Končni izid multikulturalizma – kolektivni bes Evrope

Aleksander Rant. (Foto: Anja Geč)

Evropa nikoli ni bila miroljubna celina. Skozi vso zgodovino sta evropska kultura in bogastvo privabljala horde osvajalcev. Mir je vedno nastal, ko so različne entitete spoznale, da je vojna neproduktivna. Da je nevarna za trgovino, gospodarstvo, znanost in razvoj. Da v miru lahko vsi napredujejo in bogatijo.

In večkrat v zgodovini se je v številnih različicah pojavila tudi ideja multikulturnosti in nadnacionalnosti. A pojdimo nazaj, k eni prvih nadnacionalnih entitet – Rimskemu imperiju. Če kaj, je bil ravno Rimski imperij nadnacionalna tvorba, ki je na svojem ozemlju združevala na stotine plemen, ras in verovanj. Rimska kultura je bila prevladujoča. A v času vojaške in moralne šibkosti je imperij razpadel na entitete, ki si jih je podredil. Na dan je prišla protonacionalnost različnih plemen. Če želite, je na koncu zmagal nacionalizem, plemenskost, v kateri so se narodi počutili osvobojene rimskega jarma.

Še ena takšnih entitet je bilo zagotovo Osmansko cesarstvo. Tudi Turki so začeli proti koncu svoje nadvlade opletati z nadnacionalnostjo. Ljudem so poskušali vsiliti miselnost, da niso Grki, Srbi ali Bolgari, ampak da so vsi Osmani. Zgodba “Združenih držav Turčije” se je končala s prvo balkansko vojno, v kateri so se izoblikovale jasne nacionalne entitete.

Če hočete še bolj domačo primerjavo. Jugoslavija. Tipična nadnacionalna, multikulturna entiteta, ki je v vsej svoji nelogičnosti razpadla v krvavem konfliktu. Ljudje niso hoteli biti Jugoslovani, ampak Slovenci, Hrvatje, Makedonci, Srbi itn.

Morda se sprašujete, zakaj ta sprehod po zgodovini? Ker zgodovina najbolje kaže človeško naravo. Zgodovina kaže, da vse entitete, v jedru katerih sta multikulturnost in nadnacionalnost, razpadejo v kaosu in krvi. To je pomembno danes, ko se soočamo z ambicijami globalne in evropske levice, da bi skozi množične migracije ustvarili multikulturno Evropo. Evropo, ki se bo združila v Združene države Evrope in ustvarila nadnacionalno entiteto Evropejcev. Nič več ne bomo Slovenci, Hrvatje, Francozi, Belgijci. Vsi bomo Evropejci.

Zgodovina nas uči, da migracije prinesejo konflikt. Da prinesejo v družbo kulture, ki niso niti najmanj združljive z našo kulturo; vere, ki niso niti najmanj združljive z našimi sekularnimi zakoni in ustavami; ljudi, ki so zapustili bedo svojih držav, da bi živeli v obilju Evrope, sedaj pa v ciljnih državah ustvarjajo bedo in kaos, iz katerega so pobegnili.

Vsakemu še tako zadrtemu levičarju je jasno, da se množičnih posilstev žensk in otrok ne da opravičevati. Da se ne da opravičevati obglavljenja eno leto stare punčke. Da se ne da opravičevati ropanja, požiganja, nasilja in terorizma, ki preveva evropska mesta – Pariz, Nico, Berlin, München, London. Levičarji vedo, da muslimanski črnci in Arabci niso obogatitev, ampak prinašajo le kaos. In za revolucijo je vedno potreben kaos. Levičarji podpirajo množične migracije, multikulturnost, moralni razkroj in nadnacionalnost zato, da bi z revolucijo ustvarili postkomunistično diktaturo. Za to pa najprej potrebujejo kaos.

A Evropa tega ne bo mirno dopustila. Nikoli ni. Ljudje so vstali in se uprli. Če smo bili v miru vsi Evropejci, se v kaosu človeška narava obrne k svoji naravni entiteti. K narodu, veri očetov in kulturi Zahoda. Levičarji bodo s svojimi dejanji povzročili obdobje besa, ki bo v svoji najbolj brutalni obliki izbruhnilo v državah, ki razpadajo zaradi množičnih migracij. Najprej bo počilo v Nemčiji, Franciji, Veliki Britaniji in na Švedskem. Zato je nujno, da se ljudje dobre volje politično angažiramo in preprečimo peklenske načrte levice. Razum je srečal vse naše sosede. V Avstriji in v državah Višegrajske skupine so levico pravočasno onemogočili. Živijo v miru in ne kratijo človekovih pravic morebitnim migrantom. V Italiji je že huje. Za zajezitev levičarske agende bodo potrebna korenitejša sredstva.

