parlamentarec Slovaške nacionalne stranke Andrej Danko“Islamizacija se začne s kebabom in v Bratislavi se je že začela. Zato vedite, kako bi lahko bilo v 5 do 10 letih.” Poslanka Ljudske stranke Natalia Grausova je bila še bolj direktna, ko je povedala, da “je problem z islamom v tem, da je več kot zgolj religija”, je “okruten, ogaben in nečloveški politični sistem”.

(Vir: Twitter)

Piko na i je dodal ravno tako poslanec Ljudske stranke Stanislav Mizik: “Vsak normalen Evropejec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

Ivan Šokić

 • Andrej

  Slovaki so zadeli bistvo. Počasi bom pričel postajati ponosen na to, da me bodo zamenjali za Slovaka.

  • skorpijon93

   saj smo si sorodni z slovaki,čehi, to dokazujejo DNK analize , tako da v Sloveniji resnično ne razumem tiste ki silijo na balkan in pa poslušajo to glasbo in poveličujejo kulturo predvsem mladi ki nimajo pojma in nič domoljubja v sebi ! pač oprane glave

 • RATATA

  “Vsak normalen Slovenec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

 • dob

  Stanislav Mizik: “Vsak normalen Evropejec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

  Natanko tako!
  To religijo v Evroppo zdaj pod pretvezo religoijske svobode in človekovih pravic uvađžajo tisti s podobnimi satanističćno-špedofilskimi nagnjenji, da bi sebe opravičili, oz. svojo degenriuranost pkar proglasili “normlano”. Namesdto d abi se z lastnimi nagnjenji sprijaznili (in sebe sprejeli) ali se kot indviduumi zdravili (če se ne sprejmejo takšne kot so in zaradi nečesa niso takšni s sabo zadovoljni), se politčno zdužujejo v boju za oblast!
  Ni homoseksualec kriv, d aje homosekdualčec!
  Kriv je politilčnega združevanja homoseksualnosti v boju za oblast in s tem rabe svojih povsem osebnih zadev (kaj me kurac boli kam ti tlačiš svojega kurca!) za razkazovanje (parada ponosa!) naercisoidno pojavljanje na TV, vrivanje v parlament, vsiljevanje svojih bizarnih zahtev preko skritih programov, s propagando LGBT v vrtcih in šolah.
  Cilji so zdaj že znani! Sužnjelastništvo (to je ideološko komunistom blizu!), legalizacija pedofilije, najete maternice, spolno pohabljanje deklic z rezanjem klitorisa pod krinko verske svobode, poroka z mladoletnicami. Vse to vodi v prodajo ljudi, novorojenčkov, v nadakljevanju legalizacijo prodaje ljudi za organe… Degeneracija je iznajhdljiva! Nemogoče si je zamisliti, kaj vse postane legalno v trenutku, ko za to obstaja trg.

  Ko so homoseksualci zahtevali prvaico do poroke, smo vsi vedeli, da je cilj posvojitev otrok! Samo pravniki ne. Ker nimajo dovolj domišljije. Ali pa izvajajo iusti progranm, ker so sami simpatizerji LGBT: Ampak če so – potem delajo po naročilu nekoga drugega, proti nam, mi jih pa samo plačujemo!

  Bolezni in okvare (genske okvare, nedelujoči organi) so na pohodu saj je homoseksulanost postala epidemija! Demokracija v nasprotju s splošnmim mennjem pa ni preglasovanje večine. Kajti – pri nas so komunisti večina v islamski deželi pa je islam večinska religija in zato volilno telo. TO NI NITI PODOBNO DEMOKRACIJI!
  In vendar nas bodo zaradi naše neumnosti in naših pravil, ti idioti povozili z našimi lastnimi pravili! Samo upoštevali jih bodo in so že opravili z nami!

  In enako velja za ideologijo komunizma, ki je v Sloveniji kratkomalo kriminalna dejavnost (povejmo si to jasno in glasno!), saj je zanje vsak, ki bi uvedel prvani red – avtomatično že fašist!
  Demokracija je pa po njihovo to, da imajo svoje kriminalce v vseh organih odločanja v državi.

