Melania Trump se je odzvala na umazane jezike o prevari in pokazala, da sta z možem srečna!

Datum:

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama slovenskega rodu Melania Trump sta se ponovno znašla v zobeh ameriških mainstream medijev glede navedb o nezvestobi. Ti so se razpisali o tem, da Melania ponovno naokrog potuje sama, s čimer želijo ime Trumpa čim bolj oblatiti, saj jih več kot očitno vedno bolj motita izpolnjevanje Trumpovih predvolilnih obljub in priljubljenost prve dame. 

Melania se je na spine o nezvestobi odzvala in na družabnih omrežjih Instagram in Twitter objavila fotografijo, na kateri nasmejana, skupaj z možem Donaldom Trumpom, pozira pred Belo hišo. S to fotografijo je nedvomno utišala vse umazane jezike, ki so namigovali na ločitev prvega ameriškega para.

Foto: Printscreen

Dejstvo je, da nasprotnike Trumpa moti, da je z njim trg delovne sile pričel cveteti. Ameriška podjetja so namreč februarja ustvarila kar 235.000 služb, navajajo analitiki bonitetne agencije Moody’s, kar dokazuje, da Trump uresničuje svoje predvolilne obljube. K njegovi priljubljenosti zagotovo veliko prispeva tudi prva dama, odkar se je skupaj s sinom Barronom Trumpom preselila v Belo hišo. S svojimi nastopi, odnosom do sogovornikov in čutom za otroke je nedvomno pokazala držo, ki se jo pričakuje od prvih dam, in tega ji ne more oporekati prav nihče.

Foto: Facebook profil prve dame ZDA Melanie Trump
Foto: Facebook profil prve dame ZDA Melanie Trump
Foto: epa

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ukrajinske sile odbile ruski napad v Harkovu

Rusija je ponoči začela kopensko ofenzivo v regiji Harkov...

Progresivno levičarstvo je religija laži in sovraštva

V soboto, 11. maja 2024, ob 19. uri, bo...

Republikanci proti predsedniku ZDA pripravljajo ustavno obtožbo

Po tem, ko so ZDA opozorile Izrael, da bodo...