Levičarji želijo prebuditi bes Evrope, da bi lahko vladali in nam očitali nestrpnost in fašizem. Mi pa moramo preprečiti njihovo agendo, preden bo naša civilizacija spet zaradi nacionalnega ali internacionalnega socializma potisnjena v vojno, bedo in trpljenje. Pot naprej so le nacionalne države, ki so v Evropo združene prostovoljno in o svojih poteh odločajo svobodno, ne pa nadnacionalnost in multikulturalizem, ki sta vedno pripeljala do propada civilizacij.

Aleksander Rant

 • karlina

  TOČNO, VELIK PODPIS, NI KAJ DODATI !!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Bozz

  “Mi pa moramo preprečiti njihovo agendo, preden bo naša civilizacija spet
  zaradi nacionalnega ali internacionalnega socializma potisnjena v
  vojno, bedo in trpljenje.”

  Ni razlike med komunizmom in socializmom, razen v sredstvih dosega istega ultimativnega konca: komunizem predlaga zasužnjevanje ljudi s silo, socializem–preko volitev. To pa je zgolj razlika med umorom in samomorom.
  -Ayn Rand

  Slovenci/-ke že 26 let večinoma izbirajo samomor. Kmalu ga bodo tudi dosegli, če bo šlo tako naprej.

  Tole se mi ne da prevesti, pa saj vas večina razume:

  The alleged goals of socialism were: the abolition of poverty, the achievement
  of general prosperity, progress, peace and human brotherhood. The results have
  been a terrifying failure—terrifying, that is, if one’s motive is men’s
  welfare.

  Instead of prosperity, socialism has brought economic paralysis and/or collapse
  to every country that tried it. The degree of socialization has been the degree
  of disaster. The consequences have varied accordingly.
  -Ayn Rand

 • večni srb

  Tipična multi kulti država je danes recimo ZDA, ki jo sestavljajo skoraj izključno potomci nekdanjih evropskih migrantov, med katere štejemo tudi afriške sužnje, indijske služabnike, arabske trgovce in kitajsko delovno silo, vse to je Evropski kontinent in še veliko več.
  Kar se multi kulti Rima tiče, prej bi rekel, da jih je razbila še ena multikulti tvorba, ostanek imperija je multi kulti Italija, ki je nastala kot združba mediteranskih mestnih državic.
  Cel svet je multi kulti, kaj pa je drugo globalizacija kot sinteza človeške etike, zgrajene okoli stvari, ki jih vsi ljudje potrebujemo enako. Vse ostalo je ideologija oziroma politika, kot je recimo ideja o narodu.
  Italijo je dejansko utemeljil šele fašizem, kadar so povezane v butaro, zgledajo vse vejice enako.

  • šmentanamuha

   Močno si zgrešil poanto, dragi moj večni srb.

 • večni srb

  Evropa je mirno dopustila in še celo organizirala balkanske migracije, najbolj so se potrudili z albanci. Za razliko od današnjih muslimanskih migracij, ki so jih ustvarile operacije Nato ter Amerike v njihovih domovinah in katerih člani in sodelavci smo tudi mi, nas te migracije niso posebej prizadele, saj skoraj nihče noče ostali v Sloveniji. Vključno s Slovenci, ki bežijo iz te norišnice podobno kot državljani višegrajske skupine, kjer totalitarne oblasti prikrivajo dejansko stanje med čedalje večjim slojem najbolj revnega prebivalstva. Višegrad je samo drugo ime za Evropo druge hitrosti, Slovenija se je najprej uvrščala med najbolj razvite, potem smo padli na raven Hrvatov, zadnji stadij je izključitev iz francosko nemškega vlaka in odvoz na stranski evropski tir. In vse to zaradi ideološkega fanatizma, ki naj bi nam zagotovil boljše življenje, pa v resnici koristi samo privilegiranim elitam.
  Migranti niso niti najmanj spremenili kriminalne statistike v Evropi, ker jih je veliko, so pač prispevali svoj delež. V povprečju, je med migranti kriminala neprimerno manj kot med domačini, velika večina se zaveda življenjske ogroženosti in izrednih razmer, hvaležni so za azil in pomoč, še na kraj pameti jim ne pade nobeno nasilje.
  Hitler je državljane okupirane Evrope razdelilna tri razrede, najnižji razred je povsem izključen in popolnoma obubožan, zato se širijo nemiri proti vladajočim oligarhijam in se bodo zagotovo še stopnjevali, brez migrantov še bolj in prej kot sicer.

