[Video] Na Slovaškem ne bodo dopustili niti ene mošeje, muslimani pa niso priznani kot verska skupnost

Foto: Youtube

Slovaška je zadnja članica EU, ki nima ene same mošeje v državi, politiki pa so v zadnjem času še dodatno zaostrili pogoje za registracijo verske skupnosti. Muslimani na Slovaškem predstavljajo manj kot 0,1 odstotka prebivalcev.

Slovaška ne prepoznava islama kot religije in ima le nekaj tisoč muslimanskih prebivalcev. Poučevanje islama v šolah ni dovoljeno, skupina približno 5.000 muslimanov, večinoma priseljencev iz Evrope, pa po poročanju Voice of Europe ni uradno prepoznana, saj predstavlja zgolj 0,1 odstotka prebivalcev v državi.

Leta 2007 so slovaški politiki spremenili zakonodajo o verskih skupnostih, ki je takrat za prepoznavo potrebovala najmanj 20 tisoč podpisov slovaških državljanov, ki so člani te iste verske skupnosti. V letu 2017 so število potrebnih podpisov povečali na 50 tisoč.

Ni mošej, ni terorizma, ni šeriata
Za islamsko skupnost, ki na Slovaškem ni uradno priznana, to pomeni, da ne more imeti uradnih verskih voditeljev, muslimanske poroke niso priznane, ravno tako pa verska skupnost ne more prejemati finančne podpore s strani države, kar velja za 18 drugih prepoznanih religij. Ravno tako oblasti islamski skupnosti niso dovolile izgradnjo “kulturnega centra”, tako da so moral kupljeno zemljišče prodati.

Po mnenju nekaterih slovaških politikov islam predstavlja resno grožnjo. Kot je povedal parlamentarec Slovaške nacionalne stranke Andrej Danko“Islamizacija se začne s kebabom in v Bratislavi se je že začela. Zato vedite, kako bi lahko bilo v 5 do 10 letih.” Poslanka Ljudske stranke Natalia Grausova je bila še bolj direktna, ko je povedala, da “je problem z islamom v tem, da je več kot zgolj religija”, je “okruten, ogaben in nečloveški politični sistem”.

(Vir: Twitter)

Piko na i je dodal ravno tako poslanec Ljudske stranke Stanislav Mizik: “Vsak normalen Evropejec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

Ivan Šokić

 • Andrej

  Slovaki so zadeli bistvo. Počasi bom pričel postajati ponosen na to, da me bodo zamenjali za Slovaka.

  • skorpijon93

   saj smo si sorodni z slovaki,čehi, to dokazujejo DNK analize , tako da v Sloveniji resnično ne razumem tiste ki silijo na balkan in pa poslušajo to glasbo in poveličujejo kulturo predvsem mladi ki nimajo pojma in nič domoljubja v sebi ! pač oprane glave

 • RATATA

  “Vsak normalen Slovenec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

 • dob

  Stanislav Mizik: “Vsak normalen Evropejec – kristjan ali ateist – bi se moral bati satanistično-pedofilske hudičeve kreacije, ki je islamska religija.”

  Natanko tako!
  To religijo v Evroppo zdaj pod pretvezo religoijske svobode in človekovih pravic uvađžajo tisti s podobnimi satanističćno-špedofilskimi nagnjenji, da bi sebe opravičili, oz. svojo degenriuranost pkar proglasili “normlano”. Namesdto d abi se z lastnimi nagnjenji sprijaznili (in sebe sprejeli) ali se kot indviduumi zdravili (če se ne sprejmejo takšne kot so in zaradi nečesa niso takšni s sabo zadovoljni), se politčno zdužujejo v boju za oblast!
  Ni homoseksualec kriv, d aje homosekdualčec!
  Kriv je politilčnega združevanja homoseksualnosti v boju za oblast in s tem rabe svojih povsem osebnih zadev (kaj me kurac boli kam ti tlačiš svojega kurca!) za razkazovanje (parada ponosa!) naercisoidno pojavljanje na TV, vrivanje v parlament, vsiljevanje svojih bizarnih zahtev preko skritih programov, s propagando LGBT v vrtcih in šolah.
  Cilji so zdaj že znani! Sužnjelastništvo (to je ideološko komunistom blizu!), legalizacija pedofilije, najete maternice, spolno pohabljanje deklic z rezanjem klitorisa pod krinko verske svobode, poroka z mladoletnicami. Vse to vodi v prodajo ljudi, novorojenčkov, v nadakljevanju legalizacijo prodaje ljudi za organe… Degeneracija je iznajhdljiva! Nemogoče si je zamisliti, kaj vse postane legalno v trenutku, ko za to obstaja trg.

