Zdaj še Rdeči križ opozarja: Migranti so nevarni, nasprotujemo migrantskim centrom v centrih mest ali njihovi bližini, vrnite jih, od koder so prišli!

Slika je simbolična. (Slika: Nova24TV)

Medtem ko slovenski Rdeči križ bolj skrbi za ilegalne migrante kot za Slovence, je Rdeči križ v Veliki Kladuši rekel “bobu bob”: ilegalne migrante je treba izgnati nazaj v njihove države!

Radio Velika Kladuša poroča, da je Rdeči križ (RK) Velike Kladuše v sporočilu za javnost podprl nedavne občinske sklepe, a opozarja, da migranti vsak dan povzročajo nemire in da so meščani zaradi tega ogroženi.

RK zato predlaga: zaprtje meje s Srbijo in Črno Goro; ugotoviti identiteto prav vsakega ilegalnega migranta in jim vzeti biometrične podatke; po identifikaciji jih izgnati nazaj v njihove države; za resnične begunce poskrbeti; RK nasprotuje postavitvi novega šotorskega naselja v Polju.

Nedavno je visok uslužbenec ministrstva za notranje zadeve BiH izjavil, da so v državi bolj ali manj mladi moški, ki niso upravičeni do azila. Več kot 90 odstotkov naj bi jih bilo ekonomskih migrantov.

 • Soave

  Ja, seveda !! Ko si enkrat postavljen pred dejstvo, pa spoznaš in priznaš, da nisi imel prav. Je pa malo pozno, a ne ?

  • sprehajalec

   levičar, samonazivni humanist, bi jih razporejal iz svoje klimatizirane pisarne. Z dobro plačo.

   na takšen način je človekoljubec lahko prav vsak.

   • Soave

    Drži !! Zato pa jih je toliko ! Na Državo so prisesani, kot pijavke !
    Je pa zanimivo, da do domačega človeka prav nič empatije ne pokažejo, samo do teh prišlekov. Se vidi, da je zadaj samo en vladar. . . . . . denar.

 • xtc

  No ni jih preveč,samo tapravo trhnelogijo je treba zalaufat pa to….

 • WatsonForus

  še bosancem je kapnilo, ko pa poslušam Šefica pa ima občutek da je za luno !

 • Janez Novak

  Migranti so dobrodošli – volivci levice. Hanžek je rekel, da jih rabimo 200 tisoč, kar pomeni seveda nacionalni samomor, saj bi prvih 200 tisoč povabilo k sebi sorodnike in prijatelje, ki bi spet povabili k sebi sorodnike in prijatelje itn. Za nameček pa je rodnost migrantov nekajkrat višja kot rodnost domačinov. To levičarjev seveda ne zanima. Zanimata jih samo oblast in davkoplačevalski denar.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!