Uspeh kariere Andreje Klepač

Datum:

Na OP Avstralije potekajo zaključni boji. Tako kot med posamezniki, smo dobili polfinaliste tudi med dvojicami. Zadnja od Slovenk je v igri ostala Andreja Klepač, ki se je v paru s Filipincem Treatom Hueyjem uvrstila v polfinale mešanih dvojic. Katarina Srebotnik je obstala v četrtfinalu.

Andreja Klepač in Katarina Srebotnik, ki sta se odločili, da bosta med dvojicami združili moči, sta ponoči po slovenskem času igrali dvoboja četrtfinala mešanih dvojic. Medtem ko je Srebotnikova izpadla v četrtfinalu, je Klepačevi uspel preboj med najboljše štiri mešane pare.

Uspeh kariere za Andrejo Klepač
Andreja Klepač in Treat Huey nista bila med nosilci, a sta v četrtfinalu uspela izločiti tretjepostavljeno navezo Yung-Jan Chan/Rohan Bopanna. Tajvansko-indijsko navezo sta Klepačeva in Huey premagala s 6 : 2, 7 : 5, v polfinalu pa se bosta pomerila z ameriško-romunskim parom Coco Vandeweghe/Horio Tecau. Za Andrejo Klepač je že uvrstitev v polfinale OP največji uspeh v karieri v igri dvojic. Pri posameznicah bomo v polfinalu videli dvoboja Serena Williams – Radwanska in Kerber – Konta, pri moških pa se bosta v polfinalu pomerila Đoković in Federer, medtem ko Murray čaka zmagovalca četrtfinalnega dvoboja RaonicMonfils.

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kdo vam laže na terenu: Zakonodaja iz Bruslja ima vpliv na prihodnje generacije

"Levica je leta 2022 ustvarila volilno histerijo. To poskušajo...

Zakaj Slovenija ni zmanjšala porabo ruskega plina, kot je zahtevala EU?

Slovenija je še vedno odvisna od ruskega plina, ki...

Prazne glasovnice jezijo Slovence v tujini

Slovenski državljani in državljanke s stalnim prebivališčem v tujini...

Brežiški župan vladi: Naše stališče je nespremenjeno, azilnega doma nočemo

"Stališče Občine Brežice ostaja nespremenjeno – ostro nasprotujemo postavitvi...