V reki v Bosni in Hercegovini našli truplo ženske iz Slovenije

Datum:

V reki Vrbas v Bosni in Hercegovini so v avtomobilu našli truplo ženske s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Na cesti med Banja Luko in Jajcem je namreč prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je avtomobil s slovenskimi registrskimi tablicami zdrsnil v reko. 

V avtomobilu znamke Škoda so našli truplo 48-letne Mirjane Radukić, sicer s Hrvaške, ki je imela stalno prebivališče v Sloveniji. Njeno identiteto je že potrdilo tudi okrožno tožilstvo v Banja Luki. Z njo je bil v avtomobilu tudi 53-letni Momir Radukić, katerega stalno prebivališče je prav tako v Sloveniji. Trenutno ga policisti še iščejo, poroča bosanski portal Klix.

Nedeljski dan pa je bil na tem odseku ceste sicer zelo tragičen, saj so se zgodile kar tri hude prometne nesreče, v katerih so avtomobili končali v reki Vrbas. V istem dnevu je v rekizdrsnil avtomobil znamke Volkswagen Passat, v katerem so našli truplo truplo 25-letne Milice Kukić. Vozniku se je uspelo še pravi čas uspelo izvleči iz potapljajočega se vozila. Hudo poškodovanega so odpeljali v univerzitetni klinični center v Banja Luki.

Najverjetneje kriva neprilagojena hitrost
Tretja prometna nesreča je bila usodna za 50-letnega Mladena Indjića, ki je v reko zdrsnil z džipom znamke Toyota. Z njim sta bila v avtomobilu še dva sopotnika, ki se jima je iz avtomobila uspelo rešiti. Tamkajšnje oblasti zato opozarjajo, naj vozniki svojo vožnjo prilagodijo razmeram na cesti.

M. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zver: Gasilstvo je nacionalno bogastvo

"Danes sem se v cerkvi Sv. Urbana v Destrniku...

Pod Golobom je vse slabše

Fiskalni svet, neodvisni in samostojni državni organ, ki nadzira...

Andrej Lokar: Levica je družbeni inženiring iz politike prenesla v kulturo in izobraževanje

"Svetovna levica je v nekakšni predslutnji (v resnici: zaradi...

Afera na Švedskem: Policistke spale s pripadniki migrantskih tolp in izdajale podatke

"Zelo resno je," je dejal premier Ulf Kristensen, potem...