  • šmentanamuha

   Še drugič: močno si zgrešil poanto.

 • večni srb

  Mogoče še tole, najbolj zanimiva se mi zdi teza, da je Evropa krščanska, kar izhaja iz dveh dejstev, Cesar Konstantin je asimiliral krščanstvo in uvedel katolištvo kot homogeno religijo, po razpadu imperija in med razvojem fevdalističnih kraljevin, pa je Evropo okupiral in ji papež. Vendar ti dogodki v našem prostoru niso nič posebnega, polovici držav so vladali tudi turki in ogri, rusi in še marsikdo, Evropa pa je danes dejansko otrok razsvetljenstva, zato nima smisla govoriti o nekih posebnih tradicijah, religijah in unikatni kulturi, ki kot taka v tem prostoru ni nikoli obstajal. Religija nima z moderno Evropo nobene veze več, cerkvice so zgolj še ena družbena dejavnost, društva pač, ki skrbijo za turistično pestrost ter s samo oganizacijo pripadnikov blažijo socialne stiske.

  • šmentanamuha

   In še tretjič: zgrešil si poanto.

 • šmentanamuha

  Tako je, Aleksander Rant, v ljudeh se je začel prebujati bes. Čas se vrača. Pošast, proti kateri se borimo, ni islam, ampak komunizem. islam je samo njihovo orodje za ustvarjanje kaosa, ki ga nameravajo preživeti nekje na varnem v enem od podzemnih mest, ki so že zgrajena in pripravljena na vselitev. To,kar so nam pripravili ni multikulti rajanje v ljubezni drug z drugim, ampak totalna vojna z vsemi sredstvi, ki se jih niti še ne zavedamo (recimo 5G tehnologija itd …) Mislim, da predvidevajo, da bi obdobje kaosa (totalne vojne) trajalo nekako 5 – 10 let. V tem času bi se prebivalstvo zredčilo in izčrpalo, tako da bi planirana nadvlada uspela brez posebnega truda. Zato je tako pomembno, kdo ima pod nadzorom vodne vire, semena, hrano …
  Priprave na veliki kaos trajajo že nekaj desetletij. Oslabili so nam imunski sistem (zato je toliko raka …), oslabili telesa z nekakovostno hrano, ki povzroča debelost in posledično sladkorno bolezen, zastrupili so nam um s potrošniško mentaliteto, ki ima za posledico nenasiten pohlep, frustracije, odtujenost, večni strah pred izgubo obilja …, rekli so, da ni Boga in nam kot njegov nadomestek vsilili brezboštvo, kjer je dovoljeno vse, kjer človek izgubi samega sebe in si za svoje ljubimce izbira plastične lutke ali seksualne pripomočke ali virtualne prijatelje, s katerimi neskončno debatira na daljavo, ker ne zna vzpostaviti odnosa z drugim človekom. Vse abrahamske religije so laž, ker odtujujejo človeka od Boga in mu ne dovolijo priti do spoznanja. Zato skrivajo dokumente, evangelije in pomembne svete spise: da množice ostajajo nevedne in se v duhu ne prebudijo. Kajti za demonske sile je največja nevarnost OZAVEŠČEN, PREBUJEN POSAMEZNIK, ki ne potrebuje več vodstva cerkve, partije, imama … guruja …papeža in kar je še tega, ampak prevzame odgovornost za svoje življenje, za svoja dejanja, postane kreator – ustvarjalec in zaživi v globokem spoštovanju do Velike kreacije.

  Kaj bomo storili, dragi levi in desni? Pekel, ki nam ga pripravljajo, je namenjen nam vsem, ne samo nekaterim. Čas se vrača. Kdor bo hotel preživeti apokalipso, se bo moral ponovno povezati s predniki in starodavnimi silami in znanjem. Veliko dela nas čaka.

 • Waltter

  Prva in edina večja napaka je bil sprejem deset tisočev beguncev iz bivše jugoslavije kjer je kobajagi divjala vojna. Od takrat dalje gre samo navzdol in rezultat je tukaj. Slovenija je roko na srce gotova in njo je čas že povozil. Policija namesto da bi opravljala svoje delo korektno raje vrši represijo na državljane s brutalnimi kaznimi od prometnih prekrškov in raznih objav na FB in podobnih socialnih omrežjih. Trenutne razmere praktnično onemogočajo narediti karkoli in kdorkoli ima svoje mnenje je brutalno poteptan. In ne da bi se držala policija zakonov, jih še krši in lepo vozi tele nezakonite migrante v zbirne centre vlada pa jim lepo dodeli stanovanja.
  In kaj dobijo tile:
  – stanovanje ki ga plačuje vlada (davkoplačevalci)
  – stroške ki jih plačuje vlada (davkoplačevalci)
  – socialno podporo (davkoplačevalci)
  – …. (davkoplačevalci in razne organizacije)

  Asimilacija nula.

