[Video] Voznica avtobusa herojsko preprečila nesrečo, ki bi lahko imela katastrofalne posledice!

Datum:

V zimskih razmerah na cestišču vladajo posebne razmere, zato je za voznike priporočljivo, da vozijo še posebej pazljivo – do zdrsa namreč lahko pride v momentu. Marsikdo, ki je v sredo vozil po Edinburghu, si zagotovo ni mislil, da bo naletel na srhljiv prizor, ki bi se lahko končal tragično, če voznica avtobusa Charmaine Laurie  ne bi herojsko obvozila avtomobila, ki je zdrsnil na cestišču.

Sneg je presenetil tudi Veliko Britanijo, kjer ga sicer niso vajeni, zato v prometu dela neveščim voznikom številne preglavice. Voznica avtobusa Charmaine Laurie, sicer mati dveh otrok, je herojsko zavrla avtobus z dvajsetimi potniki, med katerimi so bili tudi šolarji, in pravočasno obvozila avto, ki se je iznenada pojavil na napačni strani ceste.

https://www.youtube.com/watch?v=mxuVzLU1SOM&sns=tw

“Srce mi je skoraj padlo v hlače!”
Lauriejeva je po dogodku povedala, da nikakor ni pričakovala takšnega srečanja, in dodala, da jo je prestrašilo, da pa je na srečo pravočasno zavrla avtobus in obvozila prestrašeno voznico, ki se je znašla na poti avtobusa. “Srce mi je skoraj padlo v hlače, prepričana sem namreč bila, da jo bom zadela,” je povedala za Edinburgh Evening News.

Včeraj se je na družabnem omrežju Facebook pojavil posnetek dogodka, ki se bi skoraj končal tragično. 45-letna voznica je povedala, da se je življenje po dogodku vrnilo na ustaljene tirnice. Je pa pristavila, da je za posnetek izvedela, ko je nanj naletel njen mož in ob tem pohvalno izjavil: “To si zelo dobro izpeljala!”

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kdo vam laže na terenu: Zakonodaja iz Bruslja ima vpliv na prihodnje generacije

"Levica je leta 2022 ustvarila volilno histerijo. To poskušajo...

Zakaj Slovenija ni zmanjšala porabo ruskega plina, kot je zahtevala EU?

Slovenija je še vedno odvisna od ruskega plina, ki...

Prazne glasovnice jezijo Slovence v tujini

Slovenski državljani in državljanke s stalnim prebivališčem v tujini...

Brežiški župan vladi: Naše stališče je nespremenjeno, azilnega doma nočemo

"Stališče Občine Brežice ostaja nespremenjeno – ostro nasprotujemo postavitvi...