Ministra sta v Milijonarju z znanjem navdušila in se zares izkazala!

Datum:

Na Planetu TV sta se v nizu dobrodelnih oddaj kviza Milijonar, v katerih so znani Slovenci svoje znanje preizkušali za pomoč Ukrajini, preizkusila tudi ministra, ki sta se odrezala odlično. V šestih epizodah so na vroči stol Milijonarja sedli še mnogi drugi znani obrazi, vsi skupaj pa so zbrali 14.500 evrov.

V šesti epizodi kviza Milijonar, namenjeni zbiranju sredstev za prizadete v vojni v Ukrajini, sta poleg ostalih znanih obrazov svoje znanje preizkusila  tudi ministra Mark Boris Andrijanič in dr. Jože Podgoršek, ki sta s svojim znanjem v dobrodelne namene zbrala izdaten izkupiček.

Z znanjem do visokega zneska
V dobrodelne namene in zbiranju sredstev je bilo šest epizod kviza Milijonar na Planet TV namenjeno prav temu. Voditelj Jure Godler je s pomočjo znanih Slovencev v oddaji zbiral sredstva za državljane Ukrajine. Zadnja tekmovalca v šesti epizodi pa sta bila tudi minister za digitalno preobrazbo Mark Boris Andrijanič in kmetijski minister, ki sta za dobrodelni namen s svojim znanjem osvojila oziroma zbrala kar pet tisoč evrov. Odločilno za ministra je bilo 12. vprašanje, pri katerem sta se odločila, da z odgovorom ne bosta tvegala in sta se raje poslovila pri zagotovljenem dobitku pet tisoč evrov, ki bo šel v dober namen. Kasneje se je njuna odločitev izkazala za pravo, saj bi v nasprotnem primeru odgovorila napačno.

V šestih epizodah so s svojim znanjem zbirale denar tudi ostale znane osebnosti od igralcev, pevcev in športnikov. Vsi skupaj pa so zbrali kar 14.500 evrov za pomoč Ukrajini.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

S projekti CMSR biznisirali družinski člani vidnih predstavnikov SD

Po razkritjih financiranja Centra za mednarodno sodelovanje iz razvoj...

Mesec ima čas 16 ur potovati v Bruselj

Ko ima človek za isto ceno na izbiro krajše...

[Video] Avstralska zvezdnica: Greta je “demonski mali gremlin”

Greta Thinberg si je zaradi svojega podnebnega aktivizma prislužila...

Nedemokratična “depolitizacija” medijev s strani vladajočih

Velikokrat se poudarja, da so mediji četrta veja oblasti....