  Ko so homoseksualci zahtevali prvaico do poroke, smo vsi vedeli, da je cilj posvojitev otrok! Samo pravniki ne. Ker nimajo dovolj domišljije. Ali pa izvajajo iusti progranm, ker so sami simpatizerji LGBT: Ampak če so – potem delajo po naročilu nekoga drugega, proti nam, mi jih pa samo plačujemo!

  Bolezni in okvare (genske okvare, nedelujoči organi) so na pohodu saj je homoseksulanost postala epidemija! Demokracija v nasprotju s splošnmim mennjem pa ni preglasovanje večine. Kajti – pri nas so komunisti večina v islamski deželi pa je islam večinska religija in zato volilno telo. TO NI NITI PODOBNO DEMOKRACIJI!
  In vendar nas bodo zaradi naše neumnosti in naših pravil, ti idioti povozili z našimi lastnimi pravili! Samo upoštevali jih bodo in so že opravili z nami!

  In enako velja za ideologijo komunizma, ki je v Sloveniji kratkomalo kriminalna dejavnost (povejmo si to jasno in glasno!), saj je zanje vsak, ki bi uvedel prvani red – avtomatično že fašist!
  Demokracija je pa po njihovo to, da imajo svoje kriminalce v vseh organih odločanja v državi.

  Temu sledi šerijat, s katerim pritiskajo muslimani na nas, kučanovci pa migrante iz arabskih dežel (trenutno) uporabljajo kot orožje proti nam.

  Kje pa je bistvena razlika med Demorkacijo in Diktaturo?!
  Diktature ne poznajo evolucije! Nimajo se kam razvijati. Lahko samo degenerirajo.
  Islam je 1400 let stara diktatura duha. Vzgojila je predatorje, ki v stiski napadajo, namesto d abi svojo družbo organizirali na drugih temeljih (delo, svoboda, izražanje idej in misli, ustvarjalnost v umetnosti in gospodarstvu, iskanje poti do Boga, ki mu je človek v srcu prvi in najprej).
  Islamu civilizacija propada. 1400 let se ženijo bližnji sorodniki med sabo zaradi neumne verske zapovedi, ker se je Mohamed poročil s sestrično! Ženitev med bliđnjimi sorodniki je povzročilo genske okvare, ki jih je mogoče odpraviti šele s 50 let mešanja z drugimi narodi! Ne kažejo te namere.
  Povzročili so si genske okvare. Praviloma razmišljajo napadalno, ker so kot civilizacija izključili druge možnosti komuniciranja z drugimi.
  Zato je Islam napadalen in rine v osvajanje Evrope.

  Komunizem je evropska varianta Islama! Praviloma komunisti razmišljajo predatorsko, parazitsko, napadalno. Demokracija je nasprotje temu, kar delajo in k čemur so nagnjeni. Iz ust jim prihajajo pojmi, ki jih ne znajo definirati: svoboda, demokracija, človekove pravice, humanost, fašizem…. Niti enega od teh pojmov ne znajo definirati, ker če bi to znali, bi videli, da z etiketami fašist, rasist, ksenofob, prekleti kapitalisti – sami sebe opisujejo! Slovensko gospodarstvo deluje po jasnih fašističnih principih!

  Iz Wikipedije: “Fašizem je po definiciji korporativno gospodarstvo, naveza režima (države) z gospodarstvom. Fašistična teorija gospodarskega korporativizma je predvidevala vladno ali zasebno upravljanje gospodarskega sektorja. Sindikat in pravna oseba ali delodajalec naj bi se v pogajanjih sporazumela o delovni pogodbi. V teoriji bi na ta način prišlo do harmonije med družbenimi razredi, a je bil gospodarski korporativizem de facto zlorabljen za šibitev moči opozicije in nagrajevanje politične lojalnosti.”