  Ves represivni aparat države dejansko deluje proti prebivalcem RS ne glede katere nacionalnosti so in plemenske skupnosti po državi sploh niso toliko intelegentne da to uvidijo.

  Bitka za Slovenijo je izgubljena, za Evropo je morda še rešitev…

  • šmentanamuha

   Vse si povedal, Walter.

 • Novakec1

  Kmalu bo kolektivni propad €U zaradi okupacije kozjejebcev. Slolandija bo prva padla, tik pred zdajci še preden bo nova vlada ker izdajalci delajo s polno paro niso na dopustu.

 • tasilo

  Vprašajo levičarja:
  — Ej levičar … ti si levičar. Ampak s katero roko si pa rit brišeš?
  — Z desno. Zakaj sprašujete?
  — Jah … vsi normalni ljudje si jo s papirjem …

 • Anton

  Tule si pa fajn napisal!
  Mislim da bo še Tunnek zastopu.

 • Janez Novak

  Bati se je, da bo SLO morda prva država, ki bo podlegla migrantski invaziji. Zato, ker je SLO majhna država. Nemčija lahko prenese tudi milijonski val migrantov, ker ima 80 milijonov ljudi. Sloveniji je dovolj že nekaj deset tisoč migrantov za kaos in nekaj sto tisoč za popolno ohromitev. Italija in Avstrija zapirajo svoje meje, Madžarska jih je hermetično zaprla že pred časom, HR pa postaja glavni koridor za vdiranje migrantov v SLO. Sčasoma migranti ne bodo mogli več ven iz SLO. Policija ne obvladuje več navala migrantov, kar se vidi po naših cestah in ulicah, kjer lahko migrante srečamo že prav povsod. Cerarjeva vlada pa ne naredi nič zoper invazijo. Celo obratno: zavrača ponudbo Nemčije za skupno varovanje meje. Cerar razmišlja samo, kako bi ugajal Bruslju, kjer si verjetno obeta dobro službo enkrat v prihodnosti, za SLO in Slovence pa mu je eno figo mar. Naši novinarji pa razpredajo, da so volitve pokazale, da Slovenci nočejo orbanizacije Slovenije. Mar res? Hočejo orientalizacijo in propad Slovenije? Medtem, ko se dogaja invazija, pa naši politiki sestavljajo vlado, kot da smo sami na planetu. Brezvladje očitno spretno izkoriščajo ljudje, ki resnično želijo Slovenijo pripeljati v kaos.

  • pajot

   Riba smrdi pri glavi. Če ji odrežeš glavo,neha smrdet. To je vsa resnica.

  • St

   Res je!!
   Vse tisto kar levaki-komunisti pocnejo, parkirajo na hrbet desnice,ki zeli resit SLO in narod.
   Skurjeni levi mozgani

 • dare326

  Lahko bi dali novejšo Rantovo sliko. Zredil se je za precej kil.

 • domovina mili dom

  Jaz ljubim vse nacije, torej nisem nacist. Vendar le, če so vsak na svojem koncu, domu, svoji domovini.

  • Marija

   Tako tudi jaz pravim.Naj vsak doma živi po svoje,ne pa vsiljuje drugim svoj način življenja.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!!

 • Simofd

  “A v času vojaške in moralne šibkosti je imperij razpadel…” Kaj, ko bi si prebral kako novejšo in resnejšo zgodovinsko knjigo o tem, da ne pišeš neumnosti. Namig: poskusi v tujini. ;) Še en namig: rimska ekonomija, inflacija, pa to. ;)

  • samotoje

   Namig: utemelji oznako neumnosti.

