Zastonj se lahko posladkajo samo migranti, slovenski zmikavti pa ne

Datum:

Nič hudega sluteče mimoidoče je šokirala policijska aretacija tatu v živo. Tat je stekel iz trgovine, prodajalki za njim, nanj pa – hop – dva policista iz mimovozečega patruljnega avtomobila.

V poznih jutranjih urah je neznanec vstopil v trgovino na Miklošičevi cesti in jo oropal. Tat je stekel iz trgovine, prodajalki pa za njim. Mimo sta se s patruljnim avtomobilom ravno pripeljala policista, skočila iz avta, storilca podrla po tleh ter tako preprečila tatvino. Podobne scene pogosto gledamo v ameriških akcijskih filmih, na slovenskih ulicah pa jih vidimo redko.

Strašni tat je ukradel čokolado
S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da je bil storilec aretiran, proti njemu pa bodo vložili kazensko ovadbo. Ukradeni predmeti – čokolada – so bili vrnjeni oškodovancu. V Sloveniji se očitno nihče – razen migrantov, ki so oropali bencinski servis v Šentilju (in še kaj) – ne sme posladkati zastonj.

PISMO BRALKE:
Na vaši internetni strani sem prebrala, da so na Miklošičevi aretirali zmikavta, obenem pa tudi, da so migranti kradli na bencinskem servisu. Menim, da javnost premalo pozna vso resnico o migrantih; na Vrhniki so npr. vstopili v trgovino “Blagomix”, si nabrali tekstil in odkorakali, nemočne prodajalke so lahko samo gledale. To je bilo objavljeno SAMO v vrhniškem Našem časopisu, v zadnji številki, ki je izšla konec novembra. 

Lep pozdrav! F.

A. R., V. V.

Sorodno

Zadnji prispevki