Ženski povedali, da je imela spontan splav, čeprav je bil njen nerojen otrok še vedno živ!

Foto: Facebook

Zdravniki so paru povedali, da je gospa žal imela spontan splav in jo napotili v drugo bolnišnico na operacijo, kjer bi ji odstranili umrlega, nerojenega otroka. Vendar so zdravniki med opeacijo ugotovili, da je otrok še vedno živ.

Zdravniki so med operacijo ženske ugotovili, da 36-letnica še vedno nosi živega otroka, čeprav ji je bilo rečeno, da je le-tega izgubila zaradi spontanega splava. Iz Royal London Hospital so jo namreč napotili na kirurški oddelek bolnišnice Queen’s Hospital v Romfordu v Veliki Britaniji, kjer bi ji mrtev plod odstranili. Toda kirurgi te bolnišnice so ugotovili, da je otroček še vedno živ in da njegovo srce še vedno bije. Krvavitev, ki je doletela Elizabeth Stevens, torej ni bila posledica spontanega splava, temveč hematoma.

Zdaj par zahteva odgovore od vodstva Royal London Hospital, saj njej in njenemu 54-letnemu partnerju Ianu Fowlerju ni jasno, kako so se lahko tako močno zmotili. “Skoraj ste ubili mojega nerojenega otroka. Royal London je napisal napotnico, da odstranijo popolnoma zdravega otroka. Hočem pojasnilo,” je jasen bodoči očka.

Že v sedmem mesecu nosečnosti
Stevensova je že v sedmem mesecu nosečnosti in lahko si le predstavljamo njen šok, ko so ji povedali, da je njen nerojeni otrok umrl. Poleg tega so jo puščali v nevednosti, ko so eni zdravniki zatrjevali, da njen otrok ni v redu, drugi pa, da je z njim vse tako, kot mora biti. Predstavnica Barts Health NHS Trusta je dejala: “Iskreno se opravičujemo za stres, ki je bil povzročen gospe Stevens in njenemu partnerju, in ju v celoti razumemo. Ko bo naša preiskava končana, ju bomo povabili, da se sestaneta s klinično ekipo, da bomo razpravljali o naših ugotovitvah.” Stevensova sedaj zdravljenje nadaljuje v Queen’s Hospital, poroča Daily Mail.

M. S.

 • tramal

  prekleti musliči, kako se razmnožujejo!

 • Zgornji

  KOZLI ZBLOJENI DOHTARSKI POKVARJENI !!! ! !!! TUDI TO JE ŠE EDEN RAZLOG VEČ ZAKAJ V TEH POSLEDNJIH ČASIH NE UPAM IMETI OTROK : KER MI JIH BODO TILE BOLNIKI V BELIH HALJAH UNIČILIIIIIII !!! ! !!! BAAAAAAANDAAAAAAA POKVARJENA HINAAAVSKA !!! ! !!!

  • L. Martin

   Zakaj vpiješ ?

   • Zgornji

    Čeprav ne vpijem, temveč samo bolj Poudarjam, je to zaradi Večih Razlogov : Ker eni še iz Velikih črk nezmorejo razbrati bistva in razumeti sporočila, ker so mrtvogluhoslepi , ker se da velike črke lažje brati kot male tiskane , in ker sem “vpijoči v puščavi” , vpijoči pridigar v duhovni puščavi človeštva ki je na poti Katastrofalnega Propada z rezultatom 45 % preživelih na planetu …

 • Morala

  Ob vsej medicinski tehniki?! Halo!! To je malomarnost zdravnikov in posledično tudi neznanje!!

  • vita

   Ti se v življenju nisi še nikoli zmotil ?

   • Morala

    Ne…nisem se nikoli zmotila. Ne moreš pa zagovarjati zdravniški zmot, ker bi jih potemtakem bilo še več!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!