 • Franjo Trojner

  Neroni so v današnjem času doma in po svetu v široki paleti strank agresivne nemoralne, izključujoče politične levice.
  Politični levici, ni mar za lasten narod, državo, temveč izključno samo do neomejene oblasti, ki jim omogoča nenasitno prenažiranje iz državnega korita in nenormalno, nemoralno sladostrastje vseh možnih vrst in oblik, ki ga nato skozi izprijeno zakonodajo poizkušajo vsiliti vsem nam.
  V znani basni so uboge pretentane, prek vseh razumnih meja izkoriščane, shirane živali znale obračunati z svinjsko, nenormalno, nemoralno oblastjo. Verjamem, da bomo v bližnji prihodnosti podobno, kot izkoriščane, ponižane živali to storili tudi izkoriščani, zasmehovani, ponižani tako imenovani drugorazredni državljani doma v Sloveniji z nemoralno vladajočo politično levico, ki nas drugorazredne imenuje, ima za ovce. Podobnost z basnijo je očitna, mar ne?

 • Olga2345

  Mešanje megle, širjenje sovraštva in izključevanje so “specialiteta” levičarjev! Trump jih je lepo spregledal… in jih spravil na čistino!
  Zdaj se vidi vsa beda in razdiralnost levicarstva (komunizma) v povezavi z islamizmom… Tudi po zaslugi medijskega imperija Nova24 TV! Resnica boli!
  Čestitke in hvala Novi 24 imeperiju!

 • Marija

  Čestitke g. Rant

 • Zgornji

  Z enim stavkom : Prihaja do Ločevanja Dobrih in Slabih , … in ko Bo to Veliko Sejanje Končano , bo prišel Konec Pokvarjenega dela Sveta , zato, da bodo Dobri imeli pozneje Mir v Novi Dobi pred Zlobnimi Pokvarjenci . Aleluja !!! ! !!!

  • dob

   V normalni družbi normalna sodišča, ki delujejo po normalnem pravnem redu ločujejo poštene od nepoštenih.
   Drugega ločevanja ni, ker tudi ni potrebno.
   Naš problem je, da naša sodišča ne ločujejo kriminala in Revolucije!
   Za naša sodišča umor ni umor in kraja ni kraja, ko režim izvaja Revolucijo.

   Tisti, ki bi rad uvedel pravni red v državi, je takoj označen za sovražnika države številka ena. To pa zato, ker sta v psihi Slovenca kučan in država eno in isto.
   kučan nikoli ni sprejel demokracije. Njega demokracija ne zanima.
   On pretvarja parlament v SZDL.

   • Zgornji

    Spet ti ni jasno za Kakšno Ločevanje se gre, in kako Bo to Potekalo , oziroma Že poteka, vendar v Zelo majhnih začetnih količinah. Šele Ko Bo Končana Velika Ločitev , Ločitev med Dobrimi in Slabimi, , se Bo Začel Konec starega-pokvarjenega dela sveta .
    Tisto ločevanje pravičnih pa ne šteje Nič, kajti , če si samo Pravičen še Nisi Dober .
    Lp do tedaj.

    • dob

     Pravni sistem je jasen in sodišča delujejo skladno z zakonodajo. Tu ni nikakršnega nesporazuma.
     Revolucija je pa maščevanje, ne pravica!
     Mi nimamo pravnmega sistema, mi imamo revolucionarno maščevanje na revolucionarnih sodiščih, ki varujejo režim pred propadom.
     Tole, kar zdaj imamo, je gnitje ideologije, ki se končno spravlja dol s planeta, ker je neučinkovita in je Življenju škodljiva.

     Očitno si eden tistih, ki misli, d aje kramp v tilnik razrednemu sovražniku neka velika pravica in da pravnega sistema niti ne potrebujemo, ker imamo Revolucijo, ki bo skrbela za pravico.

     Filozofsko gledano – Slabo ne obstaja!
     Obstaja samo pogojno (začasno) Dobro, ki ne sprevidi, da je Slabo samo odtujeni del Dobrega in zanj ne poskrbi. ASli z drugimi besedami, Dobro ne posvoji Slabega (Utako kot malega otroka, ki je izgubljen) in ga vpraša, kaj je narobe in kaj potrebuje, da zraste v normalno, ljubeče in skrbno človeško bitje!

     S tem mislim v normalno, ljubeče, skrbno bitje! Ne pa v vzdrževanega Parazita, ki izsiljuje pozornost, tako kot to počnejo razvajeni smrkavci in kot to počne slovenska kučanovska kulturniška srenja.

     Slabo je toprej neodgovoprno Dobro, ki spušča (in opušča) del sebe!
     Stvarstvo in Vesolje pa tega ne tolerirata.
     Vesolje deluje BREZ OSTANKOV! Ničesar ne izloča, nikogar ne izbriše iz seznama, nikomur ne odreka Življenja.
     Vesolje ne pozna Hude jame. Samo začasen umik iz območja Zavesti, dokler je nekdo ne pogreša in si je želi. Potem pride!

