[Video] Nov šokanten prizor z ruskih ulic: V pretepu življenje izgubil znan in uspešen športnik

Datum:

V ruskem kraju Kabarovsk je življenje v uličnem pretepu izgubil ruski prvak v dvigovanju uteži Andrej Dračjov, vse to pa je posnela kamera. Moškega, ki mu je v dvoboju vzel življenje, še vedno iščejo.

Ruski prvak v dvigovanju uteži Andrej Dračjov je umrl v bolnici po številnih poškodbah glave, ki jih je utrpel v uličnem pretepu v mestu Kabarovsk na vzhodu Rusije. Incident se je zgodil pred kavarno v središču  mesta, dogodek pa so ujele tudi kamere.

22-letni svetovni prvak v dvigovanju uteži se je znašel v pretepu po tem, ko sta se z nasprotnikom dogovorila, da nesporazum rešita z dvobojem. Ruski mediji poročajo, da se je spor zanetil, ko sta se sporekla o tem, “katera športna disciplina je boljša in učinkovitejša.”

https://www.youtube.com/watch?v=8f0wBESe1DE

Kaj se dogaja na ruskih ulicah?

Glede na brutalnost videoposnetka je iz njega razvidno, da je bil žrtvin nasprotnik veliko bolj izurjen v borilnih veščinah, saj ga je pokončal po hitrem postopku z dvema brcama v glavo, nato pa ga je nemočnega iz nezavestnega še nekajkrat močno udaril v obraz. Vse to se je zgodilo, še preden so prišli varnostniki. Uboja je osumljen Anar Alakveranov, ki je pobegnil s kraja zločina, policija pa ga še vedno išče.

Andrej Dračjov je bil mladinski svetovni prvak v dvigovanju uteži leta 2008, v članskih vrstah pa je dosegel drugo mesto na svetovnem prvenstvu leta 2011. Konec julija je enako žalostno končal evropski mladinski prvak v rokoborbi Juri Vlasko, ko so ga ubili v pretepu ob obali Bajkalskega jezera.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Socialistični bajoneti uspeli odgnati še eno tuje podjetje iz Slovenije

Slovenskim aktivistom je očitno uspelo odgnati podjetje Glovo, ki...

Je bruseljska elita ogrožena? Pred evropskimi volitvami preiskuje politično oglaševanje

Evropska komisija je danes sporočila, da je pred prihajajočimi...

Odprto pismo voditeljem države, parlamenta in vlade

"Prosim Vas, da v okviru svojih pristojnosti posvetite pozornost...