Maja bo v Koper priplulo enajst potniških ladij

Datum:

Maja na koprskem potniškem terminalu pričakujejo enajst potniških ladij. V četrtek, 12. maja, bosta v Koper pripluli kar dve potniški ladji Viking Sea in Marina.

Številne majske potniške ladje, ki bodo priplule v osrčje Kopra, nakazujejo, da je po dveh letih zatišja zaradi epidemije in z njo povezanimi številnimi ukrepi pred nami končno turistična sezona, kot jo je Koper vajen. Prva bo na potniški terminal v začetku meseca priplula manjša potniška ladja Artania, ladjarja Phoenix Reisen. Zasidrala se bo v nedeljo, 1. in ponedeljek, 2. maja.

V četrtek, 5. maja, bo priplula potniška ladja Riviera, ladjarja Oceania Cruises. V nedeljo, 8. maja, pričakujejo potnike s potniške ladje Mirella Explorer, ladjarja Mirella Cruises, 10. maja pa bo na potniški terminal priplula Mirella Explorer 2. Ker bosta v koprsko pristanišče potniški ladji pripluli prvič, jim bodo ob tej priložnosti predstavniki koprske občine v družbi predstavnikov koprske luke in ladijskega agenta izročili priložnostne plakete.

Ob praznovanju občinskega praznika Mestne občine Koper bosta v mesto pripluli kar dve potniški ladji. V soboto, 14. maja, potniška ladja Nautica, ladjarja Oceania Cruises, v nedeljo, 15. maja, pa potniška ladja Celebrity Constellation, ladjarja Celebritiy Cruises.

Majske prihode potniških ladij bosta zaokrožila prihoda dveh potniških ladij. V nedeljo, 22. maja, bo priplula potniška ladja Mirella Explorer, ladjarja Mirella Cruises. Kot zadnja pa se bo na potniški terminal v petek, 27. maja, privezala potniška ladja Seabourn Quest, ladjarja Yacht of Seaboum.

Primorska24

Sorodno

Zadnji prispevki

Čeferin odloča kar o dveh zadevah, kjer bi moral biti izločen

"Z začudenjem smo ugotovili, da je Ustavno sodišče RS...

[Video] Španija: Afriški migrant zažgal katoliško cerkev

"Napadi na kristjane se nadaljujejo. Afriški migrant je ravnokar...

Svoboda političnih čistk v medijih

Ob svetovnem dnevu svobode tiska, ki je bil včeraj,...

Romana Tomc ob dnevu svobode medijev: “Za leve piškotki, za desne kazni”

Evropska poslanka Romana Tomc je ob dnevu svobode medijev...