  Tole je natančen opis tudi stanja pri nas!
  To nam počne milan kučan. Država, ki sposobne podjetnike izganja iz države – je fašistična! Država, ki mlade in sposobne ljudi, za delo sposobvne in ustvarjalne izganja iz dežele, po drugi strani pa vabi tujce brez delovnih navad, sebi podobne po naklonjenosti nasilju, nasilniškem obnašanju, parazitiranju…. je fašistčna!
  Država, ki prepoveduje obešanje lastne zastave z dominantne točke v glavnem mestu in raje maha z okupatorsko zastavo – je fašistična! Država, ki nam govori, d anas je lahko sram, če smo popnosni kot Slovenci v NAŠI LASTNI DRŽAVI – je fašistična!
  In nenazadnje, država, ki nam vsiljujue intrenacionalno himno, ki lastnega naroda sploh ne omenja… je fašistična. Nobenega dvoma!

  Naslednja himna bo:…. Žive naj vsi narodi, ki hodijo po minaretu gor in dol….!

 • skorpijon93

  si bo to prebral kakšen musliman, voditelj ali pa kakšen goreč zagovornik migracij in priseljevanja ?? V Sloveniji pa je muslimanov 3,6 % po podatkih leta 2016, še 1991 jih je bilo 1,5 %

 • KAPIBARA

  Bravo, sicer pa samo sledijo zakonodaji arabskih držav..

 • Van Der Waals

  TAKO PRAVILO MUSLIMANI NOT WELCOME!!! FAKE REFUGEE!!

 • xtc

  Mislim ,da se bo zgodovina ww2 ponovila le igralci bodo malce drugi in drugače razoporejeni.

 • Clemen J.

  Bravo Slovaki, še tiste muslimane ki so tam bi morali izgnati.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS, SMC, ŠARAC …) je formalnopravna naslednica
  SKOJ-a – Savez komunističke omladine
  Jugoslavije).
  SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
  savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
  se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
  jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
  se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
  traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
  socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
  demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
  ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
  Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
  stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
  imenovanj, preimenovanj, t. i. “novih obrazov”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
  t. i. “Združeno levico” itd.
  lahko še vedno opazujete:
  LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
  Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
  vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
  lista socialnih demokratov.
  2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA. V ZLSD so se kakor
  združili s “Semulićevo SZDL”,*
  ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
  par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUza kogaS bodo začeli v MURGL JUGOKOMUNISTIČNEM
  agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za predsednika
  DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
  * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
  ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
  SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
  3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA, so se imenovali SDP Slovenije –
  Socialdemokratska prenova Slovenije.
  4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije, so se imenovali SDP – Stranka demokratične
  prenove.
  5. Predno so si spremenili ime v SDP, so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov
  Slovenije-Stranka demokratične prenove.
  6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP, so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV
  JUGOSLAVIJE
  https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
  7. Predno so si spremenili ime v ZKJ, so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
  rojaka
  (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan revoluciji
  nje),
  ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

 • Get Smart

  Kaviržido KOMINTERNISTIČNI=KOMUNISTIČNI=SOCIALISTIČNI=FAŠISTIČNI red =
  = red RAZREDOV = RAZREDNA DRUŽBA =
  1. gazde = kaviarŽIDO KOMINTERNA, stare SUŽNJELASTNIŠKE strukture babilonije, perzije,
  egipčije, bizanca, rima …,
  2. watchdogovi = psi čuvaji tekovina revolucije = pridruženi lumpenproleteri = kloaka, ki
  jo kaviarŽIDO KOMINTERNA postrga lokalno, tu, v MURGL KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, so zato v
  glavnem sereorska zločinska govna nje,
  3. LJUDJE = SUŽNJI =
  – ženske so več kot na pol že umaknili iz javnega življenja = v 3/4
  primerih so vse njihove kao ženske dejansko transići, žrtvovani otroci
  posvečenih, ki jim spremenijo spol;
  moški = delavni sužnji
  transići = babilonske vlačuge nje
  ženske zmanjšane na minimum in pod totalno kontrolo gazd (za rojevanje SERBUSOV za
  očuvanje tekovina revolucije) –
  taka je agenda, ker tako pač potekajo dela in ker kaviarŽIDO KOMUNJARE vedno sledijo.

  • Get Smart

   Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

   VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

   Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
   kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
   .
   Prosto po Pavelu:

   “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

 • Get Smart

  Vlada je MURGL JUGOKOMUNISTIČNA = ni slovenska = je v Sloveniji.
  KRIVOSODJE ni slovensko, JE MURGL JUGOKOMUNISTIČNO v Sloveniji.

