[Video] V nemškem Rostocku protestirali proti islamizaciji mesta, tokrat levičarske skupine niso povzročale izgredov

Foto: Twitter

Okoli 700 ljudi je danes protestiralo proti “islamizaciji nemškega mesta Rostock”. Na shodu so nosili nemške zastave in transparente z napisi “stop islamizaciji”, “pridite, da rešimo Rostock” in podobno.

Nemška stranka Alternativa za Nemčijo (AfD) je v nemškem mestu Rostock organizirala shod proti islamizaciji, ki se ga je po pisanju RT udeležila dovolj velika množica meščanov, nasprotnikov multikulturizacije Nemčije, da so sporočili vladajočim, da imajo dovolj potujčevanja države. Shod je v imenu stranke AfD organiziral nemški poslanec Bjoern Hoecke pod sloganom “Za našo državo in otroke”.

So pa shod spremljali tudi proti-protesti, po nekaterih podatkih kar sedem različnih. Med njimi so bile skupine, ki se označujejo za antifašistične, različne nevladne organizacije in sindikati. Ti so imeli transparente z drugačno vsebino: “Rostock osvobojen nacistov”, “Rostock pomaga” in podobno. Zaradi njih so morali podporniki AfD spremeniti potek shoda. Kot poročajo mediji, so bili vsi protesti mirni, policija pa je bila na izgrede, ki jih sprožijo levičarske skupine, pripravljena z vodnimi topovi.

Shod AfD v Rostocku je bil izveden le dan po ponovnem shodu v Chemnitzu, kjer so protestirali proti izpustitvi iraškega migranta na prostost, osumljenega napada z nožem na nekega Nemca.

C. Š.

 

 

 

 

 

 

 • Olga2345

  Islamska pedofilska ideologija NE sodi v Evropo!

  • Steiermark

   Nič od islama ne sodi v Evropo, ker smo se ga , vsaj mislili smo, da je tisto zbrcanje v turške riti, pred 500 leti, bilo dokončno, vendar, kako smo se zmotili. Po zbrcanju turških hapcev, 1991,iz Slovenije, smo si oddahnili ponovno, vendar so danes ti turški hlapci, že vsi nazaj in na položajih, v Sloveniji……. V Evropo pa vseeno ne soddijo, ne eni ne drugi!

 • garfi

  rtv je nemške domoljube označila za naciste
  katičeva že grozi s kazenskim pregonom svobode govora
  vsi so sorosovi plačanci in gLobaListično usklajeni
  nas Slovenske Protestnike so Antifa fašisti hoteli pretepsti na Kotnikovi v Ljubljani
  sedaj so v “šarčevi” vladi

 • xtc

  Počasi a zanesljivo se zadeve sučejo v Desno in to ostro,to je dobro.

  • Jernej Ferenc

   Ne pocasi ampak hitro in prav tako sicer nocem da radikalno desno ampak samo rahlo desno

 • Jernej Ferenc

  Djuro somar ki si citaj sva se par dni nazaj pogovarjala o Rostocku zaj mas tu dokaze tam je kar veliko sranje z muslici kakor tudi v Berlinu pojutrisnjem bom v Munchengladbachu pa da vidimo stanje tam

 • Van Der Waals

  antifašisti!! bedaki levaki so nejvečji fašisti!

  • Gr Enze

   Točno kje si tov. Fajonka pa Vajglnova pićka in kardeljanski Šoltes

  • sunday

   prav si napisal – najslabši so levisti – pobijajo lasten narod in v zadnjem času uvažajo prav tako gnojne podganje iztrebke, zakaj, da bi le ti pobijali lastne narode teh komunistov (da si sami ne krvavijo ponovno rok) upam, resnično upam, da raja spregleda v nemčiji že počasi, počasi gre, kaj pa mi slovenci? kot rečeno in kot si napisal najslabši so komunisti, skoraj v štric so jim islamisti, kar zadaj pa so nacisti in fašisti !!!

   • Steiermark

    Pozabil si da so komunisti in islamisti, po svoji “filozofiji” in delovanju proti človeku, največji fašisti in najokrutnejši!

 • samotoje

  Na, zdaj pa v Rostocku tudi nočejo postati muslimani. Islamofobi, jim bo Fajon že pokazala multikulti vraga.

 • cosmosjasnovidec

  Za levičarske buziče kateri povzročajo izgrede mora policija napolniti vodne topove z benzinom jih pošpricati ter zažgati.
  Švabi pa,če še imajo količkaj pameti v bučah izvoliti novega Adolfa Hitlerja.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!