[Video] Mlaka krvi na podzemni v Londonu: “To je za Sirijo”

Datum:

Tokrat o novem terorističnem napadu oz. incidentu poročajo iz Londona. Na postaji podzemne železnice Leytonstone v vzhodnem delu Londona je neznanec z nožem grozil več ljudem, tri pa ranil.

V terorističnem napadu z nožem na postaji londonske podzemne železnice so bili v soboto zvečer okoli 19. ure ranjeni trije ljudje, med njimi eden huje, dva pa lažje. Napadalec je po pisanju londonskega časnika Evening Standard vpil: “To je za Sirijo”. Policija ga je po napadu prijela, poročajo tuje tiskovne agencije.

Imel je 7,5 centimetrov dolg nož
Priče so potrdile, da so videle moškega, ki je imel v rokah nož in je stal nad človekom, ki je ležal na tleh, medtem pa so številni bežali s centralne postaje v Leytonstonu.

Ko so napadalca prijeli in odpeljali s postaje, so številni prestrašeni Londončani nanj kričali in vanj metali različne predmete.

Policija je napad označila za “teroristični incident”, preiskava o napadu pa še poteka. “Grožnja terorističnih napadov ostaja visoka, kar pomeni, da so teroristični napadi zelo verjetni,” je po napadu sporočila britanska policija.

V. V., STA

Sorodno

Zadnji prispevki

Burno na razpravi o zakonu, s katerim želi SDS otroke zaščititi pred pedofilijo

LGBT indoktrinacija je osrednji del trenutne koalicije, še posebej...

Biden ne bo prepovedal mentolovih cigaret, da ne bi užalil temnopoltih

Predsednik Joe Biden naj bi preklical načrt za prepoved...

Tudi vlada v morbidno kampanjo za smrt otrok

"Pozabljeni poplavljenci? V davkih in regulaciji utapljajoče se gospodarstvo?...