  Slovenija je OKUPIRANA.

  Messi NI ŠPANSKI nogometaš, je ARGENTINSKI v Španiji.
  Ronaldo NI ITALIJANSKI nogometaš, je PORTUGALSKI v Italiji.

  POLITIKA je (pomeni) DELO ZA POLITEJO = DELO za DRŽAVO.

  MURGL JUGOKOMUNJARE ne delajo za Slovenijo,
  ampak DELAJO ZA MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO,
  ki je le oddelek kaviaržido KOMINTERNE.

  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI kastrati=transići in njihovi SERBUSI=hlapci
  so lahko in so:

  –MURGL JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –SRBO JUGOKOMUNISTIČNI levičiji v Sloveniji
  –RVACKO JUGOKOMUNISTIČNI levićiji v Sloveniji,
  –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI levičiji v Sloveniji*
  –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji
  –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI levičiji in desnićiji v Sloveniji

  i tako dalje do tokija.

  * babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Samo v primeru v STOŽIC nje, kamor je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA
   220 MILIJONOV € za projekt,
   ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo
   40 milijonov €

   in pozor, BOSANCOV, ki so gradil Stošče nje,
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov = najboljš đupljan nje NI PLAČAL
   ampak jih
   je nagnal domov BREZ PLAČILA.

   Torej, za koga dela sereorsko lopovsko lažnivo MURGL JUGOKOMUNISTIČKO govno?
   Kaj odmeva v Stoščah?

   – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
   – ZA koga? Za PARTIJU?
   – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
   – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
   – “Evviva communismo!”
   – “Bandiera rossa la triumfera!”

   Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.

 • Get Smart

  To je SLOVENSKI značaj (=značilnosti SLOVENSKEGA ČLOVEKA:

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    KULTURA je vse, kar ni naravno, vse, kar je nekogaršnje delo,
    delo poštenih ČLOVEŠKIH rok
    ali pa delo ZLOČINSKIH tac zverinskih kreatur = krvosesov in njihovih watchdogov =
    psov čuvajev tekovina revolucije, kot si ZLOČINSKE KREATURE same pravijo.

    Na svetu sta torej v bistvu 2 kulturi:

    1. = SLOVENSKA = KULTURA ŽIVLJENJA
    in

    2. = kaviaržido KOMINTERNISTIČNA = transićevska = pedro = lezbo = vukojebska = pedofilska = FAŠISTIČNA = MUSLIćKULTISTIČNA =
    = SOCIALISTIČNA = KOMUNISTIČNA = MURGL JUGOKOMUNISTIČNA =
    = kultura SMRTI.

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
      = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

      in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

      kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

      = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

      (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
      pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
      gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
      i tako dalje do tokija …)

      vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
      delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
      =
      “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

      1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
      2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
      psi čuvaji tekovina revolucije
      3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
      oz.
      z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

      Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
      seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
      .
      Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
      so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
      .
      .
      Jezus Kristus:
      »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
      .
      »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

      V trditvi “Velik del ljubljanske kulturne srenje stopil v podporo Anžeta Logarja za župana Ljubljane!”
      seveda ni kake laži, kot LAŽNIVO podtika transić Novak =
      MURGLSRBSKA pudlica, iz katere so naredili mekano curico in zdaj tu serje po portalu, namesto da bi zapustila garažo
      .
      Lublana je vsaj urad in seveda zgodovinsko SLOVENSKO mesto,
      tako da pojem lublanski lahko zgovinsko gledano enačimo le z slovensko kulturo =
      KULTURO ŽIVLJENJA.
      Ker se je oglasil velik del pripadnikov KULTURE ŽIVLJENJA, pač lahko rečemo,

      da se je oglasil velik del KULTURE ŽIVLJENJA.
      .
      Res pa je, da je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA uvozila na tone in tone JUGOKOMUNISTIČKIH LUMPENPROLETERA = zločincev = transićev = iz področja celotne KOMUNISTIČKE vukojebine JUGOSLAVIJE
      in jih uvaža še vedno in še tudi sama vzreja svoje satanistične pankrte

      in res je, da te svoje pse kao promovira kot kulturnike nje, toda to ne pomeni, da so kar neki kulturniki, ampak pomeni, da so (tako kot njihov glasnik transić Novak nje)

      samo in le kulturniki KULTURE SMRTI.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!