Vabilo na Podjetniški zajtrk Območne Obrtno-Podjetniške Zbornice Ptuj

Datum:

Območna obrtno-podjetniška zbornica Ptuj vabi svoje člane in ostale podjetnike na podjetniški zajtrk, ki bo v petek, 7. junija 2024, ob 8. uri v Gostilni Ambiente, Zabovci 86a, Markovci. Dogodek se bo začel z zajtrkom in pozdravom predsednika OOZ Ptuj, Huga Carlija, nato pa bodo sledile zanimive predstavitve in praktična delavnica.

                   

Podjetniški zajtrk bo potekal v petek, 7. junij 2024, ob 8. uri, Gostilna Ambiente, Zabovci 86 b, Markovci.

Program:

1. UGODNI VIRI FINANCIRANJA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, MALA IN MIKRO PODJETJA 8:45 – 9:00 Predstavitev bo vodila Maja Čuček, skrbnica komitentov – specialist iz Primorske hranilnice Vipava d.d., ki bo predstavila bančno ponudbo za samostojne podjetnike, mikro in mala podjetja. Poudarek bo na MIKROKREDITU s subvencionirano obrestno mero in brez stroškov odobritve.

2. OMREŽNINA: Nova metodologija obračunavanja elektrike in učinkoviti ukrepi za optimizacijo stroškov električne energije 9:00 – 11:00 Boštjan Meža bo predstavil novo metodologijo zaračunavanja omrežnine, ki začne veljati s 1. julijem 2024. Udeleženci bodo dobili vpogled v spremembe zakonodaje in nasvete za optimizacijo stroškov električne energije.

Prijava in dodatne informacije: Udeležba na dogodku je brezplačna. Prosimo, da svojo udeležbo prijavite najpozneje do četrtka, 6. junija 2024, na e-naslov: [email protected] ali po telefonu (02) 749-3950. Pri prijavi navedite svoje ime, priimek in podjetje.

Za več informacij se obrnite na Območno obrtno-podjetniško zbornico Ptuj, Vošnjakova ulica 13, Ptuj, telefon (02) 749-3950.

Pridružite se nam na podjetniškem zajtrku in izkoristite priložnost za izmenjavo dobrih praks, povezovanje ter pridobivanje koristnih informacij za optimizacijo vašega poslovanja!

Vir: Območno Obrtna-Podjetniška Zbornica Ptuj

Spodnje Podravje 

Sorodno

Zadnji prispevki

Poskrbeti je treba, da je tudi podeželje zastopano

Da podeželje ne sme ostati brez poslancev, da je...

Novomeški župan Macedoni postal “najžupan” jugovzhodne in srednje Evrope

V zadnjem tednu junija je v prestolnici Bosne in...

Predstavniki gospodarstva ostro proti načrtovanim davčnim spremembam

Gospodarska zbornica je kritična do vladnih predlogov davčnih sprememb....

Prepoved vožnje s traktorji je nesprejemljiva

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) je izrazila nasprotovanje prepovedi...