     • Zgornji

      Okej, sej ti nisi tolk slab dec , … ampak malo preslabo razumeš stvari v Vesolju … a ti sploooh veš Kdo je ustvaril Vesolje ??

     • dob

      Jaz

     • Zgornji

      Ti niti sebe nisi ustvaril, kaj šele Ogrooooooomno Širno Vesolje !!! ! !!!

     • dob

      … je rekel nekdo, ki niti male Slovenije ni sposoben soustvarjati!
      Kaj šele sprejeti odgovornosti za Vesolje.

      Dokler ne sprejmeš Odgovornosti za nekaj (karkoli, za začetek), tudi spreminjati ničesar ne moreš.
      Lahko se le kot ti cinično posmehuješ po forumih in portalih.

     • Zgornji

      Ničkaj dosti se ne posmehujem, kot si me zopet zmotno obsodil, … Kajti Vem čigava Vrlina je Resnost na podlagi katere je odvisen Obstoj Obeh Vesolij : Materijalnega in Duhovnega !!! ! !!!

     • MižekFiga

      IN KAKO naj enostaven človek razume pravni red po “staroavstrisko” vsem razumljivo?

     • dob

      Upam, da mi ne boš zameril, če vztrajam pri tem kar nam je Mati tu na Zemlji (ki je Njen planet!), svojim otrokom dala v uporabo: Svobodno Voljo.
      Skupaj z njo, nam je dala Odgovornost, ker gre z njo. Odgovornost se navezuje na naše odločitve o tem, kako bi radi živeli.
      Pri tem nam je Mati zabičala: pazite, da bo Svobodna Volja vedno in povsod ostala svobodna in neovirana odločati o tem, kako bi radi živeli!

      To je nekaj, česar nikdar nismo imeli!
      Nekdo drug (ne Mati!) nam je to pravico odrekal.

      Mati je to, kako bi radi živeli, pripela v Telo v obliki potreb.
      Zato nam ni treba dosti razmišljati, ko mislimo o tem, kaj bi radi, in česa si želimo. Poslušamo Telo in Telo nam govori.
      Če ni drugih motenj, ki motijo komunkacijo med Umom in Materijo, ki jo oživljamo….

      A če imamo Svobodno Voljo, potem nam ta govori, kaj je naša želja. Kajti naša želja, ki izvira iz Telesa – je Njena Želja!
      Naša Mati nam želi dobro.

      Pri tem nas je opozorila, da vsi drugi zakoni, ki nam jih bodo prepdiosvali (vključno s famoznimi Deestimi Zapovedmi) niso toliko vredni, kot le eden njen Zakon: da mora Svobodna Volja VEDNO biti svobodna o tem, kako si želimo živeti!

      In ga je, ta Zakon, postavila v Vesolje. Da ga NIHČE ne more izbrisati, niti Bog! Ne zbrisati ne spremeniti.

      Je pa zdaj tako, da je svobodne Volje na planetu le še zelo malo, ker jo tisti, ki vodijo ta planet imajo za največjega sovražnika in jo zato sistematsko ubijajo. Ko jo ubijejjo v človeku, jo morajo nadomestiti s pisanimi zakoni. Sleidjo jim prepovedi in kazni!

      Z indoktriniranjem nadomestijo nekaj, kar v človeku NIHČE ne more nadomestiti. Zato je zdaj na planetu to, kar je!

      Toda gospodarji sveta vseeno nadaljujejo s tem, kar delajo in ne vedo kakšne poseldice bo to imelo na življenje na planetu. Jim tudi ni mar.
      Ker ne poznajo Odgovornosti, ki gre skupaj s Svobodno Voljo.
      Za svoje zakone in predpise niso odgovorni. Oni kaznujejo!

      Mati ne kaznuje. Ona pove zakaj morajo biti stvari po njenem! Razloži in potolaži, kot to naredi mati svojim otrokom. Potem jim pove pravljico o tem, kakšen svet jim bo ustvarila in otroci mirno zaspijo in sanjajo o svetu, ki jim ga Mati pripravlja.
      Pravljico jim Mati naredi iz istega tkanja, iz katerega so narejene otroške sanje.
      Mati je Kraljica resničnosti, iz sanj naredi Resnico! Mi jo sanjamo, Ona jo naredi!

      Tole napenjanje sedanjih lordov sveta (finančnih gospodarjev), njihove grožnje…, vse to je tako nepomembno, votlo in plehko, histerično in zaman, da se mi ne da niti ramišljati več o tem.
      Vse to bo zgrmelo v prazno in postalo NIČ, kar tudi je.

