Popravek: [EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!

Datum:

Dne 21. 12. 2017 smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članka z naslovom “[EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!” V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

“V članku avtorja Luke Svetine z naslovom “[EKSKLUZIVNO]”: Imamo nov dokaz, da sta primera povezana? Dr. Michel Stephan je Janka Jamnika nameraval zastrupiti s cianidom, zato ga je slednji odpustil in izdal prepoved približevanja!”, objavljenega na Nova24tv.si dne 21. 12.2017,so bile navedene neresnične in zavajajoče navedbe o dr. Barbari Mohar.

V navedenem članku se skuša dr. Barbaro Mohar preko dr. Michela Stephana posredno povezati z umorom dr. Jamnika in domnevnim poskusom umora s cianidom oziroma ustvariti videz, da je za njegova ravnanja posredno celo soodgovorna, kar pa je v celoti neresnično in nedopustno.

dr. Barbara Mohar”

V kolikor je bilo razumljeno, da gospo Barbaro Mohar povezujemo s tem umorom, se ji opravičujemo.

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Večni poraženci proti Hrvaški – leve vlade so popolnoma zavozile

Odločitev Evropskega sodišča za človekove pravice (ESČP), ki je...

[Video] Sovražni izpad Jenulla: Ukinil bi prenos nedeljskih maš na RTV

Kolesarski aktivist Jaša Jenull se v svojem zadnjem video...

Nizozemko z duševnimi težavami kmalu čaka smrtonosni koktelj

28-letna Zoraya ter Beek bo kmalu podlegla smrtonosnemu "koktajlu"...

Ušli so smrti

V dokumentarnem filmu "3450 – Bratomor v Jami pod...