[Video] Dragić tokrat blestel samo v prvi četrtini

Datum:

Po včerajšnji odlični predstavi, ko je proti svojim nekdanjim soigralcem izenačil svoj strelski rekord sezone, je Goran Dragić dobro začel tudi današnjo tekmo. Vendar je potem, ko je v prvi četrtini dosegel 11 točk, v nadaljevanju popustil in se ustavil pri 16 točkah. Beno Udrih je dosegel 5 točk.

Da je forma Gorana Dragića v vzponu, je jasno. Toda potem ko je včeraj izenačil strelski rekord sezone (22 točk) in ko je danes v prvi četrtini dosegel že 11 točk, smo vsi mislili, da bo padel nov rekord (sezone).

Popustil tako Dragič kot tudi njegovi soigralci
Prva četrtina je bila povsem v znamenju Miamija, ki je po prvih 12 minutah vodil 29 : 19. Toda v nadaljevanju se je ustavilo tako Dragiću kot tudi njegovim soigralcem. ‘Vročica’ je drugo četrtino izgubila (20 : 26), a na odmor vseeno odšla s štirimi točkami prednosti. Toda tudi v drugem polčasu se je nadaljevala slaba igra ‘Gogija’ in soigralcev, kar je Utah s pridom izkoristil in dobil tekmo z rezultatom 83 : 98. Dragić je 16 točkam v 28 minutah dodal še 1 skok, 1 ukradeno in 4 izgubljene žoge. Beno Udrih je na parketu preživel 20 minut in v svojo statistiko vpisal 5 točk, 4 skoke, 4 asistence ter 1 ukradeno in 2 izgubljeni žogi.

https://www.youtube.com/watch?v=rYPk535R1jg

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...

Migrantsko nasilje vse pogostejše na ulicah Ljubljane

Aprila novo posilstvo v Ljubljani, gre spet za migrante?...

Bo “prešuštvo” s Pfizerjem ustavilo Von der Leynovo?

V zadnjem času je v javnosti močno odmevala "romanca"...