 • lokec

  Spomnim se ko je bil predsednik ZDA še Clinton je na nekem sestanku, kjer so bili voditelji večjih držav govoril, da se bo svet globaliziral. Priznam, da nisem vedel kaj je s tem mislil. Potem pa je obrazložil da, to pomeni da bo svet postal odprt za vse. Da bodo produkti, kapital, ljudje, nemoteno potovali po svetu,

  da bo svet postal kot ena država. Zelo se mi jezdelo čudno, da nisem slišal nič nasprotnih mnenj. To se počasi, vendar vstrajno uresničuje zadnjih nekaj let.

  • dob

   Karantene v bolnišnicah obstajajo ravno zato, da vsi ljudje ne zbolijo, če slučajno pride do izbruha zelo nevarnih bolezni.

   To, kar zdaj gospodarji sveta počnejo, je pa to, da dvigujejo zapornice in odpravljajo karantene.
   S tem vse ljudi prisilijo v isto bolezen.
   Po moje to počno v stiski, ker s ejim čas izteka! Zdaj pa hočejo prisiliti bazen človeškega znanja k temu, da iznajdejo zdravilo za tisto, kar njih (gospodarje sveta) muči.
   Pri tem jim je vseeno, tudi če vsi pocrkamo.
   Ko je epidemija splošna, ko so karantene odpravljene, ni več vanrosti in smo vsi izpostavljeni enakim pogojem. In v resnici, če pogledam po svetu, tudi smo!
   LGBT iidioti in Sandersovi socialisti v Ameriki govorijo iste neumnosti kot socialisti tukaj.
   Ko je v svet sopuščena bolezen smrtna, ko so meje odstranjene in karantene razpuđčene, potem vsi zbolijo in vsi umrejo preprosto zato, ker se nihče NE SME braniti.
   Sovražni govor ni izum, ki pomeni penicilin, ki zdravi bolezen, temveč je strup, ki skrije simptome bolezni! Izražanje simptoma je postalo PREPOVEDANO.

   Če komunistu rečeš, da za sabo puščajo trupla, potem ti odgovorijo: še premalo smo vas!
   Najmanj kar je, je da takemu ne daš oblasti v roke.

 • PIA PlA

  Ni odprtih mej ne za rastline in ne za živali, da ne bi zanesli v domač biotop invazivnih vrst ali bolezni.
  Zdaj so odprli vse meje, domač teritorij je postal lovišče imigrantov iz ruarnih območij, koder še vedno razsaja kolera in kuga. Samo vprašanje časa je, ali nas bodo pobili migranti ali bomo zboleli za boleznijo, ki je sicer ne bi nikoli dobili.

 • Soave

  + + ++ + + krasno napisano, g. Rant Med drugim mi je zelo všeč tale vaša misel

  ” Če smo bili v miru vsi Evropejci, se v kaosu človeška narava obrne k
  svoji naravni entiteti. K narodu, veri očetov in kulturi Zahoda.”

  • Frank Novak

   No pri mojih strickih se je obrnila k rdeci veri iz Sovjetske zveze. Zlasti Edo je bil velik vernik ki je s pravovernostjo sel celoTitu na zivce. Ivan je bil bolj prakticen. Edo je bil kardinal, Ivan pa meznar. V tem je bila velika razlika.

   • Soave

    Ti bom jaz tebi Ivana dala po buči !!

    • Frank Novak

     Ivan je bil bolj neumen, bolj primitiven in malo manj nevaren. Edo pa je bil vernik komunizma, on je bil Torquemada komunisticne partije.
     Zena mi kar naprej prigovarja da se upokojim, prepustim podjetje starejsemu sinu, in grem z njo v Slovenijo.
     Ne vem kaj narediti. Sicer pa bi lahko skrbel za portfelje starih klientov kar po racunalniku, iz najine hise v Kranju.
     Ti je bil vsec Berlioz?
     Kaj pa tole:
     https://www.youtube.com/watch?v=xnITC-IkPVg

     • Soave

      Uh, visoko si ga postavil. Pameten Dominikanec in prvi Veliki Inkvizitor.. . . . . . .

      Torej, Slovenija bi potrebovala enega odločnega moža, ki je nasprotnik teh velikih migracij. Veliko časa si že od doma. Če ne bo šlo. greš se vseeno kamorkoli.

      V Kranju je lepo. In tudi drugače je v Sloveniji lepo.
      Ko pa bo politična sprememba . . . . . . . jej, jej, Frank ?

