Razkrito, kje prebivata premier in Tina Gaber

Datum:

Slovenija je edinstven primer države, kjer je predsednik vlade poročen, hkrati pa se v javnosti pojavlja s spremljevalko, za katero se zdaj kaže, da tudi prebivata skupaj.

Spletni portal Požareport danes razkriva, da Robert Golob in Tina Gaber živita skupaj v Ljubljani, Spodnji Šiški, blizu Tivolija, v tretjem nadstropju novejšega stanovanjskega bloka, iz katerega sosedje večkrat slišijo glasno balkansko glasbo.

Goloba pred blok pripeljejo z avtomobilom znamke BMW7, ponoči pred blokom stoji “civilni” policijski kombi, vsaj eden od varnostnikov “pa sedi oziroma stoji na notranjem stopnišču pred vhodom v njuno stanovanje”.

Spomnimo. Robert Golob je še vedno poročen z Jano Nemec Golob, s katero imata tri otroke. Iz skupnega doma v Novi Gorici se je že pred časom preselil k prijatelju v Solkan. Novinar Bojan Požar je nedolgo nazaj poročal, da naj bi Golob premoženje prepisal na soprogo Jano, domnevno zaradi poslov in s tem povezanih preiskav v Gen-I. Kot navaja portal, naj bi ta v zemljiški knjigi vpisal t. i. plombo, da soproga brez njegovega dovoljenja z njim ne more ničesar narediti sama.

Moja Dolenjska 

Sorodno

Zadnji prispevki

Franc Jager je slovenski podjetnik leta

Na 9. kongresu podjetništva so v petek v Portorožu...

Levičarski skrajneži zasedli münchensko letališče

Člani nemške skupine podnebnih aktivistov Last Generation so davi...

Počastitev spomina na prve žrtve agresije JLA 1991

Občinski odbor VSO Maribor vabi članice in člane na...