Policija prosi za pomoč: Ste videli človeka z izrazitim nosom in rdečkasto brado, ki je v Ljubljani hudo pretepel voznika?

Datum:

V soboto okoli 9. ure zjutraj sta se v križišču Verovškove in Černetove ulice v Ljubljani sporekla voznik osebnega avtomobila in pešec, pri čemer je pešec voznika tako premikastil, da mu je povzročil hude telesne poškodbe. Policija prosi za pomoč pri iskanju osumljenca.

Policisti  so v soboto ob 9. uri obravnavali dogodek v križišču Verovškove in Černetove ulice v Ljubljani. V dogodku je prišlo do spora med pešcem in voznikom osebnega vozila, pri čemer je pešec večkrat udaril voznika v glavo in mu povzročil hude telesne poškodbe, kraj pa zapustil v smeri Drenikove ulice.

Policija je v opisu zapisala, da gre za moškega, starega od 30 do 35 let, visokega okrog 170-180 centimetrov, močne atletske postave, izrazitega nosu, kratko pristriženih kostanjevih las, s kratko pristriženo rdečkasto brado, oblečenega v dolge jeans hlače in kratko črtasto majico.

Vse, ki so morda dogodek opazili ali bi karkoli vedeli o dogodku naprošajo, da se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Ljubljana Šiška, tel. št. 01/ 583 37 00, številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Primc: To so stranke smrti, zastrupitev, laži in uničevanja življenj

V prvi polovici marca je koalicija z Gibanjem Svoboda...

Atentat na premierja bi se lahko zgodil tudi v Sloveniji

To, kar se je zgodilo na Slovaškem, je stopnička...

V Peruju bodo trans identitete obravnavane kot duševne motnje

Perujska oblast je 10. maja objavila predsedniški odlok, ki...