      Čudovita glasba. Mamica moja koliko sijajne glasbe je nastalo v prejšnjih stoletjih.
      Gergijev je mojster. .. . me pa zanima kako orkester ve kje je doba, ko tako zelo otresa z dlanmi .

     • Frank Novak

      Volil sem JJ. Ne zato ker bi mi bil simpaticen, ampak ker upam da bi bil proti islamizaciji Slovenije. No vcasih je Turke vabil v EU, upam da si je premislil. Vcasih je tudi lezel Titu v rit (vem osebno) sedaj pa je proti.
      Zal je Janezek naredil dosti napak, ko je pljuval kar po vseh, tako da mu moj glas ni dosti koristil. Da bi JJ lahko zmagal bi moral imeti bolj umirjen odnos do sveta, ne tako custven. Osredotociti bi se moral proti Islamu in gospodarskem kriminalu. Vendar je JJ s pomocjo nesposobnih “novinarjev” kot Marjanca S zacel pljuvati kar po vseh: mrtvih komunistih ki jih je vcasih obozeval, NOB, Svetlani Makarovic, Istospolnih, Srbih in verjetno se komu.
      Ljudje ki ne marajo vseh ki jih on ne mara bi tako in tako volili zanj. Kljuc do uspeha so vmesni, taki kot jaz. Teh bi imel neprimerno vec ce ne bi bil tako custveno neuravnovesen.
      Moj nasvet: JJ NAJ GRE V OZADJE TAKO KOT NORA MILA, ZA PREDSEDNICO NAJ POSTAVIJO ROMANO TOMC ki je izredno sposobna zenska.

     • Soave

      Veš kaj ? Zopet nekaj sanjariš ?
      Brez komentarja.

     • Soave

      Veš, Frank, ti pa sanjaš z odprtimi očmi.
      https://www.youtube.com/watch?v=2FqugGjOkQE

     • Soave

      Dodatek. Vedno sem občudovala Karajana. Zame so njegove izvedbe sijajne.
      Izgledal je zelo ” vojaško “, a je bilo v njem ogromno mehkobe. Možakar je bil izredno muzikalen. Samo vsedite se in poslušajte ta zvok orkestra.
      Dobiš kar kurjo polt. . . .
      https://www.youtube.com/watch?v=4pqrPjMiUXo

     • Frank Novak

      Ja njegova Carmen je bila izjemna. Naredili so posnetek z crno Carmen, Grace Bubmry.
      Karajan ni bil Avstrijec ceprav je kot mladenic rinil med Naciste (podobno kot JJ ki je hotel biti Titov ljubljencek)
      Po ocetu je bil Grk, mati pa je bila Slovenka iz Mojstrane Marta Kosmac. Oba starsa sta bila izrazito grda, Karajan pa zelo ceden, tudi ko je bil star:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Herbert_von_Karajan#/media/File:Karajans_parent.jpg
      Nasprotno sta bila Elizabeta 2 in njen moz Filip kot mlada zelo cedna, otroci pa izrazito grdi, zlasti hci…
      Moja dva strica sta bila oba komunista, jaz pa bogati kapitalist….
      JABOLKO VCASIH PADE DALEC STRAN OD DREVESA.

     • Soave

      No comment

 • samotoje

  Pogledaš v zgodovino in se pokaže celotna slika. Všeč mi je, da Rant, ki je vendarle mlad človek, vse to tako dobro razume.
  Zato samo dodam (že stotič)- več kot 5 % tujcev za državo pomeni nestabilnost in medetnične spopade.

 • Dr.Mato.R

  Pozabil si napisat, da za vsem tem zgodovinskem in sedanjem kaosu stojijo Židi.

 • Frank Novak

  Gospod Rant, sicer dober clanek, a vendar prevec ideolosko obarvan.
  Niso samo levicarji tisti ki vabijo nekompatibilne muslimane. Merklova in Juncker nista levicarja. Globalisti so tako levi kot desni, so pa levi bolj glasni in bolj neumni.

  Jaz npr sem izrazito proti islamizaciji Evrope, zato me levicarji v Delu zmerjajo z rasistom, kar je dalec od resnice. Zivim v ZDA kjer sem ze 40 let porocen z temnopolto latino iz Venezuele. Vsi otroci in vnuki so mesane krvi.

  Ni vazna barva koze in ni vazna politicna orientacija, vazno je v kar clovek verjmane.

 • MižekFiga

  Politični intrigant tov. ddr. Kučan nosi največjo odgovornost za stanje v Sloveniji!!! Seve, da brez pomoči RTV (Štefančič) nebi šlo skoraj gladko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!