  Temu sledi šerijat, s katerim pritiskajo muslimani na nas, kučanovci pa migrante iz arabskih dežel (trenutno) uporabljajo kot orožje proti nam.

  Kje pa je bistvena razlika med Demorkacijo in Diktaturo?!
  Diktature ne poznajo evolucije! Nimajo se kam razvijati. Lahko samo degenerirajo.
  Islam je 1400 let stara diktatura duha. Vzgojila je predatorje, ki v stiski napadajo, namesto d abi svojo družbo organizirali na drugih temeljih (delo, svoboda, izražanje idej in misli, ustvarjalnost v umetnosti in gospodarstvu, iskanje poti do Boga, ki mu je človek v srcu prvi in najprej).
  Islamu civilizacija propada. 1400 let se ženijo bližnji sorodniki med sabo zaradi neumne verske zapovedi, ker se je Mohamed poročil s sestrično! Ženitev med bliđnjimi sorodniki je povzročilo genske okvare, ki jih je mogoče odpraviti šele s 50 let mešanja z drugimi narodi! Ne kažejo te namere.
  Povzročili so si genske okvare. Praviloma razmišljajo napadalno, ker so kot civilizacija izključili druge možnosti komuniciranja z drugimi.
  Zato je Islam napadalen in rine v osvajanje Evrope.

  Komunizem je evropska varianta Islama! Praviloma komunisti razmišljajo predatorsko, parazitsko, napadalno. Demokracija je nasprotje temu, kar delajo in k čemur so nagnjeni. Iz ust jim prihajajo pojmi, ki jih ne znajo definirati: svoboda, demokracija, človekove pravice, humanost, fašizem…. Niti enega od teh pojmov ne znajo definirati, ker če bi to znali, bi videli, da z etiketami fašist, rasist, ksenofob, prekleti kapitalisti – sami sebe opisujejo! Slovensko gospodarstvo deluje po jasnih fašističnih principih!

  Iz Wikipedije: “Fašizem je po definiciji korporativno gospodarstvo, naveza režima (države) z gospodarstvom. Fašistična teorija gospodarskega korporativizma je predvidevala vladno ali zasebno upravljanje gospodarskega sektorja. Sindikat in pravna oseba ali delodajalec naj bi se v pogajanjih sporazumela o delovni pogodbi. V teoriji bi na ta način prišlo do harmonije med družbenimi razredi, a je bil gospodarski korporativizem de facto zlorabljen za šibitev moči opozicije in nagrajevanje politične lojalnosti.”

  Tole je natančen opis tudi stanja pri nas!
  To nam počne milan kučan. Država, ki sposobne podjetnike izganja iz države – je fašistična! Država, ki mlade in sposobne ljudi, za delo sposobvne in ustvarjalne izganja iz dežele, po drugi strani pa vabi tujce brez delovnih navad, sebi podobne po naklonjenosti nasilju, nasilniškem obnašanju, parazitiranju…. je fašistčna!
  Država, ki prepoveduje obešanje lastne zastave z dominantne točke v glavnem mestu in raje maha z okupatorsko zastavo – je fašistična! Država, ki nam govori, d anas je lahko sram, če smo popnosni kot Slovenci v NAŠI LASTNI DRŽAVI – je fašistična!
  In nenazadnje, država, ki nam vsiljujue intrenacionalno himno, ki lastnega naroda sploh ne omenja… je fašistična. Nobenega dvoma!

  Naslednja himna bo:…. Žive naj vsi narodi, ki hodijo po minaretu gor in dol….!

 • skorpijon93

  si bo to prebral kakšen musliman, voditelj ali pa kakšen goreč zagovornik migracij in priseljevanja ?? V Sloveniji pa je muslimanov 3,6 % po podatkih leta 2016, še 1991 jih je bilo 1,5 %

 • KAPIBARA

  Bravo, sicer pa samo sledijo zakonodaji arabskih držav..

 • Van Der Waals

  TAKO PRAVILO MUSLIMANI NOT WELCOME!!! FAKE REFUGEE!!

 • xtc

  Mislim ,da se bo zgodovina ww2 ponovila le igralci bodo malce drugi in drugače razoporejeni.

 • Clemen J.

  Bravo Slovaki, še tiste muslimane ki so tam bi morali izgnati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!