Obsodili 101-leto starega pedofila, ki je obsodbo sprejel brez kančka obžalovanja

Datum:

Ralph Clarke, 101 leto star pedofil, velja z obsodbo za najstarejšo osebo na Otoku, ki so jo do sedaj obsodili na zaporno kazen. Nekdanji voznik tovornjaka je bil obtožen zaradi niza spolnih zlorab otrok, ki jih je zagrešil v preteklosti.

Clarke, ki je bil rojen leta 1915, ni pokazal nobenih čustev, ko je porota odločila, da je kriv zlorabe v kar 21-ih primerih. Upokojenec, ki je v 20-ih letih služil vojsko v Kraljevih vojaških silah, se je le naslonil na sedež in palico ter mirno poslušal, poroča Daily Mail.

Med dvotedenskim sojenjem je Clarke priznal, da je nekega dečka kar 9-krat zlorabil med njegovim devetim in štirinajstim letom. Do danes je za najstarejšega obsojenega pedofila veljal 96-letni Gaston Pinsard iz Guernseyja, ki je bil obsojen na 18-mesecev zaporne kazni zaradi zlorab dveh mladih deklet pred 50 leti.

Foto: YouTube
Foto: YouTube

Med spolnim napadom je iz ust vzel protezo
Na sodišču so prišle na dan podrobnosti, da je upokojeni voznik v letih 1974−1983, napadel tri žrtve v kabini svojega tovornjaka. Tožilka Miranda Moore je povedala poroti, da je Clarke v kopalni kadi in postelji zlorabil tudi otroke, ki so bili medsebojno sorodstveno povezani. Mlada dekleta je podkupoval s sladkarijami in z denarjem. Pred začetkom spolnega akta z mladoletnim dečkom si je iz ust vzel celo svojo protezo. Clarka so aretirali, ko sta ga lani avgusta na policijo prijavili dve izmed njegovih žrtev.

Veliko žrtev zlorabil v domači garaži
Clarke je zlorabil sedemletno dekle in in jo prisilil v spolni odnos. Eden izmed zlorabljenih dečkov je izdal, da se je zloraba zgodila v garaži, kjer ga je Clarke prisilil v masturbacijo in v oralni spolni odnos. Na sodišču pa je obtoženi dejanje komentiral kot ‘se je pač zgodilo’ in dodal, da so otroci radi prihajali v garažo, ker jim je tam popravljal njihova kolesa.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Čuševi Zeleni “pobrali” odpadnika Grošlja

"Če želite podpreti listo Zelenih z nosilcem liste dr....

Slovenci zahtevajo preiskavo Golobovih poslov – danes o tem izredna seja DZ

Poslanci se bodo danes popoldne sestali na izredni seji...

Zver: Gasilstvo je nacionalno bogastvo

"Danes sem se v cerkvi Sv. Urbana v Destrniku...

Afera na Švedskem: Policistke spale s pripadniki migrantskih tolp in izdajale podatke

"Zelo resno je," je dejal premier Ulf Kristensen, potem...