[EKSKLUZIVNO] Šokantno pismo razkriva delovanje iranske agentke v Sloveniji Nade Altbauer in njenih pomagačev

Datum:

Včeraj smo ekskluzivno poročali, da bi naj član Levice Matjaž Razdrih in sodna tolmačka za perzijski jezik ter prevajalka iz Maribora Nada Altbauer bila glavni povezavi z Iransko revolucionarno gardo ter iranskim teokratskim režimom. Oglasili so se nam že prvi prestrašeni iranski žvižgači, ki potrjujejo naše navedbe v zvezi z Nado Altbauer. Zadeva je zelo resna, saj je neposredno povezana z ogrožanjem slovenske nacionalne varnosti. Altbauerjeva pa skupaj s svojimi iranskimi vezami grozi vsakemu, ki jo bo razkril. Zgodba prikazuje tudi odnos nekaterih policijskih postaj v Sloveniji, ki mislijo, da je ogrožanje slovenske nacionalne varnosti zgolj izmišljotina nemočnih žrtev. Vsem najbolj izpostavljenim smo poslali tudi novinarska vprašanja. Objavili jih bomo takoj, ko dobimo njihove odgovore.

Komaj dve uri po objavi članka se je na nas z elektronsko pošto obrnilo več prestrašenih virov, večinoma živečih Irancev v Sloveniji. Razkrivamo celotno zgodbo, v katero je vpletena agentka iranskega režima iz Maribora. Viri nam razkrivajo, da že 20 let uničuje življenja Irancev, ki so prebegnili pred teokratskim režimom.

Nasprotniki iranskega teokratskega režima so dolgo časa čakali, da bi lahko povedali resnico. Potrjujejo nam informacijo, da Altbauerjeva v Sloveniji živeče Irance izkorišča za prevode, saj jim v nasprotnem primeru grozi, da jih bo razkrila iranskemu režimu oziroma njihovim operativcem. Po informacijah s strani vira je njeno znanje perzijščine zelo šibko.

Domvnevne kulturne izmenjave Altbauerjeve le krinka za teroristične dejavnosti
Altabuerjeva naj bi svoje obveščevalno-vohunske dejavnosti opravljala pod krinko “kulturnega sodelovanja”. Velikokrat so razni kulturni atašeji pravzaprav obveščevalci varnostnih služb. Vir ravno tako razkriva, da so politične žrtve iranskega režima istočasno žrtve politične levice. Nekateri živeči Iranci v Sloveniji se ukvarjajo z umetnostjo. Altbauerjeva naj bi preko vez v kulturi, kjer domujejo predvsem člani leve politične opcije, onemogočala razstavljanje umetniških del Irancev, ki nasprotujejo režimu.

Vir navaja: “Vedno so nas odklanjali. Vse kulturne ustanove, galerije, muzeji so popolnoma v levičarski domeni. S perzijsko kulturo se tako ukvarjajo neizobraženi ljudje kot je Altbauerjeva, ki naj bi imela le končano osnovnošolsko izobraževanje.  A zaradi hudih pritiskov leve politične opcije so iranski izobraženci na področju umetnosti bili izolirani”. 

Vir omenja ime Bea Tomšič Amon zaposleno na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani. Tomšič Amonova naj bi ravno tako bila v komisiji za nostrifikacijo in priznavanje, s čimer naj bi po navodilih Altbauerjeve vloge določenih Irancev zavrnila. Tomšič Amonova je v času krepitve moči Islamske države oz. Daesha večkrat o njih celo pozitivno pisala preko družbenih omrežij. S svojimi odgovori se je oglasila Bea Tomšič Amon. Med drugim nam je zapisala, da je v komisiji za nostrifikacijo diplome sodelovala samo enkrat. Zavrača trditve, da je kdaj slišala za ga. Altbauer. Po njenem mnenju ima postopek nostrifikacije jasna pravila. Po njenem mnenju ni možno zavrniti ali uničiti dokumentacije. Odločitev mora temeljiti na veljavni slovenski zakonodaji in dokumentacija oddaja kot fotokopija, torej uničevanje dotične sploh ne bi imelo smisla, nam je sporočila Amonova. Zavrača tudi, da je kadarkoli delala na iranskem veleposlaništvu v Ljubljani, saj še sama ne ve, kje se sploh nahaja.

V Sloveniji službe le, če imaš dovoljenje revolucionarne garde
Predstavljamo vam videnje še enega prebeglega Iranca v Slovenijo. Tudi njemu se je zgodila popolna izolacija  s strani agentke iranske revolucionarne garde Nade Altbauer. Po njegovem mnenju so pri tem pomagali vplivni ljudje levega omrežja. Sam si želi, da bi se kot pravi pripadnik zaposlil kljub visoki izobrazbi. Nekatera slovenska ministrstva so bila v času preteklih levih vlad pod vplivom iranskih oblasti in mu onemogočala zasluženo zaposlitev.

Iranec nam je zagotovil, da kot dokaz hrani pismo varuha človekovih pravic, da eno izmed ministrstev v preteklosti ni delalo prav, da je lagalo in se izmikalo. ‘

V vohunsko-kriminalno mrežo vpleteni tudi slovenski akademiki in direktorji nevladnih organizacij
Včeraj pozno popolno smo po elektronski pošti eno šokantno informacijo o Slovencih, ki bi naj bili povezani z iranskim režimom. Z Altbauerjevo naj bi sodeloval tudi eden izmed profesorjev na mariborski univerzi. Sam pogosto potuje in živi v Iranu. Razkriva, da bi mu naj kot iranskemu vohunu uspelo priti v Izrael, kjer je preslepil eno najboljših varnostnih služb MOSAD. ‘

Viri se nam zahvaljujejo, da smo odprli Pandorino skrinjo slovenskih agentov Iranske revolucionarne garde. Slovensko politično omrežje v rokah levice jim je v preteklosti naredilo veliko škode. Nekateri živeči Iranci zagotavljajo, da so bila njihova življenja v zadnjih 20 letih uničena. Tokrat si želijo konca skrivalnic.

Ne bojijo se niti več Nade Altbauer in njenih kriminalnih pomagačev s katerimi je vladala. A korak za korakom se bo mreža razpletla, saj žvižgači vedo, da tokrat imajo zaščito. “Saj se gre za zlo ki ne uničuje življenj le v Iranu,lovke njihove hobotnice so ga uničevale in ga še uničujejo moji družini tudi v Sloveniji,kar je še posebej šokantno,” nam je opisal eden izmed pogumnih iranskih žvižgačev.

Novinar Nove24tv o početju Altbauerje že obvestil Policijsko postajo Ljubljana-Bežigrad. Zaradi groženj našemu mediju smo izbrisali del zgodbe.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Politična analitika: Gre za njeno nesposobnost, ne za to, da je tujka

Včerajšnja interpelacija Emilije Stojmenove Duh ni postregla z njenim...

Na veliki petek se spominjamo Kristusovega trpljenja in križanja

Danes obeležujemo veliki petek, dan ko se spominjamo Jezusovega...

Danes veliko soočenje Tine Gaber in Pavla Ruparja na sodišču

"Dokazovali bomo resničnost trditev, da je imel Rupar utemeljen...