Nemčija se sooča z realnostjo: Mladoletni muslimanski migranti so zrasli, sedaj posiljujejo Nemke!

Datum:

Iz glavnega mesta nemške zvezne dežele Porenje – Pfalška Mainz poročajo, da sta se pred sodnikom na okrožnem sodišču v Mainzu znašla dva migranta, ki sta osumljena posilstva nič hudega sluteče 34-letne Nemke. 

Pred sojenjem je bila izvedena obsežna kriminalistična preiskava, ki je razkrila, da je zdravnik, pri katerem je žrtev poiskala pomoč, s privolitvijo žrtve o posilstvu s strani dveh migrantov obvestil policijo v Mainzu.

Po navedbah nemških medijev je do posilstva prišlo v torek, 16. oktobra. V posilstvo ženske sta bila vpletena 47-letni Iranec in njegov prijatelj – 18-letni Afganistanec. Naslednji dan je obupana in pretresena žrtev poiskala pomoč pri zdravniku, ta pa jo je nato kmalu po tem premestil v bolnišnico, kjer je bila deležna pregleda, ustrezne oskrbe, o posilstvu pa je bila obveščena tudi policija.

Foto: iStock

Oba posiljevalca znanca policije
Glede na podrobnosti, ki jih je žrtev posredovala policiji, in na podlagi obsežne preiskave je kriminalistični policiji v Mainzu uspelo identificirati dva osumljenca, katerima je bila v petek prejšnji teden odvzeta prostost. Po navedbah Presseportala je 47-letni posiljevalec stari znanec policije zaradi posedovanja drog, povzročitve hujše telesne poškodbe in kraje. Zaradi posedovanja nedovoljenih drog mu je bila v začetku leta za pet mesecev in pol odvzeta prostost.

47-letnik je v Nemčijo prispel leta 2016 in kmalu dobil dovoljenje za začasno prebivanje, medtem ko je 18-letnik v Nemčijo prispel leto prej kot mladoletnik brez spremstva. Sicer je bila prošnja za azil 18-letnika, ki je prav tako znanec policije, februarja letos zavrnjena, trenutno pa ima začasno dovoljenje za prebivanje.

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zmagoslavje hrvaških demokratov na volitvah in zaušnica levi kontinuiteti

Hrvaški premier Andrej Plenković bo vodil vlado še tretji...

Italija je zaradi teroristov med migranti zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo

“Italija je zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo...

Goranu Forbiciju Golobova vlada podelila dober milijon evrov

Da se je čistka t. i. "janšistov" na javnem...

Vladajoči sistematično kršijo demokratične standarde

"Na seji odbora DZ za zdravstvo je prišlo do...